PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AHM Performance Ahmet Mucuk'tan Uzak Durun



drn106
24-10-2014, 19:42
AHM Performance sahibi AHMET MUCUK tarafından dolandırıldım.

Üstüne üstlük durduk yere az önce telefonda anneme küfür etti benim hiç bir saygısızlık etmememe rağmen ve yüzüme kapattı.

Ardından ben kendisini aradım, bana ne hakla küfür ettiğini sordum, ve bana senin kafan mı güzel ben sana küfür müfür etmedim dedi hiç utanmadan. Sonra da görüşmeyi kaydettiğimi söyleyince beni arayıp konuşalım çözelim tarzı cümleler kurdu.

Yazı biraz uzun olacak ancak asıl olaylar yazının sonunda.

Sadede gelelim:

Bir kaç ay önce, Bu ustaya 106 GTI aracımı bıraktım, arabayı benim değil, Hatay'da annemin kullandığını söyledim, yapılacakların listesini verdim, "senin valide yolda kalmasın baskı balatayı da değiştirelim kaçırıyor" dedi, tamam dedim. Baskı balata işçiliği de dahil 1000 TL'ye anlaştık, parayı ilk gün istedi, yarısını verdim. Kalanını aracı teslim alırken verecektim. Ramazan idi. Ramazan vakti, az çalışıyoruz vs. diye diye aracıma son günlere kadar dokunmadı, son gün paranın kalanını da ödedim, listenin yarısını bile yapmadan aracı verdi, bayram öncesiydi yoğundum vs diyerek arabayı eksik teslim etti, listenin kalanını daha sonraki gelişimde yapacağını söyledi, ben de kendisine aracın Hatay'a gideceğini, gelişimin uzayabileceğini söyledim. 1000 TL'nin içinde baskı balata işçiliği olmasına rağmen sıfır baskı balata alamayacağımı, bütçemi aştığını söyledim bir dahaki gelişe yapacağımızı söyledim tamam dedi. Arabayı aldım;

Ön düzen değişmiş, halen langır lungur ses geliyor, usta bu ne dedim? sen dönünce bakarız kaçmıyoruzya dedi, iyi dedim

Kurban bayramı öncesi arefeye 3 gün kala aracı tekrar teslim ettim, eski eksikler ve yeni bir kaç sıkıntıyı yapması için verdim, bir de araçta sağ kapı ve arka çamurlukta sürtme vardı, sürten araç %100 kusurlu olduğundan onun sigortasından tahsil edecektik, usta, arkadaşı olan bir kaportacıya verdi aracı. Sürekli arayıp para istemeye başladı, araçtaki sürtmeden dolayı sigortadan yatacak olan parayı istiyor, o para kaportacının değil mi diyorum, kaportacı istiyor zaten diyor, henüz arabayı teslim almamışım, boyasına bile başlanmamış, beni bankaya gönderdiler, verdikleri dosya numarası hatalı, 3 gün işten izin alıp bankalarda süründüm. Bu arada dodikte de sürtme var, eksper dodiği vermemiş, dodik alınması lazım, usta beni arıyor, senin için ikitelliye gittim dodik almaya, sen bana para yollamadın diye almadım, geri döndüm dedi, kuryeye getirtmek zorundayız dedi 50 TL kurye için para istedi. Kabul etmedim. Henüz maaşımı almamışım, maaşıma 2 gün var, usta sürekli para isteyince strese giriyorum araba kendisinde olmasına rağmen. Neyse bir şekilde bankadan hasar ücretini çektim, ustaya yolladım.

Arabayı almaya gittim, boyacı para istedi, yahu ben yolladım 2 gün önce dedim, haberim yok dedi, Arabayı aldım boyacıdan, güya Ahmet Mucuk bitirmiş arabayı, vitesler girmiyor, yahu bu arabanın baskı balata yeni değişmedi mi diyorum, evet diyor, nasıl olur diyor, bayram üstü bir bu eksikti diyorum, arabayı tekrar garaja çekiyoruz, şanzımanı indiricez tekrar diyor, bir hata yapmışım diyor, sonra diyor ki; "Arife günü, parça bulamadım, çıkma baskı taktım" Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor, belli etmiyorum. Arabayı annem kullanacak diyorum, çıkma balata sorun çıkarmaz mı diyorum, yok ben garanti veriyorum diyor, efendiliğimi bozmadan tamam dedim aldım arabayı. Arabayı teslim ettiğimde vites geçişlerinde en ufak sorun yoktu, vitesler takılmasa ruhum duymayacak. Bu arada bir önceki gelişimde bagajda sakladığım amortisör takozundan tutun amortisöre, bir kısmı SIFIR olan bir çok ürünü ustada unutmuştum, onları istedim, hurdacıya sattığını söyledi. Nasıl satarsın, farketmedin mi amortisörlerin sıfır olduğunu dedim, hiç bakmadım hurdacı geldi verdim dedi. Ona bile eyvallah dedim.

Kalorifer motoru götürmüştüm, onu takacaktı, onu da takmamış.

Debriyaj telinden çıt çıt sesler geliyor, seni uzun yolda bırakır dediği için, uzun zamandır sakladığım sıfır orijinal kısa debriyaj telini verdim, güya onu takmış, arabayı teslim aldığımda halen sesler geliyordu telden, değişmedin mi sen bunu dedim, değiştim dedi. iyi dedim. Devamı ileride.


Baskı balata bedeli önceki 1000 TL'de olmasına rağmen, 140 TL çıkma baskı balata + 100 işçilik ekledi hesaba, bayram üstü yola çıkacağım, tatsızlık olmasın diye ona da eyvallah dedim, en ufak bir laf etmedim, pazarlık bile etmedim. 200 TL daha istedi, dodik bulmuş, 200 TL daha verdim.

Hatay'a doğru yola çıktım, Sakarya yolunda vites geçişleri arabayı Ahmet ustadan teslim alırkenki gibi zorladı, sonra 5. vites boşa düştü. Bir tesise girdim parkettim, geri vitese takıp çıkayım dedim, geri vites de boşta, sallanıyor. Ustayı aradım, bunun neden kaynaklanabileceğini, yolda kaldığımı, tekbaşıma olduğumu söyledim, "benimle bir alakası yok, senin şanzıman gitmiş" dedi kapattı. Yardımcı olmak adına en ufak bir çabası yoktu, geçmiş olsun veya Sakarya'dan bir usta bulalım bile demedi. Çaresizce 4. viteste 80 km hızla yola çıktım, araba kullanırken bir yandan Ankara'da usta bulmaya çalıştım, bir süre sonra 1 ve 2. vites de gitti. 4. vites dışında da başka bir vitese sokamadığımı farkettim aracı, bir elimde telefon, duramıyorum, dursam kalkamıyacağım, bayram trafiğimde yana yana usta arıyorum. Durmak zorunda kaldığımda 3. viteste kalkış yapıyordum. Ankara'da pek çok 106 GTI sahibinin tanıdığı ismini şu an için vermeyeceğim bir usta sağolsun halimden anladı ve beni Ankara'da bekleyeceğini söyledi, güç bela Ankara'ya ulaştım, asıl film şimdi başlıyor.

