Orijinalini görmek için tıklayınız : Fast & Furious 7
Canselmo
05-04-2015, 12:51
Filmdeki sahneler cok utopik sahneler hakkaten artik o kadar imkansiz ki bazen artik gulerek baktim sahnelere abartidan dolayi ama soyle bir durum var son sahnesi icin kesinlikle izlenir ozellikle ff serisiyle buyuyen bir nesil olarak kesinlikle izlenmeli gozleri dolmayan olmamistir herlde :)
valla acıkcası ben cok etkilenmedim 3-4 dklık kısım paul içindi . Ben daha iyi bişeyler bekliodum son sahne olayı için
BuRaK_eFe
05-04-2015, 15:03
Filmi gece izledim sanki Gösterim sanayideydi 12 de izleme rağmen salon doluydu ama bütün sanayi eşrafımız ordaydı :) son sahne evet güzeldi özellikle yollarının ayrıldığı sahne üzdü .. Genel olarak salonun yüzde 80 erkekdi yani anlayacağınız bu filmi bekleyen sadece bizmişiz ama azınlık değilmişiz verilen paraya bence son sahne için değer en azından son sahneyi izlemek seriyi tamamlamak için yeterli
filmi beğenen eski sahneleri ve gecmıse dair izleri için beğenmiştir o sahneleri çıkar bomboş film
son sahne için bidaha gidicem o ayrı :)
Sende şimdi niye zıplayıp sanane kardeşim falan diye beni tahrik ediyorsun?
Asıl sanane ! Biz tartıştık ve konuyu kapattık sen niye şimdi soktun burnunuda hala lastik gibi konuyu uzatmaya çalışıyosun ?
Ne yazarsan özelden bana yaz konu piç olmasın burda...
ben zıplamadım, zıplarsam burdan zıplamam zaten. kimseden gizli saklı ve yazmam ben direk yazıyorum burdan. bebe gibi sikimtrak işlerle de uğraşmam. senin şahsına eleştri yapmış mı adam ? hayır. filme yazmış, adamın yaşını öne çıkarıp adamı küçümsemişsin. fikren seninle aynı fikirde olup, düzgünce konuşup anlaştığıda olmuş. bende onun fikriyle aynı fikirdeyim bende yazıyorum, ayıktın mı ? lastik mastik film konusu don mu ki uzasın. senin böyle klavyeden yazdığın saygısızca yorumlar yüzünden uzuyor uzuyorsa. reelde rüyalar gördürtecek kişilere klavyeden, zıplama, lastik vs yazma. üzülürsün.
Vay arkadaş film bile tartışamaz hale geldik :S
tartışamayız kardeşim. hata kabul etme huyu yok TÜRK milletinin malesef. sen tut adama yaşın kaç, sen ne anlarsın film eleştirmekten de sonra birileri karşı çıkınca atarlan.
MrtYILDIZ
05-04-2015, 17:10
Daha Bismillah vizyona girdi Mete bile düşmüş :)
MrtYILDIZ
05-04-2015, 17:11
Daha Bismillah vizyona girdi Mete bile düşmüş :)
Edit: NET olucaktı
Edit: NET olucaktı
Linki mesaj atarsanız çok sevinirim.
ben zıplamadım, zıplarsam burdan zıplamam zaten. kimseden gizli saklı ve yazmam ben direk yazıyorum burdan. bebe gibi sikimtrak işlerle de uğraşmam. senin şahsına eleştri yapmış mı adam ? hayır. filme yazmış, adamın yaşını öne çıkarıp adamı küçümsemişsin. fikren seninle aynı fikirde olup, düzgünce konuşup anlaştığıda olmuş. bende onun fikriyle aynı fikirdeyim bende yazıyorum, ayıktın mı ? lastik mastik film konusu don mu ki uzasın. senin böyle klavyeden yazdığın saygısızca yorumlar yüzünden uzuyor uzuyorsa. reelde rüyalar gördürtecek kişilere klavyeden, zıplama, lastik vs yazma. üzülürsün.
Tamam ayıktım abi özür dilerim senden.. Klavyeden atar yapma olayı varsa bunu sadece ben değil sende yapıyorsun, sana diyorum kapatalım konuşalım özelden yaz diyorum sen hala burdan cevap veriyosun senin yaptığın ne oluyor peki ?
Herneyse büyüklük bende kalsın yazmıyorum daha, verdiğim rahatsızlıktan dolayı forum ahalisinden bu konu için özür dilerim..
SametYkn
05-04-2015, 20:39
Film diğer seriler gibi gene güzel filmde eskiden kareler bolca mevcut çok güzel bir seri daha gelmiş abartılı sahneler bolca var genede kendini deli gibi izlettirip hafızalarda kazınamayacak gibi...
Ama bu sonun önü açık gibi sanki bir yenisi daha gelecekmiş gibi ki ben isterim bu seri bitmesin :)
Vay arkadaş film bile tartışamaz hale geldik :S
Gideri çok abartılan filmler işte abi :) :) :)
///berke
05-04-2015, 21:04
Linki mesaj atarsanız çok sevinirim.
h (http://www.hdfilmcehennemi.com/hizli-ve-ofkeli-7-izle/)
gökh@n_gr
05-04-2015, 21:16
Son 10 dakika için tekrar tekrar gidilir. Paul Walker' a gözlerimiz dolu şekilde veda ettik :(
son 10 dakika için hafta sonu yine gidicem :( ulan tanıdığım ölmüş gibi duygulandım gözumdne yas geldı be:S
son 10 dakika için hafta sonu yine gidicem :( ulan tanıdığım ölmüş gibi duygulandım gözumdne yas geldı be:S
Bende yarın gidicem 2. defa :)
cgnozdmr
05-04-2015, 22:16
Ulan son sahne üzdü be :)
Son sahne hala gözümün önünden gitmiyor ya baştan aşağı tüylerim diken diken oldu sarsıldım resmen.. Allah acısını yaşatmasında ailemden biri gibi hissettim.. Çok üzüldüm.. O zaman ki bunalımım başa sardı resmen.. Sırf son sahne için gidilir hatta yarın yine gidip izlicem..
