PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alfaromeo Mito qv hakkında öneri



emir91
13-07-2014, 10:00
Merhabalar bu hafta içinde yeni bir araç alıcam hayırlısıyla. Yaklaşık 40k civarı bir bütçe ayırdım bu araç için.
Aracı günlük olarakta kullanacağım için çok güçlü olmasına gerek yok ufak eğlenceli bir araç ararken bu ufaklığa denk geldim gidip baktım hoşumada gitti.

Aracın linki : Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-satilik-orjinal-mito-qv-166051165/detay/)

Aracı servise gösterip alıcam tabiki ama daha önce alfa konusunda tecrübem olmadığı için kafama takılan ufak şeyleri sormak istedim.
Kafama takılan şey aracın sahibi ısrarla boyasız olduğunu söyledi ama tamponlarda ufak bir ton farkı gözüküyor normal olabilir mi bu durum ve sahibi açık hava filtresi takmış araca bunuda sağ lastiğin önüne kadar yere uzatmış nerdeyse bu ne kadar sağlıklıdır orjinalini veya farklı bir kutu içi hava filtresi takmalımıyım araca.

Aracı sportivoda ekspertize sokmayı düşünüyorum Anadolu yakasında olduğundan dolayı önerebileceğiniz güvenilir servis varsa gene fikirlere açığım.
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :)

driver_can
13-07-2014, 12:46
Alfa araçları hakkında yorumda bulunacak kadar tecrübem yok fakat tamponla aracın metal karoseri arasında ton farkı oluşabilir.Biri plastik parçadır biri metal aksam üzeri boyadır.Bunu kafanıza çok takmayın hem tamponlar boyanmış olsada dert edilecek bi konu değil.

sarper
13-07-2014, 13:44
biraz daha beklersniz bu fiyatlara cam tavanlısından bulabilirsiniz bence ayrıca bostancı carium da gayet ilgili bizim alfa 33ü sportivoya götürdük 2-3kere artık eski araba falan diye heralde hep bi ilgisizlik bi sallamamazlık en son götürdügmüzde 100lira daha aldı daha eve gelemeden aynı problemle kaldık sonra carium çözdü sıkıntımızı...

emir91
13-07-2014, 15:58
Carium'a arabayı gösterdim araçta sıkıntı yok zaten fakat araç sahibinin kendi ustası olduğundan ister istemez içimde ufak bir acaba kaldı o yüzden başka bir onay daha almak istedim içimi rahatlatmak için :)

sportwagon
13-07-2014, 17:02
Carium zeki usta iyidir olanı söyler, farklı servis olsun derseniz sportivo hemen yan tarafı kafanız rahat olsun bostancıdaki en iyi servisler