Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabalara ve Kisilere Ozel Profesyonel Arac Tanitim Videolari
bartusta
29-08-2014, 13:08
Oncelikle merhaba. Baslikta yazdigim gibi, kisiye ozel arac tanitim videolari cekiyor ve editliyorum. Kendimden bahsetmem gerekirse bahcesehir universitesi sinema televizyon mezunu ve araba meraklisi bir insanim. Birkac arkadasima cektigim videodan sonra onlardan aldigim begeniler yonunde boyle seylerden en az benim kadar keyif alan insanlar oldugunu gordum. Arabasina forumda herkes okudugum kadariyla bebek gibi bakiyor, e haliyle de bu sekilde videolarda gorunce de insanin hosuna gidiyor. Siz de eger boyle bir video cektirmek veya fikir almak isterseniz lutfen cekinmeden yazin. Asagiya cektigim üç aracin videosunu koyuyorum, su anda bir tane de mercedes c180 videosu cekiliyor. Onu da cekildigi gibi ekleyecegim emsal almak isteyen arkadaslar olursa. Herkese iyi gunler dilerim
BMW 5.20 : BMW - 5.20 d - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fRZ_w5cfy1E)
Golf 7 : https://www.youtube.com/watch?v=wklbB3gPyKw
Opel Corsa : https://www.youtube.com/watch?v=mJMvKqVHBR8
allah rızası için şu eski sinema efektinden yada adı her neyse vazgeçin
bartusta
29-08-2014, 13:16
allah rızası için şu eski sinema efektinden yada adı her neyse vazgeçin
eski sinema efekti ?
Fon Müziklerini daha az bilindik parçalar ile editlerseniz bence daha da güzel olacaktır. İyi çalışmalar dilerim.
bartusta
29-08-2014, 13:23
Fon Müziklerini daha az bilindik parçalar ile editlerseniz bence daha da güzel olacaktır. İyi çalışmalar dilerim.
yorumun için teşekkürler.
müzikleri arabaların sahiplerinin isteğine göre seçtiğimden dolayı genelde popüler müzikler tercih edildi.
Videolar bence daha kısa olmalı,tekrarlanıyor artık bazı şeyler..tarz aynı,değişiklik olmalı.
BMW videosundaki müzik beni sıktı şahsen ne gerek var gerilim gibi,son sahne ve motor kapağı görüntüsü hoşuma gitti sadece onlar olsa bile yeterdi.
aralarında en iyi olan golf videosu
eski sinema efekti ?
renk tonu
bartusta
29-08-2014, 13:37
renk tonu
Color correction yapmadan mi koyalim videoyu?
Bu vazgecilmesi gereken bir sey degil olmasi gereken bir sey.
corsanın arka camdan içeri girme olayı etkileyici olmuş
bartusta
29-08-2014, 13:38
Videolar bence daha kısa olmalı,tekrarlanıyor artık bazı şeyler..tarz aynı,değişiklik olmalı.
BMW videosundaki müzik beni sıktı şahsen ne gerek var gerilim gibi,son sahne ve motor kapağı görüntüsü hoşuma gitti sadece onlar olsa bile yeterdi.
aralarında en iyi olan golf videosu
Golf zaten benim arac ama ben Bmw videosunu daha cok begenmistim sahsen :D
Cok kisa olunca cidden cok kisa oluyor bence 1 30 ideal bir sure
bartusta
29-08-2014, 13:40
corsanın arka camdan içeri girme olayı etkileyici olmuş
Sagolasin reis:)
Golf zaten benim arac ama ben Bmw videosunu daha cok begenmistim sahsen :D
Cok kisa olunca cidden cok kisa oluyor bence 1 30 ideal bir sure
kendine kıyak geçmişssin sen :D
BMW de görüntü fazlalığı var bence,yani otoparktan çıkarken aracın hatlarını gösteren benzer açılardaki görüntüler gibi. ama BMW nin videoda güzel yinede..daha iyi videolarınıda izleriz yakında
bartusta
29-08-2014, 13:45
kendine kıyak geçmişssin sen :D
BMW de görüntü fazlalığı var bence,yani otoparktan çıkarken aracın hatlarını gösteren benzer açılardaki görüntüler gibi. ama BMW nin videoda güzel yinede..daha iyi videolarınıda izleriz yakında
En uzun video o oldu zaten dogrudur. Sagol yorumlarin icin. Insallah goruruz :)
dj_batukaan
29-08-2014, 13:54
bende BMW motor kapagına bayıldım :)
mümkünse kapalı alanda arabanın detaylarının belli olmayacağı karanlık yerlerde çekim yapmasanız daha iyi olur.
