Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 M50 320 motor yıkama
Arkadaşlar, e36 320 arabamın dün motorunu yıkadım,ilk yıkamada sıkıntı yoktu hava ile kurulamıştık zaten,aradan 1 saat geçti,rolantinede 500 dd ile 1000 dd arasında dalgalanmalar başladı,sonra düzeldi.bu sabah tekrar çalıştırdığımda araç gaz yemedi zorla sanayiye gidip bobinleri ve buji yerlerini kuruttuk, düzeldi derken yolda giderken tekrar 1000 devirde yığıldı,sizce sıkıntı nedir? Teşekkürler.
Sorununuz hakkında bir fikrim yok ucu açık bir konu.
Fakat bir dahaki motor yıkamanızda tüm elektrik bağlantılarına ve soketlere hava tuttuktan sonra wd40 sıkın ben böyle yapıyorum ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.
Araba şimdi hiç çalışmıyor,gece gece iyice canım sıkıldı
Sorununuz hakkında bir fikrim yok ucu açık bir konu.
Fakat bir dahaki motor yıkamanızda tüm elektrik bağlantılarına ve soketlere hava tuttuktan sonra wd40 sıkın ben böyle yapıyorum ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.
Çok araba motoru yıkadım ilk defa başıma geldi bu sorun,tekrar yıkarsam dediklerinizi yaparım,teşekkürler.
alpbodrum
21-10-2014, 21:17
Hiç çalışmaması daha iyi çok kolay bulacaksınız sorunu , Eğer ara ara yapsaydı o zaman çıldırtabilirdi geçmiş olsun.
Bende benzinli polo nun motorunu yıkadığımda aynısını yaşamıştım. Benim problemim akü çıkmıştı, ıslandı diye akü nasıl biter çözemesem de oldu işte..
Marş dönüyor tam alacakken stop ediyor,yarın tekrar çekeceğim artık sanayiye.m50 motorada çok yabancıyım ustaların ağzına bakacağız artık.
Debimetre geldi aklıma ilk olarak.
Debimetreyi değiştirdik gene çalışmıyor.