Orijinalini görmek için tıklayınız : Araca Çarpıp Kaçma
İyi günler herkese, bugün bi arkadaşımın aracına trafikte arka kapidan vurup kaçmışlar, plakayı almış arkadaşım. Acaba plakadan ad soyad bulabilme imkanımız varmı yada ne yapmamız gerekiyor plaka 34 GL 9941. Türkiyede şerefsizlik çoğalıyor..
Mivec_4G63
24-06-2014, 12:08
Sürücü bilgilerini sigortacı arkadaşlar bilebiliyor, teyit açısından araç 2009 platin gri reno, arabada rehin var.
Adres plaka bulmana gerek yok. Olayi aynen birebir polise anlatip rapor tutturuyorsunuz. Vurdu kacti diye. daha sonra raporla tamirciye gidip exper cagiriyorsunuz. karsi tarafin sigorta catir catir oduyor.
Sigortacilar adamin sadece ad ve soyadin bas harfini veriyor.
GokhanK.
24-06-2014, 12:19
benimde aynaya vurup kaçtı elemanın biri. hemen polisi aradım önümdeki ilk çevirmede aldılar elemanı. sağlam ceza kitlediler. birde rapor tuttular. gittim yaptırdım kaskodan. uğraşma yani. ara polisi anlat olayı. direk rapor tutuyolar. onada sağlam ceza giydiriyolar.
Polisi aradik rapor tutuldu ama polisin dedigi sey, yapicak bisey yok demiş arkadaşıma. Aracin sigorta yapildigi yerin numarasini bulduk şimdi.
benim bildiğim mahkemeye başvurmanız gerekiyor yani bildiğiniz dava açıyosunuz
öyle rapor tutturup sigortadadan yapılmıyor
serkanaygün
24-06-2014, 13:02
Benim başıma geldi, hatta konu açtım. Polis rapor falan tutmuyor. Polisin söylemesi adliyeye gidip trafik mahkemesine dava açmamız.
rahatsız
24-06-2014, 13:02
savcılığa sikayet etmek gerekiyor. kimsenin niyetini sorgulamıyorum ama, burdan başka amaçlar için birilerinin adresi, ismi vss sorgulanması doğru değil.
Bulduk ad soyadı, inşallah bide kendisini bulursak şerefsizin. Herkese teşekkürler
Leader01
24-06-2014, 16:55
polis raporunda çarpan aracın plakası olarak arkadaşınızın verdiği plaka belirtilmişmi ?
driftboy
24-06-2014, 18:07
banada oldu trafik geliyor rapor tutuyor sonra karakola geçip şikayetci oluyosun vurup kaçtıgı icin 350 küsür lira ceza yiyor daha sonra mahkemelik oluyosun biton tantana..
çözdük olayı, araç sahibi din hocası :D yaz kursunda öğrencisine kitap aldırmak için veriyor arabayı, ( öğrencisi 17 yaşında ) vurup kaçmış. bulduk telefonu ulaştık buluştuk, çocuk ben hissetmedim diyor ben vurmadım diyor :) dibine köklemişler nasıl hissetmiyorsa bizim arkadaşın araba spin attı sağ arka kapıdan vurunca. biraz uğraştık ama tutanağı tutturduk halloldu yani :)