arsenikli
05-04-2015, 23:30
şu son sahneyi anlatsanıza birazcık ya biz gidemeyenler için
anlatırsak tadı kaçar :)
ben odun bi insan olmama rağmen duygulandım. özellikle suprayla yolların ayrılma sahnesi çok güzeldi
Son sahne ile ilgili ekşisözlükten alıntı :
"son sahne hayatım boyunca beni en çok etkileyen sahne oldu. çok ince mesajlar vardı, denizi yakın çekim yaparak sadece deniz ve ufku gördük. yani sonsuzluğun sembolünü gördük. insanın kalbinde yaşayan bir insanın asla ölmeyeceğini gördük. kaybettiğimiz insanları hatırladık o sahnelerde. kalbimizde yaşattığımız insanları hatırladık. ilk filmde brian'ın kullandığı toyota supranın o beyaz modifiyesiz supra olarak tekrar karşımıza çıkışında anladık kalbimizde yaşayanların birer melek olarak kaldığını. hayatımızın bir yerinde karşımıza çıkıp, o güzel yollarda beraber yürüyüp günün birinde yol ayrımına gelip kaderin yollarımızı ayırdığını hatırladık. sevdiğimiz insanlara asla veda edemeyeceğimizi fark ettik. ve sevdiklerimizi mutlu anılarıyla hatırlayarak onları o anılarıyla ölümsüz kıldığımızı anladık.
benim gibi bütün seriyi izleyip benimseyen herkes kendini o family ye ait hissediyordur eminim. o evin arka bahçesinde barbekü yapmıştır, belki ilk lokmayı aldığı için yemek duasını etmek zorunda kalmıştır, garajda charger'ı tamir etmiştir. benim gibi hisseden herkes gisele'i ve han'ı da kaybetmiştir.
çünkü 2001'den beri bu seri filmle arasında bir bağ oluşmuştur. çünkü paul walker * bizim de kardeşimiz oldu bu ailede. çünkü paul öldüğünde gerçekten sevdiğimiz bir insanı kaybettik.
ve bu filmle 14 yıldır süren bir seri noktalandı. düşünün bir şöyle... 14 yıl önce ne durumdaydınız şimdi ne durumdasınız. kimler geldi geçti hayatınızdan. bunların hepsini hatırlatır bu film. bu süre içerisinde dönem dönem hayatımıza girip çıktı bu roller. rol olmaktan çıktı ve gerçek oldular. gerçek oldukları için üzüldük paul'a, gerçek oldukları için brian'ın ayrılan yola dönüşü çok acıttı."
Kartal3urak
05-04-2015, 23:40
Filme Kayınpederim'le İntegra Type-R a Binip Gittik.. Film Çıkışında Marşa Basmamla Şahincilerin Etrafımda Gazlaması 1 Oldu.. Neye Uğradığını Şaşırdı Adamcağız, "Bu Sana Ders Olsun Hızlı Arabam Var Diye Hava Atma Bak Adam Bastı Gitti Sen Tümsekten Geçemiyon" dedi..
Çok Efkarlandım mk..
One last time...
Finalde çokça mesaj vardı, iki post üstte belirtilmiş. Mükemmeldi final, duygulanmamak elde değil.
Yarın gidicem sinemaya bende, izleyenler tr dublaj mı alt yazımı izledi hangisine alalım bilet :)
Kartal3urak
06-04-2015, 00:13
TR Dublaj'a Gittim ama Altyazıya Git Derim..
son sahnede bahsedildiği kadar etkilenmedim desem :)
aksamüstü gittim bende hatta kız arkasımı zorla götürdüm ilk 4 tanesini seyretmisti herneyse.
Vallahi polemik olsn alıntı yapıp cevap yazmaya ugrasmasın kimse ama neyini begenmediniz çözmüş değilim. abartı diyosanız olmayan birtane film yok. karakterler eskiye dönme tokyoya gitme orda hac'ı falan geri alması cokta yazmim gitmeyenler için son mavi skyline icinde heralde vurulup olcek diye bekliyordum sonuna kadar öldürmdiler bence gayet iyiydi son sahne içinse o efsane gözünün için gülen gülüşünü gosterip iki aracın yolları ayrıldı orda bir dayanamadım iki damlayı bıraktım kız arkadasımsa sinemadan arabaya gidene kadar aglamaya devam etti.
istedigi kadar fantezisi bol olsun ben şu zamana kadar yasattırdıgı seyrettiklerin sevdirdikleri için P.Walker'e saygı için gittim hatta birdahada giderim
ayrıca bu film için demiyorm genel X bir filmi adam gibi keyif alarak izlemek isteyen bir zahmet üsengec olmasında iki alt yazı okusun ve dublaj izlemesin ne efekti ne birşeyi nede zevki kalıyor. film dedigin orjinal dilinde izlenir
aynı berkanın dedıklerı ıcın gıdıcem bende, ısterse bombok olsun fılm onemı yok...
Kartal3urak
06-04-2015, 00:28
Film Başladı Hadi Canım Dedim..Bunu Gördüğümde Oha Artık Dedim.. Adamlar Abartmış Falan Ama Çok Güzel Koymuşlar Çocuğu.. Tüm Seriiden Sahneler vs Mükemmel Olmuş..
http://3.bp.blogspot.com/-PmdGzCqPoMg/U4jFzZx52YI/AAAAAAAACfg/iCjuJO4pDRc/s1600/Noel-in-The-Fast-and-the-Furious-noel-gugliemi-24532674-853-480.jpg
Yarın gidicem sinemaya bende, izleyenler tr dublaj mı alt yazımı izledi hangisine alalım bilet :)
kesinlikle alt yazı..
Thracian
06-04-2015, 00:53
Uçaktan atlamayı abartı bulmadım ama yere konuşları biraz abartıydı,
Jason ın koşusunu abartı buldum,
-------Spolier-------------
Gökdelenden uçma konusu olmasa
son otopark mevzu olmasa
Dawyn ın dronu ezmesi olmasa
Dronun füzeleri olmasa,
bizim istediğimiz olacakmış
buda son sarkı sözleri bukadarmı çuk olurmuş
https://www.youtube.com/watch?v=lzVqwbCrSsQ
https://www.youtube.com/watch?v=lzVqwbCrSsQ
CasabLanca
06-04-2015, 01:11
son sahne düğüm oldu boğazımızda kaldı
Bu Tokyo driftteki adam filmde var mı ? Çok merak ettim şuan.Tokyo driftin son yarış bölümünden mi devam ediyor ?
Octavia RS
06-04-2015, 01:47
Bu Tokyo driftteki adam filmde var mı ? Çok merak ettim şuan.Tokyo driftin son yarış bölümünden mi devam ediyor ?
Lucas Black,kısada olsa var filmde
mirafiori
06-04-2015, 07:36
Son sahnedeki yarış bitimi 1 dk kadar han hakkında konuşuyorlar, kaza yerindeki bir kolye ve fotoğraf veriyor. Kısa bir sahne ile 3 filmle bağlanmış oluyor seri.
