Orijinalini görmek için tıklayınız : Vw GolfR GTx30R audi S3 GTx30R videos (güncell)
dün konu açıldı yanlış anlaşılmalar oldu Teşekkür ederim levent Denediğin için
GolfR Setup
Stock internals
Revo Stage 5 yazılım
arka koltuklar sökük
Carbon Kaput (plastikte olabiir)
17 hafif jantlar
GTX3071 Turbo
Basıncı 1.82 olması lazım öledemişti
Audi S3 Setup
piston kol
GTX3076R
yay sapka :)
Arka koltuklar takılı
bas mas ot *** hiçbirsey sökük değil (yablış anlaşılmasın diye yazıyrum) yarımdepodan fazlada benzin
18 oz jantlar
basıncı 2 bar
Dr.Ecu yazılım
benzin az olduğunu söylediği için levent arkadaşimizla çok deneyemedik teşekkür ederim denediği için
ilk videoda levent arkadaşımız overboost yaptı dedi 5 te genede koyalım istedim
http://www.youtube.com/watch?v=oeQMJsGz4Ek
2.videoda benim debriyajım kaçırdı 2 de dewam ettim skıntı yok
http://www.youtube.com/watch?v=tJa4DSLaAAw
buda ufak bir video 2 de 70 de bastık tam deneme olmadı ama koyim dedim istemiyorsanız kaldırabilirm
http://www.youtube.com/watch?v=p-_ZELfwDCg
TeşekkürEderiz
1 hafta sonra yeniden denedik leventte bişiyler yaptı bizde bişiyler yaptık yeniden teşekkür ederim levent kardeşime o custom yazılımageçti 2.2 basıyor biz debriyajı geçende sölemiştim kaçırmamıştı ama :) biraz beni uğraştırdı 2.4 hazırlamıştık malesef 2.1 ilegene denemek zorunda kaldık ama teşekkür ederim geldiği ve beni yanlış anlamadığı için
http://www.youtube.com/watch?v=654X52GVuAw&feature=youtu.be
Gecen hafta gore herkes baya hizlanmis bunu gormus olduk. Biraz daha kasmam lazimdi doktoru yakalamak icin riske girmek istemedim... Guzel deneme oldu tebrik ediyorum fark azaldi ama halen ondesiniz:)
S3 Setup
GTX3076
Piston Kol Yay Sapka
18 OZ Jantlar
Golf R Setup
GTX3071
Stock Internal
17 OZ Jantlar
Arka Koltuk Iptali
aksi birsey varsa yazarsanız düzeltirim sıkıntı yok teşekkürler
askanzengin
08-10-2014, 01:43
Masallah araclara ole soylenir genelde dimi:::)) s3 gergin ::))
Masallah araclara ole soylenir genelde dimi:::)) s3 gergin ::))
kankum gericem ben seni :) varyap yakınmı oralardamıdır sence ? kesin atlarmı aşa ? :hahaha::hahaha:
alper1001
08-10-2014, 02:00
s3 e maşallah, yakın speclerde , net geçmiş
onursoytam
08-10-2014, 09:15
maşallah güzel denemeler.
Levent ve Savaş abinin kendileri gibi araçları da oldukça iyi :D
Savaş abim hayırlı oğurlu olsun kazasız belasız Levent kardozoma diycek bir şey yok oem internal ile 75000 Km dir sorunsuz gazlamak bence büyük başarı
oem motor için ve bir ufak turboya göre bence Levent'in araba baya iyi yürümüş ama bildiğim kadarı ile 1.8 basıyodu ama kendisi daha iyi bilir
iki aracada maşallah kazasız belasız keyifli sürüşler :D
doktor eline sağlık s3 nefis oldu , savaş abi maşallahı var arabanın
golf R stg 4 her ne kadar bu stg lerden hoşlanmasanda doktor :D
BMK TypeR
08-10-2014, 14:39
Maşallah iki araçada, güzel denemeler olmuş, s3 bariz hızlı, elinize kesenize bereket.
_muhaRRem
08-10-2014, 14:50
çok iyi denemelerr . Savaş abinin kesesine OZ unda bilgi birikimine emeğine sağlık..
Doktor bize bahmiyiiiiiiiii
S3 bariz hızlı, maaşallah.
ahmetuzun
08-10-2014, 14:58
Iki aracada maasallah
Yapanların emegine saglık
Savaş abi ve Levent'in de kesesine bereket
LUTFU CNGNS
08-10-2014, 15:30
savaş abi kesene bereket aracın çok güzel olmuş güle güle kullan
Levent Y.
08-10-2014, 16:20
aksi birsey varsa yazarsanız düzeltirim sıkıntı yok teşekkürler
Basincimiz 1,8 tam olarak 1,82 hatta. Sizin 2,2 dimi ? Biz tesekkur ederiz, tekrardan tebrikler
maşallah deneyen araclara 2 özenli yapılmış arac
41 kere Masallah, emeginize saglik, kesene bereket savas abi gusel denemeler olmus
Siyah karolara basmaya devam :)
Basincimiz 1,8 tam olarak 1,82 hatta. Sizin 2,2 dimi ? Biz tesekkur ederiz, tekrardan tebrikler
Hayir 2.05. Peak yok. Cont 2.05 bazen 2.1 oda kesiciye dusunce oluyor 2.2 basamiyoruz 7200 un ustune cikamiyoruz enjektorlrden dolayı.
Leventtcigim konu yeteri kadar aciklayici olmuş. Sanirim. Degilmi? Ayrica bozuk olmani anlamis degilim. Herkes ayni speclerde olmak zorunda degil. 35 takarsin sana nasil takarsin diyemeyiz kesinlikle 1 2 yerde duydum kumpas felan die emin ol seni orda gorunce kendim sasirdim aa dedim sanada sordum napiosun burda yaw die bana dis bileylemene gerek yok yanlis yazilmisti duzgun basligi kendim actim aksi bisiy varsa. Tabiki soyleeyebilirsin
Set up lar vs cok ıyıdır emınım ama araclardan cekım olsa guzel olmaz mı?
Ozgun,surelerıde koyda proje tam parıldasın....
Set up lar vs cok ıyıdır emınım ama araclardan cekım olsa guzel olmaz mı?
Ozgun,surelerıde koyda proje tam parıldasın.... abi sure icin az daha var sure var ama beni cok tatmin etmiyr 5.88olsa kosyucam bilal i delirtmek icin ama daha inemedik oralara insallah gorucez:)
Sanırım suan 6,4 lerde,hedefınde 6 nın altı anlasılan. Vay be arkadas,nerelere geldı sureler. Helal olsun :bravo::icon_tup:
murat çelik
08-10-2014, 21:46
Maşallah s3 harika olmuş araçlarda emek yerini bulmuş Güle güle binmek nasip olsun inşallah. .
kelalper
08-10-2014, 21:53
savaş abim kesene bereket zalim olmuş. Maşallah. İki araba arasındaki ciddi kilo farkına rağmen (Dr. yüzünden:D) S3 yürümüş gitmiş. İki arabada ciddi hızlı belli ki.
tdipower
08-10-2014, 22:07
maşallah araçlara güzel deneme olmuş
mami_makinen
08-10-2014, 22:20
Maşallah araçlara
Savaş abi bulunduğu katagoride her zaman sınırları zorlayan bi abimiz kendisini tebrik ederim
Özgün ün zaten elinin ayarı yok :)
Sanırım suan 6,4 lerde,hedefınde 6 nın altı anlasılan. Vay be arkadas,nerelere geldı sureler. Helal olsun :bravo::icon_tup:
6.4alti abi 6 ya daha yakin. Insalllah guzel sure kasicaz
savaş abim kesene bereket zalim olmuş. Maşallah. İki araba arasındaki ciddi kilo farkına rağmen (Dr. yüzünden:D) S3 yürümüş gitmiş. İki arabada ciddi hızlı belli ki.
