PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka Bastırma

TURBO CİVİC
10-06-2014, 16:13
Merhaba

Gecen aksam arka plaka dusmus... 2 gundur 3-5 yere sordum abuk subuk fiyatlar çekiyorlar ve ankaradan geldiğini soyluyorlar... cok garibime gitti kos koca istanbulda plaka basılmıyor da taa ankaradanmı geliyor??? altı ustu standart kare bir plaka gerekiyor anlamadım gitti.

yokmu istanbulda plaka basan bir yer? maslakta vardır die düşünüyorum ama :)

Yigit-Y
10-06-2014, 16:14
Merhaba

Gecen aksam arka plaka dusmus... 2 gundur 3-5 yere sordum abuk subuk fiyatlar çekiyorlar ve ankaradan geldiğini soyluyorlar... cok garibime gitti kos koca istanbulda plaka basılmıyor da taa ankaradanmı geliyor??? altı ustu standart kare bir plaka gerekiyor anlamadım gitti.

yokmu istanbulda plaka basan bir yer? maslakta vardır die düşünüyorum ama :)

bağcılar emniyet karşısı cemiyet çiftini normal 25 TL app 50 TL ye basıyor.

sadece bağlı olduğun şubeden plakam düştü diyip kağıt alman gerek.

kağıt almadanda bir şansını dene bazen basıyorlar ;)

TURBO CİVİC
10-06-2014, 16:26
ya üşenmesem dustugu yere gidip bakıcam bu kadar zor olcagını düşünmemiştim :D

bymurat___61
11-06-2014, 10:41
uskudarda bır yer var numarasını bulursam vereyım eskı palakalrı teslım edınce cemıyet muhurlu
cıft 50 ama eskyı vermeyınce 10 felan daha fazladır dıye tahmın edıom .

numarayı bulamadım ama sabah verıonuz oleden sonra alıyoduk. uskudara yakınsanız yazın bana ben arkadstan olsun alır verırım.

Birkan61
11-06-2014, 18:19
Bağcılar meydanın orada köşede trafiğin bi yeri varmış sanırım 25 ya da 30 liraya bastırmıştı karşımızdaki servisin sahibi

PiscocuK
11-06-2014, 18:32
nerede oturuyorsun... Rami/ Topçulara da açılmış.ben yeni plakalarımı orada yaptırdım sıra vs yok 10 dk da alıyorsun plakanı

wrcsinan
12-06-2014, 08:14
uskudarda bır yer var numarasını bulursam vereyım eskı palakalrı teslım edınce cemıyet muhurlu
cıft 50 ama eskyı vermeyınce 10 felan daha fazladır dıye tahmın edıom .

numarayı bulamadım ama sabah verıonuz oleden sonra alıyoduk. uskudara yakınsanız yazın bana ben arkadstan olsun alır verırım.

bu söylediğin app değilmi birde üsküdarın neresinde?

TURBO CİVİC
12-06-2014, 11:23
nerede oturuyorsun... Rami/ Topçulara da açılmış.ben yeni plakalarımı orada yaptırdım sıra vs yok 10 dk da alıyorsun plakanı

halkalıda oturuyorum.
tam adres varmı?