Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelin arabasıyla Tarlabaşına gir sonra bahşiş terörü
Hayır konvoy canlandırması falan yap tek araba ve gelin arabası, üstelik cabrio ve üstü açık. Tek damat, tek gelin.
Ve yer TARLABAŞI.
YDrvAHzQCy4
http://www.youtube.com/watch?v=YDrvAHzQCy4
Oww harbiden büyük sıkıntı. aynı olayı asayiş ekiplerinin yapıp toparlaması lazım demek ki bunları.
Bahşiş terörü değil bildiğin haraç kesme oluyor bu
Tarla başı tarafındaki düğünleriniz için g3 konuşlandırılmış lüks hummer jeepleriniz kiradadır. Mutluluklar dileriz...
Oww harbiden büyük sıkıntı. aynı olayı asayiş ekiplerinin yapıp toparlaması lazım demek ki bunları.
Bahşiş terörü değil bildiğin haraç kesme oluyor bu
Öyle de bildiğin torbacı mekanına tek ve cabrio gelin arabasıyla girmekte lades olmuş gibi biraz. Sırf bu görüntüyü çekebilmek için tarlabaşına girmişler gibi.
İlginc diyemeyecegim daha yeni basliyoruz neler gorecegiz kim bilir...
Öyle de bildiğin torbacı mekanına tek ve cabrio gelin arabasıyla girmekte lades olmuş gibi biraz. Sırf bu görüntüyü çekebilmek için tarlabaşına girmişler gibi.
Aynen bu haberciler olay istemişler orada biride fitili ateşlemiş. Anladığım kadarı ile EMRE denen muhabir beklemişte beklemiş orada
kalontor cabrio mercoyu çek altına, tarlabaşına çık sonra bahşiş terörü diye haber yap. aracın ve mekanın büyük etkisi var.
insanlar bir birinden ne koparırsam derdine düşmüş. 20 30 lira için adam öldürülme evreleri çoktan geçtik. arsızlık hat safrada, hayır, yok, olmaz gibi reddedici kelimelere tahammül yok.
şavaştan kaçan insanları ülke içine başıboş salmakta, her bir yerden bir şeylerden kaçan insanı vatanına toplamak, gerekli kültür ve yaşamsal şartları sağlamadan sokağa salmak sonuçları.
fatihcakin
14-09-2014, 08:55
Beyaz tshrt lü arkadaş geri vites yapmasaydı orayı dağıta bilirdi, fakat korktuğu için karşısındakiler cesaretlendi olay büyüdü :(
Beyaz tshrt lü arkadaş geri vites yapmasaydı orayı dağıta bilirdi, fakat korktuğu için karşısındakiler cesaretlendi olay büyüdü :(
Abimizin bi sıkımlık kurşunu varmış. Bende geldi dağıtacak şimdi ortalığı dedim ama. :D
Üstü açık arabayla yapılacak iş değil..Bile bile lades demiş iyi darbukayı kafaya yemedi..
fatihcakin
14-09-2014, 09:45
Abimizin bi sıkımlık kurşunu varmış. Bende geldi dağıtacak şimdi ortalığı dedim ama. :D
Evet, bir an aklıma yozgatlı boksör geldi fakat düşündüğümüz gibi olmadı :)
https://www.youtube.com/watch?v=tddJURgLOAQ
ALPhan japan
14-09-2014, 10:04
arabanın üstüne cıkıyolar adam bagajı mahvetti bu kadar da olmaz ama neresi olursa olsun
arabanın plakasını alın satılık ilanına falan düşerse yardımcı olur bu video akibiyeti hakkında :)
darkmoon
14-09-2014, 10:25
haber yapmak için kanıyan yarayı bandıra bandıra kaşımışlar.. cabiro arabayı al üstü açık bir şekilde ben evleniyorum diye diye istanbulun en sıkıntılı semtlerinde gez .. ne bekleniyorduki ..
daha yeni arkadaşımızı verdik bilhassa arabayı gelin arabası yapmadık.. arabanın camlarda film zaten içerisi görülmüyordu normal bir şekilde konvoy yapıp kafamız kulağımız rahat istanbul turu attık..
Turuncumu artık pembemidir nedir bir t-shirtlü çocuun elinde artık ne varsa Beyazlı elemana saplasammı saplamasammı arada kaldı Dikkat edin seyrederken.
imprezaWRC
14-09-2014, 10:45
Çözüm bu olabilir :D
http://www.youtube.com/watch?v=fDrzMGdYWZc
Savaş çiksada şunlari önden yollasak dogal yollardan geberselerde kurtulsak
timucintt
14-09-2014, 10:57
Fena kaşınmışlar...
mehmetRS
14-09-2014, 10:58
tarlabaşı yada başka bir yer farketmemeli, yani canlandırma amaclı bile olsa insanların sokak ortasında bu şekilde köpek gibi saldırgan olmaları ve buna göz yumulmasının hiç bir kurtarır yanı yok. İşin birde ; o gelin damat arabasındaki yada konvoyundaki adamlardan birinin çıkıp bu yol kesenlere zarar verme hadisesi sonunda, " bahşiş istedi, dövülerek sakat bırakıldı yada öldürüldü" gibi haber boyutu var. Hatamız hep tek taraflı bakmaktan ileri geliyor genel olarak.
Geçen gün hastaneden eve dönerken bir taksiye bindim, Radyoda eski başbakanın konuşmasını yayınlıyor, adamda açmış sesini dinletiyor bana sanki, sesini kısarmısınız deyince, " tarlabaşı şişhane arasından geçiyorduk", bak buralarıda hep temizledi dedi.. Keşke şu görüntüyü izletebilseydim o adama.
tarlabaşı yada başka bir yer farketmemeli, yani canlandırma amaclı bile olsa insanların sokak ortasında bu şekilde köpek gibi saldırgan olmaları ve buna göz yumulmasının hiç bir kurtarır yanı yok. İşin birde ; o gelin damat arabasındaki yada konvoyundaki adamlardan birinin çıkıp bu yol kesenlere zarar verme hadisesi sonunda, " bahşiş istedi, dövülerek sakat bırakıldı yada öldürüldü" gibi haber boyutu var. Hatamız hep tek taraflı bakmaktan ileri geliyor genel olarak.
Geçen gün hastaneden eve dönerken bir taksiye bindim, Radyoda eski başbakanın konuşmasını yayınlıyor, adamda açmış sesini dinletiyor bana sanki, sesini kısarmısınız deyince, " tarlabaşı şişhane arasından geçiyorduk", bak buralarıda hep temizledi dedi.. Keşke şu görüntüyü izletebilseydim o adama.
Şimdi bu yorum şuna benzemiş. Bir adamla bir kadın safari turuna çıkıyor. Daha sonra çakallarla karşılaşıyorlar. Daha yakından pozlayıp fotoğraf çekmek isteyen adam çakal sürüsünün içine giriyor ve çakallar doğal olarak vahşice saldırıp adamı öldürüyorlar.