Atla deve yoktur be abi abartma
Westi555
08-10-2014, 22:26
Sonuca dsg'nin kuru kavramaya ilave +%5 lik kaybı etki etmiş gibi, cesaret,emek ve para isteyen setup'lar. Herkesin eline sağlık.
typermelih
09-10-2014, 07:54
her iki motorda aynı ve aynı enjektörlerle s3 daha iyi gidiyorsa ki , leventin aracı 7.2 lerde gidiyor. ozaman tek şey kalıyor. artık REVO bitmiş custom yazılım daha verimli(tabi her yazılım değil). biz bu zamana kadar bu araçlara basınç bastıramamamızın sebebi araç fakire düştüğünde yazılımın koruması neticesinde, beyinin basıncı kısmasıydı.
herkesin eline sağlık.
tabi şunuda bilmek lazım leventin aracı 75.000 km de
artık kompresyon kaçağı da olabilir. motor içi girmek gekiyor diye düşünüyorum... ozaman 7 sn yeleride görecektir diye düşünüyorum.
ama özgünün aracında hedef 6 nın aşağısı olmuş ,yani şu saatten sonra 7 lerde gezinmek başarı değil sanırım... bu video beni çok şaşırttı açıkçası. bizim bilmediğimiz birşeymi, var :)
Melih bey s3 te 3076 golfte 3071 s3 2 golf 1.8 basiyor soylenilenlere gore. Aradaki farkta atla deve degil izledigimize gore. Ozelliklere gore aradaki fark normal bence. Neye dayanarak leventin arabasinin yazilimi icin revo bitmis diyebildin ?
Ayrica yukarda arkadasta yazmis biri manuel biri dsg, dsg hizli olmasina ragmen sonucta bir kaybi var aktarirken. Butun detaylari goz onunde bulundurarak bi yorum yapmak lazim bence
Levent Y.
09-10-2014, 08:30
Hayir 2.05. Peak yok. Cont 2.05 bazen 2.1 oda kesiciye dusunce oluyor 2.2 basamiyoruz 7200 un ustune cikamiyoruz enjektorlrden dolayı.
Leventtcigim konu yeteri kadar aciklayici olmuş. Sanirim. Degilmi? Ayrica bozuk olmani anlamis degilim. Herkes ayni speclerde olmak zorunda degil. 35 takarsin sana nasil takarsin diyemeyiz kesinlikle 1 2 yerde duydum kumpas felan die emin ol seni orda gorunce kendim sasirdim aa dedim sanada sordum napiosun burda yaw die bana dis bileylemene gerek yok yanlis yazilmisti duzgun basligi kendim actim aksi bisiy varsa. Tabiki soyleeyebilirsin
Bileylenilcek bi durum yok abi ben zaten acik acik orda da dedim S3 daha hizli benim arabamdan diye. Setuplar da bir kez bile soz konusu olmadi olay o degil kg farkliligida degil speclerin yanlis belirtilmesi. Iki arabada da ayni turbo var biri tam takili digeri full sokuk ona ragmen golf geciliyo ya getirildi olay ben ona sinirlendim...
Regulator depo ici pompa ve yakit sayesinde artik daha fazla gucler alinabiliyo limit 500 hp degil. Benim arabam internalsiz oldugu icin ben bu seviyelerde geziniyorum. Savas abinin arabasi maha da 550 beygir cikartir heralde. Daha yeni kompresor testi yaptirdim hic bi kacak yok motor gayet saglikli ama 500 hp ile bu kadar gidiyo suan; daha fazlasi icin benimde custom a gecip eksiklerimi gidermem lazim...
Maşallah ikiside bizim aracımız sıkıntı yok yanlış anlasilmalar oldu 3.şahıslar devreye girip abuk subuk yorum yapınca hep yaşanan son bu araba sahiplerinde sorun yok tekrar denenir s3umuzdeki fark regulator pompa ve 3076gtx turbo ve yazılım motoricigayet doğal geçmesi zaten bunda şaşıracak bişey yok neden golf r gecsinki? Levent kardesiminde geçmek gibi bi beklentiside yoktur zaten . Emeğe saygı herzaman.
Bileylenilcek bi durum yok abi ben zaten acik acik orda da dedim S3 daha hizli benim arabamdan diye. Setuplar da bir kez bile soz konusu olmadi olay o degil kg farkliligida degil speclerin yanlis belirtilmesi. Iki arabada da ayni turbo var biri tam takili digeri full sokuk ona ragmen golf geciliyo ya getirildi olay ben ona sinirlendim...
Regulator depo ici pompa ve yakit sayesinde artik daha fazla gucler alinabiliyo limit 500 hp degil. Benim arabam internalsiz oldugu icin ben bu seviyelerde geziniyorum. Savas abinin arabasi maha da 550 beygir cikartir heralde. Daha yeni kompresor testi yaptirdim hic bi kacak yok motor gayet saglikli ama 500 hp ile bu kadar gidiyo suan; daha fazlasi icin benimde custom a gecip eksiklerimi gidermem lazim...
leventcim benim sana dediğim bişiy yok yanlış açılmış yazılmış bende yanlış biliyormusum hemen düzrltiriz dedimki sinirlendim konuyu kaldırıp yeniden yazdım ama senin yukarda imalı imalı 2.2 başıyorsunuz değilmi demen beni üzdü açık sölim basılırsa ben 3 te basarım map sensorunu değiştirdikden sonra sıkıntı olucağını zaten düşünmüyorum 2.1 basıyoruzki 2.2 ninde bir farkı olmaz 1.82 1.9 gibbi ben şimdiye kadar hiç görmedim vagvagcılar haricinde 1.77878 basıyorum iden bizim kilerin hepsi 3 de basmasalar 3 derler 2.9 basan 3 der ne biilim 1.58 basan 1.7 der yani komik geliyor yazmalar ondan dolayı bende size uyup yazdım ama manası yok benim gözümde senin imali sölemen e takıldım ben bir ara sey vardır s2000 lerde 73 gibi bastım 88 gibi önümegeçtin 93 gibi bengeçtim felan yok abi 81 in altında basmam gibi olmuş bu komik olmuş ama tabiki saygı duyucaz yapıcak bişiy yok benim kendi görüşüm stock internal 30 R la 2 barları sıkıntısız kullandırır basıp basmamak sizin elinizde tabiiki beni kesinlikle enterese etmez, kumpas olayına gelince paranoyaya bağlasam derdimki bence siz bana kumpass kurdunuz haberimiz yoktu leventin geliceğinden neden getirdiniz derdim ki, haci baskan bilirr ben hep dalgamdayımdır
Maşallah ikiside bizim aracımız sıkıntı yok yanlış anlasilmalar oldu 3.şahıslar devreye girip abuk subuk yorum yapınca hep yaşanan son bu araba sahiplerinde sorun yok tekrar denenir s3umuzdeki fark regulator pompa ve 3076gtx turbo ve yazılım motoricigayet doğal geçmesi zaten bunda şaşıracak bişey yok neden golf r gecsinki? Levent kardesiminde geçmek gibi bi beklentiside yoktur zaten . Emeğe saygı herzaman.