Usta aracı kanala aldı, vites çubuğu düşmüş, şanzımanda hiç bir problem yok dedi, şanzımanın üstünde uzun süredir bekleyen yağlar mevcuttu ve parmak izi bile yoktu, usta bana bu şanzımanın inmediğini, baskının değişmediğini söyledi. Hatay'daki ustam da bunu teyit etti. Ardından ben de kanala bakınca debriyaj telimin uzun olduğunu gördüm, halbuki ben sıfır orijinal kısa debriyaj teli vermiştim, takmamış. Aracı alırken de taktım diye teyit etmişti. Halen devam eden çıt çıt seslerin sebebi anlaşıldı.

Zaten işçiliği daha önce ödenen baskı balataya ikinci kez işçilik ödedim, değişmeyen parçaya ödeme yaptım, debriyaj teli verdim, tel ortada yok, unuttuğum parçalar hurdacıya verilmiş. 20 gündür dodikler gelmedi.

20 günden sonra ilk defa telefonla görüştük, kendisinin yaptıklarını yüzüne vurunca ne yapacağını şaşırdı, saygısızlık yapmamama rağmen sürekli lafımı böldü ve konuşmama izin vermedi, konuşmama müsade edecek misin deyince de "YA S....R GİT A...A KODUĞUMUN EVLADI" diyerek telefonu yüzüme kapattı. Ardından tekrar kendisini arayıp bana ne hakla küfrettiğini söyleyince, kafan mı güzel manyak mısın öyle bir şey olmadı dedi (aklı sıra o an konuşmayı kaydedeceğimi düşündü, ama ben küfür ettiği konuşmayı da kaydetmiştim) ve kendisine konusmaları kayıt altına aldığımı söyledim telefonu kapattım, sonra tekrar aradı, ya konuşalım çözebiliriz bu işi vs. şeklinde cümleler kurdu, fakat ben yandım başkaları yanmasın, bunları burada açıklamayı borç bildim. Forumda beni tanıyan arkadaşlar ne kadar sağduyulu ve saygılı olduğumu bilirler. Hodri meydan, çıksın kendini savunsun Ahmet Usta, yazdıklarımda tek bir yalan, yanlış, çarpıtma yoktur.

Esnaf geçinip bütün saygınıza efendiliğinize rağmen annenize söven insanlardan uzak durun.

Forum yöneticileri eğer isterlerse ses kayıtlarını kendilerine gönderebilirim.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

levent
24-10-2014, 19:59
Valla ne desem bilemedim, geçmiş olsun temelde. Fakat başka yer mi kalmadı koskoca istanbul'da da illa oraya gittiniz 1 defadan fazla? Hadi referans oldu birisi diyelim, referans olan kişi nerede, vicdanı nerede?

Telefon konuşmaları da varsa elinizde bence direk avukata havale edin onunla muhatap olsun tekrar küfür işitmek durumunda kalmazsınız. Yaptım diyip yapmadığı işleri de fatura ettirirsiniz, zararınız kalmaz o işten davayı kazanınca avukat masrafınızı da karşı taraf ödemek durumunda kalır ayrıca bildiğim kadarıyla.

Ama yaptığı büyük terbiyesizlik bence. Değiştirmeyip değiştirdim demek ne demek, hele kaportacıyı hesaba bile katmadım ki bozacı-şıracı muhabbeti gibi biraz o denklem.

EREN34
24-10-2014, 19:59
Ustayıda sizide tanımam. Birde diğer açıdan dinlemek lazım derim.

Bu arada Anadolu Yakası uygunsa iyi&dürüst bir usta tavsiyesinde bulunabilirim.

drn106
24-10-2014, 20:06
Valla ne desem bilemedim, geçmiş olsun temelde. Fakat başka yer mi kalmadı koskoca istanbul'da da illa oraya gittiniz 1 defadan fazla? Hadi referans oldu birisi diyelim, referans olan kişi nerede, vicdanı nerede?

Telefon konuşmaları da varsa elinizde bence direk avukata havale edin onunla muhatap olsun tekrar küfür işitmek durumunda kalmazsınız. Yaptım diyip yapmadığı işleri de fatura ettirirsiniz, zararınız kalmaz o işten davayı kazanınca avukat masrafınızı da karşı taraf ödemek durumunda kalır ayrıca bildiğim kadarıyla.

Ama yaptığı büyük terbiyesizlik bence. Değiştirmeyip değiştirdim demek ne demek, hele kaportacıyı hesaba bile katmadım ki bozacı-şıracı muhabbeti gibi biraz o denklem.

Forumdan bir arkadas referans olmustu, bir önceki gidişten alacağım kaldığı için de daha doğrusu fazla para ödediğim için de ikinci kez mecburen oraya gittim.


Ustayıda sizide tanımam. Birde diğer açıdan dinlemek lazım derim.

Bu arada Anadolu Yakası uygunsa iyi&dürüst bir usta tavsiyesinde bulunabilirim.

Araç artık Hatay'da, annem kullanıyor. Yılda 1-2 defa İstanbul'a geliyor araç, yine de teşekkürler. Diğer tarafı da dinlemek lazım tabi ki.

Slmcnsl
24-10-2014, 20:08
pes!!
10krktr

TigeR
24-10-2014, 20:18
Daha öncede bir konu açılmıştı AHM performance ile ilgili.Ve ses kaydı var isteyene yollayabilirim denildikten sonra karşı tarafın pek savunacak yanının kaldığını düşünmüyorum geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum.

Melih-Ö
24-10-2014, 20:26
Karşı tarafı tanımam, ön yargılı olmakta istemem ama Diren ile bir kez plaka ticaretimiz oldu. Oldukça efendi, hoşgörülü, saygılı ve anlayışlıydi. Çok üzüldüm gercekten yaşadığın şeylere, büyük geçmiş olsun.

c20let
24-10-2014, 20:39
Ahm ile ilgili ilk şikayet konusu değil yanlış hatırlamıyorsam. Elinizde kanıtlar varsa olay anlattığınız gibiyse yasal olarak hakkınızı arayın sonuna kadar.

weST.27
24-10-2014, 20:41
Kime güvenip araba bırakacağını şaşırıyor malesef artık insan yazık günah çok üzüldüm durumunuza allah sabır versin

-ER-
24-10-2014, 20:43
Büyük geçmiş olsun. Akıl verme işlerinide hiç sevmem olmuş olayın üstünede 2-3 araba şans eseri koşturdu diye her ustaya inanmamak lazım :)

Tuncay
24-10-2014, 20:47
Buraya araba birakip aylarca bekleyip usanmayan kisiler var Allah yardimcilari olsun
Bide facede oyle geliyoruz boyle geliyorum biraz yavas gelin :)

ondertopcu
24-10-2014, 20:55
Boyle esnaflik olmaz. Karsi tarafi dinlesen ne olur dinlemesen ne olur?? Anaya kufur etmekte nedir.