Sonra sen çıkıp diyorsun ki dilerse şehirde olsun dilerse dağda bir çakal o adamı öldürmemeliydi.
Her insan görünümlü insan, her medeniyet görünümlü yerde şehir olmuyor ne yazık ki.
Yani o videodaki çingeneler ne insan, gezdikleri mekanda tarlabaşı yani şehir değil.
Güvenlik istiyorsanız önce kendiniz alacaksınız. Sonra dışarıdan bekleyeceksiniz.
mert_can 41
14-09-2014, 11:21
Mekan farketmiyo daha geçen ay yalova çınarcıkta araba modifiyeli diye adamın teki saldırdı kolumu büktü arabaya tekme attı böyle heryerde var izmit çarşı merkez dede oluyo çok video dakilerin tek farkı biraz daha çok olmaları insan hiç bir şey yapamıyo ne taşıdıkları naptıkları beli değil anca evlenirken bir araba yolucan önden yada üstü açıksa camları kaldırcan yada son çare biber gazı :)
spree1903
14-09-2014, 11:33
muhabirler kaşınmış.Birde ülke sanki güllük gülistanlık , sıfır güvenlik sorunu varda gidip oraya bu haberi yapmaya çalısıyosun.Böyle bir durumla karşı karşıya gelinebilineceği hesap edilmeliydi.
Beyazli abi kafaya ucuz yirtti darbukadan
darkmoon
14-09-2014, 11:49
bunun o insanlarla bir alakası yok ülkenin manzarası böyle.. şehirler patlamaya hazır bir bomba.. suriyelilerin gelmesi olaya zaten tuz biber ekdi ne hak ne hukuk hiç bir şey tanımıyorlar.. illegal yolda olan yada o yola meyilli başka insanlarada cesaret veriyorlar onlar yapabiliyorsa bizde yaparız diye ..
bunu anlayabilicek insan yok bazı insanlar arabalarından hiç inmediği bazıları koruma ordusu ve zırhlı araçlarda gezdiği için şehirin içinde yaşayanlar çekiyor onlarda kabullenmiş sus pus..
yolda giderken özellikle aracınız lüks ve pahalıysa yada dikkat çeken bir şeyse aracınıza yapışıp elinde tiner poşeti olan mendil satan dilenen v.b insanlar var almassanız arabanıza tekme atıyor yada size ağır ana avrat küfür ediyor bilinçli sizi tahrik etmek için.. birde yolda yürürken sıkıştıranlar var yıllardır değişmedi memleketten yeni geldim bir çorba parası memelekete dönücem otobüs parası.. bunlar medeni modern haraç yöntemleri..
kısaca tartışmak bile bence yersiz istanbul bir serengiti.. bizlerde o serengetide yaşayan insanlarız yeri gelir geyiğe ceylana denk geliriz yeri gelir aslana kaplana çakala ...
Tamamen muhabirlerin suçu.Sen nasıl bir insansın ki gelinlik ve damatlık giyip hemde lüks Mercedesle insanların içinde geziyosun.Utanmadan ben bu gece sevişicem diye insanları tahrik ediyosun.Bunu yapıyosan vericeksin tabi adamların paralarını.Az bile yaptılar,benzin döküp yaksalarmış keşke.
Bence haber konusunda doğru yapmışlar. Abartı var mı? Evet var. Bile bile lades var mı? Evet var. Ama yıllardır modifiyeli araba ile gezip hiçbir şey olmamasına rağmen bir iki şovmen televizyona çıkıp s2k ile gazladı, Maslak'ta yol ortasında sıfır çizdi ve bunu medya ele aldı. Sonuç ortada. İnşallah bu konuda da bir yaptırım uygulanır da bir nebze olsun azalır.
En kötüsü de, benim kafama darbuka ile vurup vurmama sadece onun o anki ruh haline kalmış lavuğu benim dövmem darp olup adam yaralamak oluyor ya, işte adalet sistemimizin özeti.
darkmoon
14-09-2014, 12:12
geçen haberlerde diyordu ceza gelmiş 60 tl böyle arabaya yapışıp bir şey satanlar yada para isteyenler için.. ama kim kesicek o cezayı o iş yaş..
MrtYILDIZ
14-09-2014, 12:15
Diyelim ki bu haber için yapıldı, olayın birde başka yüzünden bakalım, sıradan bir vatandaş gerçekten gelini ordan alacak olsaydı, yada kuaförden alacak olsaydı, ? Yada düğün sonrası oralara yakın bir yerde oturacak olsaydı ,
Bu işin temiz yolu durmayacaksın. Gerekirse vurup geçiceksin. Ön kaputa atlarsada allah büyük. Ateş eden bi araç gelin arabası olsun. Hiç bi *** yiyemezler
Bu olay bile bile lades ama sadece tarlabaşında oluyo sanmayın bu tarz olayları. Ankara İstanbul'a göre çok daha temiz br şehirdi bu konularda. Artık Ankara'da bile şehirin orta yerinde ışıklarda yapışıyolar araca. Özellikle araç biraz dikkat çekiciyse aman aman. Benim arabanın sunroof tan içeri bellerine kadar sarktıklarını biliyorum..
Mivec_4G63
14-09-2014, 12:33
beyazlı reyiz ucuz kurtuldu kafasına o darbuka gelseydi 20 dikişle anca kurtarırdı.
Low-Rider
14-09-2014, 12:52
Bu olay tarlabaşına has değil, kendimi bildim bileli gelin arabalarının önü kesilir para/zarf alana kadar bırakmaz piç kuruları
bunlar mermiye kafa atmıslar o ayrı. tarlabaşında belki daha hararetli olması ayrı ama hepsi aynı
bursada kuzenimin düşün arabasınını ben kullandım.cla dı nikah oglen belediyenin dügün salonunda olup aksam salona gecilcek. neyse koca belediye tesislerine girdim arabayı park edicem onume belki 20-25 tane piç atladı araçta sadece ben varım. lan cekil yok sallayan arabanın onune yatıyo kaputa uzanıo gaza basıorm benle gelio en son daldım cime ezilirsen ezil mantıgında kactı hepsi. tabi bunun geri dönüşü var bekliolar pusuda arabayı sogutim diye calıstırmaya gittim yanına geldi bitanesi daha büyük digerlerine nazaran 13-15 yasında abi ver bitanesini yanastırımıyım yanına dedi tamam lan dedim ama gelirsen senden baslarım dedim 10-15 dolar attım 1lik halinde donuste hakketen yanasmadılar hatta selam bile verdi giderken. polis geliyo güvenlik geliyo dagılıyorlar 3 dakika sonra hop yine toplanıyorlar
asla klasik araba ustu acık araba asla sunroofsuz araba asla gelin arabası olmaz. cünkü bunlara cam acılmaz ufacık acsan elini kolunu sokmaya calısıo. sunroofu yarım acıp camdan sallayıp gaza yapımak en iisi
ersandeniz
14-09-2014, 12:56
bu olaylar sonrası yapılmış bir haber:
http://www.milliyet.com.tr/yine-bahsis-teroru-gundem-1936626/
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27120943.asp
http://www.milliyet.com.tr/cocuklar-tasladi-gelin-arabasi-gundem-1901312/
Bence haber başarılıydı, ne tarlabaşı ne başka bir yerde insanların ön kesip haraç alma hakkı yoktur, hayatını bedavadan kazanmayı alışkanlık edinmiş bir kesim var, ve git gide pervasızlaşıyorlar, para vermeyene zarar vermeyi hak görüyorlar.