Mert Alpay
29-08-2014, 14:01
Abi videolar hani genel olarak iyi ama müzik tercihini sen yapmalısın araç sahiplerine bırakma şahsen ben bmw'nin müziğini dinlerken içinden polat alemdar falan çıkıcak sandım birde corsa videosunda baya titremiş makine sanırım bence bu işi ciddi anlamda yapıcam ben diyorsan en azından sabitleyici falan alsan daha iyi sonuçlar çıkar ortaya şahsi fikrim olarak videolar güzel müzikler kötü :)
Canselmo
29-08-2014, 14:02
Sakın yanlıs anlamayın ama izleyınce sıkıldım özellikle bmw videosunu. Bmım sahsi görüşüm bu işte kendınızı daha cok gelistirmenız.
Vossen youtube kanalındaki videoları ızlersenız gecısler acılar vs bıraz daha bılgı katabılır. Bnde ugrasmıstım bır ara cıddn ekipman makıne ıyı bır pc ıy bı donanım gerektıryo zor iş ama zevklıdır.
Kolay gelsin
Canselmo
29-08-2014, 14:04
Ek olarak slider ve stabilizer ıhtıyacnız var gbı suruyo
kardeşim öncelikle eline emeğine sağlık.
bi kere bu işi maddi kazanç için mi yapıyorsun bilmiyorum ama eğer öyle ise eleştirilerim daha ağır olur ne yazık ki. özetle; videolar daha dinamik olmalı araç çekimi yapıyorsun (aptal saptal gazlama yanlama vs demiyorum), gereksiz geçiş efektleri var sinemacı bir adama yakıştıramadım, madem kapalı alan çekimi yapıyorsun ortam ışığı kuramıyorsun 2 tane kafa ışıkla araç hatlarını patlatabilirsin, kurgu gerçekten çok ağır ya 2 videoda da ne zaman bitecek gözüyle baktım 3. izlemedim ne yazık ki. color correction tabiki yapmak zorundasın ama en zaından bu işi yapıcaksan kendine özgü tonların olsa saturation kısıp biraz contrast açmak olmamalı color sadece. takip görüntüleri için en azından after effect te bikaç uygulama ile basit steady etkisi yaratabilirsin. Sanat yönetmeni tutmana gerek yok ancak ortam detaylarına biraz dikkat etseydiniz bari görsel daha düzgün olurdu, bi de uzakta yürüyen kameradan kaçan insan da kurgu da çok saçma olmuy:)
herşeye rağmen eline emeğine sağlık gözünün zamanla gelişecek olduğu belli ama çok geliştirmen lazım maddi beklentin olacaksa. amaç eğer hobi amaçlı yapmak için ise gayet yeterli. tekrardan eline sağlık
bartusta
29-08-2014, 14:53
kardeşim öncelikle eline emeğine sağlık.