YsnErhn
24-10-2014, 20:56
Bu garaj hakkında böyle şeyler duyunca nedense hiç şaşırmıyorum. Yaklasık 1 yada 1,5 yıl önce yakın bir arkadasımda sizinkine benzer olaylar yasadı bu garajda. Sizede büyük geçmiş olsun..

BaybuRtlu69
24-10-2014, 20:59
Çok geçmiş olsun

Piyasanın çivisi çıkmış

Volkann
24-10-2014, 21:02
ilk değil bence sonda olmayacaktır.

fzs106
24-10-2014, 21:10
Geçmiş olsun kardeşim:)

dietpepsi
24-10-2014, 21:15
ben bu yazilarlari okuyunca karsi tarafi pek dinlemeye gerek yok diye dusunuyorum

Bence hemen iyi bir avukata ver .
baskalarida yanmasin

Osmrdn
24-10-2014, 21:18
Okurken gerildim.Allah kolaylık versin...

skyhigh
24-10-2014, 21:21
gene yakın zmanda bu garaj hakkında böle şeyler yazıldı gitmeyin vermeyin aracınızı arkadaşlar

MBuğra
24-10-2014, 21:21
Eğer ses kayıtları gerçekten elinizde varsa, ibret-i alem için yayınlamalısınız.

Cliosportve
24-10-2014, 21:27
diyecek cok sey varda kendisinide yakından tanırız pek konusmayalım yanlış anlasılmasın
yanlız genel olarak bir yorum yapayım son yıllarda ustalarda bu moda olmaya basladı
işçilikten kazanc saglamak (normal olarak)
alınan parcalardan kar gütme
aracıdan kar gütme
hasır altı edilen parcalar
bu parca bozuk deyip, gereksiz degişip, kalan parcayı ayrı degerlendirme
birinden bozuk diye cıkardıgın parcayı baskasına iteleme
sagdan soldan cıkma parca kovalayıp, alıp müsteriye 2 katına satıp aldıgı kişiyede parasını odememe
yeri geldiginde musteriyi kucaga dusurdumu yetkili servisten fazla fiyat cekmek
son bomba kasıtlı bazı seyleri eksik yapıp 2. sefer için bir masraf kapısını acık tutma

dedgim gibi kimse yanlıs anlamasın bunlar olan seyler
koca istanbulda kime güvencegini sasırdı insanlar

sinanbaysal
24-10-2014, 21:32
Daha önceden de böyle bi şikayet konusu açılmıştı ahm garaj ile ilgili. Bence hic durmayin verin avukata fitil fitil getirin burnundan.

Oznsrl
24-10-2014, 21:38
Büyük geçmiş olsun büyük sabır göstermişsiniz.Benimde hatırladığım yine bu tarz bi konu açılmıştı parası alınan parçaların takılmaması çıkma parçalar takılma gibi şeyler. Sırf böyle şeyler yaşamamak böyle insanlarla muhattap olmamak için ağır hafif yağ ıvır zıvır bütün bakımlarımı yetkili servise yaptırıyorum kafamda hiç bi şüphe kalmıyor herşeyd e 4 4 lük yapılıyor

DD'1907
24-10-2014, 21:50
Bu sektörde Doğru Düzgün Adamların Sayısı malesef Bir elin parmağını geçmeyecek kadar azaldı.AHM ile ilgili daha öncede bu tarz şeyler/kötü işcilik vs. gibi şeyler duymuştuk. geçmiş olsun eğer hakkınızı arama durumunuz varsa kesinlikle arayın ki bundan sonra insanlara keklik gözüyle bakmmasınlar.

sinan-s
24-10-2014, 22:13
Ben neden yetkili servise gidiyorum acaba ?? Sorarmısınız....

Böyle ucuz işlerle,uğraşmamak için...

Berkan
24-10-2014, 22:21
Vallah tebrik ederim iyi sabır ve sag duyu varmıs ben okurken daraldım bunaldım gırtlagına sarılmıştım çoktan

Mivec_4G63
24-10-2014, 22:35
Bu forum neler gördü, karşı tarafı da bir dinlemek lazım. Küfür falan hoş değil, umarım konu tatlıya bağlanır.

ygtrn
24-10-2014, 22:37
yahu tamam bu çakallıkları yaptın ettin iyi b..k yedin, ya adam uzun yola çıkacak bayram arefesi, insanın hiçmi içi acımaz bu adam bu arabayla bayram seyran yollarda kalır sünür.... herhalde araba nasılsa hataya gelcek bidaha gelmez salla gitsin demiştir diye düşünüyorum....

çok saçma sapan bi olayda ankaradan şerefsiz haysiyetsiz çıkmacımı yada ustamı ne b..k olduğunu bilmediğim bi şahsiyet yüzünden başıma gelmişti, ama ben maddi olarak zarara uğramamışştım sadce vakit kaybetmiştim, sorun aracımın şanzımanıyla alakalıydı... o it nasıl gece nasıl rahat uyuyor halen anlamıyorum

EEE
24-10-2014, 22:41
yahu tamam bu çakallıkları yaptın ettin iyi b..k yedin, ya adam uzun yola çıkacak bayram arefesi, insanın hiçmi içi acımaz bu adam bu arabayla bayram seyran yollarda kalır sünür.... herhalde araba nasılsa hataya gelcek bidaha gelmez salla gitsin demiştir diye düşünüyorum....

çok saçma sapan bi olayda ankaradan şerefsiz haysiyetsiz çıkmacımı yada ustamı ne b..k olduğunu bilmediğim bi şahsiyet yüzünden başıma gelmişti, ama ben maddi olarak zarara uğramamışştım sadce vakit kaybetmiştim, sorun aracımın şanzımanıyla alakalıydı... o it nasıl gece nasıl rahat uyuyor halen anlamıyorum
Iste haram böyle bir şey bir süre sonra tum nefsi koreltir

oğuz
24-10-2014, 22:41
bu kadarıda harbiden pes yani.Sen çok yüz vermişsin abi herşeye böyle he diyip para verilir mi gözünü seveyim ya..Avukata ver abi şahitlerde var zaten...

