Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara; Yine Beyaz Otobüs Dehşeti

ghibli06
12-05-2014, 10:46
Ankara'da özel halk otobüsüyle beton mikserinin çarpıştığı kazada 25 kişi yaralandı.

Akyurt'tan şehir merkezine gelen İsmail Yıldırım'ın kullandığı özel halk otobüsü, 5'inci kilometredeki kavşakta, Satılmış Düzdere'nin idaresindeki çimento mikseri kamyonuna takılı römorka çarptı. Kazada, halk otobüsünün sürücüsü İsmail Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 25 kişi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan otobüs daha sonra çekiciyle kaldırıldı.

bu kaçıncı yeter artık! demokratik bir ülkede olsak gider gösteri yapar tepkimizi belli ederiz ama bu otobüslerin kime ait olduğunu Ankaralı iyi biliyor! yetti gerçekten yetti, her gün en az 50 tane de katliam teğet geçiyor bunlar yüzünden!!!

muratburunce
12-05-2014, 10:49
o otobüs şöförleri haplı geziyor sanırım...

Octane
12-05-2014, 10:49
Suyu çıktı be iyice. İnşallah ölü olmaz.

ErenDurmus
12-05-2014, 10:52
o otobüs şöförleri haplı geziyor sanırım...
Cesaret hapı atıp çıkıyolar sabahları , Ankara'da en tehlikeli araç tipi :eek:

TolgaEsentepe
12-05-2014, 10:57
dolmuşlar halk otobüsleri.. Toplu taşımaya kesinlikle çözüm lazım..

muratburunce
12-05-2014, 11:05

toplu taşımaya çok sıkı denetim lazım bence... sabahları çok şahit oluyorum o trafik yoğunluğunda dolmuş otobüs vs toplu taşımacılar ne kırmızı ışıkta duruyorlar nede trafik kuralına uyuyorlar adamlar ambulans sanıyor kendini... evim incirlide gata'nın ordaki yolu kullanıyorum dolmuşcular trafikte kırmızıda önü doluysa ters şeride girip gidiyorlar mobese olan kavşakta hemde, çok enteresan ben kırmızıda biraz önde olduğum için ceza yedim orda dolmuşcular otobüsler hem kırmızıda geçiyor hemde ters şeritten gidiyor çok acayip bir ülkedeyiz :icon_wack

wiesmann
12-05-2014, 11:15
toplu taşımaya çok sıkı denetim lazım bence... sabahları çok şahit oluyorum o trafik yoğunluğunda dolmuş otobüs vs toplu taşımacılar ne kırmızı ışıkta duruyorlar nede trafik kuralına uyuyorlar adamlar ambulans sanıyor kendini... evim incirlide gata'nın ordaki yolu kullanıyorum dolmuşcular trafikte kırmızıda önü doluysa ters şeride girip gidiyorlar mobese olan kavşakta hemde, çok enteresan ben kırmızıda biraz önde olduğum için ceza yedim orda dolmuşcular otobüsler hem kırmızıda geçiyor hemde ters şeritten gidiyor çok acayip bir ülkedeyiz :icon_wack

bende yaşadım benzer durumu birinde polisin kucağına düştü ruhsatı verdi telefonu açtı ruhsat beyaz saçlı poliste dedi kapattı

Equinox
12-05-2014, 11:21
Binmeyin bindirmeyin kimseyi beyaz otobüslere, o şerefsizler açlıktan ölsün. Bu kadar hayvanı nerden buluyorlar çok merak ediyorum. Eryamana metro geldi bakıyorum o otobüsler hala dolu gidiyo anlamıyorum bu insanları.

Y.Emre
12-05-2014, 11:23
Bütün otobüsleri valilikler/belediyeler alıp sabit maaşlı şoförlere kullandirtsa bu kazalardab eser kalmaz ama nerde..

muratburunce
12-05-2014, 11:25
bende yaşadım benzer durumu birinde polisin kucağına düştü ruhsatı verdi telefonu açtı ruhsat beyaz saçlı poliste dedi kapattı

benim tahminim emiyetten birilerine sağlam para yediriyolar yoksa mobesenin önünden kırmızıda geçmek hergün cesaret hapı fln değil direk ispirto fln içmesi lazım kafanın gitmesi lazım uçması lazım yani... incirli lisesinin önünde dolmuşla bi kaza yaptım 1sene önce fln dolmuşcu resmen üstüme çıktı sol arka çamurluktan aynaya kadar sürte sürte geldi polis çağırdık hemn üstümüzde mobese var dedim mobeseye bakılacakmı biz geldik gerek yok dedi raporu tuttu gitti dedim dolmuşcun tanıdıkları büyük ihtimalle bana geçirecekler öylede oldu...

