Orijinalini görmek için tıklayınız : EDS Typer vs VF 34 Turbo GC8
EDS (240kg 2 kısı) GC 8 ( 165 kg 2kısı)
http://videos.streetfire.net/video/EDS-Typer-vs-VF34turboed_184413.htm?ref=5773a3bc-709a-4682-b6bd-9a95008c77e3
http://videos.streetfire.net/video/EDS-Typer-vs-vF34-turboed_184427.htm?ref=5773a3bc-709a-4682-b6bd-9a95008c77e3
http://videos.streetfire.net/video/EDS-Typer-vs-VF-34-GC8_184437.htm?ref=5773a3bc-709a-4682-b6bd-9a95008c77e3
maaşallah :) kimin gc8 bu ?
maşallah çok güzel yürümeye başladı eds açıldıkça açılıyor
onur dıye bı arkadasımızın arac catalunya sunroofsuz hafıf :)
araçta ne var peki vf34'den başka ? yanlış anlaşılma olmasın bendede vf34 var ondan soruyorum
mechanıcer
16-09-2008, 22:08
type r cok salam gıdıyor masallah
eds kaç çeviriyor?
12 a.m p.m Quartz duvar saati gibi bende onu sorucaktım :D
chiefkadir
16-09-2008, 22:17
Hay maşallah .Trexmi bu :D
Maşallah selcuk
Gc8 de ne eksoz var ? Ses çıkmıyo hiç :)
VF 34 var 65 lık duz boru son susturucu var. EDS kadranda 9k donuyo suan :) vıdeoda benım yanımda OZ' var :D
Tr'de catalunya diye bişey yok bildiğim kadarı ile
Bu arada güzel gitmiş type-r maşallah
Tr'de catalunya diye bişey yok bildiğim kadarı ile
Bu arada güzel gitmiş type-r maşallah
96 model vf 34 lu sunroofsuzlar bılgım kadarı ıle catalunya dıye gecıyor ama model adı catalunya olmasada arac sunroofsuz vf 34 lu bı gc8
VF 34 var 65 lık duz boru son susturucu var. EDS kadranda 9k donuyo suan :) vıdeoda benım yanımda OZ' var :D
deneyelim moruk en kısa sürede kalorifer peteği patlamış torpido sökük şuan Oz'un yan dükkanında yatıyo araba çıksın haberleşiriz ;)
96 model vf 34 lu sunroofsuzlar bılgım kadarı ıle catalunya dıye gecıyor ama model adı catalunya olmasada arac sunroofsuz vf 34 lu bı gc8
olabilir aynı speclere sahiptir herhalde o zmn:D
catalunyaların hepsi sagdan direksyonlu galiba yanlıs bilmiyosam. Neyse tekrardan maşallah type-r'a canavar gibi bitmiş
Doğrudur 96 serisi Catalunya no sunroof no airbag :)
DoDo_hamann
16-09-2008, 22:27
Maşallah çok güzel yürümüş..
Tr yollarında azda olsa var catalunya serisi, hatta çoğu 96 model galiba..
deneyelim moruk en kısa sürede kalorifer peteği patlamış torpido sökük şuan Oz'un yan dükkanında yatıyo araba çıksın haberleşiriz ;) denerız koraycım sorun olmaz. ama senınkı accuk farklı bılıosun :D malzemeler az buz deıl yanı cont basıncın felan :D
denerız koraycım sorun olmaz. ama senınkı accuk farklı bılıosun :D malzemeler az buz deıl yanı cont basıncın felan :D
K-pro yapıldıktan sonra deneyelim ozaman :D amaç eğlenmek yaptıklarımızı görmek biliyosun işte bizi ;)
K-pro yapıldıktan sonra deneyelim ozaman :D amaç eğlenmek yaptıklarımızı görmek biliyosun işte bizi ;)
bu denemede Kprolu EDS mız ;) 9k rpm;)
bu denemede Kprolu EDS mız ;) 9k rpm;)
Hayırlı olsun diyelim ozaman :) deneriz bakarız moruk kazasız belasız
bu subaru kac bar basıo bende vf34 le en son cok denemiştım ama araya dorseler giriyodu sonuncu ise resıtti..ne diyelim hayırlısı:D
saol kardesım denerız. bı dıpnot bu denemelerde zaten suan ayar yapılıyordu yanı cekılırken 97 oktan ıle ayarlıyorduk mustafa 97 aldı dıye sonrasında ıstanbula donup 100 oktan aldık sheelden ve bı daha ayarladı ozgun. 1 1.5 boy cıvarı farkettı
bu subaru kac bar basıo bende vf34 le en son cok denemiştım ama araya dorseler giriyodu sonuncu ise resıtti..ne diyelim hayırlısı:D
0.1 cont 0.25 peak basıyor....
sendeki setup neydi o sırada Sulhi vf34 + ????
bide denediğin Type-R'lar ne durumdaydı k-pro vs ? Eds ile dneemden önce bilgi topluyorum :)
34 fmic safc evc o kadar egzoz headers urfa benı 1.1 lerde gecıodu o zaman subaru cahiili vardı en son elimi korkak alıstırmadım dunya fark oLuyodu nese gene yazcam yazcam..
chiefkadir
16-09-2008, 22:50
Selçuk burdaki denemeden anlaşılıyoki kpro ile enaz 5 boy ileri gitmişsiniz.
Gns ile denendiğinde fark kapanmış olur gibi ;)
Selçuk burdaki denemeden anlaşılıyoki kpro ile enaz 5 boy ileri gitmişsiniz.
Gns ile denendiğinde fark kapanmış olur gibi ;) bızde oyle gorduk ama GNS le denedıgımıde bellı olur kardes. cunkı bılıosun sarı cupra ıle yan yana gıdıyor GNS . GNS ıle denedıgımızde kı sonuca gore ıyılesmeyı anlayacagız
chiefkadir
16-09-2008, 22:53
bızde oyle gorduk ama GNS le denedıgımıde bellı olur kardes. cunkı bılıosun sarı cupra ıle yan yana gıdıyor GNS . GNS ıle denedıgımızde kı sonuca gore ıyılesmeyı anlayacagızkpro için vals yapıyorum bende.
