PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi-xenon montaj

ugurcan52
30-06-2014, 19:40
Öncelikle Selamlar
Aracıma bi-xenon montajı yaptırıcam , balast ampul vs kendım alıp sadece montajını yaptırmak istiyorum ; istanbul anadolu yakasında ucuz yollu önerebiliceğiniz usta tanıdığı olan varmıdır ?

Bone-crusheR
30-06-2014, 19:48
biz kendimiz yaptık hazır kitler var balans xeon hepsi içinde kesme biçme yok direk sök tak bence onlardan al

ugurcan52
30-06-2014, 20:01
hella takım düşünüyorum çakması vs kalite olsun diye ; sıradan çin meceklerı montaj vs herşey dahil 400'e yapablarda var ...

Bone-crusheR
30-06-2014, 20:13
http://i.hizliresim.com/b8nXjn.jpg (http://hizliresim.com/b8nXjn)
106 farı hondalarada yaptık kesme delme yok angel xenon hepsi içinde

WeLeT
30-06-2014, 20:46
Maltepe Gülsuyunda Dursun usta işinin ehlidir..Şuana kadar tanıdığım tanımadağım yaklaşık 100 arabaya yapmıştır hepsi hala sıkıntısız şekilde kullanıyo..İstersen numarasını verebilirim..

ugurcan52
30-06-2014, 21:12
Maltepe Gülsuyunda Dursun usta işinin ehlidir..Şuana kadar tanıdığım tanımadağım yaklaşık 100 arabaya yapmıştır hepsi hala sıkıntısız şekilde kullanıyo..İstersen numarasını verebilirim..

pm atarsan sevinirm ...

OMTechJr.
30-06-2014, 21:14
biz kendimiz yaptık hazır kitler var balans xeon hepsi içinde kesme biçme yok direk sök tak bence onlardan al

bu kitin fiyatı ne civarlarda? nerelerden temin edebiliriz? bide ömrü uzun mu? iki güne angel cortlayıp far moraracaksa gereksiz olur zira..

Bone-crusheR
30-06-2014, 21:40
bu kitin fiyatı ne civarlarda? nerelerden temin edebiliriz? bide ömrü uzun mu? iki güne angel cortlayıp far moraracaksa gereksiz olur zira..

220 civarı alındı angelleri led degil florasan tipinde takalı 2 3 hafta oldu simdilik sıkıntı yok aydınlatma mesafesi iyi

OMTechJr.
01-07-2014, 09:28
220 civarı alındı angelleri led degil florasan tipinde takalı 2 3 hafta oldu simdilik sıkıntı yok aydınlatma mesafesi iyi

anlamadığımdan soruyorum kusura bakmayın. peki bu selektörde şimşek etkisi yaratan cinsten mi. özelliği nedir tam olarak.

m.kaan46
01-07-2014, 21:10
anlamadığımdan soruyorum kusura bakmayın. peki bu selektörde şimşek etkisi yaratan cinsten mi. özelliği nedir tam olarak.

bi-xenonun mantığı tek mercekle uzun kısa etkisi sağlamaktır.dediğiniz şekilde şimşek selektör yapıyor.Üst verisyon olan Yeni HElla bi-xenon mercek,Gen5 balast yani farlar kapalı iken şimşek sellektör atabilen balast gerekiyor ama .

alppaker
01-07-2014, 23:42
nerden temın edebılırız bız bu parçadan komple set olarak ve fıyat nedır parçanın ?

CeMBa
07-07-2014, 12:54
yardımcı olabilecek birileri varsa kit almak için benide yönlendirirse çok sevinirim arkadaşlar.

alfa75
29-07-2014, 00:53
aliexpress de bixenon diye arattırın bulursunuz,50-80 dolar arası fiyatları.

alfa75
29-07-2014, 00:59
waterproof super bright hid bi xenon projector lens kits for H4, H1/H7,9004/9007,9005/9006 hid bulbs-in Light Source from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com (http://www.aliexpress.com/item/waterproof-super-bright-hid-bi-xenon-projector-lens-kits-for-H4-H1-H7-9004-9007-9005/1262228396.html) bende bu var,takmadım ama söküp inceledim neticede china,daha önce merceksizz china h4-3 ampul kullandım ömürleri çok uzun dağil,hadi onda alırsın netten ampul takarsın ama bu sistem için tekrar tekrar sök tak.en iyisi 2 katı maaliyete çıkma kit taktırmak.bu çinlide uzun kısa yaptıran perdenin motorunu inceledim(huyumdur önce parçalarım) oda uzun ömürlü gidecek bişey gibi durmuyor ama ışık şiddeti,selektör şiddeti ve kesilme çizgisi beklediğimin üstünde.

slimx
30-07-2014, 00:03
Ne kadar uzun omurlu olmassada.
Cin xenon ampulu $10'dan ucuz.
Japon xenon ampul $75+
Alman xenon ampul $80+
7 kere patlasa bile daha ucuz.

Butun kit ariyorsan, eBay.de yada ebay.com'den almak daha mantikli $39'a var. Bozuluyorlar ancak cok pahli birtane alirsin hic bozulmaz. $130'a BOSCH yapiyor (bana sorsan.. degmez).

Selman
30-07-2014, 01:46
Şöyle bi kit almak bence mantıklı. Bu markanın bir çok ürünü var gayet kaliteli görünüyor. 'Retrofitlab' olarak aratıp bakabilirsiniz.

