Orijinalini görmek için tıklayınız : Llumar ön cam filmi
driver_can
28-09-2014, 13:12
207 aracım için ön cam filmî düşünüyorum.Yan camlar atr20 llumar.Ön camım bayağ geniş fazla ışık giriyor yanlarda açık duruyor.0.5 llumar kullanan var mı görüşe engel teşkil eder mî polisle sıkıntı olucak kadar koyu durur mu?
Gunduz cok guzel ama gece yagmurda vs biraz skintili oluyor , suan kullaniyorum
driftboy
28-09-2014, 14:25
bende kullanıyorum , gündüz dedigi gibi cok güzel, akşamları yağmurlu havalarda biraz sıkıntılı, hele bide xenon varsa :)
driver_can
28-09-2014, 14:46
Aracı çok kullanan biri değilim ama kış geldi benim için sıkıntı değil ama babada kullanıyor umarım sıkıntı yaşamaz.
driver_can
28-09-2014, 14:50
Gunduz cok guzel ama gece yagmurda vs biraz skintili oluyor , suan kullaniyorum
Llumar mı acaba film?Bi resmi var mı aracın?
-Murat Özcan-
29-09-2014, 15:59
Bende kullanıyorum yanlarda da olunca ön camdada olmalı bence takım elbise gibi duruyor,en açığından yaptır fazla sorun yaşamassın
melihyilmaz
29-09-2014, 16:04
bende 0.5 kullanıyorum ama yagmurda görüş çok kötüleşiyor hele gece yolda şerit yoksa önünü görmen neredeyse imkansız he kullanıyomuyum kullanıyorum:) öteki türlü çok sırıtıyor
bende de var acıkcası cok rahat değil.
yansımalarda biraz tuhaf geliyor ama guneşi kesmesi ugruna katlanıyoruz.
keske hiç yokmus gibi olsa ama maalesf oyle değil güneş yansıdıgı zaman ve yağmurlu havalarda hissedilir bir görüş farklılıgı var
0.5 o kadar etkiliyor muydu, ben llumar yanlar 2 ön 1 kullanıyordum zamanında bu kadar görüsü kestiğini hatırlamıyorum.
Yorumları yapan herkes llumar mı kullanıyor? Filmden filme farkediyor cünkü görüs kalitesi.
driver_can
29-09-2014, 17:20
0.5 o kadar etkiliyor muydu, ben llumar yanlar 2 ön 1 kullanıyordum zamanında bu kadar görüsü kestiğini hatırlamıyorum.
Yorumları yapan herkes llumar mı kullanıyor? Filmden filme farkediyor cünkü görüs kalitesi.
Bende bunu sorucaktım şikayetçi olan herkes llumar mı kullanıyor?
Bende lumar kullaniyorum yanlar arka 2 numara on camdada 1 numara var gayet kulanisli hic sikinti yasamiyorum dikkatte cekmiyo aracim fluence belkide ondan dikkat cekmiyo fluence rs diye aratirsan filimli halinin fotolari sana bi ornek olabilir
Bende llumar 0.5 var görüş açısından hiçbir sıkıntı yok hatta yarin söktürüp 1 yaptiricam.
driver_can
29-09-2014, 22:50
Bende lumar kullaniyorum yanlar arka 2 numara on camdada 1 numara var gayet kulanisli hic sikinti yasamiyorum dikkatte cekmiyo aracim fluence belkide ondan dikkat cekmiyo fluence rs diye aratirsan filimli halinin fotolari sana bi ornek olabilir
Güzel duruyor evet güle güle kazasız belasız kullanın.Bende 0.5 çektircem sanırım.
bende de llumar yanlar 2 ön 1. Gayet rahatım.
Burak K.
29-09-2014, 23:40
benim yanlar 2 ön 0.5
Bursadan antepe gelirken yağmur + sis + gece + xenon :) Allah belamı verdi dedim kendi kendime. :D