Ayar nekadar önemli demekki bazı kporlular geride gidebiliyor diye duydum ;)
maaşallah type-r çok iyi gitmiş.gc8 ede maaşallah diyelim.ayar ne kadar önemli.oz'un elleri dert görmesin;)
bu arabanın 3-4 boy gideri daha var yavru ozgün indimi :D
maşallah eds'ye
ahahah kanka walla tek kısı cok daha hızlıydı dun gece ben eve donerken :D
kazasızzz belasız kank guzel guzel dahada mıncıklar oz' :)
saol brocan :) dahada ıyı olur ınsallah :)
selçuk bu ayarı wireless şeklinde dier başka bi araçtan ypamazmı bu ozgun :D
muhahahahahahaha sorarız kanka :D
chiefkadir
16-09-2008, 23:43
ahahah kanka walla tek kısı cok daha hızlıydı dun gece ben eve donerken :DBen 110kg.bir tosunu yanıma aldığımda 1,5 boy geriye düşüyorum :)
Bu deneme ge ce sekiz de değilde gündüz olsa olmuyomu :D Şöyle istanbuldan gündüz videosu isterük ;)
BU ÖZGÜNDE ÇOK OLMAYA BAŞLADI AMA :D hayırlı olsun inş. ne kadar fark ettiğini yakında video çekeriz( bu arada gecenin bi yarısı uykumdan uyandırıp hacı ayarı yaptık bi deneyelim ne kadar fark etmiş diyip beni uykumdan uyandıran arkadaşlara burdan sesleniyorum):D ama en iddalı kprolu tayyar olacağına eminim yeni bi sayfa açılıyo heralde:) bu arada EDS + ER TAYYARLAR İKİNİZEDE HER TÜRLÜ GİDER DİYORUM OKADAR :D
ehehe napalım olm cagırdık ıste ama korktun gelmedın :D:D:D:D
olum iki tane minicik adam gecenin bi yarısı beni e6 nın tenha yollarına çağırıyosunuz nasıl korkmuyim :D
muhahahah yalnız subarudada 2 kısı vardı :D
yusufbatırel
17-09-2008, 00:05
eds'ye masallahta gc8 e de sorun yok dımı bu kadar farkmı olur:D
beyınsız 3 boy gecmıstık sımdı bu kadar bı sorun yok :)
mr.korhan
17-09-2008, 00:17
Maşşallah Maşşallah. Çok ii yürümüş nazarladan korusun..
GNS ile önceki durum ne oluyordu ?
maxpower
17-09-2008, 00:23
çok fena gidiyor, maşallah
GNS cupra ıle o chıpsız bız beyınsız o tek bız 2 kısı
http://videos.streetfire.net/video/EDS-Typer-vs-GNS-Cupra-R_171227.htm
mr.korhan
17-09-2008, 00:33
o zaman GNS ile denemek herşeyi oldukça çıkartacaktır ortaya..
videoda çok keyfli olmuş kafa kafaya..
GNS nın suankı dynosu 260 hp 340 nm :) usttekı vıdeoda ıken 227 hp ıdı :)
mr.korhan
17-09-2008, 00:57
yine kafa kafaya kaldınız o zaman siz..:)
mr.korhan
17-09-2008, 01:06
GNS ile EDS arasında birtek torktan çekinirim..torkun hatrına GNS geçer diyebilirim..Ama yinede açık kapı bırakalım çok üstlere kadar EDS diş gösterir bence.
beyın ıle bızım kazandıgımız 10 - 13 hp cıvarıdır bence fazlası olmaz oda GNS yı yenı halıyle gecmeye yetmez :)
Eray Yümsel
17-09-2008, 01:38
u typer la denemenin zamanı gelmiş :) güzel deneme olur...
maşallah eds ye
kısmetse denenır saol eray
Eray Yümsel
17-09-2008, 01:46
deneyin c.tesi ? uymazmı muhabbet sohbet etmiş oluruz. kpro ya kpro çekişmeşini izlemek çok heycanlı olur :)
bu cumartesı baska bı denememız olucak ama gızlı :D yer zaman top secret :D
son denemelere benide çağırın arabamı satıcam, kimseyle denemek için diil, izleyici olarak gelim be abiiii :D
stopları verdın anlasıldı furkan bey :D ısın dusmesın len :D
M_PROJECT
17-09-2008, 02:09
masallah bu typer gusel alet turbosuda yruyo atmosferigide yuruyo .
k24 ü nuntma yol vermmemk için neler yaptığını unutmadım :)
YavuzNaz
17-09-2008, 08:17
maaşallah type_R tabanca gibi..
Maşallah cumartesiyi bekliyoruz.
ahmetgurlek
17-09-2008, 08:46
maşallah type r a. gc8 in farkı kapatması için epey bi yükleme yapması lazım. hem ağır hem de 4 çeker. kaybı çok fazla. bu şekilde aradaki farkın daha az olması için tek çaresi 0'dan kalkmak. onda da tahminim üst viteslerde yetişip geçecektir type r.
Catalunya taaa İngilterelerden buraya denemek için mi geldi?
Catalunya serisi sadece sağdan direksiyonlu olarak ingiltere pazarı için üretilmiştir. 1996 Yılında Colin McRae'nin Catalunya rallisinde 96 şampiyonu olması adına üretilmiştir.
Sunroof'u yok, airbag'i yok diye catalunya denmez Gc8'lere.
Türkiyede griye kaçan mavi renkli ve sunroofsuz her gc8'e catalunya deniyor yahu :)
Bildiğimiz standart GC8 bu araç.
Subaru built this beautiful special edition to celebrate Colin McRae winning the 1996 WRC Manufacturer's Title they secured after the Rally of Catalunya. Only 200 of these cars where built (with of course in true Subaru tradition no number 13) in contrast to the usual limited number of 500 for the RB5, Terzo, etc..
Each car was finished in Mica Black (black with a red metallic fleck) with 16 gold alloys and the limited Catalunya logo's on the sides and boot. The changes on the inside are the black and red bucket seats, air conditioning, carbon fibre effect dash, red piped Catalunya badged floor mats, and of course the limited edition dash plaque Although due to Subaru having such a high demand for this car some dealerships cashed in and had them fitted with a leather interior
http://www.iwoc.co.uk/catalunya.html
http://home.arcor.de/goep4/Sonderserien.htm
http://website.lineone.net/~robinwh/imprezaguide.htm
Doğrudur 96 serisi Catalunya no sunroof no airbag :)
Bu arada Videodaki araçda yolcu airbag'i bile var , alet zaten catalunya değil ama söyleyim dedim.
96 da gelen bazı gc8'lerin direksiyonları ve vites topuzları Nardi olarak geldi. Bunlarda airbag yok (1 set direksiyon ve vites topuzu almıştım ben Nardi'yi sevdiğim için, elimde duruyor)
Hatta yeri gelmişken söyleyim, Bırakın 96 modellerin özel olduğunu (catalunya denir ya) 96 modellerin kapakların flow'u kötü , coil on plug bobinleri sorunlu , manifoldu diğer modellere göre kötü dizaynlıdır. O yüzden işi bilen bir gc8 kullanıcısı 96 model gc8 aldıysa ve parası varsa direk kapakları 99 model ve üst kapaklar ile değiştirir.