5te alttan ? :)
Evet örnek 1a da olduğu gibi 5te alttan he ben sana sorucam altını üstünü gostericem sana:)
Evet örnek 1a da olduğu gibi 5te alttan he ben sana sorucam altını üstünü gostericem sana:)
sakalların kurban ehuehueehueh yermiyiz haslama pilav hilmi spec :)
her iki motorda aynı ve aynı enjektörlerle s3 daha iyi gidiyorsa ki , leventin aracı 7.2 lerde gidiyor. ozaman tek şey kalıyor. artık REVO bitmiş custom yazılım daha verimli(tabi her yazılım değil). biz bu zamana kadar bu araçlara basınç bastıramamamızın sebebi araç fakire düştüğünde yazılımın koruması neticesinde, beyinin basıncı kısmasıydı.
herkesin eline sağlık.
tabi şunuda bilmek lazım leventin aracı 75.000 km de
artık kompresyon kaçağı da olabilir. motor içi girmek gekiyor diye düşünüyorum... ozaman 7 sn yeleride görecektir diye düşünüyorum.
ama özgünün aracında hedef 6 nın aşağısı olmuş ,yani şu saatten sonra 7 lerde gezinmek başarı değil sanırım... bu video beni çok şaşırttı açıkçası. bizim bilmediğimiz birşeymi, var :)
taktir edersinki adam cehennebin dibinden çok güzel işler cıkarıyor evet revoyu geçmek dalga geçilicek konu dğeil helal olsun herifler yapmış. ama custom yazılım biraz daha iiyidir senin bilmediğin bişiy olduğunu sanmıyorum melihcim arabada 155 barlık pompa ve valf var ona ragmen araba 143 gibi kalıyor sizde 135 basıyorsunuz bildiğim kadarı ile evet ehedef 6 nın altı devir dönemiyorum döndüğüm an 6nin altı gelicek zaten :) az kaldı ehe
Mehmetmert
09-10-2014, 14:59
Melih bey s3 te 3076 golfte 3071 s3 2 golf 1.8 basiyor soylenilenlere gore. Aradaki farkta atla deve degil izledigimize gore. Ozelliklere gore aradaki fark normal bence. Neye dayanarak leventin arabasinin yazilimi icin revo bitmis diyebildin ?
Melih abi diyorki basınc basmak mesele değil yakıt yetiştiremiyoruz. 3071ile 1.8'e yeticek max yakıt ortada. 3076 ile 2.0 basmak helal olsun valla...
Yakıt yetmedikten sonra 3071 ile 2 basse ne olur ki
Ozgun 2 bar bastiriyorsa demekki okadar basinca yakit yettirmis ;)
Melihin soyledikleri beni pek ilgilendirmiyor arabaci olarak yaptiklari ortada :) sadece revonun tr distirbitoru kisi saygin bir abimdir adamdir, isindede iydir hakkiyla yapar.onun markasina o sekilde bi laf etmesine gonlum razi gelmedi yazdim ;) gorunen koye kilavuz olduk kisacasi...
kelalper
09-10-2014, 17:49
yaw aynı parçalar aynı arabalar denendiğinde bile revo geçilse birkaç kişinin demesi ile revo bitmez ki arabalar aynı değil speceleride aynı değil.
typermelih
09-10-2014, 18:23
Revoyu yazan turk degil
Dolayisiyla ozgunun yazilimi ile kiyaslama yapman dogru degil.yazan powershop degil...
Kaldiki tsi lerde herzaman lider revo olmustur.ve bize yillardir su soylendi 620 cc enjektorlerle bukadar basinc acilir,sebebide arac benzin yetistiremiyor fakire kaliyor...
Levent neden 17 inc e indi neden araci bosaltiyor ?... cunku 8 lerin altina zor bela iniyor.
Simdi sana sunu soruyorum
Her iki aracin sepecth i ayni
Biride geciyorsa ki bariz 5 boy var. Ozaman olay enjektorun yetistirmesi degil
Olay yazilimla ilgili...
Ozgunu tanimam etmem
Ama su yarista ozgun herkesin bildigi tezi yıkmıştır...
Ozgun revodan iyimidir evet iyidir
Ama powershoptan iyimidir ? Boyle bir iddayi kimse atmiyor zaten...ama custom yazilim yapiyorlar tsi icinde cok iyi seyleri yapacaklarini soyluyorlar ki onuda yapacak kapasite var zaten baycuda... ben bićbirzaman custom yazilim yaptirmam ... ben revo cuyum. Ama ozgune bu araci boyle yuruttugu icinde tesekkur ediyorum
BMK TypeR
09-10-2014, 19:33
revoda ben 11 sıkıştırmaya 2.2bar bastım melih gtx3076r rs4 valve le
Sen ne diyosan dogrudur melih :)
ecz_murat
09-10-2014, 22:03
Speclere göre iki araçta çok başarılı malzemelere göre olması gereken bir sonuç çıkmış,revonun tfsi lerdeki başarısı aşikardı...burada özgünü tebrik etmek lazım ben daha iyisini yapana kadar en iyisi budur demiş.
revonun başarısını geçti anlamına gelmez ki bu ecz murat..nee alakası var su soyledıklerınle sonucun? aracın bırınde 3071 dıerınde 3076 var birinin basıncı dıerınden kısık.hee birisi dsg diğeri duz 2 aracında birbirinden artısı eksisi var.ama şunu atlıyo herkes.aracın birisi stock ınternal.stock araçla gazlamak öyle kolay olmuyo.önce acıyosun.kaşınıyosun biraz daha acıyosun sonra kaşına kaşına adam getirmiş 490 500 hp herneyse.diğer tarafdan s3 de hiç bir korku tedirginlik yok.Allah ne verdiyse açık araba basıncıyla avansıyla.eminim levent ın arabası 2 tık düşük avans gıdıodur kırılmasın diye.e turbo farkı var.
Yani konu o iyi bu iyi olayı değil bence.s3 e maşallah levent de de stock arabayla çıkacak en guzel gucu ve uzun omru revoyla birlikte göstermiş oldu. 2 yazılım da 2 araçta başarılı.hee gün gelir aynı setup olur s3 ü geçemezse revo oturup tekrar düşünecek o zaman.
ecz_murat
09-10-2014, 23:03
İyide speclre göre sonuç olması gerektiği gibi yazmışım revo zaten başarılıydı ama sonuçta benim gördüğüm en hızlı dört çeker tfsi özgünün yaptığı s3....başarıyı kim yaparsa tebrik ederim..
dookancım gtx3071 küçük bir turbo değil + rate ide 450 beygir değil ikiside 500 lere kadar sıkıntısız giderler öncelikle 2nin üstünde 2.4 2.6 gibi olan basınclarda gtx3076 işe yarar düşüncesindeyim
Gtx3071 63 ar de 1.9 2 sine göre
gtx3076 63 ar de 2 barla az daha fazla back pressure gösterir pervane büyük eet amaa popo aynı azıcık pervane genişliğinden kurtarıyor ama bence ölçersek az daha sıkıntılı olur
ayrıca sadece kol piston olan egzantirik olmayan bir arac hakkında konuşuyoruz lütfen garip yazılar yazmayın
buyrun comprressor mapleride orda bakınız
GTX3071 Horsepower : 340 - 560
Inducer: 54.10mm
Exducer: 71.40mm
http://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/turbocharger#GTX3071R
Gtx3076 Horsepower : 360 - 640
inducer 58.00
Exducer 76.60
http://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/turbocharger#GTX3076R
typermelih
10-10-2014, 06:36
revoda ben 11 sıkıştırmaya 2.2bar bastım melih gtx3076r rs4 valve le
kanka ben aracima ne emekler ettim ve 4 avasta yazin sicakta7.9 gordum levent ise 7.2 yi benden daha soguk bir havada daha eroen dolan daha verimli bir turbo ile ve daha acik bir avansla yakaladi o 7.2 yi. Kendisinide tebrik ediyorum..leventin aracini sende biliyorsunki basinc acamamasinin sebebi motor ici girmemesi degil. Arac benzin sıkıntısı yasamasi sebebiyle...peki kanka sen nasil bastin 2.2 yi ? Senin tsi motorda bilgine inancim sonsuz. Sen basiyorum diyorsan basiyorsundur. Ama benim 1.79 u zar zor gordugum aracta ki senin aracta nevarsa benim aractada vardi... ayni basinclari basamamamizi anlamiyorum.sende custom yazilima gecmeyesin :) saka biryana ortada guzel bir tablo var . Tebrik ediyorum.kimse leventin aracina *** atamaz . Allahim esirgesin suan en hizli golf r onundur. Benim kardesimdir.dunya iyisi biridir. Burada konu levent yada onun arabasi degilde. S3 un bukadar nasil iyi gittigininin sırrını konusup bulmak olmalidir :)
leventte 5 belkide 6 avasa gecmistir
Levent Y.