biz de çocukken kesiyorduk, verirlerse verirlerdi, yok derlerse çekilirdik..
bahşiş değil resmen gasp etmek olmuş bu
HondatugraL
14-09-2014, 13:20
Ulan konvoy halındesın zaten baktın 3-5 kişilermi bi el edecen 5-6 araba bı ıncen ordakı haraç kesenelre kafa goz dalıp bayıltıp devam edicen ama düğünü bu şekle çevirmeye gerek yok insan sineye çekiyor işte. Yavşaklara bak ya darbuka kaldırıyo o gelen dayı orayı dağıtırdıda geri vites şımarttı o darbukacıyı
Çorlu'nun gözünü seveyim, Okadar da şopar var derler :) Düğünüm Çorluda olmuştu hiç sorun yaşamadım konvoy esnasında.
İzmir'de aynı konvoyu Ballıkuyu, tenekeli vb. yerlerde yapsalardı herhalde donla çıkarlardı ordan :)
ersandeniz
14-09-2014, 13:24
Çorlu'nun gözünü seveyim, Okadar da şopar var derler :) Düğünüm Çorluda olmuştu hiç sorun yaşamadım konvoy esnasında.
İzmir'de aynı konvoyu Ballıkuyu, tenekeli vb. yerlerde yapsalardı herhalde donla çıkarlardı ordan :)
siz şanslıymışsınız, çorlu çarşısına girince sağdan soldan koşuşturan bir sürü çocuk oluyor(şopardan çok g.doğudan gelenler), ama tabi ki bu kadar pervasız değiller, en fazla havluyu çalıyorlar aynaya bağlanan..
Dctrlprn
14-09-2014, 13:25
hahahahahaha abi 3 sene falan önce hatırlıyorum İzmirli olanlarda belki hatırlar haberini bulursam eklicem tepecik hamam sokağı yakınlarında gelin arabasının önünü kesip gelin arabasını çaldılar :D
Beyazlı abi iyi kurtardı , kuzenimin düğünü için bizim aracı gelin arabası yapmıştık 50-60 kmh ile giderken kaputa atladıklarını bilirim.
dragonflydesing
14-09-2014, 13:57
ülkenin hali oldum olası değişmez. olaylar gerçekleşir, biter. polis de sıradan bir vatandaş kadar işlevsiz kalır. ben arnavutköy sahilde, hem de arnavutköy polis merkez karakolunun karşısındaki ışıklarda rr sport ile bmw gs1200'ü iki araç arasında ezmeye çalışan gördüm. bildiğin iki aracın arasına çiviledi tartıştığı motorsikletliyi. orada da polisler olaya şahit olmasına rağmen kimse sesini çıkarmadı.
Denk bir örnek gibi vermişsiniz safari olayını ama bu kadar alakasız bir örnek olamazdı bana göre.
Orası İstanbul'un tarihi mekanlarından biri, sokak, mahalle vs.
Oradan geçememek ne demek? Orada bir özerklik mi var, savaş bölgesi mi orası?
Buradan çıkarılması gerekilen sonuç bence orada ki asayiş sorununun boyutu, böyle birşey olamaz ya.
Rezillik diz boyu asayiş anlamında.
Son olarak örneğim saçma değil tahrik var diye bilirsiniz belki, bunun için bende şu örneği vereceğim ki alakasızlığı daha anlata biliyim size;
Son derece sexy giyinmiş bir hatun, daracık,dekolteli elbiseler mini etekler vs. tahrik ediyor etraftaki insanları tecavüz olması normal o zaman !..
Asıl iredelenmesi gereken nokta, onlarin tarlabasina gitmesi degil; devletin asayisinin yetersizligini, bir duzenleme getirilerek bunun onune gecilmesidir. Yoksa ister Tarlabasi'ya ister Fikirtepe'ye giserim, ancak devlet yegane gorevlerinden biri olan guvenlik konusunda kendi uzerine duseni yapmalidir.
Ah hitler ah, asil bu tipleri sabun yapacakti.
Haberlerde goatermislerdi ama canlandirma yapip neler oldugunu suan izledim , her isteyene para dagitmayla bu is bitmez vermediginde adami dograrlar cok skinti bu isin boku cikmis
geçen sene bi tanıdıgın düğünde abim gelin arabası kullanıyodu. alsancaktan konaga kadar bagajda p.çin biri geldi bırakmadı arabayı o trafigin içinde
Akın Sarıkaya
14-09-2014, 14:52
Denk bir örnek gibi vermişsiniz safari olayını ama bu kadar alakasız bir örnek olamazdı bana göre.
Buradan çıkarılması gerekilen sonuç bence orada ki asayiş sorununun boyutu, böyle birşey olamaz ya.
Son olarak örneğim saçma değil tahrik var diye bilirsiniz belki, bunun için bende şu örneği vereceğim ki alakasızlığı daha anlata biliyim size;
Son derece sexy giyinmiş bir hatun, daracık,dekolteli elbiseler mini etekler vs. tahrik ediyor etraftaki insanları tecavüz olması normal o zaman !..
tam olarak düşündüklerimi yazmışsınız.. orada it kopuk var diye kendi hallerine mi bırakmalı, yoksa bunları hesapta işleri milletin güvenliğini sağlamak olan kişilere göstermeli..
Zarflarin icine sarbon yuklemesi yapacan,sinek gibi yerde kivranacaklar,zarf alalim derken helva olacaklar:))
ahmet3425
14-09-2014, 18:00
Gecen hafta da ben evlendim gelin aracinda sagdicim ve sofor arkadasim vardi arkada da kardesim ve 3 babayigit arkadas daha nereye gittiysek bizi takip ettiler.
Cok sukur ciddi bir sikinti olmadi ama herturlu sikintiya hazirlikliydik. Bu vatandaslar goruntu alcam diye kafalarina sikmislar haberleri yokmus
Keşke vurunca adam yerine koyup cezai işlem yapmasalar zaten ölmek istiyordu deyip geçseler...
Güvenlik ayrı bir olay. Güvenlik yok diye bu olaydan bahsediyoruz. Ben şahsen karımı eşimi dostumu alıp tarlabaşına gitmem. Gitmek isteyen babayiğit varsa da engel olmam.
az önce yine haberlerde vardı benzer bir konu.