Filmde yarış sahnesi yok gibi başında tadımlık bişeyler oluyor. Geriye dönüş, eski kişiler, olaylar, 3 filme v.s geri dönüş falan iyi olmuş, onun harici klasik amerikan aksiyon filmi.
poseidon
06-04-2015, 08:09
Bence serinin en hızlı ve en öfkeli filmi olmuş.
200 mt Uçurumdan arabayla yuvalanıp da bileği bile incinmeyen Vin Dizel'in veya 100 + km ile giden arabadan atlayıp elbisesi bile yırtılmayan rahmetli Paul Walker'ın klasik amerikanvari kahramanlık sahnelerini dikkate almazsak
ki zaten film dram filmi değil illaki bu sahneler olacak genel anlamda başarılı bir film olmuş.
Veda Etmek yok.. Paul sahneleri hüzünlendirdi...
Beğenmedim. Çok ütopya olmuş. Tamam aksiyon kovalamaca olsunda eşşeğin şeyine su kaçırmışlar. Cok fazla uçmalar kaçmalar Vs.. film aksiyondan çıkıp bilim kurguya gidiyor
free-hifi
06-04-2015, 08:30
https://www.youtube.com/watch?v=Ig2pX75i13U
torettonun sesi çok iğrenç :D
Ama ben bunu izledim duygulandım valllahi
burkaykalyon
06-04-2015, 08:53
Yıllardır dalga gectigimiz Hint filmlerinin aksiyon sahneleri bile daha gercekci.
Yillarca Cuneyt Arkin'in ayakta ölmesi ile dalga gectik bu filmde daha beterleri var :)
Kisacasi aksiyon sahneleri utopik derecede sacma. Bu film Wanted gibi fantastik aksiyon filmi degil ki kuleden kuleye atliyosun be birader :)
Genel olarak konu guzel ama çalıntı tabi. 5 sene once baslayan Person of Interest dizisini izleyenler bana hak verecektir.
Son sahnesi efsane derecede guzel ve cok guzel baglamislar. 8 de gelir diyorum ben acikcasi.
dj ugurcan
06-04-2015, 08:55
Serinin diğer 6 filminden hangisini seçerseniz seçin 7'den daha mantıklıdır. inanılmaz derecede abartı söz konusu. Genel olarak bakıldığı zaman eğlendirici ama yok an... a... dediğim çok yer oldu
denizhandinc
06-04-2015, 09:00
Yıllardır dalga gectigimiz Hint filmlerinin aksiyon sahneleri bile daha gercekci.
Yillarca Cuneyt Arkin'in ayakta ölmesi ile dalga gectik bu filmde daha beterleri var :)
Kisacasi aksiyon sahneleri utopik derecede sacma. Bu film Wanted gibi fantastik aksiyon filmi degil ki kuleden kuleye atliyosun be birader :)
Genel olarak konu guzel ama çalıntı tabi. 5 sene once baslayan Person of Interest dizisini izleyenler bana hak verecektir.
Son sahnesi efsane derecede guzel ve cok guzel baglamislar. 8 de gelir diyorum ben acikcasi.
Bence gelmesin nefis bir sonla yaptılar vedayı. Burda kalırsa cok daha anlamlı olur. İlla cekeceklerse old school bir F&F cekilmeli. Sadece modifiyenin oldugu.
burkaykalyon
06-04-2015, 09:08
Cok acik biraktilar ama sonunu.
Old school tarzi bisi yapcaklarini sanmiyorum cunku tokyo driftten sonra filmin karakteri degisti. Onceden modifiye ve yarislar agirliktayken simdi bol aksiyon ve utopya var.
8 olur da gelirse jason reyiz yuzunden gidilir. Ap ayri bir hava katmis filme.
altugkocer
06-04-2015, 09:27
Aksiyon filmine gidip ya çok abartı olmuş diye yorum yapan arkadaşlar, vizyonda bisürü aşk meşk filmi, tarihi film falan var onlara gitsinler.
Benim yaşlarda olan arkadaşların çoğunun çocukluk kahramanı sayılır Brian Oconner. Sırf Paul Walker için bile gidilir. Adamı her gördüğümde ulan beee erken gittin dedim içimden.
Eşim ağladı son sahnede :) Evde falan olsaydım ben de bırakırdım heralde :)
onur200sx
06-04-2015, 10:26
http://www.techturkey.com/forum/videolar/201445-paul.html
3 serilik filmin başlangıc filmi demıs vin diesel oyle bıyerde okudum ama bıyerde ne kadar doğru bılmıyorum.
paulu aile babası olarak bırakıp ekip devam edecek gibi tokyodan lucasıda cagırırler :D
olivera7
06-04-2015, 10:34
Bu arada film furious 7 olarak cikti "fast" yok bu sefer bilgisi olan varmidir bununla alakali ? Paulla alakali bir seymi ki acaba
Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 7, bugün itibariyle dünya genelinde vizyona girdi. Bununla beraber filmin oyuncuları TV'lerde gözükmeye başladı. Filmin başrol oyuncularından Vin Diesel, geçtiğimiz günJimmy Kimmel Show’a katıldı ve serinin sekizinci filminin de çekileceğini söyledi. Diesel, New York'ta çekileceğini söylediği filmde Kurt Russell’ın da olacağını duyurdu.
Vin Diesel'den H (http://www.teknokulis.com/webtv/videoizle/vin-dieselden-hizli-ve-ofkeli-8-mujdesi)
vin dieselin yakın zamanda kızı olmus adını paulina koymus :)
Masterpiece
06-04-2015, 11:25
Bu arada film furious 7 olarak cikti "fast" yok bu sefer bilgisi olan varmidir bununla alakali ? Paulla alakali bir seymi ki acaba
Filmin başında bir araba geçerken hemen arkasında FAST & FURIOUS 7 yazdı diye hatırlıyorum sanki..
Bence çok gereksiz eleştiriler olmuş herşey tam tadındaydı kesinlikle bir an bile sıkılmadım herşey çok iyi düşünülmüş bir kaç gün sonra tekrar gideceğim aklında şüphesi olan varsa gereksiz yorumlarla kafasını bulandırmasın zaman kaybetmeden izleyin derim..
olivera7
06-04-2015, 11:28
Filmin başında bir araba geçerken hemen arkasında FAST & FURIOUS 7 yazdı diye hatırlıyorum sanki..
Bence çok gereksiz eleştiriler olmuş herşey tam tadındaydı kesinlikle bir an bile sıkılmadım herşey çok iyi düşünülmüş bir kaç gün sonra tekrar gideceğim aklında şüphesi olan varsa gereksiz yorumlarla kafasını bulandırmasın zaman kaybetmeden izleyin derim..