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-bi-xenon-angel-mercekli-h4-8000k-beyaz-bi-zenon-set-projektorlu-172216858/detay)

Tekos
30-07-2014, 02:10
Merhaba ben ilker kemal diye bir arkadaşa yaptırdım bu piyasa da ünlü ve yıllardır bu işi yapıyor.(internetten arattırırsan bulursun)işçiliği,esnaflığı 10 numara çok yardımı oldu. Ne su alma ne de görüntü de sorun yaşamadım. Taktığı her şey kalite hella,valeo veya bosch çok pazarlığa açık bir insan değil ama sorunsuz alışveriş yapıyorsun.

alfa75
30-07-2014, 14:02
en mantıklısı ilker kemal gibi profosyonellere yaptırmak,kendiniz yapamazsanız.ha bu arada o çin işi kitlerde bildiğim kadarıyla balast ayrı alıyosunuz.kısacası çok az bi maliyet farkıyla çıkma hellalar mantıklı.

alfa75
06-08-2014, 16:43
106 ya uygulanan kitin benzerini yaptım alfa 75 e.tabi bizim far camları eski desenli tip ve çok randıman beklemiyordum elimde mercek ve xenon varken deniyim dedim.beklentimnden baya yukarda çıktı görüntü.fikir vermesi açısından videosunu ekliyorum.https://www.facebook.com/photo.php?v=10152624808903746

ghibli06
06-08-2014, 16:46
Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemeye iznin olmayabilir.
Ana sayfaya dön

Bone-crusheR
06-08-2014, 16:47
link erişilmiyor.

Ky06
06-08-2014, 17:00
Bugüne kadar her arabamı bi-xenon kullandım, yaptım , yaptırdım.
Mercekte Hella'dan şaşmayın.
Balast ne kadar kaliteli alırsanız o kadar uzun ömürlü olur.
Ampülüde philipsten şaşmayın. isteyene yardımcı olurum Ankara'da montaj ve parça temininde

alfa75
06-08-2014, 17:06
videoyu youtube a attım,facede grup ayarlarından görünmüyormuş. muayene yakın,söküp ya hella yada koito takıp plexi cam montajıyla devam etcem. http://www.youtube.com/watch?v=i1M2sNslja4&feature=youtu.be

ghibli06
06-08-2014, 17:11
izledim şimdi güzel olmuş güle güle kullanın...

alfa75
06-08-2014, 17:33
sağolun,gece karşıdan ilk baktığımda, alıştığım fara komple yayılan kocaman ışık hüzmesi yerine nokta kadar ışığı görünce kare tasın içinde ; bu ne eblek bi duruş sabah sökiyim dedim ama aydınlatma gücü beni caydırdı,gözümde alıştı yavaş yavaş:)

darkmoon
06-08-2014, 18:16
japon alman ampülü diye bir şey yok alayı çinde üretiliyor balastlarda dahil çinde bu ampülü üreten iki firma var zaten philipse falanda bunlar fason üretiyor balast üretimide yapan iki firma var philips dahil alayına fason üretim yapıyor..

eğer bixenon dışında normal halojene xenon yapıcaksanız şu anda en iyi balast HYLUXTEK firmasının balastıdır philipse ürettiği balastları fabrika HYLUXTEK markası adı altında satıyor 55watt lık alırsanız balastı ve yanınada 45w cn lights firmasının ampülünü alırsanız aydınlatmanız çok net olur. cnlights da çindeki en büyük xenon ampül üreticisi firmalardan biri.. büyük markalar dahil çoğuna bunlar üretiyor.

alfa75
06-08-2014, 22:45
japon alman ampülü diye bir şey yok alayı çinde üretiliyor balastlarda dahil çinde bu ampülü üreten iki firma var zaten philipse falanda bunlar fason üretiyor balast üretimide yapan iki firma var philips dahil alayına fason üretim yapıyor..

eğer bixenon dışında normal halojene xenon yapıcaksanız şu anda en iyi balast HYLUXTEK firmasının balastıdır philipse ürettiği balastları fabrika HYLUXTEK markası adı altında satıyor 55watt lık alırsanız balastı ve yanınada 45w cn lights firmasının ampülünü alırsanız aydınlatmanız çok net olur. cnlights da çindeki en büyük xenon ampül üreticisi firmalardan biri.. büyük markalar dahil çoğuna bunlar üretiyor.

günümüzde biçok ürün çinde üretiliyo doğru ama philips in yaptırıp sattığı ampullerle bizim aliexpress den aldığımız ampuller,balastlar falan neticede buraların merdivenaltı işleri gibi,öyle çok kalite ürünler değil.gerçi 300 philipse verene kadar 50 tl likden bi yedek yapar atarım bagaja toplam ömür hemen hemen aynı olur derseniz oda doğrudur,bende öyle yaparım:)

darkmoon
07-08-2014, 00:45
günümüzde biçok ürün çinde üretiliyo doğru ama philips in yaptırıp sattığı ampullerle bizim aliexpress den aldığımız ampuller,balastlar falan neticede buraların merdivenaltı işleri gibi,öyle çok kalite ürünler değil.gerçi 300 philipse verene kadar 50 tl likden bi yedek yapar atarım bagaja toplam ömür hemen hemen aynı olur derseniz oda doğrudur,bende öyle yaparım:)

philipsin halojen xenon kitlerini yukarda yazdığım firma üretiyor diye biliyorum.. halojen xenon kitlerin bildiğim kadarı ile emin değilim ama avrupa pazarında satışı yasak o yüzden philips avrupa kataloglarına halojen xenon kitleri koymuyor diye biliyorum ama avustralyada misal yasak değil orda philips xenon kitlerin satışı var mesela ebay da girersen genelde philips xenon kit satan satıcılar avustralyadaki satıcılar..