bi kere bu işi maddi kazanç için mi yapıyorsun bilmiyorum ama eğer öyle ise eleştirilerim daha ağır olur ne yazık ki. özetle; videolar daha dinamik olmalı araç çekimi yapıyorsun (aptal saptal gazlama yanlama vs demiyorum), gereksiz geçiş efektleri var sinemacı bir adama yakıştıramadım, madem kapalı alan çekimi yapıyorsun ortam ışığı kuramıyorsun 2 tane kafa ışıkla araç hatlarını patlatabilirsin, kurgu gerçekten çok ağır ya 2 videoda da ne zaman bitecek gözüyle baktım 3. izlemedim ne yazık ki. color correction tabiki yapmak zorundasın ama en zaından bu işi yapıcaksan kendine özgü tonların olsa saturation kısıp biraz contrast açmak olmamalı color sadece. takip görüntüleri için en azından after effect te bikaç uygulama ile basit steady etkisi yaratabilirsin. Sanat yönetmeni tutmana gerek yok ancak ortam detaylarına biraz dikkat etseydiniz bari görsel daha düzgün olurdu, bi de uzakta yürüyen kameradan kaçan insan da kurgu da çok saçma olmuy:)
herşeye rağmen eline emeğine sağlık gözünün zamanla gelişecek olduğu belli ama çok geliştirmen lazım maddi beklentin olacaksa. amaç eğer hobi amaçlı yapmak için ise gayet yeterli. tekrardan eline sağlık
öncellikle herkese yorumları ve eleştirirleri için teşekkür ederim. Ama yok slidermış yok glidecammiş yok spot ışıklarmış bunların ben hepsini tek başıma almaya kalksam 5 6 milyar belki daha fazlaya patlar. Siz bunları sokakta dağıtıyolar mı sanıyosunuz ? steady efektlerin nekadar işe yaradığını bilmeme rağmen her videoda olamadığını da sizin bilmenizi beklerdim. neyse sonuç olarak daha bir şeyden para aldığım yok. Ama piyasadaki adamlara bakıyorum 600 700 tl alanlar var ve yaptıkları videolar neredeyse saçmalık. Güzel eleştirilere hiçbir lafım yok ama bazıları bilmişlik taslama amaçlı yazınca insan ister istemez sinirleniyor. tabiki ilerde daha iyi olacağını düşünüyorum ama insanın şevkini kırmamaya çalışın. Amacınız buymuş gibi davranmayın. Eyvallah beyler tekrar yorumlar için. s.a.
öncellikle herkese yorumları ve eleştirirleri için teşekkür ederim. Ama yok slidermış yok glidecammiş yok spot ışıklarmış bunların ben hepsini tek başıma almaya kalksam 5 6 milyar belki daha fazlaya patlar. Siz bunları sokakta dağıtıyolar mı sanıyosunuz ? steady efektlerin nekadar işe yaradığını bilmeme rağmen her videoda olamadığını da sizin bilmenizi beklerdim. neyse sonuç olarak daha bir şeyden para aldığım yok. Ama piyasadaki adamlara bakıyorum 600 700 tl alanlar var ve yaptıkları videolar neredeyse saçmalık. Güzel eleştirilere hiçbir lafım yok ama bazıları bilmişlik taslama amaçlı yazınca insan ister istemez sinirleniyor. tabiki ilerde daha iyi olacağını düşünüyorum ama insanın şevkini kırmamaya çalışın. Amacınız buymuş gibi davranmayın. Eyvallah beyler tekrar yorumlar için. s.a.
güzel kardeşim alınmanı gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum mesajımda. hatta tam tersi gözün olduğunu ve gelişime açık olduğunu da söyledim. ancak videolar ve başlığında bu işi ticariye çevirmeyi düşündüğün açıkça ortada sanırım bu yüzden de eleştirilere açık olman aslında senin yararına. kaldı ki bu kadar eleştiri görmüş olman bile aslında piyasadaki vasat işlere nazaranla başarılı olduğunun göstergesi bundan dolayı da mutlu olman gerekir ( reklamın iyisi kötüsü, akılda kalıcaksın ). bilmişlik taslama yada şevk kırmak amaç olsa detaylıca yorum yapılmaz, olmamış bu ne böyle zaman kaybı sinema vs mezunusun bunu mu yaptın yada bu videolar para veren var mı gibi mesajlar okudurdun,) alınganlığa gerek yok boşuna.. tekrardan eline emeğine sağlık zamanla çok daha güzel olacaktır:icon_tup:
bartusta
29-08-2014, 15:08
güzel kardeşim alınmanı gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum mesajımda. hatta tam tersi gözün olduğunu ve gelişime açık olduğunu da söyledim. ancak videolar ve başlığında bu işi ticariye çevirmeyi düşündüğün açıkça ortada sanırım bu yüzden de eleştirilere açık olman aslında senin yararına. kaldı ki bu kadar eleştiri görmüş olman bile aslında piyasadaki vasat işlere nazaranla başarılı olduğunun göstergesi bundan dolayı da mutlu olman gerekir ( reklamın iyisi kötüsü, akılda kalıcaksın ). bilmişlik taslama yada şevk kırmak amaç olsa detaylıca yorum yapılmaz, olmamış bu ne böyle zaman kaybı sinema vs mezunusun bunu mu yaptın yada bu videolar para veren var mı gibi mesajlar okudurdun,) alınganlığa gerek yok boşuna.. tekrardan eline emeğine sağlık zamanla çok daha güzel olacaktır:icon_tup:
yok kardeş sana değildi lafım zaten. genel olarak yazdım ben onu. senin ışık patlatamadın mı lafına takıldım sadece yoksa gerisi güzeldi sağolasın :D
Bence Bmw videosunda otopark bölümü komple silinip video tekrar koyulmalı o şekilde çok daha güzel olacaktır
yok kardeş sana değildi lafım zaten. genel olarak yazdım ben onu. senin ışık patlatamadın mı lafına takıldım sadece yoksa gerisi güzeldi sağolasın :D
:D o kadar da set ağzı olsun:)
ALPER-VNS
30-08-2014, 01:02
Heves kaçırmak gibi bir amacım yok baştan söyliyim. Fotografta bile arkadaki araçlar gereksizse fotoğrafımızda istenmezken videoda çok gözüme battı.. Daha iyi mekanlara ihtiyacın var bence..