ışıklara da bekleyip zorla cam silenlerede para cezası geliyormuş, sonra torba yasa ile o cezaları da affederler :D
ErenDurmus
14-09-2014, 19:48
Geçen bir konvoyda denk geldim delikli boru kesin cozum . Hemen dagildilar .
haber yapana niye tepki, kurgu bile olsa her zaman olan birşey bu.. yıkılmadan önce gezi parkındaki evlendirme dairesinde ben bile çok kere bu olaya rastladım.. bi keresinde beraber gittiğimiz yan komşumuzun arabasının aynasındaki asılı havluyu çekip aynayı koparmışlardı hatta :) ki bahsettiğim olayın net 17 senesi var :)
SekoLive
14-09-2014, 19:53
Artık kanun var rahat olun boyle muamele gorursek cezası kesilcek icinz rahat olsun.
Çocukları ifadeye alsalar korna basip halko rahatsiz ediyorlardi mudahale ettik der siyrilirlar işten
ben sabah kuaföre bile sivil araçla gitmiştim uğraşmayalım die:) gelin arabasını en yakın yoldan ve çabucak mekana götürür zaten akıllı adam ;) bu kurgu biraz komik olmuş
Yalnız tam sopalık o darbukayı kafasına geçireceksin
arkadas pekı ne akla hızmet Tarlabaşı ? kaşınmışlar bencede...
Tamamen muhabirlerin suçu.Sen nasıl bir insansın ki gelinlik ve damatlık giyip hemde lüks Mercedesle insanların içinde geziyosun.Utanmadan ben bu gece sevişicem diye insanları tahrik ediyosun.Bunu yapıyosan vericeksin tabi adamların paralarını.Az bile yaptılar,benzin döküp yaksalarmış keşke.
adam evleniyosa gider düğün salonuna para verilir yemeğe pastaya müzisyene verilir böyle başıboş insana para vermek diye bişeymi var çok saçma bence. Ha efendice kesen küçük çocuklar olur 5-10 kişi çocuk gönlünü kırmamak için verirsin ama bu kadarıda ayıptır yani adamların öyle saldırmasını siz normal buluyorsanız vay ülkemizin haline. Ben kuzenimin düğününde 7.50 kullandım baktım kalabalıklaşıyo elektronik sistemleri kapatıp birden gaza yüklenince kaçışan kaçışana zaten (arabanın boyutu-sesi önemli faktör korkutmada), ama önüme çıksalardı affetmezdim heralde
insanların huzurunu bozmadan yapılan ufak şeylere bişey demem asla hatta hoşuma bile gider gülerim ama durum adam öldürme, darp işine giriyosa arkandaki arabaya babayiğitleri dolduracaksın 4-5 kişi 2 dakikada adamları yere serip gideceksin hemen
En temizi kiralican vip transporter, susletmiyeceksin de, kafan rahat gidicen.
evlencegım zaman ya hıc suslemıcem aracı yada sıren vs koyucaksın gecıcı olarak.
tamam ortalıkta gerçekten bir bahşiş terörürü var ama haberi izledim haberi yapanlarda resmen tahrik etmişler, heleki en son devreye giren arkadaşın yine aynı hızla kaçışı takdire şayandı.
cuma günü amcaoğlumun düğünüydü ve şöförlüğü ben yaptım. Bahçelievlerden rahat bir şekilde çıktık ama mecidiyeköy tamamen kabus gibiydi. Kaputa çıkanlar cama yumruk atanlar camı acıp para yok dedigimde kafasını yan koltuga kadar sokanlar. Belli bir dakikadan sonra kaputtaki çiçeği kopardılar ve artık insanın canına tak ve cinnet denilen noktaya gelindiği için inmek zorunda kaldık konvoydakilerle. 4 tanesini tokatlayınca diğerleride biraz tehdit ederek geri vites yaptı. Anlayacağınız boku çıktı bu işlerin.
Böyle olacağını bilseydim kesinlikle biber gazı alıp hiç uğraşmazdım ama nereden bileceksin bu denli canavarlaşacaklarını. Daha 3-5 gün önce canından oldu birisi ve bu tip saçma sapan gelenekler asla ve asla bitmeyecek. Ufak çocukların başımın üstünde yeri vardır zaten onlara verdik hep zarfları ama bu tip tinercilerin allah bin belasını versin
dursun81
14-09-2014, 21:58
3 ay önce kuzenimin nikahı için gelin arabası olduk.nikah dairesi bağcılardaydı yollarda klasik yol kesmeler arabaya vurmaya çalışmalar falan oldu ama nikah salonuna gelince asıl orda olayın vehametine şahit olduk araçta 4 yaşındaki kızım olmasına rağmen koca koca herifler taşlarla sopalarla yolumuzu kestiler.orda resmen çete olmuşlar.çıkarken polis çağırmak zorunda kaldık.güvenlik görevlisinin anlattığına göre gelin arabasının içine ateş attıkları damadı indirip dövdükleri bile olmuş.bu insanları allah ıslah eylesin.
Kız içine sıçtı, evlenmez..
Emniyete almislar sora salmislar.
Ne anladm bu isten
Meydan dayagi atican boylelerine demir sopayla..
huseyinturk
14-09-2014, 23:01
Düğünüm var arabayı süslemeyi geçtim, içinde gelini görünce sararlar diye camlara içerden bez vs asmayı düşünüyorum filmli olmasına rağmen. Ek önlem olarak biber gazı, gelin arabasının hemen arkasından gelen içi sağlam dolu bir otobüs düşünüyorum taş sopa gösterenler için umarım çileye dönüşmez iki adım yoll
mhmtsrtp
14-09-2014, 23:08
işte problemde tam olarak bu gaza yüklenip üstüne sürmüyor aptal saptal muhabbet ediyo amacı haber konusu oluşturabilmek. Çok merak ediyorum o keko bırak düğününü normal bi günde cabrio bir arabayla yanında hatunla videodaki gibi rahat rahat tarlabaşından geçebiliyomu çok saçma ve gereksiz bir haber. Yapılanları tabiki doğru karşılamıyorum ama tarlabaşı gibi bir semtte düzeltilmesi gereken en son olay heralde bu haberdeki olaydır bence
konvoyda gelin arabası başta olmamalı,2.3. sırada olsa daha iiyi olur..
konvoy önüne atlayan,ışıkta para isteyen,sahilde çiçek falan satmak için ısrar edenlerin ta..
34btr1907
14-09-2014, 23:53
bugune kadar gordugum hıc bı gelın damat ıcın bu gece ne sevısıcekler heaah oysh diye aklımdan gecmedı :( sıkıntı bende galıba yada kafa yapısı farkı, gelın damat gorup te tahrık olmak :confused: tahrık oldu dıyede para vermek bırde üzerine :icon_tup: ölseler keşke hastalıklı tıplerı tahrık edip bıde uzerıne para vermediler diye
Gelinlik damatlık giyip evde mi dolaşacaklar bu nasıl bir kafa yapısıdır inşallah bu yazdığınız yerme amaçlıdır diye umut ediyorum :) Kimse de sevişecek diye millete para vermek zorunda değil ;)
bugune kadar gordugum hıc bı gelın damat ıcın bu gece ne sevısıcekler heaah oysh diye aklımdan gecmedı :( sıkıntı bende galıba yada kafa yapısı farkı, gelın damat gorup te tahrık olmak :confused: tahrık oldu dıyede para vermek bırde üzerine :icon_tup: ölseler keşke hastalıklı tıplerı tahrık edip bıde uzerıne para vermediler diye
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Ben Tarlabaşı' na normal arabayla 1-2 kere girme hatası yaptım amkddsad. yerinde biriyle takışırsan belalanmadan dönmezsin.. Normal yani bu görüntüler ne bekliyorlardı, ne bekliyorduk..