Imdb ye girince falan denk geldim oyle bir kac yere daha baktim meraktan diger yerlerde de oyle yaziyor o yuzden ilgimi cekti
ıdmb de 8,2 suan fılmın puanı, daha ne olsun anlamıyorum ben cıdden
Tek kelimeyle bence mükemmel ekip vs gercekden hic sıkılmadan izledim
kurt russell'a death proof taki gibi bir rol biçerlerse o film patlama yapar :)
LnchCntrl
06-04-2015, 12:38
Gidicem ama paul u görünce bi acayip oluyorum
beyler ihtiyar adamız gözler sıkıntılı alt yazıya gidemem :) dublaj çok mu kötü
Erdem K.
06-04-2015, 15:22
Beğendim :)
8 çıksa da gitsek ...
Makinist
06-04-2015, 15:28
Sanıyorum bir yazılım sirketi filme reklam verecek. Birazdan yayın akışına alırlar.
vize haftası diye gidemedim çok koydu :(
internette filmin sonuna baktım kapattım gerisi boş zaten
Thracian
06-04-2015, 17:29
beyler ihtiyar adamız gözler sıkıntılı alt yazıya gidemem :) dublaj çok mu kötü
az evvel youtubedan sinema çekimi sahne izledim. Ben alışığım orjinal seslerine bana çok garip ve kötü geldi
Mutlu Değerli
06-04-2015, 20:31
Fragmanlardaki yazıya bir çogunuz dikkat etmiştir ''Furious 7''. Yani araba yok, aksiyon var. Artık bu seriden arabası bol bölümler beklemeniz yanlış olur...
Film izleme eyiliminiz ne alemde bilmiyorum ama gerçek dışı, abartı sahneler vardı diyosunuz. Direkt gerçek yaşamdaki gibimi alsalardı herşeyi ? Eee nerde kaldı işin esprisi ? Bi ''Expendables'' filmine bakın ordada gerçeküstü bir sürü sahne var ve birçok amerikan filminde de oldugu gibi. İşin güzel yanı bu zaten. Adı üstünde film.
(Vikipedi alıntısı)
Filmler gerçek insan ve objelerin kamerayla kayıt edilmesiyle veya animasyon teknikleri veya özel efektlerle her iki unsurun yaratılmasıyla üretilir. Filmlerle bir seri tekil çerçeveler oluşturulur ancak bu imajlar ardışık ve hızlıca gösterildiğinde, izleyicide hareket illüzyonu denilen bir göz yanılgısı oluşur. Çerçeveler arası geçişler görülmediğinden göz imajı sürekli bir akış halinde algılar.
Bazı şeyleri nolur akışına bırakın gitsin :D
Bu serinin tarihçeside şu şekilde sıralanmış (2001de çekilen film aslında 2004ü anlatıyor) Ben senaristi tebrik ettim. Herşeyi çok güzel birbirine bağlamış, hep bir sonrakini düşünmüş.
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11002582_993003137391642_3062007945913403419_n.jpg ?oh=13ad8395ddbc01620baa41d6bb2fb56c&oe=5599A671
MertSerhanÖ.
06-04-2015, 20:39
Şuan filmdeyim.İlk yarı bitti.Şuana kadar evet fazla aksiyonlu ama ben yerden yere vurulucak bişey göremedim.Bakalım 2.yarıdadır belki gelen tüm kötü yorumlar:)
begenmeyen yusuf yusuf ızlesın beyler..
meLaNchoLic
06-04-2015, 21:01
son sahne çok etkiledi beni... hatta see you again klibini ikide bir açıp izliyorum her seferinde de duygulanıyorum gözlerim doluyor.. normalde ölüm kalım olaylarında buz gibi birisi olmama rağmen nedense bu olay etkiledi beni.. altyazılıya yer bulamamıştık dublaj izledim mecburen haftasonu altyazılıya gidesim var.. son sahne için değer.. ki genel olarakda filmi beğendim..
ilkerist
06-04-2015, 23:16
Şimdi çıktım filmden,maalesef dublajlı izledim.Filmi beğendim,dublajı beğenmedim.
bu filmde dublaj pişmanlıktır
onur200sx
06-04-2015, 23:37
Bu akşam izlemek kısmet oldu.Bence aksiyon sahnelerine takılı kalmayın.FF ruhu devam etmiş.Dom reis bu filmde aile olmak ve bağlılık terimlerinin üstüne iyice basmış.Paul Walker ın öldüğünü bilerek bu filmi izlemek garipti.Ayrıca ölmeden önceki yani filmin ilk başından ve öldükten sonraki çekilen kısımlarıda dahil Paul reis pek bi durgun oynamış bu filmde ya da ben öyle sezdim bilmiyorum.Bu akşam havada berbattı son sahneden sonra eve gelene kadar bi garip oldum ne yalan söyliyim.
Tahminimce ff8 de çekilcektir ve büyük ihtimal yeni bir başlangıç olacaktır.Paul reissiz nasıl olur orasını da kestiremiyorum.
bu akşam yeniden sinemada izledim bir kez daha izlerim bu film başka olmuş 8 i çıkarmı bilinmez ama çıksa yine izlenir :)
sınavlar bitsin ff1 den başlayıp 7 ye kdr izlemeyi planlıyorum :)
HondatugraL
07-04-2015, 00:35
Yeni girdim eve dublaji cokta koymadi bana acikcasi orjinali elbette aratir ama sesler genede guzel bence dusunen varsa hangisine isterse ona gitsin arabalarin sesi ayni zaten onlarda dublaj yok rahat olun :D
Bende akşam izledim film aksiyonu bol ve güzeldi. Filmden çıkarken sinemanın önündeki serçenin dip gaz çıkması daha güzeldi :D
3 günde 783k bilet satmış, 9 milyon lira hasılat yapılmış.. Dublaja gitmeyiiiin..
Ben Jason Statham'ın soğuk kanlı hareketleri ve sürekli dönen kameralarla yapılmış sahneleri çok begendim.
Dublaj kesinlikle izlemeyin derim
Jet li gelirmi yeni filme . çok fena olur bence :)
iggy i görünce şaşırdım filmde :D
UmutBuran
07-04-2015, 09:46
Dün izleme fırsatı buldum, altyazılı bir şekilde, Paulu gördükçe bir garip oluyodum hele son sahne duygulandırdı, Tyrese Gibson bu adamın hareketleri tam bir komedi filme biraz komiklik katmış hele uçaktan atlayışı falan aklıma geldikçe gülüyorum, hayret edilecek birkaç şeyler falan var ancak genel itibariyle güzel
neden beğeniyorsunuz anlamıyorum
hayalmi güzel, gerçekmi?
gerçek araba çekimleri olsa o fiziği o ruhu o sesi hissetsek daha güzel değilmi?
adam uçaktan arabayla atlarken yada binadan binaya araba ile uçarken borsaya girip fon bozuyor yahu
bu mu otomobil ruhu???
gelecekte ne olacak biliyormusunuz?
sinemaya gideceğiz koltukta düğmeler ve minik bir ekran olacak tabi gözlükte var
siz, hangi araba ve içerisinde hangi aktör olacak onu seçeceksiniz
kim ne seçtiyse dijital olarak onu öyle görecek.
nasılsa ortada gerçek ne araba var ne adam!