10-10-2014, 08:32
leventcim benim sana dediğim bişiy yok yanlış açılmış yazılmış bende yanlış biliyormusum hemen düzrltiriz dedimki sinirlendim konuyu kaldırıp yeniden yazdım ama senin yukarda imalı imalı 2.2 başıyorsunuz değilmi demen beni üzdü açık sölim basılırsa ben 3 te basarım map sensorunu değiştirdikden sonra sıkıntı olucağını zaten düşünmüyorum 2.1 basıyoruzki 2.2 ninde bir farkı olmaz 1.82 1.9 gibbi ben şimdiye kadar hiç görmedim vagvagcılar haricinde 1.77878 basıyorum iden bizim kilerin hepsi 3 de basmasalar 3 derler 2.9 basan 3 der ne biilim 1.58 basan 1.7 der yani komik geliyor yazmalar ondan dolayı bende size uyup yazdım ama manası yok benim gözümde senin imali sölemen e takıldım ben bir ara sey vardır s2000 lerde 73 gibi bastım 88 gibi önümegeçtin 93 gibi bengeçtim felan yok abi 81 in altında basmam gibi olmuş bu komik olmuş ama tabiki saygı duyucaz yapıcak bişiy yok benim kendi görüşüm stock internal 30 R la 2 barları sıkıntısız kullandırır basıp basmamak sizin elinizde tabiiki beni kesinlikle enterese etmez, kumpas olayına gelince paranoyaya bağlasam derdimki bence siz bana kumpass kurdunuz haberimiz yoktu leventin geliceğinden neden getirdiniz derdim ki, haci baskan bilirr ben hep dalgamdayımdır
Ben her gazlamadan once profec i sifirliyorum peak ne gormus diye bakiyorum ondan sana sordum; bisey ima etmedim yani basincla ilgili... Sonucta zaten her gazlamada belli olcude riski goze aliyoruz. 1.8 yerine 2.0 bassak biraz daha risk almis olucaz. Bende ust uste cok yuklenilmezse sikinti cikaricagini dusunmuyorum...
[QUOTE=typermelih;7633652]kanka ben aracima ne emekler ettim ve 4 avasta yazin sicakta7.9 gordum levent ise 7.2 yi benden daha soguk bir havada daha eroen dolan daha verimli bir turbo ile ve daha acik bir avansla yakaladi o 7.2 yi. Kendisinide tebrik ediyorum..leventin aracini sende biliyorsunki basinc acamamasinin sebebi motor ici girmemesi degil. Arac benzin sıkıntısı yasamasi sebebiyle...peki kanka sen nasil bastin 2.2 yi ? Senin tsi motorda bilgine inancim sonsuz. Sen basiyorum diyorsan basiyorsundur. Ama benim 1.79 u zar zor gordugum aracta ki senin aracta nevarsa benim aractada vardi... ayni basinclari basamamamizi anlamiyorum.sende custom yazilima gecmeyesin :) saka biryana ortada guzel bir tablo var . Tebrik ediyorum.kimse leventin aracina *** atamaz . Allahim esirgesin suan en hizli golf r onundur. Benim kardesimdir.dunya iyisi biridir. Burada konu levent yada onun arabasi degilde. S3 un bukadar nasil iyi gittigininin sırrını konusup bulmak olmalidir :)
Oncellikle tesekkur ederim guzel sozlerin icin ... Avansimiz revo ya gore 5. kademede basincimizda 1.85 max basiyorum bu sekilde. Sen diyosunki heralde gtx3071 ile 1.85 bar dan fazla acamiyoken 3076 ile 2.2 nasil basiliyo. Paket programin dezavantajlari yuzunden daha fazla basamiyosun soyle ki revo ya gore avansi kademe 5 e getirdiginde atiyorum arabaya 50 derece avans veriyosun 4 e getirdiginde 40 oldugunu dusun atiyorum suan tamamen... Sana gereken avans degeri ise 45 derece oldugunu farz et. Bunu revo da ayarlaman mumkun degil. 50 derece avansta 1.85 basiyosun ama 45 olsa 2 bar basican belki. Dedigim gibi program sana bu olanagi sunmuyo. Kademeler oldugu icin ya 40 i ya da 50 yi secebiliyosun ama 45 olmuyo. Custom programda ise direkt kendin 45 derece avansini ayarliyosun mesela ona gore basinci 2 bara cikarabiliyosun cunku avans kurtariyo. Ayrica 155 bar lik rail valve depo ici pompayi twin yapip icinide degistirmekle enjektorde daha da pay aciliyo. Ozetle eskiden limit 500 hp idi TFSI lar icin artik 600 hp. Iyi benzin olsa TR de rs4 enjektoru ile bile bu gucler cikar...
BMK TypeR
10-10-2014, 09:41
kanka ben aracima ne emekler ettim ve 4 avasta yazin sicakta7.9 gordum levent ise 7.2 yi benden daha soguk bir havada daha eroen dolan daha verimli bir turbo ile ve daha acik bir avansla yakaladi o 7.2 yi. Kendisinide tebrik ediyorum..leventin aracini sende biliyorsunki basinc acamamasinin sebebi motor ici girmemesi degil. Arac benzin sıkıntısı yasamasi sebebiyle...peki kanka sen nasil bastin 2.2 yi ? Senin tsi motorda bilgine inancim sonsuz. Sen basiyorum diyorsan basiyorsundur. Ama benim 1.79 u zar zor gordugum aracta ki senin aracta nevarsa benim aractada vardi... ayni basinclari basamamamizi anlamiyorum.sende custom yazilima gecmeyesin :) saka biryana ortada guzel bir tablo var . Tebrik ediyorum.kimse leventin aracina *** atamaz . Allahim esirgesin suan en hizli golf r onundur. Benim kardesimdir.dunya iyisi biridir. Burada konu levent yada onun arabasi degilde. S3 un bukadar nasil iyi gittigininin sırrını konusup bulmak olmalidir :)
şuan custum zaten, ama sana örnek verdiğim değer revoydu, ben avansı kısıp basınç bastım, sen yüksek avans 1.8yürüttün olay bu:)
typermelih
10-10-2014, 12:04
şuan custum zaten, ama sana örnek verdiğim değer revoydu, ben avansı kısıp basınç bastım, sen yüksek avans 1.8yürüttün olay bu:)
:) yani birşey değişmeyecek ozaman.
bu arabalar diken üstünde,
piston eritmesi
silindir kapak contasını yakması
hararetin verdiği zararları göz önünde bulundurup , o şekilde basınç açmak gerek.
customda bu yok , koruma cart curt allah ne verdiyse. olay afr ye bakarak gitmeye kalıyor :)
anasını satayım yıllarca emek ettim ,NM R ı dünya öğrendi, son 1 yılda neler çıktı ortaya bende aracı sattım :(
neyse gururum sizlersiniz :) merakla bekliyor olacağım :)
BMK TypeR
10-10-2014, 14:42
Melih etuners araçı var audi s3 gtx3076r 662hp 100-200 6.1s oda 8 enjektör:) egzantrik falan filan kolay işler değil.
kelalper
10-10-2014, 14:50
2 litre stock makinadan 500 hp çıkarıosunuz daha ne istiosunuz be.