Videodaki type-r güzel yürümüş, seviyorum bu devir çeviren canavarları. Fakat gc8 gitmiyor, bu durumda type-r'ın geçmesi çok normal.
my96 ile bukadar gursel :D
TypeR güzel yürümüs masallah :)
Ama GC8 tepkisiz geldi, hicbir ivme yok normal gidiyormus gibi...
2 hafta önce gelen kırmızı gc8 ile denesenize selcuk ;)
my96 ile bukadar gursel :D
my96 ları itina ile my96.5 yaparız :)
ctr a tebrikler guzel gitmis:)
fakat gc8 in vf34 ile basincini birkez daha alabilirmiyim 0.1 bar cont. 0.25 bar peak gibi birsey okudum dogrumu?
Eray Yümsel
17-09-2008, 09:58
bu arada videoların hepsi neden 3. vites :) 2. viteste denemişsinizdir heralde video çekmedinizmi. çekmediyseniz sonuç nasıl oldu
Catalunya taaa İngilterelerden buraya denemek için mi geldi?
Catalunya serisi sadece sağdan direksiyonlu olarak ingiltere pazarı için üretilmiştir. 1996 Yılında Colin McRae'nin Catalunya rallisinde 96 şampiyonu olması adına üretilmiştir.
Sunroof'u yok, airbag'i yok diye catalunya denmez Gc8'lere.
Türkiyede griye kaçan mavi renkli ve sunroofsuz her gc8'e catalunya deniyor yahu :)
Bildiğimiz standart GC8 bu araç.
Subaru built this beautiful special edition to celebrate Colin McRae winning the 1996 WRC Manufacturer's Title they secured after the Rally of Catalunya. Only 200 of these cars where built (with of course in true Subaru tradition no number 13) in contrast to the usual limited number of 500 for the RB5, Terzo, etc..
Each car was finished in Mica Black (black with a red metallic fleck) with 16 gold alloys and the limited Catalunya logo's on the sides and boot. The changes on the inside are the black and red bucket seats, air conditioning, carbon fibre effect dash, red piped Catalunya badged floor mats, and of course the limited edition dash plaque Although due to Subaru having such a high demand for this car some dealerships cashed in and had them fitted with a leather interior
http://www.iwoc.co.uk/catalunya.html
http://home.arcor.de/goep4/Sonderserien.htm
http://website.lineone.net/~robinwh/imprezaguide.htm
Bu arada Videodaki araçda yolcu airbag'i bile var , alet zaten catalunya değil ama söyleyim dedim.
96 da gelen bazı gc8'lerin direksiyonları ve vites topuzları Nardi olarak geldi. Bunlarda airbag yok (1 set direksiyon ve vites topuzu almıştım ben Nardi'yi sevdiğim için, elimde duruyor)
Hatta yeri gelmişken söyleyim, Bırakın 96 modellerin özel olduğunu (catalunya denir ya) 96 modellerin kapakların flow'u kötü , coil on plug bobinleri sorunlu , manifoldu diğer modellere göre kötü dizaynlıdır. O yüzden işi bilen bir gc8 kullanıcısı 96 model gc8 aldıysa ve parası varsa direk kapakları 99 model ve üst kapaklar ile değiştirir.
Videodaki type-r güzel yürümüş, seviyorum bu devir çeviren canavarları. Fakat gc8 gitmiyor, bu durumda type-r'ın geçmesi çok normal.
Ben 96 Catalunyalarda Sunroof ve Airbag olmadığını belirttim sadece :) diğer bilgiler için teşekkürler.nardi direksyon kullanılmadıysa satmayı düşünürsen pm'den fiyat yollarmısın :D
bu cumartesı baska bı denememız olucak ama gızlı :D yer zaman top secret :D
;) hadi bakalım
maşallah eds ye
ahaha abartmayınnnnnnnnnnn :) olayı anlatayımsizeben aynı sekilde rtyper stock ken 3 boy geçebiliyormui gc8 65000 gibi devir çeviriyor
şimdide 6.500 cevirio arasındaki fark aslında yanlış olan su ilk video yok onuda koymak lazımmış
kamera sakası gibi....:D eds ye bırı dur desin :) gerçekten maşallah...
ahaha abartmayınnnnnnnnnnn :) olayı anlatayımsizeben aynı sekilde rtyper stock ken 3 boy geçebiliyormui gc8 65000 gibi devir çeviriyor
şimdide 6.500 cevirio arasındaki fark aslında yanlış olan su ilk video yok onuda koymak lazımmış
len bir de ne dedigini anlasam ;)
bak ozgun bu nokta = .
bak ozgun bu virgul = ,
bak ozgun bu hece = hon-da ha-yat on-da
hahahahhahaa
BMK TypeR
17-09-2008, 11:08
hangı tır sulhı:) sallama actıgın 5boy artı bende k-pro yoktu ozaman stok typerıda gec sulhıcım ucusa gectın yıne:)
bu arada e36 328le
2vites(120yapıyo) 60 da basıp 2000devır:) ben yıne 200 kadar bıboy gerıden gıdıyodumkı 210da gazı kesıyodun sulhıcım unutma ozaman da 328 sana 5 de tır boyu yapardı senın degımınle:)
harbiden ya bu konşurken böle deil yazarken bi sorun var bunda :hahaha:
harbiden ya bu konşurken böle deil yazarken bi sorun var bunda :hahaha:
adamın fosfor dengesi bozuldu :)
hangı tır sulhı:) sallama actıgın 5boy artı bende k-pro yoktu ozaman stok typerıda gec sulhıcım ucusa gectın yıne:)
bu arada e36 328le
2vites(120yapıyo) 60 da basıp 2000devır:) ben yıne 200 kadar bıboy gerıden gıdıyodumkı 210da gazı kesıyodun sulhıcım unutma ozaman da 328 sana 5 de tır boyu yapardı senın degımınle:)
hey pehlivan gc8 lere don Lastiği oLan pehlıvan vedonun arabaya da bilenmiştin fedo baba onuda elleyınce elek olmustun unutma bu 1 ustanın kalfası sezgın(110 120 kg arası) yanımda sen 2 yle ben 3 Le denemiştım hatırlarsan arkadan gelip ben senı ne yaptığımı iyi hatırla hala 5 ci vitesde geliyorum ruyasındasın gec bu işleri kio zaman makınam stok olu stoktu az biraz kabuLLenmeyi biL ya:heyoo::heyoo::heyoo:
BMK TypeR
17-09-2008, 12:56
hey pehlivan gc8 lere don Lastiği oLan pehlıvan vedonun arabaya da bilenmiştin fedo baba onuda elleyınce elek olmustun unutma bu 1 ustanın kalfası sezgın(110 120 kg arası) yanımda sen 2 yle ben 3 Le denemiştım hatırlarsan arkadan gelip ben senı ne yaptığımı iyi hatırla hala 5 ci vitesde geliyorum ruyasındasın gec bu işleri kio zaman makınam stok olu stoktu az biraz kabuLLenmeyi biL ya:heyoo::heyoo::heyoo:
makınen stok oglu stoktu, :hahaha: vedatla tafayı ondan mı elek edıyodum:hahaha: da sen gecıyodun stok arabanla benı, k-proda olsa gecerdın ama 210da sonra:) ama fark cok az olurdu dıyıcegım bu:) stok sadece egsozlu evclı arabayı k-prosuz ne yaptıgımı bılıyosun:) stok stokda denedım cıplak gc8 cıplak typer yıne gectı egsozsuz fılıtresız :hahaha: vedatın mavı subaruda yıne egsoz vardı ılk aldıgında dogru:) ruya elemındesın dalma fazla typer stok, stok gc8 rollda gecer:) cai egsoz fılıtrelısıde bayagı bı acar gc8 egsoz ıntercoll evc lısıde yakın gıder:) ama senın araban hala orjınaldı dıyosan bılmem ıntercoll var turbo buyuk kapakta ne var bellı degıl:) egsoz headers hersey var hala stok dıyo:) senınkımı farklıydı yoksa dıgerlerınkımı? :)
tuner faruk
17-09-2008, 12:57
EDS ye maşallah iyi yürümüş ama gc8 sanki normal gidiyomuş gibi geldi
vıdeoyu koydugumda ısmı lazım deıl bı arkım dedıkı yandım olm dedı subaruvcular sımdı laf etcek dedı suby gıtmıyo olcak dedı.. haklıymıs. ben zaten ılk mesajlarımda catalunya deılse bıle aracta sunroof yok ve vf34 turbo var yazdım yanı bu araba ıllakı catalunyadır demedım subarudan anlamam ;) sımdı bız bu aracı beyınsız denememızde 3 boy gecmıstık sımdı ıse yanı aracı aynı sartlarda hatta bız daha agırken gectıgımız fark ortada. gurselcım merak tme subaru gectık anlamında koyulmus bı vıdeo deıl en ıyısı ben mustafadan ılk denemenın vıdeosunu ıstıyım ve yuklıyım :D
dreaggercım o dedıgın suby hıc basıte alınmıycak kadar yuklu merakl etme 350 hp lerde vardır sanıyorum yada 330. ama sadece deneme amaclı denerız sorun deıl :)
selcuk su basınca bir acıklık getirirmisin?
subaru gecilir gecilmez diye birsey yok biraderim. ama 0.1 cont. 0.25 peak yazmıssın hakkaten oyle mi?
draggercım o dedıgın suby hıc basıte alınmıycak kadar yuklu merakl etme 350 hp lerde vardır sanıyorum yada 330. ama sadece deneme amaclı denerız sorun deıl :)
Hımm o kadar oldugunu bilmiyordum :)
Aslında EVO7yi gecmesinden anlamalıydık :D
Stp kardeşim ben catalunya versiyonu lafına muhalefet ettim, beni bilen bilir Subaru camiasında en deli olduğum muhabbbet bu catalunya muhabbetidir.
Ayrıca type-r güzel yürümüş, seviyorum bu devir çeviren canavarları dedim, yani vay efem nasıl geçer falan demedim ki? Bende alacağım yakında bir type-r, günübirlik bineceğim.
korhan 1 bar cont öle oturu gidio ben bindim lütfen kavga etmeyin yahu
kavga edecek birsey yok yivrim eline saglık ctr iyi olmus;)
benim kimseyle derdim yok.
makınen stok oglu stoktu, :hahaha: vedatla tafayı ondan mı elek edıyodum:hahaha: da sen gecıyodun stok arabanla benı, k-proda olsa gecerdın ama 210da sonra:) ama fark cok az olurdu dıyıcegım bu:) stok sadece egsozlu evclı arabayı k-prosuz ne yaptıgımı bılıyosun:) stok stokda denedım cıplak gc8 cıplak typer yıne gectı egsozsuz fılıtresız :hahaha: vedatın mavı subaruda yıne egsoz vardı ılk aldıgında dogru:) ruya elemındesın dalma fazla typer stok, stok gc8 rollda gecer:) cai egsoz fılıtrelısıde bayagı bı acar gc8 egsoz ıntercoll evc lısıde yakın gıder:) ama senın araban hala orjınaldı dıyosan bılmem ıntercoll var turbo buyuk kapakta ne var bellı degıl:) egsoz headers hersey var hala stok dıyo:) senınkımı farklıydı yoksa dıgerlerınkımı? :)
turbo ıntercol headers makınam orjınaldi bişey de yoktu enjektor bile yoktu beyınli halide denemiştık en son urfa ile hatta zart die gecıodum hatırlarsan ki ondan egzantiriğine kadar vardı kaldıki sen ah reşit ah ne 21o lar gördük..abi anlaşıldı bende daha bu konulara girmıycem laf anlatmak kadar stresli bişey yok.
turbo ıntercol headers makınam orjınaldi bişey de yoktu enjektor bile yoktu beyınli halide denemiştık en son urfa ile hatta zart die gecıodum hatırlarsan ki ondan egzantiriğine kadar vardı kaldıki sen ah reşit ah ne 21o lar gördük..abi anlaşıldı bende daha bu konulara girmıycem laf anlatmak kadar stresli bişey yok.
video var mi merak ettik :)
vıdeo yok ama en yakınında mantar vardı benım ustam ve bizim tayfa vardı sahit dersen bi as 950 uzun şase sana sayit buLurum :) + reşitLe ben 3 le denediğimde de ise hemen yanımda sezgin vardı oda yemınli sahit oLur...
vıdeo yok ama en yakınında mantar vardı benım ustam ve bizim tayfa vardı sahit dersen bi as 950 uzun şase sana sayit buLurum :) + reşitLe ben 3 le denediğimde de ise hemen yanımda sezgin vardı oda yemınli sahit oLur...
noter tastikli olsun sulhi:)
BMK TypeR
17-09-2008, 15:50
ahahahahaha sulhı yazdıklarımı ıyı oku zaten gectıgını ınkar etmedık benle denedıınde ben 2 sen 3 le bende k-pro fılan yoktu atma:) ogece :hahaha:
210 da meselesı e36 328 ıcın dedım kardesım sen kendın daha ıyı bılırsın urfa bısey demıyorum e36 328 200den sonra bılıyosun sen naısl typerı gecıyosan oda sana ayn ıtarıfeyı yapardı:) ezcacıyla( kırmızı) aynı gıdıyodunuz kı urfada kırmızya ben 4 den sonra uzak ara actım:)
BMK TypeR
17-09-2008, 15:56
noter tastikli olsun sulhi:)
bu arada gokhan bana yolladıgın vıdeo selım abılerın dukkandan mangaldan cıktık bugranın 305hp sti o vıdeodakı kullananda merak edıyosundur yasin, :hahaha: zaten sti kpro taktık 3-4 boy daha gectık o vıdeoda bende var rahat ol sen adeletlı bastık.