Erdal Uzunoglu
24-10-2014, 22:51
Kardesim senin düştüğün duruma ahm nin orda düşen cok varda kimse konusmuyor sen ilk degilsin sonda olmayacaksın ...
ahm yi savunan o bikac arkadaş vardı kefil olanlar ciksinlar savunsunlar
büyük geçmiş olsun kardeşim

Onurkk06
24-10-2014, 22:58
Geçmiş olsun dediklerin doğruysa ve hala burayı savunanlar varsa cok dikkatli olmak lazım insan kime güveneceğini şaşırıyor

bladerk
24-10-2014, 23:06
Ahm ahmetin yeni ortagiyim araciniz ilk geldigim gunlerde gelmisti hatirliyorum arac arife gunu saat 15:30 civari boyacidan cikip garaja geldi. Ahmet once bozuk olan cam motorunu degistirdi ardinda test surusune cikti geldiginde abi aracin debriyaji kaciriyor bu adam hataya gidecek debriyajinida degistiriyim dedi cevresinde calistigi firmalari aradi butun parcacilar kapali olunca elimde bir adet debriyaj var cikma ama bunu takalim adam yoluna gidebilsin dedi aracin debriyajini degistirdi ardinda siz geldiniz durumu size anlatip cam motorunu cikmasiyla vede debriyaji cikmasiyla degistirdigini soyledi sizde araci alip gittiniz ardindan bazi dostlarimiz arayip ahmet hakkinda soylediginiz kelimeleri soyledi(size atilan mesaj ve cevaplar konuya eklenicek) bugun sizin ile konusurken ahmetin yanindaydim ve gayet sakin konusuyordunuz o esnada bir kamyon biz yolda iken uzerimize kirdi emniyet seridine sikistik oluyodukciddi bir kaza atlattik frene basip direksiyonu kirinca kamyoncuda ne sulale ne ana biraktik ahmetin telefonu elinden dustu kapanmisti sonra tekrar sizi aradi siz sanirim kufuru uzerinize alindiniz yada siz bnu bahane etmeye calisiyorsunuz bilemiyorum. Buna adalet bakanligi karar vericek. Ardindan telefonu kapattiniz ve ahmetin aramalarina cevap vermediniz. Ardindan sizi iki kerede ben aradim hem yanlis anlasilmalari hemde aradaki problemleri duzeltmek adina sizden bir cevap yada donus alamadim.ardindan sizin boyle bir konu acitigi haberinizi aldik konuyu okuduktan sonra ozellikle dolandirici gibi kelimeleriniz uzerine avukatimi yonlendirdim. Sizinle ilgili yapilan islemlere dair kesilen faturayida gonderdim. Insanlari tek tarafli habersiz kayda almak vede bir kisi hakkinda dolandirici iddiasiyla sosyal medyada karalama yapmak ve cesitli sekillerdeki tavriniza karsi size dava aciyoruz. Yapilan hersey ortadadir faturalidir sahitlidir dava sonucu da bu karalama yapmaya calistiginiz siteye bildirilecektir. Bakalim insanlari karalamak bukadar kolaymiymis buna adalet karar versin. Bu konudaki hicbir mesaj silinmesin mahkemece incelenicektir. Herkezin yazdigi postlarin ekran goruntusu alinmistir.

ygtrn
24-10-2014, 23:18
peki abi değiştirilmeyen debriyaj teli ve hiç olan malzemeler(amortisör takoz vs vs) bunları içinde bi açıklama yapın madem varsa yanlış bilinen yada anlatılan bişey bizde bilelim...

Tuncay
24-10-2014, 23:20
Mmmm aba altindan sopa gosteriyorsun
Hem suclu hem guclu modeli
İlk olan bisey degil bu daha oncede bu tamirhane ile ilgili cok sikayet duyduk bu forumda
Baskin hirsiz evsahibinden baskin cikar gibi bisey geldi bana
İnsallah sonuca tez zamanda ulasilir

Slmcnsl
24-10-2014, 23:22
diyecek cok sey varda kendisinide yakından tanırız pek konusmayalım yanlış anlasılmasın
yanlız genel olarak bir yorum yapayım son yıllarda ustalarda bu moda olmaya basladı
işçilikten kazanc saglamak (normal olarak)
alınan parcalardan kar gütme
aracıdan kar gütme
hasır altı edilen parcalar
bu parca bozuk deyip, gereksiz degişip, kalan parcayı ayrı degerlendirme
birinden bozuk diye cıkardıgın parcayı baskasına iteleme
sagdan soldan cıkma parca kovalayıp, alıp müsteriye 2 katına satıp aldıgı kişiyede parasını odememe
yeri geldiginde musteriyi kucaga dusurdumu yetkili servisten fazla fiyat cekmek
son bomba kasıtlı bazı seyleri eksik yapıp 2. sefer için bir masraf kapısını acık tutma

dedgim gibi kimse yanlıs anlamasın bunlar olan seyler
koca istanbulda kime güvencegini sasırdı insanlar

katılıyorum. güzel yazmışsın.

RafetAraç
24-10-2014, 23:27
Gitmeyn ve tavsiye etmeyn isminde hayır yok zaten ahmet performans

ceyhun737
24-10-2014, 23:29
Peki ya araçtan hurdaya satılan Parçalar bunlara da bir açıklama yapar mısınız eğer doğruysa? Bayram ağzında Çıkma parçalarla aracı teslim etmek sizce etik mi?

Mert G
24-10-2014, 23:29
Insanlari tek tarafli habersiz kayda almak vede bir kisi hakkinda dolandirici iddiasiyla sosyal medyada karalama yapmak ve cesitli sekillerdeki tavriniza karsi size dava aciyoruz. Yapilan hersey ortadadir faturalidir sahitlidir dava sonucu da bu karalama yapmaya calistiginiz siteye bildirilecektir. Bakalim insanlari karalamak bukadar kolaymiymis buna adalet karar versin. Bu konudaki hicbir mesaj silinmesin mahkemece incelenicektir. Herkezin yazdigi postlarin ekran goruntusu alinmistir.
İnsanları tek taraflı habersiz kayda almak suç olduğuna göre önceden insanlardan onay alarak bilgileri dahilinde aldınız değil mi ekran görüntülerini?

ArMy
24-10-2014, 23:34
Geçenki amerikadan jant getirme konusunda yazılanlar bazılarında kalıcı etki bırakmış hemen karşıt harekat başlamış..

Konu sahibine geçmiş olsun..

drn106
24-10-2014, 23:34
Ahm ahmetin yeni ortagiyim araciniz ilk geldigim gunlerde gelmisti hatirliyorum arac arife gunu saat 15:30 civari boyacidan cikip garaja geldi. Ahmet once bozuk olan cam motorunu degistirdi ardinda test surusune cikti geldiginde abi aracin debriyaji kaciriyor bu adam hataya gidecek debriyajinida degistiriyim dedi cevresinde calistigi firmalari aradi butun parcacilar kapali olunca elimde bir adet debriyaj var cikma ama bunu takalim adam yoluna gidebilsin dedi aracin debriyajini degistirdi ardinda siz geldiniz durumu size anlatip cam motorunu cikmasiyla vede debriyaji cikmasiyla degistirdigini soyledi sizde araci alip gittiniz ardindan bazi dostlarimiz arayip ahmet hakkinda soylediginiz kelimeleri soyledi(size atilan mesaj ve cevaplar konuya eklenicek) bugun sizin ile konusurken ahmetin yanindaydim ve gayet sakin konusuyordunuz o esnada bir kamyon biz yolda iken uzerimize kirdi emniyet seridine sikistik oluyodukciddi bir kaza atlattik frene basip direksiyonu kirinca kamyoncuda ne sulale ne ana biraktik ahmetin telefonu elinden dustu kapanmisti sonra tekrar sizi aradi siz sanirim kufuru uzerinize alindiniz yada siz bnu bahane etmeye calisiyorsunuz bilemiyorum. Buna adalet bakanligi karar vericek. Ardindan telefonu kapattiniz ve ahmetin aramalarina cevap vermediniz. Ardindan sizi iki kerede ben aradim hem yanlis anlasilmalari hemde aradaki problemleri duzeltmek adina sizden bir cevap yada donus alamadim.ardindan sizin boyle bir konu acitigi haberinizi aldik konuyu okuduktan sonra ozellikle dolandirici gibi kelimeleriniz uzerine avukatimi yonlendirdim. Sizinle ilgili yapilan islemlere dair kesilen faturayida gonderdim. Insanlari tek tarafli habersiz kayda almak vede bir kisi hakkinda dolandirici iddiasiyla sosyal medyada karalama yapmak ve cesitli sekillerdeki tavriniza karsi size dava aciyoruz. Yapilan hersey ortadadir faturalidir sahitlidir dava sonucu da bu karalama yapmaya calistiginiz siteye bildirilecektir. Bakalim insanlari karalamak bukadar kolaymiymis buna adalet karar versin. Bu konudaki hicbir mesaj silinmesin mahkemece incelenicektir. Herkezin yazdigi postlarin ekran goruntusu alinmistir.

