Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 CC şase numarası sorunu..?
arkadaşlar arkadaşım geçen ay 2004 model 206cc aldı.dün vize ye gitti ve şase numarasını tüv deki yetkililer bulamamışlar.bende bulamadım.peugeot servisi de bulamıyor. noırmal 206 larda bagaj içinde yazıyor diye biliyorum ama bunda bagajdada yok.sağ çamurluk içinde yok.çok enteresan diğer cam içindeki etiket,kapıdaki etiket ve bagajdaki perçinli etiket var ama çakılı olan şase no aracın hiçbiyerinde yok.bilen biri varmı ki aramızda 206 cc lerde farklı biyerdemi bu numara??
http://www.peugeot206cc.co.uk/repair-206/206/info/gb/a--t04k3.htm
en alttaki foto.
fotoya göre 9 numara yani sol amortisör kulesi galiba.
ok teşekkürler sabah bakalım bi.
sağ amortisör kulesinde plastik bir bakalit var, kule içini çevreleyen bazılarında onun altında oluyor.
evet fotoğrafta ki gibi 9. kısım ama sağ olmalı.
arkadaşlar arkadaşım geçen ay 2004 model 206cc aldı.dün vize ye gitti ve şase numarasını tüv deki yetkililer bulamamışlar.bende bulamadım.peugeot servisi de bulamıyor. noırmal 206 larda bagaj içinde yazıyor diye biliyorum ama bunda bagajdada yok.sağ çamurluk içinde yok.çok enteresan diğer cam içindeki etiket,kapıdaki etiket ve bagajdaki perçinli etiket var ama çakılı olan şase no aracın hiçbiyerinde yok.bilen biri varmı ki aramızda 206 cc lerde farklı biyerdemi bu numara??
Meraba İno205,inşallah siteyi kullanmaya devam ediyorsundur,Çünkü aynı problemi ben de yaşadım 2001 model 206 cc im var,ben de vizeye gittiğimde şase numarasını bulamadılar,servise götürdüm her yere götürdüm ama yok şase numaraı bulunmuyor,siz problemi hallettiniz mi,benimle irtibata geçer misin,ben de Denizliliyim Denizli de yaşıyorum,eğer mesajımı görürsen telefon numaraı gönder seninle görüşmek isterim.