Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya/Ereğli - Karaman Yolu Çalışma Var
Çağlayan
01-09-2014, 16:56
Bu yolu kullanacak varsa sakın kullanmasın. Açık ve net diyorum. 200 km uzatın yolu yine burayı kullanmayın.
Yol yapım çalışması var, 30-35 km boyunca. Karamana 10 km kala bitiyor.
Kocaman taş hatta bunlara taş denmez bildiğin kaya, basık arabayla gittik 30 km lik yolu 2 saatte gittim.
Alt takım, tampon için sanayiye gidecem yarın. Berbat halde. 30-40 cm aralıklar ile kocaman çukurlar, toprak yol. (Asvalt kazınmış)
Yol genişletme, yeni yol yapım adına berbat etmişler. İnsan önce yeni yolu yapar bitirir sonra eski yolu berbat eder. :Deli:
altugkocer
01-09-2014, 17:04
.....İnsan önce yeni yolu yapar bitirir sonra eski yolu berbat eder. :Deli:
o nasıl olcak ? mevcut asfaltı kazımadan nasıl yeni asfalt dökülsün ?
Çağlayan
01-09-2014, 17:13
Hocam yolun sağ tarafına yapılıyor yeni yol, eski yol ile bağlantısı yok yeni yolun. Gidiş, geliş düzergahı gibi düşünün.
Boldenon
01-09-2014, 17:16
Bu yolu kullanacak varsa sakın kullanmasın. Açık ve net diyorum. 200 km uzatın yolu yine burayı kullanmayın.
Yol yapım çalışması var, 30-35 km boyunca. Karamana 10 km kala bitiyor.
Kocaman taş hatta bunlara taş denmez bildiğin kaya, basık arabayla gittik 30 km lik yolu 2 saatte gittim.
Alt takım, tampon için sanayiye gidecem yarın. Berbat halde. 30-40 cm aralıklar ile kocaman çukurlar, toprak yol. (Asvalt kazınmış)
Yol genişletme, yeni yol yapım adına berbat etmişler. İnsan önce yeni yolu yapar bitirir sonra eski yolu berbat eder. :Deli:
Aynı yoldan geçmek zorunda kaldım cuma akşamı. Şirket aracına içim acıdı. Abartısız 200 km uzatmaya değer yolu.
Çağlayan
01-09-2014, 17:21
Aynı yoldan geçmek zorunda kaldım cuma akşamı. Şirket aracına içim acıdı. Abartısız 200 km uzatmaya değer yolu.
Evet abi, ben orda dönüş yolu olsa konya yoluna sapacaktım, konya üzeri gidecektim. 1 vitesle gittim büyün yol boyunca. Cuma günü nasıldı bilmiyorum, dün daha çok kazınmış haldeydi.
Yukardaki altuğ abiye pek anlatamadım şöyle anlatmaya çalışıyım;
Yeni yol, kullanıma kapalı henüz yapılıyor ve eski kullanılan yolu da tamamen kazımışlar. Eski yolda tadilat çalışma vs yok.
http://i.hizliresim.com/lBgJqk.jpg
altugkocer
01-09-2014, 17:24
Tamam kardeşim şimdi anladım anlatmak istediğini. Mevcut eski yolu muhtemelen kamyonlar iş makineleri falan o hale getirmiştir. Uyarın için teşekkürler :icon_tup:
bende bugün karamandan eregliye o kadarda degil bir kaç saglam çukur var ama
Çağlayan
01-09-2014, 21:59
bende bugün karamandan eregliye o kadarda degil bir kaç saglam çukur var ama
Nasıl o kadar da değil :) Gelişte sırf burdan gelmemek için 5 saat yol çektim, konya üzeri geldim. Aşırı derece berbat.
Nasıl o kadar da değil :) Gelişte sırf burdan gelmemek için 5 saat yol çektim, konya üzeri geldim. Aşırı derece berbat.
1saat te karaman eregli 2 çukura girdim:)