Ne olmasını istiyorsunuz uçaktan atlayinca ölsün mü. Film bu herşey kurmaca herşey fantastik hayal ürünü :) birde böyle düşünün
Maxinin sölediği ilk film gerçeği yansıtıyordu, heyacan vericiydi keyifliydi yarış filmiydi aksiyon değil.
Özellikle 3 ten sonra bitti FF aksiyın bilim kurgu hayalci bir film oldu.
Ne olmasını istiyorsunuz uçaktan atlayinca ölsün mü. Film bu herşey kurmaca herşey fantastik hayal ürünü :) birde böyle düşünün
evet tabiki ölsün yada en temizi atlamasın gayet basit :)
Maxinin sölediği ilk film gerçeği yansıtıyordu, heyacan vericiydi keyifliydi yarış filmiydi aksiyon değil.
Özellikle 3 ten sonra bitti FF aksiyın bilim kurgu hayalci bir film oldu.
aynen ilk FF gayet iyi idi bence.
edit:
yanlış anlaşılmak istemiyorum
ben demiyorumki filmi vizyondan kaldırın.
eskiden bende severdim kara şimşek falan izlerdik
araba uçtuktan sonra yere düşünce dağıldığını bilirdim ama genede hoşumuza giderdi :)
fantastik filmleri bende seviyorum
ironman, fantastik dörtlü, yüzüklerin efendisi vs vs
ama işte belkide zamanla otomobilde fantazi olmayacağını ve gerçeklerin işe yaradığını anladık
belkide o yüzden arabalı filmlerde gerçekleri arıyorum.
HondatugraL
07-04-2015, 13:21
Amerikan filmi izleyipde bu tur seylerin olmamasini beklemek sacma bence ilk 3 un yerini hicbiri tutmaz ama aksiyonu bol ve sonu duygulu bi film olmus.
onur200sx
07-04-2015, 14:58
Amerikan filmi izleyipde bu tur seylerin olmamasini beklemek sacma bence ilk 3 un yerini hicbiri tutmaz ama aksiyonu bol ve sonu duygulu bi film olmus.
Kısaca en doğru yorum seninki olmuş. :icon_tup:
Filme 2 gun önce gittim bence başarılıydı son sahnesi duygulandırdı beni
dün akşam izledim bende, ne hız kalmış ne öfke, saçma sapan bi film olmuş bence, hayal gücü de biyere kadar, 1 2 ve tokyo candır diyorum :)
1 çok guzeldi. 2nin ilk bikac dakikasi guzeldi ama film genel olarak komik ve eglenceliydi. Tokyoyu pek sevmemistim, ama 4'te los angelestaki sokak yarisi cok guzeldi. Son filme bugun gittim. Ikinci yari avengers'a bagladilar. En ama en sonu guzeldi, belki adam öldü diye acıyoruz ve ondan duygulaniyoruz gerci. Sonucta benim icin f&f franchise bitmistir, daha da gelmem, van minut.
bu fılmı sevmemek mumkunmu yaw,abartı olan sahnelerı gectım yıne ekıp bı arada yıne arabalar var yıne ortam var,fazla aksıyon olmus ne varkı?brıan var en onemlısı. eskı serılere baglama kısımları efsaneydı, duygulandırdıgı yerler yeter helekı o son sahne.. detaylar ne kadar efsaneydı... baslangıc fılmındekı fınal ve son fılmdekı fınal aynıydı.. son sahnede saga donup bakısı yeterdı brıanın fılm ıcın.. o sahne aglattı zaten.... efsane devam etmıs ben cok memnunum...
doncarlo
08-04-2015, 00:28
İzleyiciyi çekmek için uçaktan da atlarlar isterlerse Marsta da drag yaparlar.Sonuçta para kazanma amaçlı yapılmış film bizim istediğimiz çizgide gitmesini bekleyemeyiz malesef.Beklentiler daha fazla uçukluk yönündeymiş demek ki hasıtlat rekorları kırıyor film.
bu aksam gıttım 9 seansına salon gırtlak doluydu
By CrAzY
08-04-2015, 00:53
Ben beğendim İmax le daha da iyi hissettim filmi aksiyon ve hayal artsada ekip sağlam o bile yeter eskileri met etmek için :)
huseyinturk
08-04-2015, 07:38
Fragmanı izleyince ön yargılı gittim filme, yanlışlıkla Türkçe dublajlı almışım biletleri, sinema salonu çok çok kötüydü tüm bu aksiliklere rağmen film çok iyiydi. Özellikle bazı sahnelerde sanki sanayiden arkadaşı kaybetmişim onu hatırlıyorum gibi gözlerim doldu sürekli.
Ama mesela ilk serileri izledikten sonra arabaya bir 50 psikolojik hp katıyorsa bu film taş çatlasın 20 katıyor :)
Dublajı kim yaptıysa araya bi 'koydukmu' koymuşlar çok iyi olmuş :)
İlk 3 film türkiye montaj mış ondan gerçekciymiş
:D
Ludacris'in kursun geçirmez camı kapamak için cam kolunu cevirdiği sahnede hunharca güldüm. Harika filmdi.
onur200sx
08-04-2015, 10:31
Ya beyler ne olacaktı ki sanki.Adamlar ilk filmden itibaren deli para kaldırdılar.Daha lüks ortamlar ve araçlar olması zaten kaçınılmaz.İlk filmdeki herkesin kendini içinde hissettiği sokak yarışı ruhu tabikide olmayacaktı.Serinin her filminde adamlar level atladı.Bi de böyle düşünün 😃
http://i62.tinypic.com/293ybvc.jpg
Nameless34
08-04-2015, 11:18
Bizi bu seriye çeken içerisindeki "Aile" olgusu olduğu için her şartta güzel oluyor bizim için. Tamam aksiyonunda ötesine geçmiş film zaten sadece Öfkeli olmuş bu seride ama sırf sonu bile tüyleri diken diken etmeye yetti. 8. film için hazırlıklara başlamışlar madem inşallah şu polisiye ve de intikam olgusunu çıkartıp sokak yarışlarına ve de yarış çetelerine yani asıl yerlerine sokaklara geri dönseler Tokyo dan liseli elemanda katılsa ve hani olur ya yanlışlıkla yolları Türkiye ye İstanbul a düşse ve izlerken bizde ilk FF deki gibi nefeslerimizi kesse.