çare fotokopi makinası :) basıcaksın kopya 1 dolar dağıt istediğin kadar. Dolar olunca sahte olduğunuda anlamaz bu veletler. Hazırıda satılıyor o tarz bişeyler.
alper_pug
15-09-2014, 04:36
Orası şişhane değil mi? Ben mi yanılıyorum?
hakotech
15-09-2014, 05:29
Ahlaksız vede terbiyesiz insanlar..
turbo&quattro
15-09-2014, 06:09
Ahlaksız vede terbiyesiz insanlar..
Konu kapanabilir :D
Muhabir götüne uygun çerçeve aramış.. Allah akıl fikir versin sonumuz iyi değil..
Hiç kusura bakma da abi anormal derecede cahil bir düşünceye sahipsin .
adam evleniyosa gider düğün salonuna para verilir yemeğe pastaya müzisyene verilir böyle başıboş insana para vermek diye bişeymi var çok saçma bence. Ha efendice kesen küçük çocuklar olur 5-10 kişi çocuk gönlünü kırmamak için verirsin ama bu kadarıda ayıptır yani adamların öyle saldırmasını siz normal buluyorsanız vay ülkemizin haline. Ben kuzenimin düğününde 7.50 kullandım baktım kalabalıklaşıyo elektronik sistemleri kapatıp birden gaza yüklenince kaçışan kaçışana zaten (arabanın boyutu-sesi önemli faktör korkutmada), ama önüme çıksalardı affetmezdim heralde
insanların huzurunu bozmadan yapılan ufak şeylere bişey demem asla hatta hoşuma bile gider gülerim ama durum adam öldürme, darp işine giriyosa arkandaki arabaya babayiğitleri dolduracaksın 4-5 kişi 2 dakikada adamları yere serip gideceksin hemen
Gelinlik damatlık giyip evde mi dolaşacaklar bu nasıl bir kafa yapısıdır inşallah bu yazdığınız yerme amaçlıdır diye umut ediyorum :) Kimse de sevişecek diye millete para vermek zorunda değil ;)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Hiç kusura bakma da abi anormal derecede cahil bir düşünceye sahipsin .
Benden önce yazılan muhabir kaşınmış yorumlarına ithafen yazılmış bir yazıdır.Bir "insan" tarafından yazıldığının düşünülmeyeceği umuduyla yazmıştım.
özellikle gelin arabalarının çok olduğu, fotoğraf çekimi, düğün mekanları gibi yerlere pusuya yatıyorlar resmen; arkadaşın düğününde şöför bendim cidden fenerbahçe parkında fotoğraf çekimine gidene kadar oradan çıkıp tekrardan düğüne gidene kadar katil olacaktım. şerefsizler 200 metre öteden pozisyon alıyor gelin arabası geliyor diye, birde taş falan alıyor çiçeği kopartırım diyor tehdit ediyor .içler.
buna bir çözüm getirilmeli ciddi manada büyük sıkıntı, sırf bu yüzden düğünümde gün içinde gezdiğim aracı gelin arabası yapmadım ki tavsiyemdir.
34btr1907
15-09-2014, 09:40
Benden önce yazılan muhabir kaşınmış yorumlarına ithafen yazılmış bir yazıdır.Bir "insan" tarafından yazıldığının düşünülmeyeceği umuduyla yazmıştım.
ironi yaptıgına sevındım müdür :D belirteydin iyidi yazında ortalık hastalıklı ruh yapısına sahıp ınsanlarla dolu,anlasılmıyor bu zamanda eskisi gibi dokundurmalar malesef.
darbukacı kelin pekmezini akıtıyordu azdaha ( :
ghibli06
15-09-2014, 10:24
daha dün gece evlendim ve bu tarz haber ve videolardan dolu resmen paronaya yaşadım, güzergahı bile ona göre belirledim, sonuç: zarflar bile elimde kaldı :D
SerkanYazgan.
15-09-2014, 10:48
Allah ıslah etsin.. Eğitimsizlik, parasızlık, kafa yapan maddeler, hayattan bezmişlik... Çocuklarda hepsi var. Ülkemizin daha iyi bir konuma gelmesi için önce temelini düzeltmesi lazım :/
Sabah haberlerde gördüm 80 lira para cezası geliyormus, böyle yol kesenlere ve camları silmeye casııp arabaya yapısanlara ama pek uygulanabilir gelmedi.
benim hayattan beklentim yok diyor ya o sıra Allah ne verdiyse gaza asılcan artistlik yapmak nasıl oluyormuş görsün.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Beyoğlu vergi dairesinden Galata ya cıkan yoldan ilerlemiş. Bilerek isteyerek ordan geçersen olacağı odur. Adamlar dua etsin yolun ilerisi açık. Haber yapacagım diye götlerini kesiceklerdi adamların :D
dj_batukaan
15-09-2014, 11:56
Haber yapmak için vs. ama önemli olan İstanbul'un gerçeği bu, geçen ölen Damat damı tarlabaşına yada beyoğluna çıktı tabiki hayır..
Bu semt şöyle girmeyelim burası böyle girmeyelim dense İstanbulda en fazla 3 -5 semt kalır... Bir dönemde de bu halis Tinerci balicilerden çekti bu şehir sonra asayiş azcık çaba gösterince düzelmişti
bu yüzden bence haber gerçeği göstermek adına çok yerinde olmuş belki bazıları aldıkları maaşın gerçek hakkını verip görevini yapar.. masumları sulamak yerine asıl suçluları yakalar.
bu iyi yapmışlar diyenler içinde yarın birgün o şerefsizlerden birini ezip yada dövüp suçlu olup ceza evine girdiğinde bu günü hatırlar.. o zaman burdakilerde sevişmek istiyordu bedelini ödedi der...
Gelin arabasını geçtim mecidiyeköyde camları zorla silip yapışan veletlere ne demeli!!! üstelik polise 200mt ve hiçbirşey yapmıyorlar
Yiğit Ş.
15-09-2014, 13:07
beyniyle yazamadı
Yiğit Ş.
15-09-2014, 13:07
beyniyle yazamadı.
beyniyle yazamadı.
İroni yapmış reis... Açıklamasını yaptı üst mesajlarda :)
İroni yapmış reis... Açıklamasını yaptı üst mesajlarda :)
Sonunda biri anlamış helal olsun. :D Ciddiye alanlara diyecek bir şey bulamıyorum.
Bukadar ucuz bir hayat yaşıyoruz işte görün bu daha bişey bile değil ne olaylar oluyor
Sonunda biri anlamış helal olsun. :D Ciddiye alanlara diyecek bir şey bulamıyorum.