Octane
12-05-2014, 11:32
benim tahminim emiyetten birilerine sağlam para yediriyolar yoksa mobesenin önünden kırmızıda geçmek hergün cesaret hapı fln değil direk ispirto fln içmesi lazım kafanın gitmesi lazım uçması lazım yani... incirli lisesinin önünde dolmuşla bi kaza yaptım 1sene önce fln dolmuşcu resmen üstüme çıktı sol arka çamurluktan aynaya kadar sürte sürte geldi polis çağırdık hemn üstümüzde mobese var dedim mobeseye bakılacakmı biz geldik gerek yok dedi raporu tuttu gitti dedim dolmuşcun tanıdıkları büyük ihtimalle bana geçirecekler öylede oldu...

Şikayet edip dava açsaydınız keşke. Belki bir şeyler olurdu. Çok terbiyesizce bişey bu yapılan.

muratburunce
12-05-2014, 11:36
Şikayet edip dava açsaydınız keşke. Belki bir şeyler olurdu. Çok terbiyesizce bişey bu yapılan.

şikayet edip dava açsam kimi kime şikayet edecem... dolmuşcuyumu şikayet edecem yoksa polislerimi dolmuşcu diyecek karar o şekilde polisler bi kılıf bulur ztn dava açsam sonuçlanana kadar bi ton ıvır zıvı... bu ülkede hakkını aramak bile haksızlığa düşürür insanı :icon13:

FatihR.
12-05-2014, 11:40
Bizim inşaatlara beton döken firmanın kamyonuymuş aradık geçmiş olsun diye otobüs suçlu dedi ama ne dir ne değildir bilmiyorum.

cagdasi
12-05-2014, 14:13

Melih Gökçek buldu çözümü, saat 22:30'da metro bitiyor, herkes şahsi aracıyla ulaşsın.

tibet
12-05-2014, 15:49
oha artık yaaa

G60
12-05-2014, 16:26
Melih Gökçek buldu çözümü, saat 22:30'da metro bitiyor, herkes şahsi aracıyla ulaşsın.

Bir de muhteşem teleferikler.
Müsait bir yerde diyip, havadan atlıyorsunuz.

koray ozan
12-05-2014, 16:42
ego otobüsleri de ayni pokun mavilisi

Risendark
12-05-2014, 16:54
keçiören sanatoryum caddesinden mavi paralı otobüsle 9 dakikada kızılaya giden otobüsler var ben kendi şahsi arabamla gidemiyorum adamlar koca otobüsle gidiyor e haliyle kazalara davet çıkıyor... buna sağlam el atılması lazım yoksa çok can kaybı yaşanır...

Sezgin
12-05-2014, 17:58
Minibus soforleri, ozel halk otobusu soforleri ve dolmuscular en buyuk canavarlari bu trafigin. Nedense hic sasirmadim, allah herkese acil sifalar versin. ( genelleme yaptim bu isleri yapan arkadaslar illaki vardir, alinmasinlar )

OronteS
12-05-2014, 19:34
Beyaz otobusler bildiğin katil

ozankaya
12-05-2014, 19:45
Ankara'da özel halk otobüsüyle beton mikserinin çarpıştığı kazada 25 kişi yaralandı.

Akyurt'tan şehir merkezine gelen İsmail Yıldırım'ın kullandığı özel halk otobüsü, 5'inci kilometredeki kavşakta, Satılmış Düzdere'nin idaresindeki çimento mikseri kamyonuna takılı römorka çarptı. Kazada, halk otobüsünün sürücüsü İsmail Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 25 kişi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan otobüs daha sonra çekiciyle kaldırıldı.

bu kaçıncı yeter artık! demokratik bir ülkede olsak gider gösteri yapar tepkimizi belli ederiz ama bu otobüslerin kime ait olduğunu Ankaralı iyi biliyor! yetti gerçekten yetti, her gün en az 50 tane de katliam teğet geçiyor bunlar yüzünden!!!