Ben de avukatlarımla görüştüm merak etmeyin,

ayrıca bana fatura falan kesmediniz, şu saatten sonra keseceğiniz faturanın EVRAKTA SAHTECİLİK kapsamında cezai işleme maruz kalacağını unutmayınız.

Son olarak, şu yazdığınızla forumda herkes neyin ne olduğunu anladı, benim konuşmama gerek kalmadı.

Üzerine kamyon sürmüş de emniyet şeridine sıkışmış :) Kamyoncuya küfür etmiş :)

Slmcnsl
24-10-2014, 23:40
-araçtan çikan parçaların hurdaya satılması( amortisör takozu vs 0 parçalar)
-çikma parçalarla araç teslim edip garantisi biziz demek
-değiştrilmeyen debriyaj teli( değiştirildi denilen?)
-geçmeyen vitesler
-takilmayan kalorifer motoru
-indi denilip inmeyen şanzıman
-değişmeyen baskı
-ödenen ikinci işçilik bedeli
-değişmeyen parçaya yapilan ödeme
-gelmeyen dodik
-edilen küfür

konuyu okuduktan sonra aklimda oluşan ve cvbını merak ettiğim topic'ler..

tremx
24-10-2014, 23:40
buyuk gecmis olsun yapilanlar cok yanlis ozellikle bu camiadan bir esnafin yapmasi hic olmamis.bende 106m varken birkac ustayla calistim fakat Eyup ustadan gordugum ilgi alaka ve hizmeti hic birinde gormedim hala bi derdim olsa whatsapp dan yazarim cewap werir sagolsun.

Firattoptas
24-10-2014, 23:42
Ahm performans ahmet abiyi 1-1.5 ay önce bladerk erkut abi sayesinde tanıtım çorluda cıkıp dükkana gittik bir işlemimiz vardı saolsun ahmet abi geç saatte gitmemize rağmen o saatte olamayacak işimizi elimizdeki imkanlar dahilinde çözdü dahasıda ayara çıktığımızda bizimle kendi arabasıyla çıkıp çatalcaya kadar geldi yolda durup muhabbette ettik dükkandada konusduk baya suraya geleceğim ben evveliyatı bilmem benim gördüğüm kadarıyla bu tarz bir insan değil tabii yaşayan bilir o ayrı yanlış anlaşılmasın ayrıca benim bunu söylememde bana bir artısı yok sadece yakın zamanda gördüğümü paylaşmak istedim

fzs106
24-10-2014, 23:44
Bir küsür yıl önce başladığimiz red106 yı hızlandırma çalışmalarımıza bir kaç arkadaşın iknasıyla AHM PERFORMANCEDE yaptırma kararı aldık.

İlk aşamada düşüncemiz ince kısa polişh yazılımdı fiyatta anlaşıldı araç teslim edildi
bir kaç gün sonra kapak söküldü ahm tarafından polişhin yapıldığı fakat kapagın değişmesi gerektiği haberi aldık gidip kapağa baktıgımızda 2 ile 3 silindirin tam ortasında büyük bir kaynak vardı (bu kaynağı hiç işten anlamayan bir çırağa yada kör bir arkadaşa gösterin orda kaynak oldugunu görür)
bir düşünün ustasın araç yüklüyosun bu aracı hızlandırmak için söktün araca polişh yapıcaksın kapagı söküyosun söktükten sonra hiç yüzeyine bakmadınmı kör olsa o kaynağı görür .
sözde pize polişhin yaptıktan sonra kaynağı gördüğünü bu kapagın değişmesi gerektigini söyledi bu kaynağını görmedınmı dedıgımızde ben yüzeyine bakmadım yüzeyi kirli ve kurumluydu dedi fakat kapagın her yeri pırıl pırıldı .
yeni kapak alınması lazım dedi tamam dedik 1000 tl oldugunu söyledi onada tamam dedik (şuan red106 itb montajı için magiçte kapak söküldü ve kapagın limit çizgisinde taşlandığı daha önce 2 ci gözün supap yerinin patladığı yerinin kaynak görüp tamir olan bir kapak taktığını gördük )
2 gün önce kapak söküldü kapağı magiçten aldık akşamında ahmet ustanın yanına gittik ve kapağı gösterdik kapağı yere koydum kapağın yüzeyinde ne gördüğünü söylemsini istedim .
ahmetin yorumu =bu araç motor kırmış
hayır araç motor kırmadı dedik kapagın durumunu söyle dedik
ahmet kapağa iyi dedi ve kapagın limiti altında taşladıgını supap yerlerinin patladıgını tamir gördüğünü söyledim bu kapak sıfır ben bu kapağı 3 defa daha taşlarım dedi .
bu kapağı alırken bize kapağın 0 yakın oldugunu sadece bir kere taşlandıgını söyledi
dün ise kapağı aldıgı zaman eyik oldugunu daha önce taşlı oldugunu kapagın böyle olması gerektiğini söyledi
peki kapak böyle olması gerektiyse neden en kalın contayı koydun dedıgımızde cevap bulamadı. araç teslim alınalı 2000 km olmadı şimdi yeni kapak alınıcak burdaki işçiliginden dolayı ahmete teşekkür ediyoruz
bu enson olan olay !!!


