Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kış için Hazırlık; Ski`ciler

s.alican
24-10-2014, 04:09
Değerli arkadaşlar yavaş yavaş kışın kokusu gelmeye başladı yakın zamanda kar yağışlarıda başlar diye düşünüyorum.kış aylarında mümkün olduğunca tek uğraştığım şey kayak.geçen sezonda antalyada sezon boyunca gittim.bir kaç defada lviv(bukovel) kartalkaya ve davraz da bulundum.çok eğlendiğim bir spor.aramızda varmı benim gibi delisi olan? sezon başlayınca organizasyon yapılabilir ve eğlenceli olacağına eminim:).Ayrıca bütün takımımı değiştirmek istiyorum freeride düşünüyorum.bu konuda yardımcı olabilecek varmı hem seçim konusunda hemde tanıdık bildik satış konusunda varmı aramızda arkadaşımız?

tylan
24-10-2014, 06:55
konunun başlığını görünce yeni kış zamları geldi sanmıştım

Tunacan
24-10-2014, 07:48
3 sezondur kayamıyorum. Bu sene iyi kar olursa niyetliyim. Kartalkaya favorimdir.
ASlında Bulgaristana gitmek istiyorum ama vakit yok maalesef. 5 gün kalmalı, arabayla. Mis olur..

Draniela
24-10-2014, 07:51
Her türlü action olan şeyi sevmişimdir hiç kayak yapmaya niyetlenmedim ama bu kış yardırmayı planlıyorum en azından 2 haftada 1 uludağ'a gidip stres atarım :D
paten kaykay scooter bisiklet vs. hep abidik gubidik hareketler yaptım bununla da bir yapalım :D

Evrenoz
24-10-2014, 08:19
Geçen sene tadını çıkaramadım karın.. 1 defa kartalkayaya gittim 3 günlük, onda da sisten kayamadık.
Doğru düzgün kar yağmadığı için de bir daha gidemedim.
bu sene adam gibi kar olursa ocaktan itibaren haftasonları gitme planım var

EmrE-35
24-10-2014, 09:50
Bende eski ski-cilerdenim :)

Yurtiçinde defalarca Uludağ, Kartepe, Davraz ve Kartalkaya ya gittim.

Yurtdışında ise Bulgaristan Bansko ve İsveç Are ye gittim. Bu kış için farklı ve güzel bir yer arıyorum, şimdiden rezervasyon yaptırmak istiyorum. Var mı önerisi olan?

SGTI
24-10-2014, 13:03
Boardcuyum geçen sene uludağa 2 kere gittim kayakla başladım fakat son 4 senedir board yapıyorum.Board ap ayrı bi keyif..Sezon içinde gün sayıyorum :)
Geçen sezon çok kötüydü bu küresel ısınma muhabbeti böyle devam ederse dahada kötüleşecek.

Tunacan
24-10-2014, 13:21
Emre Bulgaristan bansko yu tavsiye edermisin? Hangi acente yi tercih etmeli?

EmrE-35
24-10-2014, 14:21
Emre Bulgaristan bansko yu tavsiye edermisin? Hangi acente yi tercih etmeli?

Kesinlikle tavsiye ederim, bizim pistler gibi oteller orta yere konumlandırılmamış, 45-50 dakika hiç telesiyej e binmeden kayak yaptığımı bilirim.

Ben kendi aracımla gitmiştim, acenta falan kullanmadım, vizemiz vardı bir yeşil sigorta yaptım araca bastım gittim hatta oteli yolda booking.com dan ayarladık. Çok keyifli idi.

Tunacan
24-10-2014, 14:30
oo süper tam istediğim gibi...

teşekkürler...

altugkocer
24-10-2014, 14:38
Ben de ünideyken kışın her hafta ya da 2 haftada 1 gir giderdim Erciyes'e kayağa. Ama mezun olduktan sonra hiç fırsatım olmadı (yaklaşık 4 senedir) En son Erciyes kayak merkezine master plan falan yapacaklardı, baya da güzele benziyordu ama son durum ne oldu bilmiyorum.

SGTI
24-10-2014, 16:28
Elbise kalitesinden anlayan varmı ?
arkadaşıma mont ceket alıcaz.Proshop 600 civarına güzel bir şey ayarlarım dedi.Decathlonda 250 liraya almak mümkün
örneğin bu mont altında süper harika mükemmel yazıyorda gerçekte nasıldır ?
http://www.decathlon.com.tr/wedze-evoslide-kayak-montu-id_8316835.html
Bütçesini ne kadar az zorlarsa o kadar iyi onun için.Fakat uzun süre kullanacak kalitesiz birşeyde almak istemiyor

SGTI
24-10-2014, 16:31
mont pantolon yazmak istedim.