Abi ne yazikki halkimiz bu kafada gittikce bu kisiler basta oldukca bu tur kazalar basimizdan eksik olmayacak insanlarin hayatini hice sayip 2tl pesinde olan insanlar yuzunden ben topli tasimaya mumkun oldukca binmiyorum metro disinda.

ibozum
12-05-2014, 20:09
Böyle haberlere hiç şaşırmıyorum. Bilakis kaza felan olmaması şaşırtır.. Hepsi tehlikeli araç kullanmanın tüm çeşitlerini sergiliyorlar..

vinz
12-05-2014, 22:58
dolmuşun biraz büyüğünü yapmışlar içine dolmuşun aldığının 5 katı insan dolduruyolar içeride nefes alınmıyo o insanlara da yazık . zaten çoğu 10 numara yağ kullanıyo bi yangın kıvılcım filan çıksaydı büyük bi facia olabilirdi .

exca-
12-05-2014, 23:09
Nefret ediyorum beyazlardan da dolmuşlardan da, resmen katiller. Eskişehir yolunda cepleri var onlara yapılmış, normal şeritten gidip en solda duruyolar. Kaç kere kaza atlattık. Bişey değil ben dursam arkadan biri gelse yapıştırsa tost olup geberip gidicez resmen. Makas atanlar mı dersin en sol şeride çıkanlar mı dersin bi anda sağ şeride sol şeride çıkanlar mı dersin.

En son bi hatta gördüğüm iki tane genç çocukla itiş kakışa girdiler, merc. s kullanıyo tipler 200 300 metre geçti geçmedi önünü kesip cama silahla yapıştı biri. İnsanı o noktaya getiriyolar..

muratburunce
13-05-2014, 07:56
Nefret ediyorum beyazlardan da dolmuşlardan da, resmen katiller. Eskişehir yolunda cepleri var onlara yapılmış, normal şeritten gidip en solda duruyolar. Kaç kere kaza atlattık. Bişey değil ben dursam arkadan biri gelse yapıştırsa tost olup geberip gidicez resmen. Makas atanlar mı dersin en sol şeride çıkanlar mı dersin bi anda sağ şeride sol şeride çıkanlar mı dersin.

En son bi hatta gördüğüm iki tane genç çocukla itiş kakışa girdiler, merc. s kullanıyo tipler 200 300 metre geçti geçmedi önünü kesip cama silahla yapıştı biri. İnsanı o noktaya getiriyolar..

adamı durduk yere katil ederler bu şöförler... sanırım hepsi melih başganın akarabaları ehliyeti olmayan bile vardır içlerinde köyden alıp gelmiştir...

Ahmet Saraçoğlu
13-05-2014, 08:06
en sağlam kazamı beyaz otobüs sayesinde yaptım ankarada.Tobb etü den çukurambara giderken eskişehir yolunun altından geçiyorsunuz , otobüsü süren zaat ta eskişehir yolundaki durağa girdikten sorna alttan dalıp tekrar çıkacak yukarıya.Hiç frene basmadan kavşaktan kontrolsüz bi şekilde daldı benim kapıdan bodoz girdi.cidden denetim şart.

drago
14-05-2014, 19:09
yeni konu açmak istemedim.

okurken insanın içi cız ediyor.

Şehit Kızına Büyük Terbiyesizlik ! | HaberDokuz (http://www.haberdokuz.com/2014/05/09/sehit-kizina-buyuk-terbiyesizlik)

burakgunay
14-05-2014, 19:16
Sever misin sabaha mı bırakırsın.. Sabahlara kadar sevmek lazım bu şerefsiz hayvan oğlu hayvanları haysiyetsiz köpekler.. Ne biçim konuşuyosun lan kızla hayvan desen ya bıçaklanıcaksın ya beyzbol sopası kafanı 2ye yaracak. Bunlara çekicen belden küteyi, bi daha söyle lan a..... mun evladı diceksin, oturtucan o otobüse fazladan aldığı 50 kişinin önünde vites topuzunun üstüne komple. Kızın babası vatana canını versin, ya vermese ne olur adı üstünde bayandır. Hayvan.