ınce kısa polısh yazılım için başladıgımızda aracı bitirmesi 1 ay sürdü aracı dynoya cıkaması kaldı bunun parasınıda işin işlk basında 500 tl dynoyla birlikte yazılım parasını verdik peşin arac tam 4 yada 5 hafta civarı dükkanının karşısındakı otoparkta pislik icinde bekledi bize bahanesi dyno dolu cok sıra var yanındakı arkadaslarımızdan ögrendıgımız kadarı ıle ahm nın parasının olmadıgı yazılımı ondan yaptıramadıgını söyledıler gene gıttık yazılım parasını karttan cekelım genel sana verdıgımız 500 tl yı genel hesaptan düseriz dedik kendı yaptırıcagını söyledı nıhayet yazılım yapıldıgını söyledı fakat dynoya cıkmadıgını cok dolu oldugunu söyledı ( mekanın adını vermıcem sonradan ögrendıgımız ahm nın dyno ıcın hıc aramadıgı yazılım ıcın gıttıgı gunde dynonun bos oldugunu ve yazılımıda 100 150 tl lık standar 8200 yazılım attıgını ögrendık bız bu ücret ıcın 500 tl verdık

ahm nın dedıgıne göre arac yazılımdan cıktıktan sonra test sırasında yag pompasının pislik toplaması sonucu yatak sarmış krank kollar degişcek ve motor komple rektefıyeye gıdıcek
onada tamam dedik motor söküldü
madem dedık motor ıncek pıst egzantırık yapalım fıyatta anlastık motor rektefıyeye gıtttı geldı ama bız hıcbır parcanın eskısını goremedık eskı parcaları gormek ıstedıgımızde üzerimize 3 tane söket atmıstı hıc unutmam
motor rektefıyeden geldı 2 haftaya yakın toplanmadı öyle yerde durdu sonucunda pıstonlar gıydırıldı sanzuman takıldı motor yerde durmakta aracı mekanık ıtecek takarsak daha ıyı olucagını soyledı onada artı fıyat yazdı oky dedık motor yerde arac askıda 2 hafta tornacıdan mekanık ıtecek gelmesını bejkledık 2.haftanın sonunda ıtecekler geldı ama emme yada egzos tam hatırlamıorum bırını yanlıs geldıgını yenıden tornacıya gonderdıgını soyledı 2 haftada oyle gectı 3. haftanın sonlarında motor toplandı ve arac calıstı 4 haftadan fazla mekanık ıtecek ıcın bekleyen red106 toplandı aracı gecen sene ıst lun kilit trafıguınde beylıkduzune kendı getırdı ve bıze teslım ederken frenler patlamıs radyatorede kalın bı vıda atmıs su kacırıo nolcak dedım bu vıdayı sokun daha kalın atın kacırmaz dedı ve o karda evıne bıraktı ahm ustamızı
aracı 100 km den az kullandıktan sonra ıtecekler cok sıddetlı bır sekılde vurmaya basladı ve aracı ahm ye gerı goturduk iteceklerden bi kac tanesı bozuk degısmesı gerektıgını soyledı fakat bıze aracı teslım ederken aracta mekanık ıtecek oldugunu soylemıstı sesımızı cıkarmadık aracı yaptı bız radyator aldık ahm ye verdık montajını yaptı ( sonradan o radyatoru ben aldım aracınıza taktım sızden para almadım dıcek ahm usta ) arac partner kulagı takmasını ıstedık kırılmasın dıe bu asamada onuda taktı sozde ama eskı kulagı taktı onuda 3 defa kırıldı 1 ay ıcınde ordanda tesekkur borcluyuz

red106 yenıden bıttı teslım aldık
motor rodajına oyle boyle basladık aracın fren arka dıngıl dıreksıyon kutusu eksıklerı vardı rodaj bıtımıne yakın ahm ye aracı verdık eksıklerı yapması ıcın
4 fren merkezı 4 dısk 4 balata dıreks kutusu tamırı dıngıl tamırne 2000 bın kusur lıra yazdı ve
4 merkeze 500 tl yazıldı 2 gun once sılındır kapagını gostermeye gıttıgımızde arka merkezlerın degısmedıgı soyledım daha once ben kendım degıstırdım dıyen ahm bıraz sonra ben degıstırmedı dıngılle bırlıkte tornacıya gonderdım o degısırdı dıcektı
dun dıreksıyon kutusunuda yaptırdıgını soylede anahtar bıle deymemısti
2 gün once konustugumuzda 4 dıskın degıstıgını soyledı yenıden arka dıskler degımemıstı fakat
sonradan cıkan parcaları ıstedıgımızde hepsını hurdaya attıgını soyledı
ahm ye gore bu işlerin hepsı yapıldı fakat red106 ya hıcbır sey yapılmadıgı alelan ortadadır
arac suan magıc te itb montajı ıcın kapak söküldü ve kapagın bıtık oldugu ortaya cıktı bız bu kapaga 1000 tl para verdık
kapakla bırlıkte krank kollarıda yazmıstı 1000 tl lık kapak bıtık cıktıgına gore kırangın ve kollatrın degısıp degısmedıgını siz düşünün ben inanmıyorum
araca bı ara c2 headers takalım dedık anlastıgımız kısı ıle fıyatı duyunce ne olduysa adamla konustuktan sonra ahm fıyat ıkıye katlandı ve bız vazgectı
ıtb baglayalım dedık o zaman um 106 da olan ıtb yı alalım dedık ve sahıbı ıle anlastık fıyatta sonra kendısı vazgectı draglara cıkıcagını ıtb yı sonra verıcegını soyledı tmm dedık draglarada cıkmadı ıtb yı sok takalım red106 ya dedık um nın sahıbı ıtb yı satmaktan vazgectı meger ıtb ahmet ustanınmıs ıtb yı bızım alıcagımız duymus umden söküp almıs biz almıyalım kapak sökülmesın kapagın bıtık oldugu ortaya cıkar dıe heralde
red106 ya gecen sene ahm de sözde yapılan işlemlerin masrafının ödemesını yaptık en son işlemden 600 tl kaldı onuda vermedık ki böyle bısey cıkıcagını bılıoduk
arac suan magıc te bu yaptımız masrafların hepsını yenıden 2. ye yapıcaz bız ahm performace den ne para talep ettık nede baska bısey sadece red106 ya yaptıgı işcilik ve kendısının esnaflıgı ortada

cıkan parcaları ıstedıgımız zaman ahmet ustanın cevabı
20130901_154229.mp4 - YouTube

sözde dingil tamırı arac teslım alınalı 2000 bın km olamadı

20130901_133451.mp4 - YouTube

Red106 - YouTube

kimseyi afiş etmek istemiyoruz kımseyı kırmak ıstemıyoruz fakat bu araca ahm performancede 10 bın kusur lıra harcadım ve arac ortada aynı masrafı gene yapıyorum
ben bu camıaya yenı gırdım ama son 1 senede cok yol kat ettım cok kişilerle tanıstım ama ahmet usta gıbısını gormedım sunuda soylemek ısterım bu sıkıtıları ahm performancede yasayan sadece ben degılım cok yasaya kısıler var fakat herkes sessız kalıyor ben bunuda anlamıs degılım

bladerk
24-10-2014, 23:47
Benim orada gordugum ahmet fren balatalari bilumum cikan parcalar yani patlak ve bozuk olan parcalari alabilirsin dedi ve kendisi kalsin dedi. Ayriyetten getirdigi parcalar cikmaydi ve rafta duruyo degisenler hatta arkadasin yeni dodikleride geldi ancak garaja ugramadi. Ayrica soylemeden telefon kaydi sucmus bende yeni ogrendim sosyal medya ekran goruntuleri degil. Bahsedilen debriyaj teli onceki bakiminda sahsin getirdigi ile degistirilmis. Orda benim gordugum sadece tele ayar yapildi. Ayrica biz sopa gostermiyoruz madem arkadasin soyledikleri gercek dava sonucu bildirecegimi zaten yazmistim. Madem ortagim dolandirici patlak amortisor takozlarini satarak bogazda yali alacak bende biliyim dimi. Benim arkadasa onerim aramizdaki gereksiz tatsizligi duzeltip en duzgun sekilde islerinizin yapilmasidir. Bunun icin arac sahibi bana da ulasabilir. 05366924725 anladigim kadariyla aralarinda gereksiz bir tartisma olmus.