bu arada gokhan bana yolladıgın vıdeo selım abılerın dukkandan mangaldan cıktık bugranın 305hp sti o vıdeodakı kullananda merak edıyosundur yasin, :hahaha: zaten sti kpro taktık 3-4 boy daha gectık o vıdeoda bende var rahat ol sen adeletlı bastık.
ne videosu yaw ?
benim videolar bende yok olm banada yollayın bide karıştırmayın olm beni biliyosunuz bende öle illa geçicem diye bi hırs yok ... standart prodrive sti + nerden baksan 300-400 Kg extra vardı ne program attım ne ağırlık attım ...
ben mutlu huzurlu bi adamım :D dokanmayın :D
BMK TypeR
17-09-2008, 16:09
ne videosu yaw ?
benim videolar bende yok olm banada yollayın bide karıştırmayın olm beni biliyosunuz bende öle illa geçicem diye bi hırs yok ... standart prodrive sti + nerden baksan 300-400 Kg extra vardı ne program attım ne ağırlık attım ...
ben mutlu huzurlu bi adamım :D dokanmayın :D
Ulan sana bısyes dıyen yok:) gokhan efendı bmk ıcın erken basılmıs bı vıdeo gosterdıde selımlerden donerken senle yasın denemıstı ovıdeo yasın erken basmıs ılkınde onu ornek gosterdıde bende ona ıstınaden yazdım bugracım:) ben sana atarım vıdeoları:)
Ulan sana bısyes dıyen yok:) gokhan efendı bmk ıcın erken basılmıs bı vıdeo gosterdıde selımlerden donerken senle yasın denemıstı ovıdeo yasın erken basmıs ılkınde onu ornek gosterdıde bende ona ıstınaden yazdım bugracım:) ben sana atarım vıdeoları:)
hahaha :D
yasin hep yasin yeğenim :D zuahhaha
oke oke öptm:D
_cAgdAsH_
17-09-2008, 16:41
vedatın mavi subaruyu çıpLak fiLtresiz egsozsuz hangi typer gecmiş??
araç bende su an haLa sadece egsoz war.. stock,filtre-eksoz,kproLu,mugenLi bir sürü typer çeşidiyLe denedim...stock bi typer gecemedi henüz...
ryh typeRı wesgate oLmadan gecmıstı kırmızı gc8..
Eray Yümsel
17-09-2008, 16:47
bi biz göremedik şunu çağdaş :)
BMK TypeR
17-09-2008, 16:49
araç bende su an haLa sadece egsoz war.. stock,filtre-eksoz,kproLu,mugenLi bir sürü typer çeşidiyLe denedim...stock bi typer gecemedi henüz...
ben gectım:) 2de kafa kafaya gıttık 3de yarım boy one cıktı 4 de ben gectım yarım boy:) bmk stok oglu stoktu 5gun sonra headers egsoz fılıtre yaptım 4 boy actım:) k-p rosuz yanlıs anlasılma olmasın.
vedat yakın arkdasım ılk aldıgı zaman bende typerda hıc bısye yoktu ve bıtık debrıyajla denedık 5 gun sonra debrıyaj sıyırdı araba cektık:)bıde kırmızıyla neden bır tutun sımdı mavıyı onu anlamadım:) alakasız arabalar onemlı olan subarumu olması yanı anlamadım
typer caı hedersı olan var egzantık olna var stg3 egzantık krang pıtonu olan var turbolusu olan var stok stok herturlu gecer uzundada egsozz egsozda gecer typer:)
wg yoksa boost-cut yok mu beyinde ?
_cAgdAsH_
17-09-2008, 16:58
ben gectım:) 2de kafa kafaya gıttık 3de yarım boy one cıktı 4 de ben gectım yarım boy:) bmk stok oglu stoktu 5gun sonra headers egsoz fılıtre yaptım 4 boy actım:) k-p rosuz yanlıs anlasılma olmasın.
vedat yakın arkdasım ılk aldıgı zaman bende typerda hıc bısye yoktu ve bıtık debrıyajla denedık 5 gun sonra debrıyaj sıyırdı araba cektık:)bıde kırmızıyla neden bır tutun sımdı mavıyı onu anlamadım:) alakasız arabalar onemlı olan subarumu olması yanı anlamadım
typer caı hedersı olan var egzantık olna var stg3 egzantık krang pıtonu olan var turbolusu olan var stok stok herturlu gecer uzundada egsozz egsozda gecer typer:)
wedatla aramızda epey kıLo farkı war keske bıde böLE deneyebıLsek..KemaL senın aracı getırmıstı yanıma stock gıdısıni gördüm gözümLe ama ne biLim gectim diosan gecmısındır =).. Kırmızı gc8Lede deneyın demısLerde aydınLatma oLsun dıe yazdım senınLe bı aLakası yok...
kırmızı gc8 dıe bahsedınce aracı tanıdıgınızı sanmıstım. wg'sizden kasıt eskı boost tutmayan wgyok uzerınde sabıt sıkı yuruyo ondan bahsettım anladın tooL?
BMK TypeR
17-09-2008, 17:01
wedatla aramızda epey kıLo farkı war keske bıde böLE deneyebıLsek..KemaL senın aracı getırmıstı yanıma stock gıdısıni gördüm gözümLe ama ne biLim gectim diosan gecmısındır =).. Kırmızı gc8Lede deneyın demısLerde aydınLatma oLsun dıe yazdım senınLe bı aLakası yok...
kırmızı gc8 dıe bahsedınce aracı tanıdıgınızı sanmıstım. wg'sizden kasıt eskı boost tutmayan wgyok uzerınde sabıt sıkı yuruyo ondan bahsettım anladın tooL?
kemal getırmıs olabılır herkez konusuyo typer ıcın typerda yurutmek cok onemlı:) kırmızıyı ben cok eskıden berı tanıyorum:) o ılk goz agrı arabalar degıstı o hala duruyo ben 3. arabam o hala vedoda bı osmana gectı vedoya gerı geldı:)
maşallah çok güzel gidiyor Type r ilk videoda vites geçişleri çok iyi
impreza_can
17-09-2008, 17:26
videodaki subinin sahibi olarak kısa bi açıklama yapayımm__aracım fab çıkısı orj haldedir sadece geçen ay bow takılmıstır araç catalunya serisi değildir vf34 turbolu değil vf22 turboludurrr 0.8 barda yürümekte ve kat ve tüm susturucular aynen yerindedir videlarda da araç max 6000devirde kullanılmıstır üzerinde 17 jant vardır(eşşek ölüsü gibi :) )__sunrofsuz e spor koltuklu 2 aırbaglı modelidir__videolar kapışma amaçlı değilll r daki k-pronun ayarlarına yardım amaçlı yapılan denemelerdirrrr____sorusu olan arkadaşlar burdan veya özelden msj atabilirlerrrr_-___
Eray Yümsel
17-09-2008, 17:33
zyhauhauhauahuahuahuahauh ulan STĞ gene yaptın yapıcağını :D:D:D:D:D
Absinthé
17-09-2008, 18:00
gc8 güzel yürümüş
asıduhzcx.
ahahahhah noluyo laaa....