HellRot06
14-05-2014, 19:41
Pazartesi sabah işe giderken protokol yolunda 9 tane ambulans saydım ve tahmin ettim.Akyurt özel halk otobüsü olduğunu.Geçen yılda devrilmişti bitanesi yine 20-25 yaralı vardı. Çubuk'ta öğrenci olduğum sıralarda çok gittim geldim beyaz otobüslerle. Resmen ölüme gidiyorlar.Birilerinin engel olması lazım...

muratburunce
15-05-2014, 09:02
yeni konu açmak istemedim.

okurken insanın içi cız ediyor.

Şehit Kızına Büyük Terbiyesizlik ! | HaberDokuz (http://www.haberdokuz.com/2014/05/09/sehit-kizina-buyuk-terbiyesizlik)

adamın kafa yapısı yobaz karşısındaki bayan şehit kızı fln fark etmez kafa yapısı yobazlık olduğu için düşünemez bu varlıklar fotosentez yapiyo tipini s.....ğim...

Emre Ekrem
15-05-2014, 13:15
Zavallı mahluklar, insanlıktan nasibini almamış insan taklidini bile beceremeyen insancıklar.

fast-back
16-05-2014, 14:33
Burada mesele sadece o insancıklar değil. Biraz da kendimizi sorgulamamız gerekiyor.
Peki bizler ne kadar tepki veriyoruz? O dolmuş ya da otobüsün içindekiler ne yapıyor?
Benim de başıma birkaç kötü olay geldi maalesef. Bir olayda Gazi önünde dolmuşu durdurdum ve tahmin edin ne oldu? İçindeki yolcular bana tepki gösterdi, oysa şoför beni ve ikiz kızlarımı öldürecekti. Allah'tan Polis varmış da onu görünce şoför kaçtı.

Bir diğer olayda da Keçiören-Tepebaşı'ndan aşağı inerken aracımla, körüklü otobüs döner-kavşakta beni sıkıştırdı çok zor kurtuldum. Otobüsü takip edip Şelalede önünü kestim ve yine yolcular tepki gösterdi?

Biz gazeteci yazmıştı, Ankara'da dolmuşta giderken şoför pet şişeyi camdan atmış ve Konya yolunda giden aracın camına çarmış. Araç şoförü haliyle tepki göstermiş. Dolmuş şoförü ne yapsa iyidir? Bozuk paraları alıp adamın arabasına atmaya başlamış. Yolcular ne yapıyor peki?! Evet , susuyor ve izliyor.

Biz birçok şeyi hak ediyoruz maalesef...

oğuz
16-05-2014, 14:38
Burada mesele sadece o insancıklar değil. Biraz da kendimizi sorgulamamız gerekiyor.
Peki bizler ne kadar tepki veriyoruz? O dolmuş ya da otobüsün içindekiler ne yapıyor?
Benim de başıma birkaç kötü olay geldi maalesef. Bir olayda Gazi önünde dolmuşu durdurdum ve tahmin edin ne oldu? İçindeki yolcular bana tepki gösterdi, oysa şoför beni ve ikiz kızlarımı öldürecekti. Allah'tan Polis varmış da onu görünce şoför kaçtı.

Bir diğer olayda da Keçiören-Tepebaşı'ndan aşağı inerken aracımla, körüklü otobüs döner-kavşakta beni sıkıştırdı çok zor kurtuldum. Otobüsü takip edip Şelalede önünü kestim ve yine yolcular tepki gösterdi?

Biz gazeteci yazmıştı, Ankara'da dolmuşta giderken şoför pet şişeyi camdan atmış ve Konya yolunda giden aracın camına çarmış. Araç şoförü haliyle tepki göstermiş. Dolmuş şoförü ne yapsa iyidir? Bozuk paraları alıp adamın arabasına atmaya başlamış. Yolcular ne yapıyor peki?! Evet , susuyor ve izliyor.

Çok doğru yazdıklarınız.İnsanlar tepkisini göstermiyor veya yanlış yönde gösteriyor.Yolcuların bu şekilde haksızın yanında olması durumunda "ulan siz hakkediyorsunuz kötü şartları" demek kalıyor.
Ama istisnai durumlar var tabiki.

muratburunce
17-05-2014, 08:03

aynen katılıyorum sustuğumuz ses çıkaarmadığımız için bu hale geldik ztn herkes istediği gibi davranır oldu kimse ses çıkarmayıp sulçunun bize bulaşmasın diye sırtını sıvazladı suçlu olan kendini haklı gördü ve yaptı hatayı hiç bir zmn hata olarak görmemeye başaldı... herşeyi hak ediyoruz bencede :icon_tup: