PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akden Turbo'yu Tanıyan Var Mıdır?

berkoral
25-06-2014, 15:07
Merhabalar, Atatürk Oto Sanayi Sitesinde Nazmi Akbacı Ticaret Merkezinde Akden Turbo diye bir turbocu bulunmaktaymış. Siz değerli forum üyelerine ise sormak istediğim daha önce buradan alışveriş yapanınız varmıdır acaba. Yada duymus, içine girip bakmışda olabilir. Cevaplarınız beklemekteyim çünkü en kısa zamanda onlardan bir turbo almak istiyorum. Turbo mu 2 kez revize ettirmeme rağmen hala ayarı tutmadı gibi geliyor bana, teşekkürler imamoğlu. ;)

İnternet sitelerini inceledim, istiyorsanız sizde bakabilirsiniz. Aradım sağ olsunlar çok detaylı ilgilendiler benimle. "Turboşarj konusunda uzman olan firmamız, HOLSET ve GARRETT’in Türkiye distribütörüdür. Birçok kez "BEST DISTRIBUTOR AWARDS" ödülü ile ödüllendirilmiştir. Ayrıca, BORG WARNER (SCHWITZER ve KKK), IHI ve MITSUBISHI marka turboşarjları ithal edip toptan ve perakende satışını yapmaktadır."

..::: Akden Turbo :::.. (http://www.turboakden.com/web_15009_1/index.aspx)

kunteper
25-06-2014, 15:10
Yanlis anlamayin da viral reklam gibi olmus :)

AHMET1907
25-06-2014, 15:10
Sağlam firmadir biz ticaret yapiyoruz yillik 50-100 milyar alışımız var.

berkoral
25-06-2014, 15:33

kusura bakmayın amacım reklam falan değil, sadece sıkıldım bu turbo işinden ve foruma danışmak istedim.

berkoral
25-06-2014, 15:34
Sağlam firmadir biz ticaret yapiyoruz yillik 50-100 milyar alışımız var.

çok teşekkür ederim, ben o kadar büyük bir alışveriş yapmayacağım ama beni aydınlattığınız için teşekkürler. :)

STHL
25-06-2014, 19:17

yok canım ne alakası var :D

berkoral
26-06-2014, 08:44
cevaplar için teşekkürler.