Eray Yümsel
17-09-2008, 18:04
biraz daha zorlarsak subaru 1.6 çıkıcak :D:D:D:d hahahaha
impreza_can
17-09-2008, 18:04
haaa bide unutmadannn vf34 turbolu araborulu ve son susturuculu ve catalunya serisi bi araçla bu videoları çekmek için en az 3 veya 4 tane daha k-proya ihtiyacınız olurduuuu_catalunya serisi çok özel bi seri olup tr de olmayan çıkışı bi seridir ve fab çıkışı haliyle şaşırtıcı standartlara sahip bi araçtırrrr__o seri klimasız aırbagsiz sunroofsuz ve dreksiyonu sağda ve sadece 2 tane koltuğu olan ve dünyaya sınırlı sayıda üretilen bi canavardırrrrrr____:)
Absinthé
17-09-2008, 18:16
Hadi iftar vakti geldi hacı. Allah kabul etsin :D
haaa bide unutmadannn vf34 turbolu araborulu ve son susturuculu ve catalunya serisi bi araçla bu videoları çekmek için en az 3 veya 4 tane daha k-proya ihtiyacınız olurduuuu_catalunya serisi çok özel bi seri olup tr de olmayan çıkışı bi seridir ve fab çıkışı haliyle şaşırtıcı standartlara sahip bi araçtırrrr__o seri klimasız aırbagsiz sunroofsuz ve dreksiyonu sağda ve sadece 2 tane koltuğu olan ve dünyaya sınırlı sayıda üretilen bi canavardırrrrrr____:)
sasirtici standartlar derken neyi kastettiniz acaba ?
Unfortunately Colin did not win the championship in 1996 but Subaru retained the manufacturers title on the Catalunyan round and to celebrate this a limited edition Subaru Impreza Turbo Catalunya was released. Finished in an exclusive black mica paint (a hint of red metalic), colour matched door mirrors, Catalunya badging on the side and rear it is also fitted with gold versions of the standard 15" alloys fitted to the Sport.
The interior has been refitted out with black material, trimmed with red on the seats, and the instrument dials have a carbon fibre surround.
There is a short rally style gear knob, but disappointingly this is just as it says a shorter gear knob, NOT a quick shift. Finally there are Catalunya badged car mats, air conditioning as standard and a individually numbered badge on the dash to indicate which of the 200 you own
http://www.iwoc.co.uk/images/catalunya/catbadge.jpg
http://www.iwoc.co.uk/impse.html
o bmw lere has bişe 1.6 diyip içinden 2.8 3ler 4 ler çıkar :)
Eray Yümsel
17-09-2008, 18:42
o bmw lere has bişe 1.6 diyip içinden 2.8 3ler 4 ler çıkar :)
adamım benim canımı sıkma 316 ile içinden geçerim......... hala haber bekliyorum ???? dönmedin bana ne zaman denicez şu tr nin en hızlı 106 sıyla 3.16 yı ????????? :ofk::ofk::ofk::ofk::ofk:
adamım benim canımı sıkma 316 ile içinden geçerim......... hala haber bekliyorum ???? dönmedin bana ne zaman denicez şu tr nin en hızlı 106 sıyla 3.16 yı ????????? :ofk::ofk::ofk::ofk::ofk:
Eray..:
puhahah
gerçekçi ol olm gerçeki msn kayıtlarını döktürme bana :hehe:
ben sana 5 beden kalın gelirim sen benim bisikletle dene :)
Adam yardım amaclı yürümüs sizle, siz naptınız mundar ettiniz güzelim gc8i :D
vf22 katlar ustunde 0.8 basıo.. nerdeyse stock araba..:):) tahmını gucu kaç oluyo şimdi bunlarla?:S
Adam yardım amaclı yürümüs sizle, siz naptınız mundar ettiniz güzelim gc8i :D
:hahaha::D korayım en kısa zamanda gc8 lerın kırılan gururunu geri getir:p:hahaha:
impreza_can
17-09-2008, 19:36
sasirtici standartlar derken neyi kastettiniz acaba ?
Unfortunately Colin did not win the championship in 1996 but Subaru retained the manufacturers title on the Catalunyan round and to celebrate this a limited edition Subaru Impreza Turbo Catalunya was released. Finished in an exclusive black mica paint (a hint of red metalic), colour matched door mirrors, Catalunya badging on the side and rear it is also fitted with gold versions of the standard 15" alloys fitted to the Sport.
The interior has been refitted out with black material, trimmed with red on the seats, and the instrument dials have a carbon fibre surround.
There is a short rally style gear knob, but disappointingly this is just as it says a shorter gear knob, NOT a quick shift. Finally there are Catalunya badged car mats, air conditioning as standard and a individually numbered badge on the dash to indicate which of the 200 you own
http://www.iwoc.co.uk/images/catalunya/catbadge.jpg
http://www.iwoc.co.uk/impse.html
fabrikasyon haliyle bile çoğu araca kök söktürecek cinsten demek istedimmmm...:icon_tup:
impreza_can
17-09-2008, 19:39
Ön dişleri varmı?
dişlerden kastın nedir arkadaşımmmm??? teşbihde varsa kusurumuz affolaaa...:heyoo:
Ön dişleri varmı?
