Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 3.20d bluetooth sorunu !
elmastas
20-07-2014, 22:44
Arkadaşlar 2006 3.20d aracım var ...Bildiğim kadarı ile standart bluetooth oldugunu bılıyorum...Direksiyonda tuşları ve aydınlatma yanında mikrodonları var.Fakat nasıl bağlantı kurulacağını bilmiyorum.Var mıdır bu işi bilen bi arkadaşımız...Teşekkürler:soru:
direksiyonun solundaki tuş var ama b.t yoktur çok muhtemelen aracında baglayamam normal
elmastas
21-07-2014, 00:15
çok ilginç ya 2006 bir bmw de b.t olmaması heleki aracın full olması ayrı konu iken.teşekkürler bu arada
Aracın teybi üzerinde menü tuşuna basın orada tel menüsü çıkarsa vardır yoksa yoktur. Direksiyonda fonksiyon tuşunun olması araçta bluetooth olduğu anlamına gelmiyor. Aracınızda yoksa ve teybinizde "Business yada Professional" modeliyse sonradan bluetooth sistemini eklemenizde mümkün ancak serviste yeni fiyatı 1.000 Avronun üzeridir.
Araç biraz alakasız olacak fakat, aynı durum benim focusta da vardı. Herşeyi hazır teyp üzerinde vs. tuşları mevcut fakat b.t cihazı olmadığından kullanımda değildi.