Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayallerim İçin Yardımınıza Ihtiyacım Var!
Bana da öyle geliyor. Dikkat ettin mi, ne kadar süredir hareketsiz?
bayadır aynı duruyor umarım öyle devam eder
edit: ama harekete geçmiş heralde fark artmış
Gizli sekmeden oy verebiliyorum şimdi, veremeyenler arada geçmişi temizleyip denesinler işe yarıyor.
Bi buççuk saatte 300 oya ihtiyacımız var. Olmayacak şey değil...
Noldu ya 2 saat girmedim sefa 9. luğa yükselmiş :(
kemal dallaması kimse herif 3 saatte 2.liğe geldi onuda ucursalar aslına cok garanti yerimiz :D sikayet neyim edebiliomusn kakuş :D
ceyhun737
07-07-2014, 14:30
kemal dallaması kimse herif 3 saatte 2.liğe geldi onuda ucursalar aslına cok garanti yerimiz :D sikayet neyim edebiliomusn kakuş :D
Bu işi de çözersin sen:D
5 tane e-mail attım, dönüş 0.
8. sıradaki oy almıyor bir süredir. Eğer 1,5 saat daha bu şekilde ilerlerse ve biz de tempoyu düşürmezsek yetişebiliriz...
Hadi destek beyler. 10. 6500 yaptı. Furkan 6345 oyda
10. çok hareketli 9. ve 8'e oynamamız gerekiyor. Onlar çok daha ağır.
Ben zenmate ile kasmaya başladım şimdi 3er 4er fln artıyor oylar ama 9.ve 10. da aynı oranlarda artıyor
Chrome gizli pencere işe yarıyo gibi. 5-10 tane yaptım biraz önce. İnşallah bu şekilde sıkıntı olmaz da aradaki farkı kapatırız. Bilgisayardan yapacak olanlar Chrome gizli pencereyi denesin. İnşallah olacak, yapıcaz :)
OnurÖzden
07-07-2014, 14:48
Oylama bitmemiş miydi şaka mı bu
Tekrar E-Posta attım fakat bir şey olacağını sanmıyorum. İlgisizlikleri aşırı.
Oylama bitmemiş miydi şaka mı bu
Keşke şaka olsa... Şaka gibi, fakat şaka değil. Emeğimizin içine sıçıyorlar.
OnurÖzden
07-07-2014, 14:56
Bütün keyfim kaçtı arkadaş, cache-zenmate tekrar kurayım
Ne kadar oy lazım şimdi
Belirsiz. 2 önümüzdeki de en az bizim kadar hızlı yükseliyor ve 1 saat kaldı bitmesine.
Arkadaşlar gizli sekme yoluyla baya bi yapıyorum, yalnız değilim galiba. Biri(leri) de var herhalde. Ama en az 10 kişi olmalıyız bence. Yok mu evinde bilgisayar başında olan? İşi olmayan? Lütfen yardım edin saat 5'e kadar açık ara farkla öne geçmemiz şart. Hadi bi yarım saat bari ayırın :)
daha geç saatte bitse şirketten bende kasardım ama dediğim gibi bugün bi 10 oy daha çıkarabildim
Bir hayli hızlandık. Bu şekilde 1 saat içerisinde ilk 10'a girme şansımız var.
yaklaşık 45 dkdır kasıyorum chrome iş görmüyor zenmate ile falan. opera da sıkıntılı
işim gücüm sen oldun bugün :D
işim gücüm sen oldun bugün :D
Allah razı olsun abi, ne diyeyim. : ))
OnurÖzden
07-07-2014, 15:08
Zenmate ile kasmaya başladım, asılın küreklere.
1 saattir kasıyorum inşallah hayellerine ulaşırsın :)
bende basladım baya bi kasmaya :)
Opera sikinti degil aalinda cillil gibide yavas baglantiya denk gelirseniz yenliyein sayfayi duzelio ozmn bide oyver tusuna abanin sonradan dank ediyo kafasina. Demin 20 30klik yapmsmdir heralde anca aldi 6500u devirdik buarada
zenmate ile nasıl yapılıyor bi açıklasanız ben gizliden verıyorum oyları
Son 45 dakika, desteklerinizi bekliyorum dostlar.