dişlerden kastın nedir arkadaşımmmm??? teşbihde varsa kusurumuz affolaaa...:heyoo:
O pek Anlamaz arabadan Canavar yazınca sen Catalunya canavarı ile tazmanya canavarını karıştırdı.***** kendiside maltepe canavarı olarak anılırda ilgisini çekiverdi herhald :D
Relax ;)
Onurcum... o aksam sana kac model bu dedım 96 dedın. sonrasında turbo ne var dedım . buyuk turbo var dedın. bende vf34 mu dedım sana evet vf 34 dedın mustafayı aradım sımdı ben yanlısmıyım dedım yok kanka vf34 var dedı onur dıye soyledı mustafada.arabanda stock egzoz oldugunu soylemıssın. son susturucu ve ona gelen bı boru gordum ben o gece.... kısacası buradakı mıllete bızı yalancı yaptın cok tesekkur ederım... ben 1.3 cont basan komple egzozlu dp lı felan vf 34 lu bı tane buldum XOR kora kardesımızınkı. yarın aksam hava guzel olursa denıycez sonucu bıelıkte ızlerız yorumlarız...saygılar
O pek Anlamaz arabadan Canavar yazınca sen Catalunya canavarı ile tazmanya canavarını karıştırdı.***** kendiside maltepe canavarı olarak anılırda ilgisini çekiverdi herhald :D
Relax ;)
ahahahhahhahaaaa eywallah kardeşim
miniks
Onurcum... o aksam sana kac model bu dedım 96 dedın. sonrasında turbo ne var dedım . buyuk turbo var dedın. bende vf34 mu dedım sana evet vf 34 dedın mustafayı aradım sımdı ben yanlısmıyım dedım yok kanka vf34 var dedı onur dıye soyledı mustafada.arabanda stock egzoz oldugunu soylemıssın. son susturucu ve ona gelen bı boru gordum ben o gece.... kısacası buradakı mıllete bızı yalancı yaptın cok tesekkur ederım... ben 1.3 cont basan komple egzozlu dp lı felan vf 34 lu bı tane buldum XOR kora kardesımızınkı. yarın aksam hava guzel olursa denıycez sonucu bıelıkte ızlerız yorumlarız...saygılar
bende isterem :D
eksık kalma sen sen bı oku uflede yerler kurusun :D
resıtle konusmanda ben neden konuya dahıl oluyorum bı anlat yav , vay vay zart dıye gecıyodun helal olsun sana sülüüü ne zamandı oyle bır olay ben bılmıyorumda vıdeoyu koyım gorelım o zaman neyse kardesız sülüuummmm reso bey ile aynı karakter sinir harbisiniz harbiden gecmıs bıtmız ustunden 2 yıl gecmıs
bu arada eds basarılı tebrık ederım emek bosa gıtmemıs
Deneriz moruk inş hava güzel olursa şuan berbat yağıyo yarına kesilir inş :)
memlekette su yok bırakın yağsın mübarek gerekirse seneye deneyin :D
Deneriz moruk inş hava güzel olursa şuan berbat yağıyo yarına kesilir inş :)
hayırlısı dıyelım ;)
krkmz-km
18-09-2008, 11:32
maşallah EDS ye çok güzel gitmiş
Maxiboost
18-09-2008, 14:45
videodaki subinin sahibi olarak kısa bi açıklama yapayımm__aracım fab çıkısı orj haldedir sadece geçen ay bow takılmıstır araç catalunya serisi değildir vf34 turbolu değil vf22 turboludurrr 0.8 barda yürümekte ve kat ve tüm susturucular aynen yerindedir videlarda da araç max 6000devirde kullanılmıstır üzerinde 17 jant vardır(eşşek ölüsü gibi :) )__sunrofsuz e spor koltuklu 2 aırbaglı modelidir__videolar kapışma amaçlı değilll r daki k-pronun ayarlarına yardım amaçlı yapılan denemelerdirrrr____sorusu olan arkadaşlar burdan veya özelden msj atabilirlerrrr_-___
0.8 i kaç bin devirde bastığını yazar mısın rica etsem :D
neyse kardesler bu vıdeo onemını kaybettı aksılık oplmazsa bu gece XOR kardesımın aracıyla denıyecegız. he bıde 1 bar cont basan bı STI varmıs yazılımlı felan oda gelmek ıstıyomus . bakalım ne olcak
B.Aktepe
18-09-2008, 14:56
şişşt nerde basıcanız?
B.Aktepe
18-09-2008, 15:04
hadi bee:))
evet nerde deniyez selcuk sti hazır haberın olsun bi teline bakar..oke..
sülü geldinmi len yazlıktan
sulı o stı das vf34 yokmuydu yazılımla beraber komple egzoz ve cont 1 bar dedıgıne gore?
sulı o stı das vf34 yokmuydu yazılımla beraber komple egzoz ve cont 1 bar dedıgıne gore?
stok turbo yazılım var ve ara sor ozgıne 1.1 bar cont gidiyo makına tayyarLa aynı seyler var nerdeyse sizde makına acık avans afr deerleri bizdede sadece boztumuz düşük.oke
sülü geldinmi len yazlıktan
abi coktandır istanbuLdayım ben..
ıbrahım vf 34 vardı arabamda dıyor sulhıcım. 3500 de gelıomus. bu karısıklık nedır ?
neyse kardesler bu vıdeo onemını kaybettı aksılık oplmazsa bu gece XOR kardesımın aracıyla denıyecegız. he bıde 1 bar cont basan bı STI varmıs yazılımlı felan oda gelmek ıstıyomus . bakalım ne olcak
Selçuk telefonda konuştuğumuz ve sana anlattığım şekilde 3 ve 4'ün senkromeçleri babalara gelmiş durumda.Kırılma riski var p.tesi kısmetse şanzıman inecek senkromeçler değişecek.Araç sağlıklı değilken ve kırılma riski varken buakşamki denememizi erteleyelim durduk yere sıkıntı yaşamak istemiyorum.Mustafada sende kusura bakmayın haberleşiriz ;)
bak kankacım ibo dedı yay var kesık cıktı dedı pompa var stok cıktı denılenler yok yani ama olsun sorun yok ama dediğim gibi sti turbosu var stok tmiç olduğu için erken doLuo oLanlar bu yani..
bak kankacım ibo dedı yay var kesık cıktı dedı pompa var stok cıktı denılenler yok yani ama olsun sorun yok ama dediğim gibi sti turbosu var stok tmiç olduğu için erken doLuo oLanlar bu yani..
kanka sımdı burada ıbrahım su vardedı yok bu var dedı yok cıkmadı deyıp gıyabında konusmayalım bu sekılde ne dersın hos olmuyo bence :) tamam stock turbosuysa stocktur. kısmetse denerız. zaten bızım STI gecerız gıbı bı ıddamız hıc olmadı ayrıca STI la denemek gıbı bır dusuncemız hıc olmadı. sız Typer ıle denemek ıstıyorsanız sorun deıl
Selçuk telefonda konuştuğumuz ve sana anlattığım şekilde 3 ve 4'ün senkromeçleri babalara gelmiş durumda.Kırılma riski var p.tesi kısmetse şanzıman inecek senkromeçler değişecek.Araç sağlıklı değilken ve kırılma riski varken buakşamki denememizi erteleyelim durduk yere sıkıntı yaşamak istemiyorum.Mustafada sende kusura bakmayın haberleşiriz ;) ahahaha koray R yapıooooo :D:D:D:D
hayırlısı kanka yaptır ozaman denerız :)
ahahaha koray R yapıooooo :D:D:D:D
hayırlısı kanka yaptır ozaman denerız :)
eheheh R'nin senkromeçi sağlam geri geri deneyelim :D
tam sağlıklı olsun aklımız kalmadan deneyelim :)
kanka sımdı burada ıbrahım su vardedı yok bu var dedı yok cıkmadı deyıp gıyabında konusmayalım bu sekılde ne dersın hos olmuyo bence :) tamam stock turbosuysa stocktur. kısmetse denerız. zaten bızım STI gecerız gıbı bı ıddamız hıc olmadı ayrıca STI la denemek gıbı bır dusuncemız hıc olmadı. sız Typer ıle denemek ıstıyorsanız sorun deıl
nese akşama deneriz dostluk kazansın arabalar deil biri pert oLur dieri satılır dostLuk baki kalır biz deneme amaçLı gelıoruz zaten..