Lucas Black yani Tokyo Drift Sean gelecek filmde olacakmış. Hatta 9. film de çekilecekmiş gibi görünüyor :D
Lucas Black Returns For Fast & Furious 7, 8 and 9 - ComingSoon.net (http://www.comingsoon.net/movies/news/109032-lucas-black-returns-for-fast-furious-7-8-and-9)
‘Tokyo Drift’ Star Lucas Black Returning For Fast & Furious 7, 8 & 9 (http://screenrant.com/lucas-black-fast-and-furious-7-8-9-cast/)
Valla gider izleriz ya sıkıntı yok :D
Bizi bu seriye çeken içerisindeki "Aile" olgusu olduğu için her şartta güzel oluyor bizim için. Tamam aksiyonunda ötesine geçmiş film zaten sadece Öfkeli olmuş bu seride ama sırf sonu bile tüyleri diken diken etmeye yetti. 8. film için hazırlıklara başlamışlar madem inşallah şu polisiye ve de intikam olgusunu çıkartıp sokak yarışlarına ve de yarış çetelerine yani asıl yerlerine sokaklara geri dönseler Tokyo dan liseli elemanda katılsa ve hani olur ya yanlışlıkla yolları Türkiye ye İstanbul a düşse ve izlerken bizde ilk FF deki gibi nefeslerimizi kesse.
Hayal gücünüze kendi hayal gücümle +REP yağdırdım :)
fılmı ımax te ızledım guzel bır aksıyon fılmı ıdı
DoganSuper
08-04-2015, 18:47
Fragmanı izleyince ön yargılı gittim filme, yanlışlıkla Türkçe dublajlı almışım biletleri, sinema salonu çok çok kötüydü tüm bu aksiliklere rağmen film çok iyiydi. Özellikle bazı sahnelerde sanki sanayiden arkadaşı kaybetmişim onu hatırlıyorum gibi gözlerim doldu sürekli.
Ama mesela ilk serileri izledikten sonra arabaya bir 50 psikolojik hp katıyorsa bu film taş çatlasın 20 katıyor :)
Dublajı kim yaptıysa araya bi 'koydukmu' koymuşlar çok iyi olmuş :)
aynen ya koydukmu çok iyi olmuş :D bide "yok artık" çok fazlaydı
8. filmin başında tapu kadastro müdürlüğünün önünde sıfır çizen s2000 olacakmış
grouponda ımax 13 tl bılgınız olsun
blumenberg
08-04-2015, 19:20
Filmde dikkatimi çeken kameraların açıları, dövüş sahnelerinde ters çevirdiler bikaç defa, çok hoşuma gitti. jason efsane idi gene baya ön planda idi, son filmin son sahnesinden sonra bu filmde baya merakları giderdi diye düşünüyorum, genel olarak verdiği mesajı da düşünecek olursak her zamanki gibi güzeldi. Onun dışında filmde Han'dan kesitlerin daha fazla olmasını dilerdim :D özledim keratayı
İnş gelecek filmlerde daha fazla yarış mevzuları döner :)
hayaller Paul Walker haytlar Ünal Turan hah
Mutlu Değerli
08-04-2015, 19:54
Filmi bugün izledim. Son sahneye geldiğinde ağzım filan kurudu gözlerim yaşardı.
Filme olmamış diyenler neyini begenmemişlerdi ? Abartı sahnelerden bahsetmişlerdi. Bu filmde öyle fazla oha dedirtecek bi sahne görmedim.
Jason Statham müthiş bir aktör. İşinin hakkını gerçektende vermiş. Son sahnesi baya bi güldürttü :D Eğer filmde rol gereği ölseydi bi de ona üzülürdüm. Ne bileyim çok seviyorum o adamı ondan heralde :)
Puan vericek olursam 10 üzerinden 10 olurdu.
Bi kaç kaynaktan edindiğim bilgi serinin devam edeceği yönünde. Artık Paul ve ailesi olmazlar. Tehlikeden uzak bir yaşam sürerler. Toretto ve ailesi maceralara devam eder.
i-vtec07
08-04-2015, 19:59
bu gün izleyebildim bende .fena diğildi beğendim .
hayla en iyisi tokya drıft bana göre :)
Mutlu Değerli
08-04-2015, 20:13
Araba lazım araba. Bu filmi en başta film yapan buydu. Arabalar, tuning, yarışlar vs.
F&F1'i ilk izlediğimizde daha 7-8 yaşında çocuktuk, zaten içimizde araba aşkı vardı. Bi de bu film üstüne gelince kayışlar iyice koptu :D Filmin her sahnesinde oha oluyoduk. Charger'ın ön kaldırması zaten başlı başına bi olaydı. Sene 2001 2002de böle şeyler insanlarımıza aşırı abartı ama bi o kadarda güzel geliyordu. (filtreyle 10hp alınan günler) :D :D
F&F2'de yine aynı şekilde arabası bol ama biraz daha işin içine aksiyon katılmışıydı. Tokyo işin sonuydu. Drift kavramlarını 2005-2006 yıllarında yeni yeni ögrenildiği için adamların yaptıkları yine bizi cezbetmeyi başarmıştı. 4-5-6 zaten başlı başına işin ''Furious'' tarafıydı.
Artık birazda araba görelim diyoruz ama gerçek tuning işleri 2001lerde kaldı. O zamanların araçlarına hep spoiler, uzun tamponlar takılırdı. Bugünlerde bu tarz araçları ''Türkiye katliamda 1 numara'' başlıgında görüyoruz. Yabancılar içinde bu böyle. (gördüklerine Ricer diyolar) Şimdiki dönem modifiyesi OEM'e yakın şekilde, Air sistemli filan seviliyor. Filmde bunlar olunca neyle hız yapıcaklar: SS araçlarla. GTR R35, SRT Charger, McLaren vs. Döneme ayak uyduruyolar.
doncarlo
08-04-2015, 20:17
8. Filmde Harun Taştan , Tiki Memo ve Ünal Turan ekibe dahil olcak beyler kesin bilgi.
onur200sx
08-04-2015, 22:20
hayaller Paul Walker haytlar Ünal Turan hah
Bu iyiydi :hahaha: :D
onur200sx
08-04-2015, 23:48
Ulan böyle paylaşım mı hazırlanır? Görür görmez dağıldım :( Dayanamadım,bende sizlerle paylaşmış oldum kusura bakmayın.
http://i57.tinypic.com/ih0fes.jpg
kardesının uzerınden anımasyon yapıldıgı ıcın su fotodakı halı kendısıne uzak duruyor ama duygusu yeter
onur200sx
08-04-2015, 23:55
kardesının uzerınden anımasyon yapıldıgı ıcın su fotodakı halı kendısıne uzak duruyor ama duygusu yeter
Filmden sonra bile en çok etkilendiğim an bu fotoğraf oldu Selçuk.Ne yalan söyliyim...
bende fılmde bu bakısı attıgı an zaten bıttım...
onur200sx
09-04-2015, 00:07
Bu adamı unutanın kalbi kurusun.Bu adam ve bu film en ufak bir parçasında bile kendini bu dünyaya ait hisseden her yaştan insana tercüman oldu.