Sert@ç
24-10-2014, 23:49
Çıkma parça ve faturalı ?

fzs106
24-10-2014, 23:49
Ama suan magic's red 106 sağlıklı bir şekilde kosturuyor ve profosyenel ellerde magiç performance ustalari aracimla kendi araçları gibi ilgilenip baktiklari için

gemsazr9
24-10-2014, 23:50
herhalde tüketici hakları hakem heyetine başvurulunacak ondan sonra bilirkişi olarak teknik üniversite arabayı inceleyip rapor tutacak . zaten üniversite bu işi çok kolay çözer .

fzs106
24-10-2014, 23:55
TabI bu yazdıklarım 2 sene önce yasamistim ve tekrardan paylasmak istedim aracımi ordan alıp tekrardan magic performance de motor komple sokulerek tekrar yapılmıştır ve suan yürü ru bellidir buda profosyenel ellerde çalışma farkı diyelim

drn106
25-10-2014, 00:02
Benim orada gordugum ahmet fren balatalari bilumum cikan parcalar yani patlak ve bozuk olan parcalari alabilirsin dedi ve kendisi kalsin dedi. Ayriyetten getirdigi parcalar cikmaydi ve rafta duruyo degisenler hatta arkadasin yeni dodikleride geldi ancak garaja ugramadi. Ayrica soylemeden telefon kaydi sucmus bende yeni ogrendim sosyal medya ekran goruntuleri degil. Bahsedilen debriyaj teli onceki bakiminda sahsin getirdigi ile degistirilmis. Orda benim gordugum sadece tele ayar yapildi. Ayrica biz sopa gostermiyoruz madem arkadasin soyledikleri gercek dava sonucu bildirecegimi zaten yazmistim. Madem ortagim dolandirici patlak amortisor takozlarini satarak bogazda yali alacak bende biliyim dimi. Benim arkadasa onerim aramizdaki gereksiz tatsizligi duzeltip en duzgun sekilde islerinizin yapilmasidir. Bunun icin arac sahibi bana da ulasabilir. 05366924725 anladigim kadariyla aralarinda gereksiz bir tartisma olmus.

Hurdacıya satılan ürünler şimdi bir anda rafta oldu,
Sıfır iken çıkma oldu,
Ben hangi parçalara kalsın demişim?

Konuştukça batıyorsunuz. Şu ana kadar uğraşmayayım dedim mahkemeyle savcılıkla, ancak görünen o ki beni buna mecbur edeceksiniz.

Size havale yaptım, Türk ticaret kanununun 23. maddesine göre 7 gün içerisinde fatura düzenleyip bana teslim etmeniz gerekiyordu, kestiniz mi, hayır. Şimdi burada çıkıp faturalar elimizde cart curt diyorsunuz. Sizin elinizde bu yaşananlardan sonra düzenlenen bir fatura varsa evrakta sahtecilik suçu işlemiş oluyorsunuz, ve bu sefer de TCK 5237'ye göre ağır cezada yargılanıyorsunuz.

Üstümüze kamyon kırdı kamyoncunun anasına küfür ettik diye burada yüzlerce insanın aklıyla dalga geçeceğinize bence yol yakınken şapkanızı önünüze koyun ve hem benden hem de diğer mağdurlardan özür dileyin, aksi halde benim değil sizin başınız ağrıyacak.

Son olarak; abanızdan sopanızdan tehditinizden asla korkmam, korkacak olsam sizden paramı geri alır burada konu açmazdım. Elinizden geleni ardınıza koymayın.

Anıl E.
25-10-2014, 00:02
Her şeyi geçtim bir esnaf hakkında bu kadar şikayet normal değil . İlla ki kötü zamanlar şanssızlıklar olacaktır ama bu istatik olarak yükselerde geziyorsa bir anormallik var demektir.

Geçmiş olsun .

drn106
25-10-2014, 00:13
Benim orada gordugum ahmet fren balatalari bilumum cikan parcalar yani patlak ve bozuk olan parcalari alabilirsin dedi ve kendisi kalsin dedi. Ayriyetten getirdigi parcalar cikmaydi ve rafta duruyo degisenler hatta arkadasin yeni dodikleride geldi ancak garaja ugramadi. Ayrica soylemeden telefon kaydi sucmus bende yeni ogrendim sosyal medya ekran goruntuleri degil. Bahsedilen debriyaj teli onceki bakiminda sahsin getirdigi ile degistirilmis. Orda benim gordugum sadece tele ayar yapildi. Ayrica biz sopa gostermiyoruz madem arkadasin soyledikleri gercek dava sonucu bildirecegimi zaten yazmistim. Madem ortagim dolandirici patlak amortisor takozlarini satarak bogazda yali alacak bende biliyim dimi. Benim arkadasa onerim aramizdaki gereksiz tatsizligi duzeltip en duzgun sekilde islerinizin yapilmasidir. Bunun icin arac sahibi bana da ulasabilir. 05366924725 anladigim kadariyla aralarinda gereksiz bir tartisma olmus.


Bir küsür yıl önce başladığimiz red106 yı hızlandırma çalışmalarımıza bir kaç arkadaşın iknasıyla AHM PERFORMANCEDE yaptırma kararı aldık.

