PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : d16a9 rektefiye konusunda yardım

dayi_selman
29-05-2014, 11:59
arkadaşlar başlıktada dediğim gibi yardım lazım crx i artık toplamaya karar verdim parçaları tamamladık
acl anakol yatak
std krank
oem pompa
rik sekman conta vs.. şimdi sıkıntı bikaç rektefiyeciyle görüştüm yatak boşluklarını kaça yapılacağı konusunda farklı yorumlar aldım her kafada bi ses çıktı 5-6 yapalım 10-15 yaparız yada onlar devirli makina yataklar bol olacak gibi
service manualde benim anladığım kadarıyla
kol 0,020 0,038mm arası
ana 0,030 0,048mm arası demiş bu şekilde mi yaptırayım yada en uygunu N/A arca nedir abilerim kardeşlerim bilenlerden yardım bekliyorum riske atmak istemiyorum

kadir jdm civic
29-05-2014, 12:12
Kesinlikle ve kesinlikle bu işi memleketinde yaptırtma. Devirli makinanın yatakları boşluklu olur diyen ustadanın dükkanından çık hemen. Başka sehirlerde çok iyi ustalar var onlarla irtibata geç okadar masrafı heba etme bence.

Aracın manualinde ölçüleri kaç yazıyor ise bence o olmalıdır. Önemli olan o boşluklukları verebilecek usta gereklidir çünkü sen degerleri söylersin o kafasına göre boşluk yapar gene sıkıntı yaşarsın.

dayi_selman
29-05-2014, 13:26
aynen hemen kaçtım oradan burada yaptırmam sadece bi yoklama yaptım :) konyada yaptırmayı düşünüyorum eger bu ölçüler doğru ise buna göre yaprayım diyorum

dayi_selman
30-05-2014, 12:44
tam net olarak cevap verecek yokmu bilgisi olan service maualdaki ölçülere göre mi yaptırmalıyım

pcvirus
30-05-2014, 14:58
servis manuelden şaşma bence hocam

dayi_selman
02-06-2014, 12:35
teşekkür ederim öyle yapacam artık başka cevap gelmediğine göre herkes öyle düşünüyor galiba