Orijinalini görmek için tıklayınız : 82 1.6TD passat sanayide kime göstermeli(ankara)
erhanaytac
25-05-2014, 15:59
arkadaşlar niyetlendiğim araba 82 1.6 turbo dizel passat sanayiye göstereceğiz yarın kime götüreyim aracı ? yardımlarınızı bekliyorum
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orijinal-passat-2-turbo-dizel-160877408/detay/)
Forumdan tdipower ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
erhanaytac
25-05-2014, 17:41
tamam ulaşmaya çalışayım bi teşekkür ederim
erhanaytac
25-05-2014, 17:46
tdipower arattım mesaj attım ama son aktivasyon tarihi 2012 :) göreceğini sanmıyorum başka bir tavsiye daha alabilirmiyim :)
http://www.techturkey.com/forum/members/19410-tdipower.html
tdipower senin doktorun. almadan önce/sonra
Blackbird
25-05-2014, 21:20
Mekanik ve motor olarak çok fazla sorun yaşamazsın parçasını bulursun ama kaporta vs olarak işin çok zor, passat coupe ile çok sağlam bir gönül bağın yoksa Golf bakmanı tavsiye ederim.
Germanian
25-05-2014, 21:30
Allah yardimcin olsun yeni sattim 82 sw vardi kaporta far sinyal stop ic aksamla ilgili herhangi bir parca malesef yok. Bencede bi gonul bagi yok ise golfe yonel.
Bunu öneririm arkadaşım.Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-dizel-golf-gtd-165662576/detay)
erhanaytac
25-05-2014, 22:15
Mekanik ve motor olarak çok fazla sorun yaşamazsın parçasını bulursun ama kaporta vs olarak işin çok zor, passat coupe ile çok sağlam bir gönül bağın yoksa Golf bakmanı tavsiye ederim.
Aslinda ayagimi yerden kessin yeter dusuncesindeyim :) ogrenciyim ankarada gunde 100-120 km yol yapiyorum staj yerim sincanda, golflere baktim icime sinmedi. Bu passat icime sindi ici disi tertemiz curugu carigi yok parca sikintisi vardir belki haklisiniz arac almak icin fazla bir vaktim de yok suan kiralik araca biniyorum ve her gun onun kirasi biniyor :)
erhanaytac
25-05-2014, 22:16
Allah yardimcin olsun yeni sattim 82 sw vardi kaporta far sinyal stop ic aksamla ilgili herhangi bir parca malesef yok. Bencede bi gonul bagi yok ise golfe yonel.
Anliyorum parca sikintisini farkettim hic bir yerde yok gercektende, ama vaktim yok duzgun bir golf bulmak cok zor ki benim butceme gore olanlarin cogu pas icinde motor dustu dusecek.
erhanaytac
25-05-2014, 22:18
Bunu öneririm arkadaşım.Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-dizel-golf-gtd-165662576/detay)
Bu araca bakma firsatim olmadi osman :) ama orjinal gtd mi degil mi bilemiyorum yani turbolu modelinden yazmis satici ne kadar dogru bilemiyorum :) passattan baska secenegim yok suan maalesef. :)
erhanaytac
25-05-2014, 22:19
http://www.techturkey.com/forum/members/19410-tdipower.html
Tesekkurler ozelden yaziyorum simdi
Blackbird
25-05-2014, 22:58
Aslinda ayagimi yerden kessin yeter dusuncesindeyim :) ogrenciyim ankarada gunde 100-120 km yol yapiyorum staj yerim sincanda, golflere baktim icime sinmedi. Bu passat icime sindi ici disi tertemiz curugu carigi yok parca sikintisi vardir belki haklisiniz arac almak icin fazla bir vaktim de yok suan kiralik araca biniyorum ve her gun onun kirasi biniyor :)
O zaman şunu rahatlıkla söyleye bilirim senin amacına uygun bir araba kesinlikle değil, kiralık arabaya binmen daha mantıklı olur. :)
Günlük kullanımda Gtd olması şart değil bende 1,6 düz dizel var 100nm ye yakın torku vardır, 4 ileri kısa şanzıman oranlarıda olunca şehir içinde yeterli.
