Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu yakasında masaj salonu

Yiğit G.
17-04-2014, 14:17
gülmeyin :D Ciddi spa sı masajı olan , hamamı yüzme havuzu spor gibi aktivitelerde olacak tabi lüks mekan arıyoruz.Ben hiç gitmedim böyle yerlere hiç bilmem , dayım rica etti beraber gideriz dedi bende ok bulurum dedim.göztepe erenköy bostancı maltepe bu çizgi üstünde herhangi bir yer olabilir.Asıl amacımız masaj spa vs ama spor salonuda olursa bende arada spor yaparım :) Bilen varsa böyle kaliteli yer yardımcı olursa sevinirim.

ErT_ThM
17-04-2014, 19:40
Amcamın oğlunun gittiği yer wardı demeye başlar birazdan herkezz:):):)
Şirinewlerde tarihi hamam war masajı bıyıklı amcalar yapıyor ama:):):) size çok uzak

Gko
17-04-2014, 19:55
Boyle bi konu acilmisti 1 sene icinde hatirliyorum. Biraz arastirin derim

Yiğit G.
19-04-2014, 11:45
Boyle bi konu acilmisti 1 sene icinde hatirliyorum. Biraz arastirin derim

baktım konulara onlar sadece masaj salonu genelde daireden bozma işyerleri.. ben masajı spası iyi olan tesis istiyorum.Bitane buldum dragos fitness city ama burası spor agırlıklıymış içinde masaj salonu yüzme havuzu hatta ufak hamamı varmı bilmiyorum , giden varmı acaba dragos fitness city' e ?

Mr.K
19-04-2014, 11:58
kanka oralardaki byük otelleri araştır derim en mantıklısı..

aRSLaN
19-04-2014, 11:59
Moda'daki Hilton veya Wyndham Otel düşünülebilir.

fastchild
19-04-2014, 12:13
Meltepede E-5 kenarında bir yer vardı eskiden gayet iyiydi Spa'sı Masajı hamamı vs. , ama şimdi pek iyi şeyler söylenmiyor masajdan çok masaj sonrası hizmetlere ağırlık vermişler sanırım

Abi sen GYM tarzı üyelik isteyen yerler istemiyorsun sanırım

Yiğit G.
19-04-2014, 12:26
Meltepede E-5 kenarında bir yer vardı eskiden gayet iyiydi Spa'sı Masajı hamamı vs. , ama şimdi pek iyi şeyler söylenmiyor masajdan çok masaj sonrası hizmetlere ağırlık vermişler sanırım

Sporium u diyorsun oranın masajı iyi değilmiş artık , ilk orayı önerdim zaten oraya gitmişler daha önce.Evet abi aynen gym tarzı değil masaj spa dinlenme vs ağırlıklı ama daireden bozma yerler istemiyoruz.Onurun dediği gibi ben otellere bir bakayım en iyisi.

free-hifi
19-04-2014, 12:57

Tugayyolu Zafiran lokumcusunun yanındaki bluestar mutlu sondan çıktıktan sonra lokum tatli yersiniz zafiranda :D şaka bir yana mutlu son için referanslı gitmek gerekiyor diye duydum

fastchild
19-04-2014, 13:02
Tugayyolu Zafiran lokumcusunun yanındaki bluestar mutlu sondan çıktıktan sonra lokum tatli yersiniz zafiranda :D şaka bir yana mutlu son için referanslı gitmek gerekiyor diye duydum

Dönüşte hangi opete uğrayalım ? :D

Abi TITANIC Oteldede vardı bu mevzular hatta bi ara şehir fırsatlarında kampanya felan vardı