:) yani birşey değişmeyecek ozaman.
bu arabalar diken üstünde,
piston eritmesi
silindir kapak contasını yakması
hararetin verdiği zararları göz önünde bulundurup , o şekilde basınç açmak gerek.
customda bu yok , koruma cart curt allah ne verdiyse. olay afr ye bakarak gitmeye kalıyor :)
anasını satayım yıllarca emek ettim ,NM R ı dünya öğrendi, son 1 yılda neler çıktı ortaya bende aracı sattım :(
neyse gururum sizlersiniz :) merakla bekliyor olacağım :)
Melih selam :)
Aslnda herkese selam :)
Sen arabanı satmadan öncede bir çok şey vardı ama yanlış yerlere yanlış işler yaptırdın senide arabadan soğuttu.ilkler hep zordur bunu bizde çok yaşadık ama artık TfSi leri yürütmek sır olmaktan çıktı.sanırım pek araştırmıyorsun.bir araştır neler çıktı son dönemde işler nerelere geldi bir bak.yan komşu 620 hp leri 8 enjektörle devireli yıl oldu.romanyalının arabayıda ceramic caoted yaptılar oda fena oldu.daha niceleri var.5 enjektör yapanı bile var :)
E tabii bu işler Tr dede artık biliniyor.biz bile 2.15 basıncı bir çok eksiğe ağmen gördük.bu değerler hiç sorun değil artık.Levent neler olması gerektiğini kısaca yazmış zaten.
Bu arada en hızlı golf R leventin arabası derken sanırım stock olarak demek istedin:) yoksa biz 7 sn altına ineli çok oldu.bir türlü istediğimiz gibi olmadığı içün zaman yayınlamıyoruz.istediğimize yakın olsun o zaman resmi olarak paylaşacağız.inş az kaldı.görüşmek üzere :)
Bu arada her iki aracada maşallah ellerinize sağlık demeyi unutmuşum şimdi gördüm :):bravo:
Sonuç bence gayet normal bu Leventin arabasının az yürüdüğü yada kötü olduğu anlamına gelmez.her iki araçtada ciddi emek var bilgi birikim var.Ama işte custom yazılım ve araç yapımı bir tık daha önde bunuda kabul etmek gerek.leventte zaten bahsetmiş ki söyledikleri çok doğru.customda bir kite bağlı kalmıyorsunuz ve piyasadaki her ürünün en iyisine ulaşma şansınızda oluyor.zor kısmı ise süreç :) emek daha fazla:) daha pahalıya mal oluyor ve sabırlı olmak şart.yok ben bkleyemem 3 gün sonra basayım marşa diyorsan paket kit sana göre.
typermelih
13-10-2014, 07:56
Melih selam :)
Aslnda herkese selam :)
Sen arabanı satmadan öncede bir çok şey vardı ama yanlış yerlere yanlış işler yaptırdın senide arabadan soğuttu.ilkler hep zordur bunu bizde çok yaşadık ama artık TfSi leri yürütmek sır olmaktan çıktı.sanırım pek araştırmıyorsun.bir araştır neler çıktı son dönemde işler nerelere geldi bir bak.yan komşu 620 hp leri 8 enjektörle devireli yıl oldu.romanyalının arabayıda ceramic caoted yaptılar oda fena oldu.daha niceleri var.5 enjektör yapanı bile var :)
E tabii bu işler Tr dede artık biliniyor.biz bile 2.15 basıncı bir çok eksiğe ağmen gördük.bu değerler hiç sorun değil artık.Levent neler olması gerektiğini kısaca yazmış zaten.
Bu arada en hızlı golf R leventin arabası derken sanırım stock olarak demek istedin:) yoksa biz 7 sn altına ineli çok oldu.bir türlü istediğimiz gibi olmadığı içün zaman yayınlamıyoruz.istediğimize yakın olsun o zaman resmi olarak paylaşacağız.inş az kaldı.görüşmek üzere :)
abi merhaba,
evet ben aracı satalı 11 ay olmuş ve o zamandan bu zamana kadarda hiç bakmadım tfsi motorlar nasıl ilerledi diye,
malesef arabamdan soğudum evet , nefret ettirdiler ki , o kişileri biliyorsun zaten abi.
7 sn altına inmene çok sevindim açıkçası, levent de benim gibi çok fazla basında medyada olduğu için :) sendende ses seda çıkmayında . onun aracı en iyi diye düşündüm :)
aslında ben en hızlıyı rolingde ki yarışta belli olur diye düşünüyorum ama... sen dbn den alınan veriyle en hızlı belli olur diye söylüyorsun, onada saygı duyuyorum.
romanyadaki araç sahibi arabasıyla ilgili belgesel bile ysapmış :) yapmış ta hiçte öyle 650+ gibi gitmiyordu... ben ona yürüyen bir R demem açıkçası
senin nezmana bitecek abi ... çık artıkta barçala etrafı ... sende inanılmaz emek ettin hatta benden bile sabırlı çıktın. senide tabrik ediyorum. saygılarımla
Levent Y.
13-10-2014, 08:24
Demir abi selam; Bence 600 hp ler icin 8 enjektore ihtiyac yok. RS4 enjektorleri ile 600 hp gorulur hemde TR de bile. Romanyalinin arabasi tam bir dyno queen zaten cektikleri videodanda gormussunuzdur araclarinin ne kadar gittigini. Bende suan custom yazilima gectim ve yapmamiz bir saat surdu o kadar uzun surmuyo yani aslinda:) Surelere gelirsek te bendede 6.6 - 6.7 ler mevcut fakat stock sekilde 6.4 luk rekoru kirip ondan sonra motoru yapip turbomu degistirmek istiyorum ki yeni setupta 5.xx lere inebilelim. TR de benden onceki en iyi golf R DBN i 8.4 sn bense 6.9 u yayinladim yani 1.5 sn gelistirmisiz sureyi. 7 sn altina ineli cok olduysa keske bi tane de sizde yayinlasaydiniz :) Cok emek zaman ve para harcadiniz umarim sizde karsiligini alirsiniz...
Rs4 enjektörleriyle 600leri görmek için ciddi yakıt kullanmak gerekir.bizde yakıt kullanmıyoruz sevmiyoruz uğraşmayı bi dünya külfet.sizin için daha kolay rolling süre vs ölçtüğünüz için yakıtı kullanmak doldur çık dene gel ama biz pist odaklı kullandığımız için bize gelmez seans arasında benzin almak gerekiyo yakıt bidonuyla bagajda gezmek demek içinde ne kadar benzin var tahmini zaten zor iş yani uğraşılmaz sadece meth yeterli bize o yüzden.stock internalli bi araç için 7 küsürlü süreler bile çok iyi bence 6.4leri zorlama o şekilde zaten limitlerdesin sıkıntı yaşama yap stage4 öyle dene bence.17 jantla ölçmüşsün sanırım ne kadar fark etti 18lere göre.biz 19la kullanıyoruz caddede 17 zaten fren kitinden dolayı takma şansımız yok.pist için yedek 18ler var setup bitince onları takıp denicez. Bide toplamda kaç kg söktün hafifletme için, farkı süreye ne kadar etki etti? bide 5.xx lü süreleri bu kiloda 8enjektör yapmadan görmek baya baya zor bi iş,olanın üzerinde çok daha sökmen gerekebilir yakıt ve enjektör yetmicektir zaten vs bi takım sıkıntılar çıkıcaktır kolay gelsin şimdiden hayırlısı olsun diyelim
Demir abi selam; Bence 600 hp ler icin 8 enjektore ihtiyac yok. RS4 enjektorleri ile 600 hp gorulur hemde TR de bile. Romanyalinin arabasi tam bir dyno queen zaten cektikleri videodanda gormussunuzdur araclarinin ne kadar gittigini. Bende suan custom yazilima gectim ve yapmamiz bir saat surdu o kadar uzun surmuyo yani aslinda:) Surelere gelirsek te bendede 6.6 - 6.7 ler mevcut fakat stock sekilde 6.4 luk rekoru kirip ondan sonra motoru yapip turbomu degistirmek istiyorum ki yeni setupta 5.xx lere inebilelim. TR de benden onceki en iyi golf R DBN i 8.4 sn bense 6.9 u yayinladim yani 1.5 sn gelistirmisiz sureyi. 7 sn altina ineli cok olduysa keske bi tane de sizde yayinlasaydiniz :) Cok emek zaman ve para harcadiniz umarim sizde karsiligini alirsiniz...