iboyLada az önce konustum onunda gunahı yok zaten bana durumu anlattı biz zatan gunahsısız..kader utansın:D
ararım aksam ıcın sımdı cıkıyorum gorusuruz
aracımdaki Turbo TD05'dir vf34'le hemen hemen aynı küçük bi fark var aralarında bende bugün öğrendim yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın.
eds nin ayarları iyi olmuş belli. yni denemeleride merakla bekliyoruz.
selçuk senin konuştukların sölediklerin çokmu hoş biz tayyarla denyelim dedik ok ama sen tayyarı 96 gc8 i geçmiş gibi değilde sanki twinturbo supra geçmiş gibi anlatıyosun aracın sahibini araçtan soğutuyosun ve artı bizde tayyarı geçeriz demiyoruz benim eski gc8 imi hilmi neredeyse 2 boy geçiyodu saygı duyarım sanada saygı duyuyorum ama konuşmaların diken gibi
O akşam tam bana göre gömlek bir arac varmış ben geleyim bari deniyelim
bazı araclar bana 10 gömlek büyük nede olsa
nerde buluşuyoruz
selçuk senin konuştukların sölediklerin çokmu hoş biz tayyarla denyelim dedik ok ama sen tayyarı 96 gc8 i geçmiş gibi değilde sanki twinturbo supra geçmiş gibi anlatıyosun aracın sahibini araçtan soğutuyosun ve artı bizde tayyarı geçeriz demiyoruz benim eski gc8 imi hilmi neredeyse 2 boy geçiyodu saygı duyarım sanada saygı duyuyorum ama konuşmaların diken gibi
Erdem selam,
hala sunu anlayamadınız.bu vıdeoda arac ayardayken onceden denenmıs araba ıle ne kadar ıyılkesme sagladıgına daır fakı gormek ıcın yapılan denemelerden vıdeolar. supra gectık ettık dıye sevınmısce anlatma vıdeo koyma durumu yok zaten sevınmedıkte sadece sevındfıgımız aracımızın ıyılesmesı durumu baska bırseyyo.
saygılar
nerde buluşuyoruz
telden ararım kanka actıon oLursa..
impreza_can
18-09-2008, 18:45
selçukcum diğer site olayını çözemedim benden kaynaklanan bi sorun olduysa kusura bakmaaaa.benimde ordan haberim yokken sana kızdım ama seninde hatan yokmuşşşşş...tekrar kusura bakma gör üzreeeeeeeee...
chn_typer
18-09-2008, 20:48
typer on numara gdıyor oldukca gzell kazasız belasız rollingler :)
SULTANOGLU
18-09-2008, 21:09
Selçuk telefonda konuştuğumuz ve sana anlattığım şekilde 3 ve 4'ün senkromeçleri babalara gelmiş durumda.Kırılma riski var p.tesi kısmetse şanzıman inecek senkromeçler değişecek.Araç sağlıklı değilken ve kırılma riski varken buakşamki denememizi erteleyelim durduk yere sıkıntı yaşamak istemiyorum.Mustafada sende kusura bakmayın haberleşiriz ;)
koray geçmiş olsun lan üzüldüm valla iyiki o gece kırmamışız ramazan davulu edasıyla gece insanları uyandırırken :D sonunda mis gibi olucak
evet bugece yeni denemeler atraksyonlar bekliyoruz :D Ey selçuk AğA :D
deneme baska bı geceye gızlı olarak yapılacak :)
varmı gelişme sti vs eds?
Eray Yümsel
18-09-2008, 21:44
ibo u la deneyebilirmiyiz ?
ust mesajı okumuyomusun olm sen :)
ibo u la deneyebilirmiyiz ?
neyle kanka:confused:
Eray Yümsel
18-09-2008, 21:52
hadi msn de tanışıp memnun olalım sonra deneyelim :D erayyumsel@hotmail.com
nerde buluşuyoruz
kankacım senin araban saygı duyulucak taktir edilecek araba emeğe saygı derim
Erdem,
cemle gorusmussun gelmıyormusunuz dıye . sulhıyle haberlesmıstık bılgın olsun . yer zaman aramızda yoksa yoksa cok kalabalık oluyo ;)
koray geçmiş olsun lan üzüldüm valla iyiki o gece kırmamışız ramazan davulu edasıyla gece insanları uyandırırken :D sonunda mis gibi olucak
Saolasın Hakan o gecede 3 e atarken çıtırdan bi cırtlamıştı zaten :(
deneme baska bı geceye gızlı olarak yapılacak :)
ben gelmem zate ;) ne işim var Yavaş arabamla :D
son olarak impreza_can ve xor arkadaşlardan araçlarında neler olduğunu bi alabilirmiyiz, ortalık çorba oldu... kimde ne var anlamadım :S
Erdem,
cemle gorusmussun gelmıyormusunuz dıye . sulhıyle haberlesmıstık bılgın olsun . yer zaman aramızda yoksa yoksa cok kalabalık oluyo ;)
cumartesi var işte deneme biliyosun sende gidicez deniycez gelicez ve artı hangi denemeye gitiğimizde boş oldu onu anlamadım:soru:
son olarak impreza_can ve xor arkadaşlardan araçlarında neler olduğunu bi alabilirmiyiz, ortalık çorba oldu... kimde ne var anlamadım :S
TD05 Turbo
76mm Invidia d/p
76mm Komple Egsoz
76mm Hks son
Redline'a gelmeden 1.3 de boost cut olmaya başladığından dün basıncı düşürdük 1.0 net şuanda boost cut problemi yok 3 ve 4 senkromeç değişecek.Fcd takarız veya takmadan bu basınçlada deneyebiliriz farketmez.
SULTANOGLU
19-09-2008, 11:19
Saolasın Hakan o gecede 3 e atarken çıtırdan bi cırtlamıştı zaten :(
oha üzüldüm ya keşke tadında bıraksaydık :( yani sonuç önceden belliydide fantazi olsun :) bu arada bekle sayende yemek yemiyorum birdahaki sefere herşey çok farklı olucak :D