Orijinalini görmek için tıklayınız : Nereden giyiniyorsunuz?
Shadow_Dancer
10-09-2016, 10:53
80s casual'a sardım bu ara. İngiliz taraftar gruplarına uyup Adidas Spezial, Hamburg, Gazelle toplamaya başladım :) Ayakkabılar ciddi rahat ve kaliteli üretilmiş. Levent sanayi mahallesi ve Starcity Adidas outlet'leri tek geçerim bu konularda.
Starcity Adidas benimde ugrak yerim, 212 avm'nin içinde de güzel bi outlet var. Ama ne yazık ki Adidas artık oralara güzel mallar vermiyor. Ve fiyatlar eskisi gibi uygun degil. iki sene öncesine kadar 110 120 liraya aldıgım stansmithler uctu gitti.
Eskiden Sanayi'de Vepa Sport vardı. Çok uygun fiyatlı Nike ürünleri alırdım.
Sonra Merter Adidas'ı bulduk. Ordan bir süre alışveriş yaptık. Sonrasında fabrika satış mağazaları da normal mağaza fiyatlarına yakın satmaya başladı.
canozgur106
13-09-2016, 13:49
Bana ulaşabilirsiniz Tommy t-shirt kapşonlu Sweatshirt Gant t-shirt polo yaka sweat Calvin Klein t-shirt çeşitleri için ulaşın mağaza fiyatının 1/3-1/4 fiyatına temin etmenize yardımcı olabilirim..
Reklam gibi olmasın tüm dünya markalarının outlet ve sezon ürünlerinin bir arada olduğu mağazada çalısıyorum. :)
canozgur106
13-09-2016, 14:21
Reklam gibi olmasın tüm dünya markalarının outlet ve sezon ürünlerinin bir arada olduğu mağazada çalısıyorum. :)
Neresi kardo söylesene :)
Neresi kardo söylesene :)
İzmirdesiniz sanırım :(
Su anda istanbulda 3 mağaza var arada sırada da fırsat cadırları açıyoruz.İstanbulda Tuzla marina avm -Viaport venezia ve Viaport asya da mağaza var
İzmirdesiniz sanırım :(
Su anda istanbulda 3 mağaza var arada sırada da fırsat cadırları açıyoruz.İstanbulda Tuzla marina avm -Viaport venezia ve Viaport asya da mağaza var
Allahını seversen mağazanın adını söylermisin kardeşim
Day Walker
13-09-2016, 16:01
Allahını seversen mağazanın adını söylermisin kardeşim
Ahahahahahha adam sindire sindire anlatıyo sabret biraz :hehe:
Reklam falan olmasın diye paylaşmamıstım ..Daha önce birkaç internet sitesinde haberı cıkmıstı mağazanın
DUNYACA UNLU MARKALAR, BUYUK İNDİRİMLERLE LLS LUXURY OUTLET CADIRINDA - İstanbul Haberleri - Milliyet İstanbul (http://www.milliyet.com.tr/dunyaca-unlu-markalar-buyuk-indirimlerle-istanbul-yerelhaber-1132895/)
LLS by Via - ViaLLS (http://llsvia.com/)
Mağazanın sitesi linkte henüz kendi sitesini açamadı malesef