Yapabilir miyiz 45 dakikada 200 oy?
Pepsi ile PEK YAKINDA Setteyim (http://pepsiylepekyakindasetteyim.com/oyla/furkan-yilmaz)
abi 27. sayfada açıklaması var
Chrome
Zen Mate eklentisini kuruyoruz
Clear Cache Kuruyoruz
Clear Cache'a sağ tıklayıp ayarları bu şekilde yapıyoruz;
http://i.hizliresim.com/Bom5Jv.jpg
Chrome'da sadece bu linki açıyoruz;
http://pepsiylepekyakindasetteyim.co.../furkan-yilmaz
Adres çubuğu yanındaki geri dönüşüm işaretine tıklayınca sayfa yenilenmeye başlıyor, sayfa yenilenirken de Zen Mate logosuna tıklayıp ON-OFF yapıyoruz.
Oy veriyoruz.
Bu kadar... : ))
Zen Mate topluca mı veriyor oyları? Bu gizliden çok zor gözüküyo :(
Ben chrome dan giremiyorum şuan siteye aynı sorunu yaşayan var mı ?
Ben chrome dan giremiyorum şuan siteye aynı sorunu yaşayan var mı ?
Bi sıkıntı yok ama çok yavaş açılıyo sayfa.
Moral bozmaca yok kardeşim, aynen devam.
Zen Mate topluca mı veriyor oyları?
Soruma bi cevap veren olmadı, topluca yapıyorsa indiricem programı.
Bu arada konuyu güncel tutup kapsama alanımızdakilere de iletelim beyler.
ben az önce oy verdim, oyu da geçerli saydı ama bitti mi acaba oylama süresi?
Soruma bi cevap veren olmadı, topluca yapıyorsa indiricem programı.
evet üçer beşer atıyor ama sürekli yapamıyorsunuz
Pepsinin site kan agliyo yavasliktan kesin orasi ceptende acilmak bilmedi 1 2kere. Acilmamazkik yaparsa direk f5 yapin
ben oy verdim ama keske forumdan programciyla cozseydik
ahmet3425
07-07-2014, 15:29
Aynen devam son yarim saat kalmis
Pepsi ile PEK YAKINDA Setteyim (http://pepsiylepekyakindasetteyim.com/oyla/furkan-yilmaz)
Pes etmek yok! Devam abi devam!
ben oy verdim ama keske forumdan programciyla cozseydik
Bir ara yazdım fakat çıkan olmadı abi... Coder ile konuştum, o da müsait olamadı.
6600 hayırlı olsun, bu yarım saatte yaptığımızı tekrar yapalım başarırız
100kaldi birakmayin abanin hatta
100'den geri düşüyoruz 20 dakikamız var beyler!
OnurÖzden
07-07-2014, 15:36
zenmate biraz seri olsa 2-3 yenileyip anca atabiliyorum yüklen yüklen
TolgaEsentepe
100 oy kalmış be
ahmet3425
Whatssapp dan toplu mesaj listelerinize linki atin 15 sn lerini ayirip oy versinler ben ordan 20 30 oy daha attirdim...
40 50kisi okuyo ahali tukurseniz usttekini bogszir 2seferde usenmeyn gelin :)
100 ün altındayız ha gayret
Allahını seven atağa gelsin!
Hadi hadi pes etmek yok beyler.
Bundan sonra kaybetmek yakışmaz, hadi hadi hadi
33 kişi 2 kere modem kapatıp açsa, geçmişi tamamen silse
66 oy
fark 90 zaten...
2 kere de gizli pencerede verse ki zaten modemi açıp kapayınca gizli pencerede 5-6 kere veriliyor...
33 kişi 2 kere modem kapatıp açsa, geçmişi tamamen silse
66 oy
fark 90 zaten...
2 kere de gizli pencerede verse ki zaten modemi açıp kapayınca gizli pencerede 5-6 kere veriliyor...
Ya fayda etmedi ya da yapamadım o taktiği gizliye devam!!!
OnurÖzden
07-07-2014, 15:51
asılll 6700 geçtik
Aykut106
gizli pencereden 6689 6696 70 kusur lazım sanırım.
Sitede kasıyor artık, 5 dkdır giremedim bir türlü. Hadi inşAllah geçeriz.