Golflerde eskisi gibi çok uygun fiyata bulunamıyor artık eli ayağı düzgünleri 6-8 arası alıncada en az 2-3 lirada sen harcarsın, aceleyle karar verip daha sonra pişman olmazsın inşallah.
erhanaytac
25-05-2014, 23:52
Neden amacima uygun degil orasini anlayamadim :) masraf mi yakit mi :) yakiti cok az oldugunu iddaa ediyor satici :) masrafsa motorda da bi masrafi yok diyor :) ilerde olursada her mekanik parca bulunabiliyormus :) ankaradan bakiyorum araci cunku gidip alip gelmem zor olur ayriyetten masraf olur giderim araca bakmaya begenmem bi sorunu olur bana masraf olur :) bide alacagim 80 li yillarin araci uzun yola araci tanimadan nasil cikilabilir :) ankaradan baktigim bi golf var arac sorgulamalari bolumunde linki var hatta sari olan ici disi temiz duruyor gittim aracin kaputu actik arabanin motoru dusecek neredeyse cürukten ayrilmis kulelerden :) baska da duzgun arac yok inanin :) yoksa bende golf almak isterim. Osmanin verdigi linkdeki araca hic bakmadim bana cekici gelmedi ama yarin bi onuda arar gorusurum bakabilirsem ona da bakarim :)
Trance-R
26-05-2014, 02:06
en uygunu GOLF 1...
olmadı, AUDI 80 derim :)
olmadı, broadway al bin... o da az yakar,
erhanaytac
26-05-2014, 06:09
Audi 80 broadway cok kotu yaa :) zaten temiz curuksuz bisey bulmak imkansiz ve ben onu yaptiramam butcem olmaz :) yukarda linki olan golfe bi bakacagim bugun vaktim olursa o da olmazsa passati alip gececegim parcasi olmasin varsin ya kac kurusluk araba satamassamda goturur hurdaciya veririm :D
erhanaytac
26-05-2014, 17:22
Arkadaslar araci serdar abinin onerisi olan baska bir ustaya goturduk gayet duzgun arac kaporamizi verdik yarin noter yolundayiz :) hayirli olur insaalllah :)
erhanaytac
26-05-2014, 19:42
Hayırlı olsun.:)
Teşekkür ederim :)
eski araç birazda şans işi. içinize sindiyse hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.:) zamanla aracı kardeşiniz yapacaksanız eğer, yeni göğüs ve jantlardan başlarsanız güzel olur forumda örnekleri var.
Blackbird
27-05-2014, 00:14
Hayırlı olsun :)
erhanaytac
27-05-2014, 09:22
eski araç birazda şans işi. içinize sindiyse hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.:) zamanla aracı kardeşiniz yapacaksanız eğer, yeni göğüs ve jantlardan başlarsanız güzel olur forumda örnekleri var.
Aynen şans işi oldu içime çok sindi araç. Teşekkür ederim inşallah iyi günlerde sorunsuz kullanırım :) muhtemelen kardeşim yapacağım aracı. düşündüğüm de o zaten göğüs ve jantlardan başlamalı ilk :) araştırmalara başlayacağım kısa zaman içinde. :)
erhanaytac
27-05-2014, 09:23
Hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim inşallah hayırlı olur bana :)
tdipower
27-05-2014, 10:37
ben ilgilenemedim çok yoğunduk dün hayırlı olsun güle güle kullanın
yusufcan_k
27-05-2014, 10:56
Teşekkür ederim inşallah hayırlı olur bana :)
araç arkadaşımındı hayırlı olsun düzgün cocuktur dediğinden başka bişey cıkmaz :)
erhanaytac
27-05-2014, 13:45
ben ilgilenemedim çok yoğunduk dün hayırlı olsun güle güle kullanın
Çok teşekkür ederim elinizden geldiğince yardımcı oldunuz bana yoğun olmanıza rağmen :) çok içime sinerek aldım aracı dediğiniz Mesut beye götürdüm sizin gtd de ordaydı çok güzel araba sizde güle güle kullanın Golf'ü. :) Görüşmek üzere.
erhanaytac
27-05-2014, 13:46
araç arkadaşımındı hayırlı olsun düzgün cocuktur dediğinden başka bişey cıkmaz :)
:) Özer'den aldım aracı düzgün arkadaş gerçektende sağolsun :) Teşekkür ederim bu arada.