Bunu ciddi ciddi diyen adamlar var, o yüzden artık "şakadır" diyemiyor kimse..
kelalper
15-09-2014, 14:19
yaw her yerde var. Ben de evlenirken nikah küçükyalı düğün yeşilyurttaydı. Gelin arabasını yakın arkadaşım kullanıyodu. Tem cart curt kimsenin durduramayacağı yerlerden geçti. Yeşilyurt klübün içine giricez Otopark kapıdaki abi dedi açılmıo kapı. Hadeee ona ver. İçeride başka bir kapı var başında güvenlik var. O da kapı sıkıştı hade ona da. Düğün bitti çıkıcaz vardiya değişmiş hade gene teker teker gene ver. Pasta kesilecek bıçak kesmio derler. Arkadaş evleniodu traşı düğün mekanında kendi berberine yaptırdı. Valla Ferhatçım normalde biz düğünlerde 1500 USD alıyoruz ama sen tanıdıksın 750 USD olsun dedi. Bu gelin değil damat traşı. Geline ayrı aldılar. O zamandan beri o berbere gitmio . Kel olduğuma dua ettim evlenirken. Kendi sakalımı kendim traş ettim.
nitrO_Oxide
15-09-2014, 14:37
benzeri başıma geldi benimde rezalet birşey..
darkmoon
15-09-2014, 16:02
yaw her yerde var. Ben de evlenirken nikah küçükyalı düğün yeşilyurttaydı. Gelin arabasını yakın arkadaşım kullanıyodu. Tem cart curt kimsenin durduramayacağı yerlerden geçti. Yeşilyurt klübün içine giricez Otopark kapıdaki abi dedi açılmıo kapı. Hadeee ona ver. İçeride başka bir kapı var başında güvenlik var. O da kapı sıkıştı hade ona da. Düğün bitti çıkıcaz vardiya değişmiş hade gene teker teker gene ver. Pasta kesilecek bıçak kesmio derler. Arkadaş evleniodu traşı düğün mekanında kendi berberine yaptırdı. Valla Ferhatçım normalde biz düğünlerde 1500 USD alıyoruz ama sen tanıdıksın 750 USD olsun dedi. Bu gelin değil damat traşı. Geline ayrı aldılar. O zamandan beri o berbere gitmio . Kel olduğuma dua ettim evlenirken. Kendi sakalımı kendim traş ettim.
iki olay çok farklı.. yazdığın olay başka o işin tadı tuzudur bende arkadaşa arabanın kapıyı açarken kapı kolu sıkışmış falan espri yapdım bir arkadaşın evinin önünde durduk gelini eve aldık damadı almadık esprisine para istedik falan bunlar o işin tadı tuzu gülünür eğlenilir.. burda bahsedilen o değil.. sen yeşilyurt spor kulubündeki adama para vermesende yada güvenliğe para vermesende o açıcak kapıyı o adetten ritüelden öyle yapıyor sende adet yerini bulsun diye veriyorsun bir şeyler vermesende açıcak açmama gibi bir lüksü yok.. diğerinde adam almış taşı bana para vericeksin diye arabana fırlatıyor para ver lan diyor arabanın kaptundan yumruk sallıyor arkasına tekme atıyor..
Geçen sene kuzenin gelin arabasını kullandım. Çok sıkıntılı. Beşiktaş, Nişantaşı, Sarıyer sahilden falan geçtik heryerde önümü kesen dilenciler falan vardı. Bayaa zorluyorlar, sinir tavan yapıyor. 1 zarf veriyorum dahada ver diyor. 2. vermeyince bıçağı çekiyor öndeki çiçeği koparırım tehditi başlıyor. Zaten en fazla 3. kişiden sonra kontrolu kaybediyorsun, bu sefer önünü kesenin üstüne gazı vere vere sürüyorsun, ölürse ölsün mantığında, başka türlü başa çıkcak gibi değiller.
herkes habercileri kötülemiş ama benim düğünümde de bu tarz şeyler başıma geldi, arabaya zarar verenler, üstüne çıkanlar, önünü kesenler yere yatanlar bitmiyor, bu gerçekten böyle, haber hızlı olsun diye öyle bişey yapmış olabilirlermi ? bari evliler böyle söylemesin , bağcılarda sileceğe tutunup merterde inen çocuk gördük yapmayın etmeyin
Yakın çevremde yaşamayan yoktur aracı hasar görmeyen şanslı sayılır
Bu yöresel bir durum değil mübarekler saniye içerisinde böcek yiyen karınca gibi arabayı sarıyorlar gitsen birine bişey olsa al başına belayı
beklesen vermesen ayrı dert direkt hasar
Versen bu ne lan diye beğenmez yine aynı dert
Ben zamanında süslemedim çokta iyi yapmışım harika oldu ne yapın edin sizde süslemeyin ..
mehmetelt
15-09-2014, 17:16
benmi çok geri kafalıyım bilmiyorum ama bana zaten düğün konvoyu veya gelin arabası olayı çok gereksiz geliyor. bin arabana git sesiz sessiz düğün salonuna. bunun ülkemizde başka çözümü olamaz. o arabanın önünde çiçek olduğu zaman o arabanın önüne atlayan her zaman olur
Kendi düğünümde yokuş yukarı sıkışık trafikte ipsiz sapsız bir herif aracın önüne musalla taşına yatar gibi yattı..
Korna çal gaz ver küfür et yok herif kalkmıyor dayanamadım bastım gaza sert bişeyin üstünden geçtim bağrış çağrış ağlamaklı bi ses ezildim falan dedim aldık başımıza belayı arabadan da inemiyorum haliyle o ara herif kalktı gülerek ayakkabılarını çıkarıp koymuş arabanın tekerinin altına onun üstünden geçmişim gülüyor nasıl yedirdim diye.. Bu herifi şimdi yorulana kadar dövme de ne yap ? Bu işi meslek edinmiş bütün şerefsizler insanları en mutlu gününde stres sinir sahibi yapıyor.
benmi çok geri kafalıyım bilmiyorum ama bana zaten düğün konvoyu veya gelin arabası olayı çok gereksiz geliyor. bin arabana git sesiz sessiz düğün salonuna. bunun ülkemizde başka çözümü olamaz. o arabanın önünde çiçek olduğu zaman o arabanın önüne atlayan her zaman olur
Yoo bence ileri kafalılık.. Hiiç işim olmaz konvoy bilmem ne.. Dalvul zurna opsiyonsa onuda almayacağım.. Ritüellerden gereksiz sıkıntılar çıkıyor.. N yapsın yani milleti ben evleniyorum diye herkes rahatsız mı olsun.. Ben anlamıyorum eğlence anlayışımızı toplum olarak bir tuhaf..