+1 de benden
Hocam +1 le yetinme gizli sekmeden devam devam
altugkocer
internet explorer dan geçmişi silip f5 yapıp sürekli veriyorum
Iki dakkada koyduk koyduk azckk kaldi
Aykut106
07-07-2014, 15:55
internet explorer dan geçmişi silip f5 yapıp sürekli veriyorum
aynen oluyomus. devam biraz daha:)
ahmet3425
07-07-2014, 15:55
Devam devam
47 kişiden herkes gizliden 2 tane yapsa olay biticek, ne olur ya lütfen yapın
ahmet3425
07-07-2014, 15:57
Sistem kapandi son durum ne ?
OnurÖzden
07-07-2014, 15:58
pepsi alırsam iki olsun amk bitti oylama
Şirket bilgisayarından bir kaç arkadaşa mail atıp bende oy istedim kolay gelsin :)
altugkocer
40 oy fark kalmış :(
TolgaEsentepe
son dk larda 20 30 çıkarmaya çalıştım fakat yetmedi sanırım 30 40 farkla giremedik potaya galiba..
6740 oyumuz var. 40 oyla kaçırdık.
çok az farkla yazık oldu yaa...
6740 ile bitti
10 6780 aldı geçmiş olsun ne diyelim kısmet.
Olsun. Güzel kaybettik.
: )
17.01 itibari ile oylama bitti. Geçmiş olsun Furkan. Her zaman ki gibi haksızlıklar ülkesi Türkiye gerçeği.
Kendim kaybetmiş gibi üzüldüm harbiden... Neden duyurulmadan uzatıldı ki oylama süresi.
Olsun. Güzel kaybettik.
: )
Helal olsun.
:)
ahmet3425
07-07-2014, 16:00
40 oyla patlamis gibi gozukuyoruz ama bu genel olarak haksizlik sure uzatmak nedir ya ???
Böyle şeyleri değiştirme hakkı var diye biliyorum ben. Süreyi uzaltma kısaltma gibi. Hakkımızı arayamıyoruz yani :)
Burak K.
07-07-2014, 16:01
Yine de takip etmekte fayda var belki yeniden uzatırlar belli olmaz.
tekrar uzatılma ihtimali nedir ?
Furkan üzülcek bişey yok daha çok yol var önünde veya ( 80 yasında degiliz bizimde var tabi önümüzde :D ).
vur kafayı yat vucut direncinin şeyinde daha fazla koymadan :)
Kendilerinden birisini seçeceklerdi. Baktılar ki düşünülenden fazla oy verildi, kendileri giremediler pek10'a süreyi uzattılar. Böyle bi şey olabilir mi sizce?
ahmet3425
07-07-2014, 16:05
Sohbeti 360 aktif uye takip ediyor. Bunlarin yarisi son 10 dakka 1 er oy atsaydi 8. Siradaydik buyuk bi topluluguz imkanimiz da varken oraya girememis olmamiz cok uZdu beni :(
İnsallah sure uzatilir.
Çok basit bir sorum var? Caz cuz yapmadan. Oyuncu arıyorsunuz...
Pepsi ile PEK YAKINDA Setteyim (http://pepsiylepekyakindasetteyim.com/oyla/ahmet-ulus)
Bu mudur aradığınız oyuncu? Kendisi 7. sırada, yüzü gözükmüyor.
Katılımcıların sitede yer alan örnek videoya uygun video göndermeleri gerekmektedir. Katılımcılar tarafından gönderilen içerikler moderasyondan geçtikten sonra sitede yayınlanacaktır. Yayınlanmayan içerikler otomatik olarak silinecek, katılım iptal edilecektir.
Resmen geceki katakullinin çelmesi oldu bu, üstüne bi de iş günü olunca sıkıntıya girdik.
Ama yine de sıkma canı boşver, sonuç olarak bu kadar abin ve kardeşin olmuş oldu, ki emin ol çok daha güzel bi kazanç oldu senin için.
Bi oyuncuda mimikler vs. bilmem ne çok önemlidir bence. Bu adamın videosunun onaylanması bile hatadır abicim. Adam gibi videoları en başta onaylama gibi bi sistem olsaydı (ön eleme gibi) bu kadar saçmalık olmazdı. Benim görüşüm budur.