Evrenoz
24-10-2014, 16:31
Morhipo'dan Columbia aldım ben geçen sene..
Shieldli, ısı yalıtımlı şahane bir şey.. Takip edin bu tarz siteleri. 1000 liralık ürünü 200-300 e almanı mümkün..
150 TL normal satış fiyatı olan üründen açıkçası pek bir şey beklemezdim ben olsam..

SGTI
24-10-2014, 16:37
Morhipo'dan Columbia aldım ben geçen sene..
Shieldli, ısı yalıtımlı şahane bir şey.. Takip edin bu tarz siteleri. 1000 liralık ürünü 200-300 e almanı mümkün..
150 TL normal satış fiyatı olan üründen açıkçası pek bir şey beklemezdim ben olsam..

işte bundan dolayı kararsızız :)
150 tl olan şey %50 küsür indirimli hali normalde 300 liraymış yani..belki daha öncedende 1000 liraya satılıyordu.Tekstil sektöründeki bu alakasız fiyatlar kararsız bırakıyor.
Proshop u araştırdım genelde hep güzel yorumları yapılıyor onların hakkında.Fiyat/kalite açısından.Sizin dediğiniz siteyede bakıcam.

s.alican
24-10-2014, 20:46
Bende eski ski-cilerdenim :)

Yurtiçinde defalarca Uludağ, Kartepe, Davraz ve Kartalkaya ya gittim.

Yurtdışında ise Bulgaristan Bansko ve İsveç Are ye gittim. Bu kış için farklı ve güzel bir yer arıyorum, şimdiden rezervasyon yaptırmak istiyorum. Var mı önerisi olan?
lviv bukovel denemen gerek o halde :)

EmrE-35
24-10-2014, 22:09
lviv bukovel denemen gerek o halde :)

Bukovel i duymuştum olabilir, fakat Ukranya da son durumlar nedir? Sen ordasın sanırım?

BirkanYazici
24-10-2014, 22:28
Organizasyon olursa katilmayi isterim :)

s.alican
31-10-2014, 06:49
Bukovel i duymuştum olabilir, fakat Ukranya da son durumlar nedir? Sen ordasın sanırım?
bayramdan sonra geldim.20 gün civarı kaldım.7-8 aydır gitmemiştim ukraynaya olaylardan korkmuştum,gitmek zorunda kaldım ama tv de anlatılanla alakası yok gördüğüm kadarıyla.ne savaş var ne kavga herkes aynı,eğlencesinde yaşam devam ediyor.zaten telefonlada irtibattaydım ordan ne kadarda bu taraflarda sıkıntı yok deselerde yine korku vardı.sonuçta onlar için türkiyenin ayrı bir yeri var.sokakta gecenin bi vakti bigün dışardayım insan yok heryer kapalı o gece çatışma çıkmış donetsk te biz eğlenceden dönüyoruz 15 kişiye yakın bi asker üzerimize geldi anlamadığım karışık bir dilde konuşup eylem gibi birşey yapıyorlardı ukraine lafını duyduktan sonra ağızlarından bende elimi kaldırıp bağırınca aralarına aldılar yoksa gidicektik ayak üstü :D .olay tamamen ülkenin doğusunda dönüyor. örnek vermek ayıp olur ;) .ukrayna da olaya karışmadığın sürece eğlencene, dalgana bak kimse nedenini sormuyor :) yani sıkıntı yok. tekrar gidiyorum aralığa doğru hatta yılbaşını orada düşünüyorum :)

Ferhat_V
31-10-2014, 13:39
ben hiç gitmedim ama fotolara bakınca hoşuma gitti şimdi..kartepeye haftasonu 1 2 günlük gidip neler yapılır.kıyafetler kayaklar nerden kiralanır..2 kişi 2 gün böyle bir eğlence ortalama kaça malolur ? bilenler kaba şekilde bir bilgi verebilirmi..?

ibratice
31-10-2014, 21:03
mont pantolon yazmak istedim.

o resimdeki 5000 binlik onunla üşürsün bir kere alıyorsun en az 15000 binlik al metroya bak kış sonu yarı fiyatına alabilirsin

Faruk'S
31-10-2014, 21:04
Erzurum-Palandöken'e gelmek isteyen olursa yardım gerektirecek durum olursa benimle irtibata geçebilir :)

mechanic
02-11-2014, 18:00
Bu sene erciyese abone olacam sanırsam, yakın bana. Ama önce 4x4 bi araç almam lazım