Eskiden bu tarz hareketler adetten sayılırdı. Düğün arabasından bahşiş almak, arabanın önünü kesmek vs. Bizde yapardık küçükken semtten geçen arabalarn önünü kesip zarf istemeyi. Onlarda zaten vermek için hazırladıkları çoğunun içi boş olan zarfları havaya atarlardı. Bizde bilirdik zaten maksat adet yerini bulsun. Şimdilerde bu eşkiyalığa döndü. İyice arsızlaştı bazı kesim. zaten ülkeye giren çıkanın haddi hesabı yok mülteci yuvası gibi. Ayrıca İpsiz sapsızların çoğunlukta olduğu muhitten ne akla hizmet geçiyorsun ki haber yapıcam diye.
Git ulusta etilerde gez cabrio araçla :)
http://video.haberturk.com/haber/video/bahsis-teroristleri-yakalandi/125147
http://video.haberturk.com/haber/video/bahsis-teroristleri-yakalandi/125147
Polis alınca nasılda abi çekip kedi gibi miyavlıyor hıyar. Şaka yaptım abi diyo dikkat edersen kaldırdım ama vurmadım sana. Güler misin sabaha kadar döver misin :)
Fox tarzı amerikan kanallarının tüm yoğunluğu rating üzerine. Bu yüzden insanların ilgisini çekecek her yolu deniyorlar. Birkaç sene önce bir amerikan talkshow programında insan eti yemişlerdi. Fox gibi kanallar da amerikan kanalı olduğu için böyle şeyleri bu kanallarda normal karşılıyorum. İstanbul'un Harlem'ine, belanın göbeğine girmişler, söylenecek söz yok.
cek vur net dunyan kararsın allahtan oralarda oturmuyorum yada boyle bı olay basımıza gelmıyor bızde konvoyda boyle bı ortam olsa catısma cıkar
ıs mı degil tabı ama dusulen hale bak yazıklar olsun
bence yavsaklar adamına gore davranıyor pasıf gordulermı cokuyorlar bunların tarzı bu
cocuk araba onu kesermı keser ama ınsanlarımız artık saygısı sıfır
eskıden bırının yanında bayan varken kafa cevrılmezdı sımdı adamı olduruyorlar
daha 3 gun once basıma geldı
yol verme davasına atısmıslar bırının yanında kız arkadası vardı adama ayıp yakısmaz dedık uzattı son kez uyardık cıcı bı sekılde uyardık oda hatası anladı yol aldı gıttı
bu turkıyede bu sahıplenme olayları her gecen gun bıtıyor yanlız kımse bası belaya gırsın ıstemıyor 5 10 sene ssonra ne hale gelıcez bakalım
Bunu ciddi ciddi diyen adamlar var, o yüzden artık "şakadır" diyemiyor kimse..
Sende haklısın abi ne diyeyim bilemedim.
cabrioleter
15-09-2014, 21:21
Fox tarzı amerikan kanallarının tüm yoğunluğu rating üzerine. Bu yüzden insanların ilgisini çekecek her yolu deniyorlar. Birkaç sene önce bir amerikan talkshow programında insan eti yemişlerdi. Fox gibi kanallar da amerikan kanalı olduğu için böyle şeyleri bu kanallarda normal karşılıyorum. İstanbul'un Harlem'ine, belanın göbeğine girmişler, söylenecek söz yok.
böyle haberleri daha çok yapsalar, yarayı daha çok kaşısalar keşke. sonra forumda konu açılıyor bu kadar olay oldu da aradık gelmediler diye. kişisel olarak harekete geçiremiyoruz sistemdeki çarkları ama bu tip medyatik haberler sosyal medyaya düşünce evindeki adam televizyonunda görünce her yerde konuşuluyor en azından göstermelik de olsa harekete geçiyorlar..
BuğraTuna34
15-09-2014, 21:28
Bence haber gayet yerinde. Keşke biraz daha abartsalardı. Ne demek abi tarlabaşından geçmeyeceksin ? Ulan öğretmenim kpss puanım tuttuğu halde devlete geçmiyorum. Özel okulda ataşehirde çalışıyorum. Niye daha az çalışıp aynı parayı kazanmıyorum? Kendi ülkemin toprağında kendimi güvende hissedemeyeceğim için.
bizim bence zihniyetimiz bozuk. Ben kimseye zarar vermiyorsam kimsede bana zarar vermesin.
Fox Erayıda haber yaptı akhisarda ters şeritte ilerlerken. Ama barzo hala aramızda plaka satıyor işe yarıyor mu sanıyorsunuz ???
sadasdasd
girdikleri yer pek normal bi yer değil ama bu magandalardan her yerde görmek mümkün sağlam bi düğün alayını denk gelseler linç edilcekler haberleri yok
kelalper
15-09-2014, 21:57
iki olay çok farklı.. yazdığın olay başka o işin tadı tuzudur bende arkadaşa arabanın kapıyı açarken kapı kolu sıkışmış falan espri yapdım bir arkadaşın evinin önünde durduk gelini eve aldık damadı almadık esprisine para istedik falan bunlar o işin tadı tuzu gülünür eğlenilir.. burda bahsedilen o değil.. sen yeşilyurt spor kulubündeki adama para vermesende yada güvenliğe para vermesende o açıcak kapıyı o adetten ritüelden öyle yapıyor sende adet yerini bulsun diye veriyorsun bir şeyler vermesende açıcak açmama gibi bir lüksü yok.. diğerinde adam almış taşı bana para vericeksin diye arabana fırlatıyor para ver lan diyor arabanın kaptundan yumruk sallıyor arkasına tekme atıyor..
Yaw farklı olduğunu tabii ki biliyorum. Ama hani biri demiş ya sen bu akşam düzecen diye. Esasında düzülen hep damat. Onu anlatmaya çalışıyorum.
İbrahim33
15-09-2014, 22:11
Yahu yorumlara bir göz gezdirdim de , hırsızın hiç mi suçu yok abiler ?
İbrahim33
15-09-2014, 22:21
Allah ıslah etsin.. Eğitimsizlik, parasızlık, kafa yapan maddeler, hayattan bezmişlik... Çocuklarda hepsi var. Ülkemizin daha iyi bir konuma gelmesi için önce temelini düzeltmesi lazım :/
+1905... işte o kadar...
Mert Safa
15-09-2014, 22:21
Bu kadarı görünen yüzü.. Çağlayanda Mecidiyeköyde hergün karsılasıyorsunuzdur eminim, ki girdikleri yer Şişhanenin ara sokakları tarlabaşı bile değil ki :)
Tarlabaşında arabayı alırlar altından ruhları duymaz.
Yoo bence ileri kafalılık.. Hiiç işim olmaz konvoy bilmem ne.. Dalvul zurna opsiyonsa onuda almayacağım.. Ritüellerden gereksiz sıkıntılar çıkıyor.. N yapsın yani milleti ben evleniyorum diye herkes rahatsız mı olsun.. Ben anlamıyorum eğlence anlayışımızı toplum olarak bir tuhaf..