Düzenleme: O adamı diskalifiye ederlerse gireriz :). Açıklanana kadar ümidi kesmeyelim bence :).
Mivec_4G63
07-07-2014, 16:17
Çok basit bir sorum var? Caz cuz yapmadan. Oyuncu arıyorsunuz...
Pepsi ile PEK YAKINDA Setteyim (http://pepsiylepekyakindasetteyim.com/oyla/ahmet-ulus)
Bu mudur aradığınız oyuncu? Kendisi 7. sırada, yüzü gözükmüyor.
hay sesine so.. tipe bak hmnaa. faceden herkese yazdım oy verin diye ama olmadı sıkma canını.
turbo&quattro
07-07-2014, 16:30
Kazanmamismiydik ne olduda simdi kaybettik ?
ahmet3425
07-07-2014, 16:33
Kazanmamismiydik ne olduda simdi kaybettik ?
Haksizlik!!
Twitter'dan bir 50-60 kişi yazsa Cem reyize, belki izler hoşuna gider. Bir fikir işte...
turbo&quattro
07-07-2014, 16:36
Eger haksizlik varsa Cem yilmaz a ayni anda tweet atalim.
SekoLive
07-07-2014, 16:40
az cok ekranlardan tanıdıgımz cem yılmazın oy olayına cok bakacağını düsünmüyorm eğer bu olay gerçekse illa aradan seçicekdir diye hayal ediyorm
furkan sende canını sıkma elden geleni yaptın bizde tuz atarak katkı yapmaya calstık olmadı.
Açıklanana kadar ümidi kesmeyelim bence. Dediğim gibi belki o maskeliyi elerler. O elenince 10. oluruz :). Hala ümit var. @SekoLive'a katılıyorum ben de.
az cok ekranlardan tanıdıgımz cem yılmazın oy olayına cok bakacağını düsünmüyorm eğer bu olay gerçekse illa aradan seçicekdir diye hayal ediyorm
furkan sende canını sıkma elden geleni yaptın bizde tuz atarak katkı yapmaya calstık olmadı.
Zaten kaç oy alındığına bakılmayacak ki. İlk 10'da olmak yetiyor. İlk 10 sete gidiyor, yine ilk 10 arasından beğenilen 2 kişi seçilip filmde oynatılıyor.
Açıklanana kadar ümidi kesmeyelim bence. Dediğim gibi belki o maskeliyi elerler. O elenince 10. oluruz :). Hala ümit var. @SekoLive'a katılıyorum ben de.
Allah biliyor ya, benim de isteğim o şu an. Zaten videonun yarışmaya katılabilmesi bile hataken... E-Posta atıp bu duruma itiraz etmek falan geldi aklıma ama. Şimdilik sadece uykuyu düşünebiliyorum.
İtiraz durumu olacaksa topluca itiraz edersek faydalı olabilir. Eğer edilecekse ben varım. Bu arada bence iyi bi uykuyu gerçekten hak ediyosun :).
ghibli06
08-07-2014, 08:31
hiç üzülme, daha önce de dediğim gibi bu sadece başlangıç senin hayatında, ileride anlatacağın çok güzel bir anın oldu ;)
yilmazcatalbas
08-07-2014, 12:03
Hiç sıkma canını diyeceğim ama ben bile üzüldüm be. Yapabileceğimiz başka bir şey var mı peki?
12. sıraya düşmüşüz 5931 oyla.
??
ayarı vermiş pepsi demekki kemal zeydan denen arkadaş 2. sıradaydı normalde 7000+ oyu vardı
Pepsi 4. E-Postamdan sonra döndü;
Furkan Bey
Öncelikle ilgiliniz ve dikkatiniz için teşekkür ederiz.
Oylar ekibimiz tarafından kontrol edilmektedir. Manipülasyon yapan kullanıcılar tespit edilerek otomatize edilmiş oylar sistemden kaldırılmaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
PEK YAKINDA Filmi Dijital İletişim Ekibi
Evet. Pepsi değil, "Pek Yakında" dönüş yapmış...
Neyse, sonuçlar tam olarak belli olsun da, o vakit yazacağım.
Furkan varmi olumlu bir gelisme ? Bu mailden sonra donen oldu mu ?