Film gösterime gireli neredeyse 1 hafta oldu, Kütahya'da bile salonlar full, kaç gündür 2.defa izlemek için gidiyoruz, bugüne koca sinemada 1 adet boş bilet vardı. Hasılat olarak iyi gidiyor galiba :)
hatırası var
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10996386_934437156587827_8750401959724137395_n.jpg ?oh=28b6b471608457fdd4dbded96032eb4b&oe=55E4EEB8
Tek kelimeyle acayip etkiledi film beni, unutulmazlar arasında.
bu supra kndi garajındaki suprası değilmi ?
Ulan böyle paylaşım mı hazırlanır? Görür görmez dağıldım :( Dayanamadım,bende sizlerle paylaşmış oldum kusura bakmayın.
http://i57.tinypic.com/ih0fes.jpg
Bu fimin sonlarında oynayan kardeşimiydi şimdi ?
birde son sahnede ayrı yollara gidiyorlarya dom da acıklı konuşuyor içim gitti o sahnede bee. ölümü hatırlattı baya...
Kardeşide üstünde efektler vs.ler falanlar filanlarla Paul Walkera en yakını olusturmaya calısılmıs hali diye biliyorum
Supra kendi garajındaki beyaz olan evet.
Merak edenler için cody walker
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11025658_881671631891591_7890692301095112625_n.jpg ?oh=4d5f99033d697b11ffebb7f67ae9a459&oe=55A6FE23&__gda__=1436238506_57584bf6f6f2ac4886aa68a305f0483 3
Ctesi ye aldık ımax den bileti son seri bakalım nasılmıs :)
F&F3 den sonra bıraktım demiştim PAUL WALKER'in hatrına izledim ama isabetli bir karar vermişim 3 de bırakmakla
Yönetmenlik falan yok senaryo yok, Yapımcı değişmiş herade daha çok patla daha çok patlama mı demişn ne demiş,
Araba sahnesi yok konudan çok uzaklaşmış ipin ucu kaçmış tabi ben 4-5-6 yı izlemedim :) oralarda neler oldu kim bilir :D
onur200sx
09-04-2015, 22:49
Buda filmin gişe boyutu.
H (http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=28694835&utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_term=post&utm_content=hizli_ve_ofkeli_7_dunya_capinda_gise_r ekoru_kirdi&utm_campaign=kelebek_)
ardaokkabas
10-04-2015, 00:46
Son sahnede gözleri dolmayan asla ve kat'a bizden değildir...
mad_max1978
10-04-2015, 00:59
Filmin sonunda supranin başka yola dönmesi:( dedim hayat böyle birşey
8. filme dair herhangi bir ipucu vermediler hüzünlü ve gelecek hakkında askıda kalan bir film oldu, her ne kadar birkaç yerde yuhh artık ebesinin nikahı dediğim sahneler olsa da verdiğim parayı sonuna kadar hak eden bir film izledim yiğidi öldür ama hakkını yeme... Filmin başından itibaren aksiyon hiç bitmiyor, imdb şuan 8.1 ama inan ki daha fazlasını eder.
İstanbulda bağlarlar hepsini. Kapan atarlar yola. Fast and the furious Most Wanteda döner. Bura Türkiye öyle arabadan sopayla inersen de sonuçları olur. Olmaz o iş :D
son 10dksı ciddi ciddi duygusaldı, filmin tamamı şuana kadar izlediklerim arasında en abartılmışı gibi geldi bana. uçmalar kopmalar atlamalar zıplamalar kaldırmalar vs vs
Gayet güzeldi, heleki son sahnesi ve supranın diğer yola ayrılışı.
fuatozkan
10-04-2015, 09:35
Filmin sonunda zor tuttum kendimi gözlerim doldu arabaya zor attım kendimi. Uygun bi vakitte tekrar gitmeyi düşünüyorum. Gayet akıcıydı hiç sıkmadı.
Süper film olmuş.
Film çekimlerinde 250 den fazla aracı pert etmişler.
Ahmet Bby
10-04-2015, 11:11
Ama bu bir gerçek.. Bulunduğum şehir'de Dublaj'lı olan seans'da boş koltuk yoktu.
Bence cok guzeldi.son sahne ozellikle cok uzdu :(
Bu arada turk milleti boyledir yuzuklerin efendisi mantikli gelir aksiyon filmini sacma bulur.herseyde bir mantik aramaya hastayiz
Gidenler yazarsa sevinirim Merak ettim boş yerler varmıydı yoksa hep full mü çekiyor film
İzzet Göçmen
11-04-2015, 16:26
İlk kez beyenmedim bi serisini son sahnelere dogru uykum geldi biraz dalmısım,Aksiyonn filmi gibi olmus ya,Dövüşler bombalar yok kafa kafaya carpısmalar agacların içinden aracla gecip arabaya bisey olmaması.Eski sokak yarıslarını aradım ben gene kanunsuzluk kuralsızlık noslar daha iyi makineler.Malesef hayal kırıklıgı yasadım
Bence cok guzeldi.son sahne ozellikle cok uzdu :(
Bu arada turk milleti boyledir yuzuklerin efendisi mantikli gelir aksiyon filmini sacma bulur.herseyde bir mantik aramaya hastayiz
Kendi adıma konuşayım :)
Film bir modifiye konulu film olarak izlersek filmde araba yok yani transporter filmi gibi sadece arabalarla kovalamaca,
Aksiyon filmi olarak güzel film ona bir şeyim yok ama insan F&F filmi yani ilk başta o modifiye tune işleri var oo drag yarışları illegal sokak yarışlarıydı bilmemneydi falan diye alışan kitle şimdi bildiğin,
kaç kovala silahlar çatara patara organize suçları çökert hatta CIA falan bulaşsın olay sapmış yani en azından F&F den ama normal bi klasik amerikan aksiyon filmi onda bir sıkıntı yok.
