Orijinalini görmek için tıklayınız : 30 bin bütçe araç tavsiyesi
Bütçe 25 30 bin arası ilk aracım olacak yakıt benzin lpg dizel farketmez yıllık 10 bin km ancak yapıyorum gönlüm 207 rc den yana fakat gerek ilk aracım olacağından dolayı gerekse bu bütçeye temizi bulunur mu bilmiyorum güvenli gaza basınca karşılık verecek genç işi araç bakıyorum iyi kötü yorum ve önerilerinizi bekliyorum saygılar
207 rc temiz bisey icin 3 5 daha koyman lazım bence
Haklısınız 207 rc konusundada aynı şeyi söylediler bakalım hayırlısı type S önerenler var ama ishift şanzımandan çekiniyorum ayrıca Manuel istiyorum
onlarında manuelleri var bakabılırsın bırde 1.8 Executive onlarada bak bi sedan olanlar
Audi a3 1.8t öneririm.bi bak bence
Astra gtc düşünülebilir opel corsa 1.6 gsi çok iyi mesela onun haricinde biraz daha bütçeyi zorlayıp megane rs
Tip olarak ufak detaylar yapılarak gtc cok hoş duruyo
Tavsiyelerinizi değerlendiriyorum çok teşekkür ederim
Colt czt alınAbilir. Birkaç değişiklikle şaka makinası olur:) şahsen okulun bitmesini bekliyorum rc ye bu gidişli paramız yetmeyecek alternTif czt:)
aybarsdnr
18-05-2014, 13:07
yakıt, vergi, tip, ufak dokunuşlarla keyif verecek en güzel araç 1.4 tsi leon bence. ilk aracın olacağı içinde tepki ve hız konusunda basamak olur. yazılım filtre ile zorlamadan 145 hp civarı keyifle binersin.
yakıt, vergi, tip, ufak dokunuşlarla keyif verecek en güzel araç 1.4 tsi leon bence. ilk aracın olacağı içinde tepki ve hız konusunda basamak olur. yazılım filtre ile zorlamadan 145 hp civarı keyifle binersin.
1.4 tsi Leon hakkında bilgi verebilir misiniz biraz? Yakıt, yol tutuş, konfor bakımından.
Konuyu takipteyim.
aybarsdnr
18-05-2014, 16:48
1.4 tsi Leon hakkında bilgi verebilir misiniz biraz? Yakıt, yol tutuş, konfor bakımından.
Konuyu takipteyim.
Şehir içi ara sıra gazlayarak kullanırsan 8-9 lt yi geçmezsin. Bana göre leon yol tutuş açısından bir çok arabayı üzer. mesela şuan scirocco kullanıyorum. kesinlikle yol tutuş konusunda leon çok çok daha iyi.
leon umu 5cm eibachlarla yaklaşık 4 sene kullandım. Konfor çok iyi diyemem o şekilde. ama yay yokken başarılıydı. tabi yay + 18 jant la kullandım.
Görünüşü eskidi deselerde, o sınıfta bir çok arabadan daha hoş. Saçma sapan fiber uygulamalar, abuk sabuk jantlar takılmadığı sürece gayet hoş oluyor.
Bakım masrafları bir çok markadan uygundur. hatta biraz elin yatkın ve müsait yerin varsa kendin bile yapabilirsin. yani o konuda pratik bir arabadır.