Orijinalini görmek için tıklayınız : LG G2 Ekran kırılması hakkında yardım..
serkandevran
26-06-2014, 21:51
arkadaslar malesef lg g2 telefonumuz yere duserek ekranı kırıldı.İstanbulda uyguna yaptırabılecegımız yer varmıdır tavsıye edebılecegınız tesekkurler..
İzzet Göçmen
26-06-2014, 23:23
Cok korkuyorum bende kuzenim aldıgı 4.gün düşürdü kırıldı bimeksten alınma idi 500 tl fiyat cıkarttılar,Bende kırılmaz jelatin siparis ettim ve kılıf alıcam aynı telefondan kullanıyorum 2 gündür
Ben mermere dusurdum 1bucum metreden. Kosesinde dikkat edersen gorebildigin bi cizik var bitek sadece. 7 aydir kullaniyorm 1 kere dusurdum yere o derece gozum gibi bakiyorum:D
Çok geçmiş olsun. Eğer kullanma olanago sagliyor ise size bence boyle kullanmaya devam edin çünkü sonradan taktginiz ekran orijinali gibi olmucak maalesef.
Krlirilmaz jelatin falan ise yaramaz. İse yaricak olsaydi onu zaten firma koyardi. 5 liralik şey icin"kirilmaz ekran teknolojisi yaptik" denemeyi tercih etmezdi bence :) ( ki toptan da tane 50 kuruşa düşüyor)
Mesela benim telefon kosarken falan defalarca asfalta dustu bisey olmadi, haliya düştü ekrani köşeden gitti. Ekran filmi yoktu. S4 u olan arkadaş dedi keşke kirilmaz ekran filmi koysaydin diye. Sonra onun telefonda gitti. Bilmem anltabildimmi :)
G2 nin ekrani kirildi mi %90 parmagi algilamiyor , bende 2 gun once 2. G2 min ekranini kirdim , o halde 650 tl ye aksamina sattim. Disarda ucuza takilan ekranlar kesin problem cikartiyor. Zaten g2 gicirdiyor kasada sacmalicak hic ugrasip parayla rezil olmaya gerek yok. 650 nin ustune ekran parasini ekleyip istiyorsaniz 0 alin yada baska bir cihaza yonlenmeznizi tavsiye ederim
onursumer
27-06-2014, 07:05
orjinal ekran dışında yaptırmanızı tavsiye etmem
ki oda çok uygun bir rakam değil denilen gibi satabilirsiniz o şekilde
zOnstyLe
27-06-2014, 09:47
Ebay falan kurcala derim ;)