Benim beğenmediğim F&F tadının kalmadığı
34btr1907
11-04-2015, 17:26
bundan sonra polat alemdar ve ekibi ile t.şak gecmıcem, uyku getırmese aslında güzel film , iyi para harcamıslar,hasılat nasılsa garanti
huseyinturk
11-04-2015, 17:44
Gidenler yazarsa sevinirim Merak ettim boş yerler varmıydı yoksa hep full mü çekiyor film
utanmasalar ayakta alıcaklardı benim izlediğim salona
İki gün önce gittim favorim olan tokyo drift kadar heyecan vermesede güzel bir film sonu vefalı ve duygusaldı aynı zamanda çok sinirim bozuldu film daha bitmeden millet ayaklandı salon full olunca erkenden çıkma çabası ekran bi gözüküyor bir gözükmüyor adam gibi acımızı yaşayamadık arkadaş az daha oturun lan yerinize diye bağıracaktım..
Evet sahneler acaip abartı ama sene 2015 ve o sahneleri çekmekte başlı başına bi olay film sonuçta birebir gerçek olcak diye bişey yok türkiyedede çekilebilse keşke bunun 20 de 1 i :)
Duygusal sahneler oldugunu sağdan soldan duymuştum bayan arkadaşımıda baştan uyardım ağlarsam aramızda die :D
Baya etkilendim ama sıktım kendimi ağlamamak için :)
Devamı gelcek yada gelmicek diye bi söylenti var mı jason ın hapse koyulması beni kıllandırdı devamı gelebilir gibi
Ben cok alakasiz sekilde persembe gunu 22.00 seansina gittim salon fulldu. Ilk haftasinda 800.000 kisi izlemis
onur200sx
11-04-2015, 22:01
Valla oturdum serinin ilk filmini izlemeye başladım.Biz bu filmin neyinden bu kadar etkilenmişiz diye.Resmen baş yapıt olmuş bu film.Sokak ruhunu bu kadar iyi anlatan,herkese filmin içinde bi karakter olarak empati kurduran bi film daha olacağına inanmıyorum.
http://i.hizliresim.com/9VkJMr.jpg (http://hizliresim.com/9VkJMr)
ÜSTÜNERC
12-04-2015, 16:58
gercekten cok iyidi.Son 10 dakkalık sahneler gercekten cok anlamlıydı.Tekrar gitmeyi düşünüyorum.
beratyuksel
12-04-2015, 17:28
------------spoiler içerir--------------
letty'nin brian'ı kurtardığı sahneye tek yorum; spoiler hayat kurtarır. :D
bu hafta sonu ancak gidebildim
genel olarak duygusaldı aksiyon sahnelerinde bile paul un ölmüş olması aklımdan pek çıkmadı :(
bu hafta sonu ancak gidebildim
genel olarak duygusaldı aksiyon sahnelerinde bile paul un ölmüş olması aklımdan pek çıkmadı :(
aynen benimde paulun her sahnesinde adamın öldüğü aklıma geldi
Dün tekrar gittim, ama bu sefer dublajlı olana. Kesinlikle dublajlıya gitmeyin, altyazılı olan versiyonda herşey çok farklı. Seslendirmeler çok çok kötü olmuş. Film için yoruma gerek yok zaten :)
Akasyada ımax olarak izledim.
hem salondan hemde filmden fazlasıyla memnun kaldım.
abartı sahneler cok ama akıcı ve keyifli bir film olmus.
GokhanE.
13-04-2015, 13:41
Filmin ikinci yarısında aksiyon sahneleri bitsin de nereye bağlayacaklarsa bağlasınlar diye bekledim. Marvel filmlerine benzemiş resmen. Paul için gidilir ama.
Mert Yaprak
14-04-2015, 10:27
Filmin son sahnesinde oynayan paul un ikiz kardesiydi zaten en son sahilde olan kisminda
onur200sx
22-04-2015, 23:22
Bugün ikinci kez izledim.Son sahne yine zıçtı ağzıma.Bu film ve Paul Walker nası bi yer etmişsse artık bende.
Dün tekrar gittim, ama bu sefer dublajlı olana. Kesinlikle dublajlıya gitmeyin, altyazılı olan versiyonda herşey çok farklı. Seslendirmeler çok çok kötü olmuş. Film için yoruma gerek yok zaten :)
Dublaj a gittim vaktim olmadığı için. sanırım bu yüzden filmi sevmedim :(
onur200sx
24-04-2015, 23:22
Böyle birşey gördüm facebook ta SOUTHRNFRESH sayfasında.Ne kadar doğru ne kadar fake bilemiyorum :/
http://i60.tinypic.com/a5kawm.jpg
dogru ff kendi sitesindede acıkladı 8.film nisan 2017de gelicek
Onurkk06
25-04-2015, 10:17
Ben cok begenmedim filmi artık abartılı aksiyon film sahnelerinde gülmeye başladık sadece Paul reyizin hatrına izlemiş olduk
Daha uzatmasalardı keşke ama para tatlı :)
8 de kesin alirn tarzi bir sey olucak demedi demeyin..
yucelebeci
01-05-2015, 10:07
😂😂 hahah
http://i.hizliresim.com/OqZqkZ.jpg (http://hizliresim.com/OqZqkZ)
onur200sx
01-05-2015, 10:27
H (http://www.sinemajor.com/haber/5478/hizli-ve-ofkeli-serisinin-bilinmeyenlerini-merak-ediyor-musunuz/)
onur200sx
01-05-2015, 10:28
Hızlı ve Öfkeli serisinin bilinmeyenleri
H (http://www.sinemajor.com/haber/5478/hizli-ve-ofkeli-serisinin-bilinmeyenlerini-merak-ediyor-musunuz/)
onur200sx
05-05-2015, 13:02
http://i61.tinypic.com/2ykc2vb.jpg
Supercharged olan universal studyolarındaki eglence parkı setten bir kesit vari birşey artık tam adı ne deniyorsa :)
lpgli nsx ff8de kıvanç tatlıtuğ kullanıcakmış one last ride broo. Bi kişi öğrenci amca
���� hahah
http://i.hizliresim.com/OqZqkZ.jpg (http://hizliresim.com/OqZqkZ)
haykırdım vallaha :D :D :D
mert_can 41
12-05-2015, 06:36
o son sahne neymiş yaa imanımı gevretti türk dublaj güldürdü
PAUL-ROOM ACELE ETMELİSİN
ROOM- YETTİM :hehe::hehe:
yönetmen belli oldu
https://twitter.com/FGaryGray