Bu zihniyet yaygınlaşssınki biz bekarlarda ilerde sıkıntı çekmeyelim..:D
böyle haberleri daha çok yapsalar, yarayı daha çok kaşısalar keşke. sonra forumda konu açılıyor bu kadar olay oldu da aradık gelmediler diye. kişisel olarak harekete geçiremiyoruz sistemdeki çarkları ama bu tip medyatik haberler sosyal medyaya düşünce evindeki adam televizyonunda görünce her yerde konuşuluyor en azından göstermelik de olsa harekete geçiyorlar..
Tamam bu olay belki haber ile ilgili ama o beyaz tişörtlü vatandaş yoktan yere bıçaklanabilirdi, pembe tişörtlü olan kelebek çıkardı, adam belki öldürülecekti. Bir haber uğruna adam ölebilirdi. Bu insanlar yokluktan 5 lira için adam öldürebilecek insanlar ki videoda haberci diyor ki: "5 lira için canından olmaya değer mi?" tinerci de: "ben canımı yolda buldum" diyor. Bu söz çok şey anlatıyor aslında. Hata kimde? Doğduğundan beri sokaklarda yaşayan insanlarda mı yoksa onları böyle bir hayata iten ebeveynlerinde mi? Çözümü topluca linç etmek olmamalı. Sonuçta bu hayatı onlar da yaşamak istemezdi. Dışlama yöntemi hiçbir şeye fayda getirmez. Bu insanların bir çoğu düzgün bir yaşamın hayalini kurmaktalar. Bu işi sadece devlet eliyle vatandaşlar çözebilir.
Bahçelievler de ki haberin yapıldığı yerde bizim pederin mekanı
Polise her allahın günü ihbar ediliyor ama gelen giden yok.
Çalınan takılarmı, etrafta ki ablalara taciz mi daha neler neler yapiyorlar.
Bizim guvenlikciler iceri girmeyin disarida ne yaparsaniz yapin anlaşması yapmislar
Iceri girerlerse dayak diyorlar: ) bahcelievler evlendirme dairesi mekan bu arada işin b..u çıkmış durumda
Suriyelilerde var bu isin icinde.adam evlenmeye giderken bunlar yüzünden öldü. Emniyet ve vali kesin çözüm üretmeli bunlara
O zaman scirocco vardı, kendim kullanmıştım. 3 tanesi ön kapıta bindiler. Izmir fuar evlendirmede. Ben de devam ettim. En son yeşillere çevre yolunda yavaşlayınca kurtardılar kendilerini. Oradan geri dönmeleri epey sürmüştür. En azından benden sonra çıkan 3-4 gelin arabası rahat etmiştir. Ha yaptığımız doğru mu değil. Bu şekilde öldüren bile var ezip.
darkmoon
16-09-2014, 07:38
konvoy da yapılır şehirdede gezilir niye kendini kısıtlasınki arabayı süsleme birde gerekirse sırf o gün için araca sıfır zindan spec dediğiniz türden film çek.. kafan kulağın rahat en pis semtlerde bile gez arabanın içinde gelin damat..
Sırf bu yüzden kendi gelin arabamı kendim kullandım daha temkinli olduğumu düşündüğüm için insan o kadar stres oluyor ki 1 hafta önceden kuaför fotoğraf çekimi gelin alma düğüne gitme vs tüm yol güzergahlarını kafamda ayarladım en tenha nerelerden geçerim diye ama yok buluyorlar bir şekilde ve insan cidden katil olabilir kazasız belasız atlatmıştık neyse aklıma gelince bile stres oluyorum.
Ben düğünümde akraba koruması bir araç önde bir araç arkada şeklinde gittik sıkıntı yaşamadık.
Gelin arabası olduğumda Subaru vardı subaru varken pek yanaşmadılar yaklaşan olunca da gazı kökleyince kaçıyorlardı :)
Ankaranın apaçileri biraz efendi galiba İstanbul'da bırak gelin arabası insan yolda yürürken tırsıyor
Evet gelin arabası kiralanır sektörde güvenin adıyız. yeni bir girişim ezgeç dugun arabasi kiralama :D
http://auto-perfect.ru/wp-content/gallery/ford-f650/ford-f-650-06.jpg
Aslında güvenlik şirketleri böyle bir hizmet verse
Var mıdır acaba
TolgaEsentepe
16-09-2014, 12:05
Haberin abartılığı kadar konuyu açan üyenin habere bakış açısıda abartı.. Işıklarda can güvenliğimiz yok artık ne tarlabaşısı ne düğün konvoyu ??
orhan_guney
16-09-2014, 12:18
1- düğün konvoyu
2- asker uğurlaması
bu ikisini oldum olası sevmem kişi eğlencek diye başkalarını rahıtsız etmeye hakkı yok, sokak aralarınd adat dat diye bağra bağra veya görültü çıkarmaya gerek yok,ki edersen eğer bu tip olaylarlar karşılaşma oranınız yüzde yüz artar. bu sadece kendi görüşüm.
Bundan sonra ki buluşmalarınızı GABAR dağında yapın sonuçları inceleyelim panpalar. DÖVLET BİZİ GORUSUN diyerek gidin bakalım ne oluyor :)
Tamam haklısınız belki ama polisin akreple girdiği yere siz ne sanıyosunuz da kendinizi mercedes cabrio gelin arabasıyla giriyorsunuz.
Devletin polisi başından söylüyor zaten ben akreple giriyorum normal araçla grmeye götüm yemiyor diye.
Hala DÖVLET BİZİ GORUSUN diyorsunuz. Polisini koruyamıyor.
ersandeniz
16-09-2014, 12:43
Gündüz konvoy gürültüsüne neredeyse şükreder hale geldim, geçen gecenin 1inde batıkentte sözde nezih sitelerden birine korna çala çala gelin getirdiler, üstüne bir de eğlendiler site önünde yüksek sesli müzik yayınıyla..
Gündüz konvoy gürültüsüne neredeyse şükreder hale geldim, geçen gecenin 1inde batıkentte sözde nezih sitelerden birine korna çala çala gelin getirdiler, üstüne bir de eğlendiler site önünde yüksek sesli müzik yayınıyla..
Bide simdi boş yerlerde havai fişekli evlilik teklifleri başladı
ersandeniz
16-09-2014, 13:55
Bide simdi boş yerlerde havai fişekli evlilik teklifleri başladı
onların da farkı yok şu arabanın önünü kesen eşkiyalardan, 3-4 ay once ağzına kadar havai fişek dolu olan patlayıcı deposu şu anda bomboş, o kadar talep varmış ki.. aslında iki tarafı da o havai fişeklerle göndermek lazım gökyüzüne, aşkları ölümsüzleşsin :)
olayın sadece tarlabaşıyla alakası yok ben arabam ile hiç bir ışıklarda duramıyorum sürekli görüp koşuyolar birde suriyeli şerefsizler var para yok diyosun kızıyo birşeyler söylüyo eminim yakındır bu ülkeninde karışması günden güne kötüye gittiğine şahit oluyoruz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-tr-de-tek-zirhli-ford-f-800-askin-jeep-ten-127538558/detay bu daha iyi olur bence hem kiralanabiliyormuş