Levent çim selam
Ben romanyalının arabasından bahsederken süresinden değil yapılan işlem ceramic caoted bile yapıldığını söylmek istedim.evet dediğin gibi dyno king o araç.daha bir süresini göremedik.aynı bizim gibi :) fakat biz ne kadar süreyi aşşağıya çeksekte aracı yürütsekte rolling yapmıycaz.bunu yiğitede defalarca söyledim.kimseyle kargaşa yaşamak tartışmak istemiyorum.kalp kırmak asla.bu işler bana göre değil.pist her şeyi söyliyecek zaten.orda aracın değil sürücününde ne olduğu ortaya çıkıyor.
Bahsettiğin süreler stock internal için muhteşem değerler.bravo sana.gerçi e tuners verilerinde ve başka sitelerde 500 hp nin üstünde kırılmadığı ispatlandı.540 hp alan var ama ne kadar sağlıklı bu hp ler bilinmez.gerçi yakıt kullanıyorsunuz bişi olmaz ama dandik yakıta denk gelmezsiniz inşallah.yazık olur tüm yapılanlara.
Süremizi yakında istediğimiz yere getirelim yayınlıyacağız.ufak tefek oynamalar yaptık yeniden.***** bu işler bitmez.amacımız pist odaklı olduğundan her şeyin sorunsuz olmasına özen gösteriyoruz.bundan önce yaşadıklarımız bize ders oldu :)
abi merhaba,
evet ben aracı satalı 11 ay olmuş ve o zamandan bu zamana kadarda hiç bakmadım tfsi motorlar nasıl ilerledi diye,
malesef arabamdan soğudum evet , nefret ettirdiler ki , o kişileri biliyorsun zaten abi.
7 sn altına inmene çok sevindim açıkçası, levent de benim gibi çok fazla basında medyada olduğu için :) sendende ses seda çıkmayında . onun aracı en iyi diye düşündüm :)
aslında ben en hızlıyı rolingde ki yarışta belli olur diye düşünüyorum ama... sen dbn den alınan veriyle en hızlı belli olur diye söylüyorsun, onada saygı duyuyorum.
romanyadaki araç sahibi arabasıyla ilgili belgesel bile ysapmış :) yapmış ta hiçte öyle 650+ gibi gitmiyordu... ben ona yürüyen bir R demem açıkçası
senin nezmana bitecek abi ... çık artıkta barçala etrafı ... sende inanılmaz emek ettin hatta benden bile sabırlı çıktın. senide tabrik ediyorum. saygılarımla
Sağol Melihçim
Ama etrafı asla barçalamak gibi bir niyetimiz yok olmayacakta.bizi pistteki yapacağımız güzel bir süre haddinden fazla memnun edecektir.setup larımızı hep bunun üzerine yaptığımız için caddenin en iyisi olmamız imkansız.yakıt kullanmıycaz ama süre yapmaya çalışacağız :)caddeler Levetin olsun:icon_tup:
kelalper
13-10-2014, 16:17
istanbul park için konuşuyorsanız en son bildiğim istanbul parka methanol kitli araç almıyorlardı. Körfezde sıkıntı yok istersen gazyağı ile gir bakan yok.
istanbul park için konuşuyorsanız en son bildiğim istanbul parka methanol kitli araç almıyorlardı. Körfezde sıkıntı yok istersen gazyağı ile gir bakan yok.
golf r ın zaten pistte çok büyük bir iddası olabileceğinide sanmıyorum,golf 7 r olsa pist için evet ama golf 6 r ın pistte hiçbir varlığı yok herhangi bir testte..
golf r ın zaten pistte çok büyük bir iddası olabileceğinide sanmıyorum,golf 7 r olsa pist için evet ama golf 6 r ın pistte hiçbir varlığı yok herhangi bir testte..
Burda pist rekoru kırmak gibi saçma sapan bi iddamız zaten olamaz.amaç kendi segmentinde iyi bir derece yapmak.bakacaz:)
Alper bunu daha öncede duydum.doğrumu b kon hakkında bilgisi olan varmı? Yoksa meth de sökücez.
yanlışdüşüncesniz var 600 leri zorlamadan göremesssiniz (kendi dynomdan Bahsediyorum) görsenizde gidemessiniz bence %99 lara yakın gidiyorum ama açık sölemek gerekirse pistte dolanmak normal 97 oktanla komik olur benim gözümde pistte yakıtlı gezmek hem daha iyiy hemde daha sakin olmasını safe olmasını sağlar arabanın .)
1 depo yakıt ayarlanır,buda 2 adet 20 dak turu rahat rahat cıkarır.
Benım ılk Gp de meth kıt vardı,sorun cıkmadı. Yada su koyarsınız meth lı.
Iyı bır pılotajla ve eksıklerı gıderılmıs golf R ıyı sure yapmalı.
Hele 500hp lerden bahsedılıyorsa ve haldex kıt-coıl-fren-bushıng ve vıraj demır/kollarıyla vs...
Sanırım levent pıste cıkmıstı,sure ne ıdı?
yanlışdüşüncesniz var 600 leri zorlamadan göremesssiniz (kendi dynomdan Bahsediyorum) görsenizde gidemessiniz bence %99 lara yakın gidiyorum ama açık sölemek gerekirse pistte dolanmak normal 97 oktanla komik olur benim gözümde pistte yakıtlı gezmek hem daha iyiy hemde daha sakin olmasını safe olmasını sağlar arabanın .)
600 hp gibi bir değeri almak ve o hp lerle pist dönmek gibi bir niyetimiz yok olmadıda.dediğin gibi zaten bu çok zor .pist için safe mod düşünüyoruz.***** ısı en büyük sorun.egt yi düşük tutmak gerek.
Hele 500hp lerden bahsedılıyorsa ve haldex kıt-coıl-fren-bushıng ve vıraj demır/kollarıyla vs...
Meth le işi götürmeyi planlıyorduk,dediğin gibi meth+su ile fakat meth li araçlar piste çıkamıyacak diye duyuyorum son günlerde bu doğrumu Murat sen bilirsin?
son iki etkinliğe cıkmadım ama oncesindekilerin hepsine meth ile cıktım .. almamaları için bir sebep olmadıgını dusunuyorum
600 hp gibi bir değeri almak ve o hp lerle pist dönmek gibi bir niyetimiz yok olmadıda.dediğin gibi zaten bu çok zor .pist için safe mod düşünüyoruz.***** ısı en büyük sorun.egt yi düşük tutmak gerek.
tabiki git 600le dön demedim :) sadece dedimki 400 de olsan sallıyorum azıcık ethanol seni çok rahatlatıcaktır cünkü benzinimiz malesef benzin değil
son iki etkinliğe cıkmadım ama oncesindekilerin hepsine meth ile cıktım .. almamaları için bir sebep olmadıgını dusunuyorum
nedeni su Z4 e bişiy olmuştu sanırım ondan dolayı bugra daha güzel cevaplar
Levent Y.