Mert Alpay
30-08-2014, 01:07
Sinirlenmene falan gerek yok abi ben daha yeni bir fotoğrafçıyım amatörüm ben bile eleştiri alıyorsam sen de alırsın mezun olduğun bölüm belli nacizane fikirlerimizi iletiyoruz sana burda çok bilmişlik falan diyorsun ama doğanın kanunu bu eleştiri saygılar..
Masterpiece
30-08-2014, 01:23
Bence videoda aracın hareket etmesi dışında araç üzerinde herhangi bir hareket olmamalı örneğin videolardaki sellektör yakmalar , golf videosunda direksiyon çevirme gibi bu tarz şeyler
Golf videosu ampullerin reklamı gibi olmuş özellikle :)
Bunlarla birlikte bikaç şey dışında beğendiğim yerler oldu videolarda zamanla daha güzelleri ortaya çıkar
Golf videosunda çalan şarkı nedir acaba birde ?
Canselmo
30-08-2014, 01:46
Eger benim dedıklerıme takıldıysan bence ıyı okumalısın, ıhtıyacın oldugu seylerı bılıyosun bu ısın okulunu okumussun, slider ve stabalizer olmadan vıdeolar cıdden olmuyo kı bnde bu ıslerı yaptım onceden.
Slider a cok para vermen gerek yok 30 liraya bıle el emgı kndın yapabılıyosun..
Misal cekımlerde aracın lastiginn acısını degıstermeden bircok qcıdan görüntü var , mekanlar hos degıl ..
Elestırm bunlar basarılar dılerım
SinanAdalı
30-08-2014, 11:57
Golf videosunda çalan şarkı nedir acaba birde ?
ilk başta sana yardımcı olim kardesim :) Sarkı '' Deorro - Five Hours ''
Bartu kardesim eline emeğine sağlık, burayı yanlıs anlama eleştrilere acık olacaksınki daha iyi işler yapabilesin az cok bazı şeylerden anlyan arkadaslarımız var. Benim hosuma gitti. Daha iyilerinin geleceğini tahmin ediyorum bu kaçınılmaz. Ama bende fazla ayrıntıcıyım biraz, daha iyi mekan bakabilirsin şimdilik.. Birde araç giderken jantlara zoom'lanmak yerine aracı süren arkadaş stabil düz gitse de sen biraz daha uzaktan çeksen çok daha güzel şeyler cıkabilir mesela güneşin batma saatine yakın. Sanırım bahçeşehir tarafında oturuyosun. Mesela Beylikdüzü bahçeşehir bağlantı yolunu kullanabilirsin gece'de olabilir. Cok daha iyi şeyler cıkaracagına inanıyorum.
geliştirilebilir dahada çekimler kaliteli ben beğendim şahsen
soch-vtec
17-09-2014, 10:18
Hacı ellerine sağlık aramızda 1200 km olmasa benim hondaya da bi film çevirirdik bu arada yorumlarda görmedim ama kesinle corsa videosu en iyisi bence :D müzik olsun görüntüler olsun hele arka camdan içeri giriş harikaydı tebrik ediyorum başarılarının devamını dilerim...