Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir - yay presleme

Draniela
19-07-2014, 00:58
Tatil dönüşü İzmir'den geçeceğim pres işini orada halletmek istiyorum, tekrar istanbul'a gitmek zor geldi. Orada bu işi kimler yapıyor, ne kadara yapıyorlar ? İşin hakkını verenler var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Draniela
19-07-2014, 10:12
Yok mu kimse:)

Draniela
20-07-2014, 01:19
Öğleden sonra yola çıkacağım günceli :)

Mpower
20-07-2014, 02:03
Yay almak varken presletmek neden ?

Oznsrl
20-07-2014, 11:07
araçta yay var zaten

boşver izmiri istanbula uğra :D

Draniela
20-07-2014, 11:14
Aynen yay var :)
He ya doğru diyorsun boşuna zahmet çekiyoruz şuan ben İstanbul'a geleyim en güzeli İzmir'de birşey yaptırmak imkansız gibi :)

Sert@ç
20-07-2014, 12:03
Yorum yapilmama sebebi isitma sogutma press yay yuzunden cok kisinin cani yandi
Simdi size yapmayin etmeyin deselerde yine yapcaginiz icin fark eden birsey olmayacak

Setre
23-07-2014, 09:45
Yay pressletmek çok sakat iş valal 1 2 cm daha yerde olucak diye can tehlikeye atmak bence yanlış arkadaşlar ...

Hem kendinizi hem etraftaki insaları riske atıosunuz 2 cm için ...

Draniela
23-07-2014, 10:25
Bende bu olayı anlayamıyorum kaç kişi press yaptırdıysa güzel yorumlar yapmışlar. Kötü olan kısmını söyleyenler olsa kullananlardan en azından bilmiş öğrenmiş oluruz. HR yay alsam bunları satıp aynı ayarda olacak bende denemediğim için ve biraz daha fazla basması için istedim pressi

delta0o
23-07-2014, 10:44
kardeşim al bi coil yada yaptır.şu puntolar için diğer yöntemler ya tatmin etmiyor yada sakıncalı.
yada benım sat gitsin kurtul :)

Gunes G.
23-07-2014, 11:14
Bende bu olayı anlayamıyorum kaç kişi press yaptırdıysa güzel yorumlar yapmışlar. Kötü olan kısmını söyleyenler olsa kullananlardan en azından bilmiş öğrenmiş oluruz. HR yay alsam bunları satıp aynı ayarda olacak bende denemediğim için ve biraz daha fazla basması için istedim pressi

Yay presslenmez. Neden presslenmemesi gerektigini sayfalarca anlattik, aciklamalarimizi fizige dayandirdik.

Simdi diyorsunuz ki soylendigi gibi olsa kullananlar guzel yorum yazmazdi. Yanlis.

Turk insaninda para verdigi birseyin kotu oldugunu kabul edememe gibi bir huy var, cikipta "suna su kadar para verdim ama iyi olmadi" diyecek adami kolayina bulamazsiniz bu birinci sebebi.

Ikinci sebebide, bu uygulamayi yaptiranlarin otomobili kullanmak ile ilgili herhangi bir bilgisinin ve ilgisinin olmamasi ve tek amaclarinin araci kendi degimleriyle "pistirmak" olmasi. E haliyle yaylari pressletince aracin yuksekliginde azalma oluyor, istenen goruntu elde ediliyor. Ama bilinmiyor ki goruntu "surungen" olunca arac daha iyi yol tutmuyor, bunun hesabi kitabi var, bu kadar basit degil. Bu konular hep gecistiriliyor ortada bilgi olmadigi icin.

Kisaca bir modifikasyonun iyi ya da kotu oldugunu anlayip analiz edebilmek icin bilgi gerekir, bilgi yoksa analizde olmaz iste bu yuzden "aaabi super oldu yeeeaa" laflarini duyuyorsun surekli.

Sert@ç
23-07-2014, 11:20
@Gunes G.
yazmaya üşendiğim aklımdan geçen şeyi noktasına kadar yazmışsınız

Ek olarak size mağdur
http://www.techturkey.com/forum/6754444-post767.html
yay 3 parçaya bölünmüş

ilovevti
23-07-2014, 11:23
Yay presslenmez. Neden presslenmemesi gerektigini sayfalarca anlattik, aciklamalarimizi fizige dayandirdik.

Simdi diyorsunuz ki soylendigi gibi olsa kullananlar guzel yorum yazmazdi. Yanlis.

Turk insaninda para verdigi birseyin kotu oldugunu kabul edememe gibi bir huy var, cikipta "suna su kadar para verdim ama iyi olmadi" diyecek adami kolayina bulamazsiniz bu birinci sebebi.

Ikinci sebebide, bu uygulamayi yaptiranlarin otomobili kullanmak ile ilgili herhangi bir bilgisinin ve ilgisinin olmamasi ve tek amaclarinin araci kendi degimleriyle "pistirmak" olmasi. E haliyle yaylari pressletince aracin yuksekliginde azalma oluyor, istenen goruntu elde ediliyor. Ama bilinmiyor ki goruntu "surungen" olunca arac daha iyi yol tutmuyor, bunun hesabi kitabi var, bu kadar basit degil. Bu konular hep gecistiriliyor ortada bilgi olmadigi icin.

Kisaca bir modifikasyonun iyi ya da kotu oldugunu anlayip analiz edebilmek icin bilgi gerekir, bilgi yoksa analizde olmaz iste bu yuzden "aaabi super oldu yeeeaa" laflarini duyuyorsun surekli.

"Turk insaninda para verdigi birseyin kotu oldugunu kabul edememe gibi bir huy var, cikipta 'suna su kadar para verdim ama iyi olmadi' diyecek adami kolayina bulamazsiniz". kısmen off topic olacak ama bu kadar doğru bir tespit hayatım boyunca görmedim. adam araba alıyor hem az yakıyor hem gidiyor hem konforlu en iyisi bu diyor. yav kardeş bak bunlar da az yakıyor aynı donanım var daha sağlam daha ucuz dedin mi seni taşlıyorlar toplaşıp. çünkü onlar para verdi aldı ya en iyi araba kesinlikle odur. ilginç bir milletiz.

Draniela
23-07-2014, 22:29
Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız. Zaten o kadar mukavemet dersi gördüm. En basit mantıkla bile özelliğini yitirir yani, işte farklı gelen kısım yaptıranların memnun olmasıydı başka bir şeyden dolayı değil

bayramoglu
23-07-2014, 22:32
?v=ZeedfHy4mng