14-10-2014, 08:55
Rs4 enjektörleriyle 600leri görmek için ciddi yakıt kullanmak gerekir.bizde yakıt kullanmıyoruz sevmiyoruz uğraşmayı bi dünya külfet.sizin için daha kolay rolling süre vs ölçtüğünüz için yakıtı kullanmak doldur çık dene gel ama biz pist odaklı kullandığımız için bize gelmez seans arasında benzin almak gerekiyo yakıt bidonuyla bagajda gezmek demek içinde ne kadar benzin var tahmini zaten zor iş yani uğraşılmaz sadece meth yeterli bize o yüzden.stock internalli bi araç için 7 küsürlü süreler bile çok iyi bence 6.4leri zorlama o şekilde zaten limitlerdesin sıkıntı yaşama yap stage4 öyle dene bence.17 jantla ölçmüşsün sanırım ne kadar fark etti 18lere göre.biz 19la kullanıyoruz caddede 17 zaten fren kitinden dolayı takma şansımız yok.pist için yedek 18ler var setup bitince onları takıp denicez. Bide toplamda kaç kg söktün hafifletme için, farkı süreye ne kadar etki etti? bide 5.xx lü süreleri bu kiloda 8enjektör yapmadan görmek baya baya zor bi iş,olanın üzerinde çok daha sökmen gerekebilir yakıt ve enjektör yetmicektir zaten vs bi takım sıkıntılar çıkıcaktır kolay gelsin şimdiden hayırlısı olsun diyelim
Dediklerine katiliyorum yigit ama yinede biraz yakit arabanin daha safe olmasinida saglar. 18 den 17 ye gecince 0.25 sn hizlandi araba superturismolar baya agirdi 17 ultraleggeralar cok iyi oldu. Arka koltuk ve stepne yok arabada onun yerinede 20 litrelik meth tanki ve mdf den yaptirdigim seyler var yani anliyacagin arabanin icinden oyle acayip bi kilo atmadim 30-40 dir maks . Esas fark jantla oldu... Bu sekilde 6.5 yaptim zaten forumada koydum dbn i yeni setupta 5.xx goruruz diye dusunuyorum hafifletmeye gerek kalmadan. Ekstra enjektor isine gerek yok bence bakalim kafamdaki setupi yapinca bence oralara kadar gelir. Insallah sizde pistte bizim klasmanda guzel sureler yaparsiniz...
Levent çim selam
Ben romanyalının arabasından bahsederken süresinden değil yapılan işlem ceramic caoted bile yapıldığını söylmek istedim.evet dediğin gibi dyno king o araç.daha bir süresini göremedik.aynı bizim gibi :) fakat biz ne kadar süreyi aşşağıya çeksekte aracı yürütsekte rolling yapmıycaz.bunu yiğitede defalarca söyledim.kimseyle kargaşa yaşamak tartışmak istemiyorum.kalp kırmak asla.bu işler bana göre değil.pist her şeyi söyliyecek zaten.orda aracın değil sürücününde ne olduğu ortaya çıkıyor.
Bahsettiğin süreler stock internal için muhteşem değerler.bravo sana.gerçi e tuners verilerinde ve başka sitelerde 500 hp nin üstünde kırılmadığı ispatlandı.540 hp alan var ama ne kadar sağlıklı bu hp ler bilinmez.gerçi yakıt kullanıyorsunuz bişi olmaz ama dandik yakıta denk gelmezsiniz inşallah.yazık olur tüm yapılanlara.
Süremizi yakında istediğimiz yere getirelim yayınlıyacağız.ufak tefek oynamalar yaptık yeniden.***** bu işler bitmez.amacımız pist odaklı olduğundan her şeyin sorunsuz olmasına özen gösteriyoruz.bundan önce yaşadıklarımız bize ders oldu :)
Evet ceramic coated in isligi gercekten fena ona bende katiliyorum:) Suan maha dyno da 550+ dir. Tabikii riskli degerler ama dikkat edilirse bisey olucagini sanmiyorum makina baya dayanikli. External ile pistte donmek bana golf ile zor geldi acikcasi. Viraj iclerinde durmadan wg acip kapiyo araba aptallasiyo. Tabii bunda benim piste cok girmememin de etkisi illaki vardir ama dikkatimi cekmisti. Pist icin hazirliyo olsam arabami internal da dusunebilirdim
Murat abi selam 2.40 yapmistim ama yarisinda gazlayarak diger yarisini daha sakin giderek. Bencede 2 20 iyi setupli bi araba yapmali en azindan o potansiyel var. Onden cok kayiyo onu gidermek lazim
Levent Y.
14-10-2014, 09:00
Gecen hafta gore herkes baya hizlanmis bunu gormus olduk. Biraz daha kasmam lazimdi doktoru yakalamak icin riske girmek istemedim... Guzel deneme oldu tebrik ediyorum fark azaldi ama halen ondesiniz:)
S3 Setup
GTX3076
Piston Kol Yay Sapka
18 OZ Jantlar
Golf R Setup
GTX3071
Stock Internal
17 OZ Jantlar
Arka Koltuk Iptali
S3 Setup
GTX3076
Piston Kol Yay Sapka
18 OZ Jantlar
Golf R Setup
GTX3071
Stock Internal
17 OZ Jantlar
Arka Koltuk Iptali
leventciğim teşekkür ederim video için aynı basıncla gazlamak zorunda kaldım çünkü malesef debriyaj azizlik yaptı sakirle denerken 2.4 basıyoruz normalde ama evet hafif race moddda geldik :) 2.1 de geçen haftaya göre 30beygir daha hızlıyız saol geldiğin için insanlar aramızda kötü bişi olduğunu düşünüyorlar bence kesinlikle yanlış bence motor içi yapma kırılmazzz beni dinle :)
onursoytam
14-10-2014, 09:14
maşallah rekabetten doğan güzel görüntüler ;)
ahmetuzun
14-10-2014, 09:22
Iki aracada tekrar tekrar maasallah
Hafta sonu canlı izledim ikiside coook guzel
Deneme de cok guzel gecti, her iki arac sahibi de birbirini tebrik etti ,sonuca bakılırsa sonuçta setuplara gore normal bence
Rabbim kaza bela vermesin
levent arabanın iyileştiği her halinden belli ama s3 te hızlanmış :)
s3 ü çok begendim ,
doktor hala 7,200 mu dönüyosunuz?
elinize sağlık , güzel görüntüler.
kelalper
14-10-2014, 09:37
iki aracada maşallah. Leventi ayrıca kutluyorum çok az insan geçildiği videoyu paylaşır. Delikanlı gibi çıkıp koymuş. Helal.
KA®ANLIK
14-10-2014, 09:44
Valla süper görüntüler süper insanlar...
Şöyle NET videolar izlemek harika gerçekten.
Stock Internal ile bile 2.0tfsi çok giderli maşallah.
levent arabanın iyileştiği her halinden belli ama s3 te hızlanmış :)
s3 ü çok begendim ,
doktor hala 7,200 mu dönüyosunuz?
elinize sağlık , güzel görüntüler.
olay ciddiye binince 2.4 7700 yaptık ama 7700 ü kullandık 2.4 ü kullanamadık :)
Valla süper görüntüler süper insanlar...
Şöyle NET videolar izlemek harika gerçekten.
Stock Internal ile bile 2.0tfsi çok giderli maşallah.
kırılmazzZ!!! imkansız ada mgibi tune eden olduktan sonra kırılmaz ;) 550 lere kadar no problem
Ben sıkıntı yasamamıstım meth den dolayo.
2:20 donmelı,ben gp ıle kılıtsız,onden ceker ve 250hp ıle bu sureyı yapıyorsam,herseyıyle tam Golf R doner tabı.
Buarada o kadar pıst gunu oldu neden gelmıyorsun abı Golf ıle?
Deneme guzel olmus....
KA®ANLIK
14-10-2014, 09:50
kırılmazzZ!!! imkansız ada mgibi tune eden olduktan sonra kırılmaz ;) 550 lere kadar no problem
Tamam ulan tamam alacam 2.0tfsi :D
BMK TypeR
14-10-2014, 09:57
Maşallah iki araçada güzel denemeler oldu. ayağınıza emeginize sağlık.
Tholl-ga
14-10-2014, 09:58
tebrik ederim levent efendiliğine dürüstlüğüne arabanada maaşallah
savaş dedeeeeee :D allah nazarlardan saklasın seversinnnn
baytar parmaklarına kuvvet :D
herkes boyle video koysada 5 boy 3 boy vilayetler kelimede kalmasa ....
BMK TypeR
14-10-2014, 10:57
Allah hepinime kaza bela vermesin.
maşallah levent ve özgün e iki güzel insan iki güzel deneme süpersiniz:))
video çok güzel olmuş araçlarda her gecen gün hızlanıyor böle tatlı efendi rekabetler bu işleri güzelleştiriyor her iki tafın da emeğine sağlık
Mehmetmert
14-10-2014, 15:06
Ben s3'e aşık oldum
emirhan sph
14-10-2014, 21:20
Video cidden cok net olmus. Keske herkez boyle net videolar koysa.
