PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MCS R53 destek :)

PiscocuK
18-06-2014, 10:45
selamlar

yeni aldığım aracımla çok fazla vakit geçiremesem de gözüme çarpan ufak tefek şeyler var ve bilgi sahibi arkadaşlar yönlendirirse çok sevinirim

1-)aracıma eksoz takmak istiyorum.marka model önemlimi?5 hp 10 hp almak değil amacım güzel tok bir sesi olsun vites geçişleri çatara patara yapsın yeter

2-)araç çabukmu ısınıyor banamı öyle geliyor bilmiyorum.genel bir sorun mu yoksa bendemi sorun var

3-)lanet olası camların açma kapama ayarı biraz zor.hiç iki camı istediğim seviyede açık tutamıyorum mutlaka biri diğerinden 1 -2 cm farklı kalıyor.buda genel bir şeymi?

4-) harman kardon ses sistemi var ama geçen gün köprü trafiğinde yaklaşık 2 saat trafikte kaldım hem araç çok ısındı hem ses otomatik kısıldı hemde bir süre sonra cd den radyoya geçiş yaptı..ayrıca tepyten gelen bir kablo var kulaklık çıkışı gibi tlf takıp müzik dinlemek istedim ama teypte aux tuşunu bulamadım varmı böyle bir şey

5-) frenleri biraz hızlımı sertleşiyor?

6-) hava filtresinden güzel ses alabilirmiyim?

7-)öylesine seyir halindeyken bir video ekliyorum.standart olarak kaç çeviriyor bu araba sınırları çok zorlamadan çekim yaptım.tek elle biraz zor oldu

video yamuktu yan çevirdim kalite gitti biraz
My Edited Video - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=KypNqFGdNds&edit=vd)

KypNqFGdNds&edit=vd

önerilerinizi bekliyorum

Teşekkürler

Yekta
18-06-2014, 19:35
1. sadece ses için ise jcw+ kat iptali yeterli olur.
2. genel bir sorun çabuk ısınır oem kapakla
3. biraz tecrübeyle olur :)
4. cd okuyucu çok ısınınca korumaya alabiliyor nadiren olabilir. mode tuşu ile aux a geçiş yapabilirsin
5. sertleşme derken? çabuk şişer frenleri de. güzel disk balata ile bi nebze önüne geçilir.
6. alınır, özellikle alta vb. gibi sünger tip filtre+kasnak ile sc sesi iyice artar.
7. 6950 orj devir kesici

TolgaEsentepe
18-06-2014, 19:46
borla taktırmıştık emil ustada ara borular falan efsanevi bir sesi olmuştu :)

qatrio
18-06-2014, 20:09
Kat iptali + oneball sistemde yapabilirsin egzos icin

PiscocuK
18-06-2014, 21:06
1. sadece ses için ise jcw+ kat iptali yeterli olur.
2. genel bir sorun çabuk ısınır oem kapakla
3. biraz tecrübeyle olur :)
4. cd okuyucu çok ısınınca korumaya alabiliyor nadiren olabilir. mode tuşu ile aux a geçiş yapabilirsin
5. sertleşme derken? çabuk şişer frenleri de. güzel disk balata ile bi nebze önüne geçilir.
6. alınır, özellikle alta vb. gibi sünger tip filtre+kasnak ile sc sesi iyice artar.
7. 6950 orj devir kesici

mode tuşuna bastım fm ve cd değişimi oluyor sadece aux çıkmıyor

borla taktırmıştık emil ustada ara borular falan efsanevi bir sesi olmuştu :)

çok kaliteli bişey düşünmüyorum tolga bugün biyerle görüştüm eksoz için düzboru+warex tarzı bişey olacak sanırım sürekli bağırmaması için

Kat iptali + oneball sistemde yapabilirsin egzos icin

şuan oneball var ama kat iptali vs yok o seste beni tatmin etmedi sadece 1den2 ye atarken çıt pıt yapıyor ben bu sesin çatara patara olanını istiyorum seyir halinde çok bağırmasada olur :)