Golf R cidden guzel hazirlanmis ve cok guzel gidio masallah.
Savas abi kazaasiz belasiz abi cidden emeginize saglik, Ozgun abi ellerine, pilotajina saglik s3 kalpten vurdu beni yeminle, carpinti yapti :D
iki araçta çok üst kulvardalar ayrı ayrı iki aracın sahiplerinin kesesine sabrına, hazırlayanlarında emeklerine sağlık. s3 net geçmiş tebrikler,yalnız özgünün golf rüzgarda kalmasın diye sağa çıkıp tekrar şeride dönüşü efsane olmuş:) ( golf tünel yaptı demek istemedim. hızlı araçlar ve ortaya birşey atıyorum zannedilmesin..)
s3 de bayağı yakıt var ilave sanırım .. masallah ara ara dizel spec gibi dumanlıyor :))))) video cidden cok güzel :)
s3 de bayağı yakıt var ilave sanırım .. masallah ara ara dizel spec gibi dumanlıyor :))))) video cidden cok güzel :)
rs4 lere sende 30r la 2 bar ozaman anlarsın yakıtttanmı sprey patterndenmi :)
_muhaRRem
14-10-2014, 22:48
S3 Setup
GTX3076
Piston Kol Yay Sapka
18 OZ Jantlar
Golf R Setup
GTX3071
Stock Internal
17 OZ Jantlar
Arka Koltuk Iptali
riske girsen geçebilirmiydinki ?
veya risk dediğin ne mesela
_muhaRRem
14-10-2014, 22:51
Dip not : Savaş abinin arabasını kendi sınıfında bi arabanın geçmesi çoooook düşük ihtimal.
Geçilirsede arabasında sıkıntı olmuştur ondan geçilmiştir :)
Dip not : Savaş abinin arabasını kendi sınıfında bi arabanın geçmesi çoooook düşük ihtimal.
Buna katilmiyorum :) sebebine gelince oda bende kalsin :)
_muhaRRem
14-10-2014, 22:53
Buna katilmiyorum :) sebebine gelince oda bende kalsin :)
sebebi çok açık .. Adam çılgın :D
Ben ilk soyledigine katilmiyorum kanka :) her araba gecilir :)
_muhaRRem
14-10-2014, 22:57
Ben ilk soyledigine katilmiyorum kanka :) her araba gecilir :)
her ihtimale karşıı çoook düşük ihtimal dedim. geçilmez demedim :D
risk demek internal in yetmemesi kırılması demek bi noktadan sonra benden bu kadar demesi demek nesini anlamadın ?
yeni yetme arabacıda değilsin ?
Tebrik ederim her iki aracıda.Leventin yeni süresi gerçketen stock internallle bravo.hele aracn dsg ye rağmen yalnız yazılımla bu oadar yürümesi vag gurubu araçların ne kadar sağlam olduklrının bir örneği.güzel video olmuş.
_muhaRRem
14-10-2014, 23:27
risk demek internal in yetmemesi kırılması demek bi noktadan sonra benden bu kadar demesi demek nesini anlamadın ?
yeni yetme arabacıda değilsin ?
risk = Race
Düşünce = Loser
risk = Race
Düşünce = Loser
bi kısma göre böyle, all time all people olmayabiliyo
rs4 lere sende 30r la 2 bar ozaman anlarsın yakıtttanmı sprey patterndenmi :)
kesinlikle spray pattern den kaynaklı ama toluen kullanan aracların genelde arkalarında özellikle de plakalıklar biraz kararıyor :)
sadece videoyu izlerken bi anda güldürdü o görüntü .. genelde arkadan da görüntü nadir cekilip konuluyor :)
yaw stock stock yahu 600 e kadar o makinayı kıran öküzdür :) bırakın stock stock demeyi :)
@pasha Tolien %25 felan her yakıt tolien deildir :)
Levent Y.
15-10-2014, 11:19
leventciğim teşekkür ederim video için aynı basıncla gazlamak zorunda kaldım çünkü malesef debriyaj azizlik yaptı sakirle denerken 2.4 basıyoruz normalde ama evet hafif race moddda geldik :) 2.1 de geçen haftaya göre 30beygir daha hızlıyız saol geldiğin için insanlar aramızda kötü bişi olduğunu düşünüyorlar bence kesinlikle yanlış bence motor içi yapma kırılmazzz beni dinle :)
Gecen hafta aramizda 5 boy vardi bu hafta 2.5 ben 8 boy civari hizlandim sizde bi 5-6 boy hizlanmissiniz doktor. Bencede motor ici dayanir ama bu sekilde gazlayip huzursuz olmaya gerek yok 76 ya gectigimde kafam rahat olsun istiyorum. Ne demek yine gelirim yine deneriz...
iki aracada maşallah. Leventi ayrıca kutluyorum çok az insan geçildiği videoyu paylaşır. Delikanlı gibi çıkıp koymuş. Helal.
Tesekkur ederim. Koyucagimi zaten soylemistim benim icin sikinti yok ...
tebrik ederim levent efendiliğine dürüstlüğüne arabanada maaşallah
savaş dedeeeeee :D allah nazarlardan saklasın seversinnnn
baytar parmaklarına kuvvet :D
herkes boyle video koysada 5 boy 3 boy vilayetler kelimede kalmasa ....
Tesekkur ederim ...
iki araçta çok üst kulvardalar ayrı ayrı iki aracın sahiplerinin kesesine sabrına, hazırlayanlarında emeklerine sağlık. s3 net geçmiş tebrikler,yalnız özgünün golf rüzgarda kalmasın diye sağa çıkıp tekrar şeride dönüşü efsane olmuş:) ( golf tünel yaptı demek istemedim. hızlı araçlar ve ortaya birşey atıyorum zannedilmesin..)
Onumde Evo oldugu icin gecicek baska yer yoktu haliyle arkasina gectim tesekkurler...
Denemede 2.15 bastim AFR 11.8 idi 8050 devirde. Istesem 2.4-2.5 basabilirdim o haliyle de faha farkli olurdu bence . 3 senedir bu arabayi yapiyorum ve hic bir sorun yasamadim o yuzden hirs yapip tam motor yapicagim zaman daha fazla basinc acip riske girmek istemedim...
Bunu soylemek icin de bence daha cok erken. Bunu bence zaman gostericek:)
Levent Y.
15-10-2014, 11:22
Tebrik ederim her iki aracıda.Leventin yeni süresi gerçketen stock internallle bravo.hele aracn dsg ye rağmen yalnız yazılımla bu oadar yürümesi vag gurubu araçların ne kadar sağlam olduklrının bir örneği.güzel video olmuş.
Tesekkurler Demir abi. Stock DSG de Internal da GTX3071 de 2.3 bari rahatlikla kaldiriyo gercekten cok saglamlar bunu bir kez daha gormus olduk. Aslinda 2.4-2.5 bile basilir bence daha baya pay var ama bunun sonu yok o yuzden 6.5 sn de biraktim...
yaw stock stock yahu 600 e kadar o makinayı kıran öküzdür :) bırakın stock stock demeyi :)
@pasha Tolien %25 felan her yakıt tolien deildir :)
Haci bi masallah de be :D
ÇALIŞKAN07
16-10-2014, 20:28
levent aracın gayet başarılı çok iyi yürüyor
doktor sana gelince söylicek söz bulamıyorum çok iyisin nazar değmesin
her iki aracada maşallah (emeklerin karşılığı alınmış)
erdikeser
19-10-2014, 13:50
tebrikler iki aracada levent gayet iyi aracın maşallah ...
savaş abi senin hakkında emeğinde yenilmez gayet süper araca sahipsin allah kaza bela vermesin senin aracada maşallah