İlk aşamada düşüncemiz ince kısa polişh yazılımdı fiyatta anlaşıldı araç teslim edildi
bir kaç gün sonra kapak söküldü ahm tarafından polişhin yapıldığı fakat kapagın değişmesi gerektiği haberi aldık gidip kapağa baktıgımızda 2 ile 3 silindirin tam ortasında büyük bir kaynak vardı (bu kaynağı hiç işten anlamayan bir çırağa yada kör bir arkadaşa gösterin orda kaynak oldugunu görür)
bir düşünün ustasın araç yüklüyosun bu aracı hızlandırmak için söktün araca polişh yapıcaksın kapagı söküyosun söktükten sonra hiç yüzeyine bakmadınmı kör olsa o kaynağı görür .
sözde pize polişhin yaptıktan sonra kaynağı gördüğünü bu kapagın değişmesi gerektigini söyledi bu kaynağını görmedınmı dedıgımızde ben yüzeyine bakmadım yüzeyi kirli ve kurumluydu dedi fakat kapagın her yeri pırıl pırıldı .
yeni kapak alınması lazım dedi tamam dedik 1000 tl oldugunu söyledi onada tamam dedik (şuan red106 itb montajı için magiçte kapak söküldü ve kapagın limit çizgisinde taşlandığı daha önce 2 ci gözün supap yerinin patladığı yerinin kaynak görüp tamir olan bir kapak taktığını gördük )
2 gün önce kapak söküldü kapağı magiçten aldık akşamında ahmet ustanın yanına gittik ve kapağı gösterdik kapağı yere koydum kapağın yüzeyinde ne gördüğünü söylemsini istedim .
ahmetin yorumu =bu araç motor kırmış
hayır araç motor kırmadı dedik kapagın durumunu söyle dedik
ahmet kapağa iyi dedi ve kapagın limiti altında taşladıgını supap yerlerinin patladıgını tamir gördüğünü söyledim bu kapak sıfır ben bu kapağı 3 defa daha taşlarım dedi .
bu kapağı alırken bize kapağın 0 yakın oldugunu sadece bir kere taşlandıgını söyledi
dün ise kapağı aldıgı zaman eyik oldugunu daha önce taşlı oldugunu kapagın böyle olması gerektiğini söyledi
peki kapak böyle olması gerektiyse neden en kalın contayı koydun dedıgımızde cevap bulamadı. araç teslim alınalı 2000 km olmadı şimdi yeni kapak alınıcak burdaki işçiliginden dolayı ahmete teşekkür ediyoruz
bu enson olan olay !!!


ınce kısa polısh yazılım için başladıgımızda aracı bitirmesi 1 ay sürdü aracı dynoya cıkaması kaldı bunun parasınıda işin işlk basında 500 tl dynoyla birlikte yazılım parasını verdik peşin arac tam 4 yada 5 hafta civarı dükkanının karşısındakı otoparkta pislik icinde bekledi bize bahanesi dyno dolu cok sıra var yanındakı arkadaslarımızdan ögrendıgımız kadarı ıle ahm nın parasının olmadıgı yazılımı ondan yaptıramadıgını söyledıler gene gıttık yazılım parasını karttan cekelım genel sana verdıgımız 500 tl yı genel hesaptan düseriz dedik kendı yaptırıcagını söyledı nıhayet yazılım yapıldıgını söyledı fakat dynoya cıkmadıgını cok dolu oldugunu söyledı ( mekanın adını vermıcem sonradan ögrendıgımız ahm nın dyno ıcın hıc aramadıgı yazılım ıcın gıttıgı gunde dynonun bos oldugunu ve yazılımıda 100 150 tl lık standar 8200 yazılım attıgını ögrendık bız bu ücret ıcın 500 tl verdık

ahm nın dedıgıne göre arac yazılımdan cıktıktan sonra test sırasında yag pompasının pislik toplaması sonucu yatak sarmış krank kollar degişcek ve motor komple rektefıyeye gıdıcek
onada tamam dedik motor söküldü
madem dedık motor ıncek pıst egzantırık yapalım fıyatta anlastık motor rektefıyeye gıtttı geldı ama bız hıcbır parcanın eskısını goremedık eskı parcaları gormek ıstedıgımızde üzerimize 3 tane söket atmıstı hıc unutmam
motor rektefıyeden geldı 2 haftaya yakın toplanmadı öyle yerde durdu sonucunda pıstonlar gıydırıldı sanzuman takıldı motor yerde durmakta aracı mekanık ıtecek takarsak daha ıyı olucagını soyledı onada artı fıyat yazdı oky dedık motor yerde arac askıda 2 hafta tornacıdan mekanık ıtecek gelmesını bejkledık 2.haftanın sonunda ıtecekler geldı ama emme yada egzos tam hatırlamıorum bırını yanlıs geldıgını yenıden tornacıya gonderdıgını soyledı 2 haftada oyle gectı 3. haftanın sonlarında motor toplandı ve arac calıstı 4 haftadan fazla mekanık ıtecek ıcın bekleyen red106 toplandı aracı gecen sene ıst lun kilit trafıguınde beylıkduzune kendı getırdı ve bıze teslım ederken frenler patlamıs radyatorede kalın bı vıda atmıs su kacırıo nolcak dedım bu vıdayı sokun daha kalın atın kacırmaz dedı ve o karda evıne bıraktı ahm ustamızı
aracı 100 km den az kullandıktan sonra ıtecekler cok sıddetlı bır sekılde vurmaya basladı ve aracı ahm ye gerı goturduk iteceklerden bi kac tanesı bozuk degısmesı gerektıgını soyledı fakat bıze aracı teslım ederken aracta mekanık ıtecek oldugunu soylemıstı sesımızı cıkarmadık aracı yaptı bız radyator aldık ahm ye verdık montajını yaptı ( sonradan o radyatoru ben aldım aracınıza taktım sızden para almadım dıcek ahm usta ) arac partner kulagı takmasını ıstedık kırılmasın dıe bu asamada onuda taktı sozde ama eskı kulagı taktı onuda 3 defa kırıldı 1 ay ıcınde ordanda tesekkur borcluyuz

red106 yenıden bıttı teslım aldık
motor rodajına oyle boyle basladık aracın fren arka dıngıl dıreksıyon kutusu eksıklerı vardı rodaj bıtımıne yakın ahm ye aracı verdık eksıklerı yapması ıcın
4 fren merkezı 4 dısk 4 balata dıreks kutusu tamırı dıngıl tamırne 2000 bın kusur lıra yazdı ve
4 merkeze 500 tl yazıldı 2 gun once sılındır kapagını gostermeye gıttıgımızde arka merkezlerın degısmedıgı soyledım daha once ben kendım degıstırdım dıyen ahm bıraz sonra ben degıstırmedı dıngılle bırlıkte tornacıya gonderdım o degısırdı dıcektı
dun dıreksıyon kutusunuda yaptırdıgını soylede anahtar bıle deymemısti
2 gün once konustugumuzda 4 dıskın degıstıgını soyledı yenıden arka dıskler degımemıstı fakat
sonradan cıkan parcaları ıstedıgımızde hepsını hurdaya attıgını soyledı
ahm ye gore bu işlerin hepsı yapıldı fakat red106 ya hıcbır sey yapılmadıgı alelan ortadadır
arac suan magıc te itb montajı ıcın kapak söküldü ve kapagın bıtık oldugu ortaya cıktı bız bu kapaga 1000 tl para verdık
kapakla bırlıkte krank kollarıda yazmıstı 1000 tl lık kapak bıtık cıktıgına gore kırangın ve kollatrın degısıp degısmedıgını siz düşünün ben inanmıyorum
araca bı ara c2 headers takalım dedık anlastıgımız kısı ıle fıyatı duyunce ne olduysa adamla konustuktan sonra ahm fıyat ıkıye katlandı ve bız vazgectı
ıtb baglayalım dedık o zaman um 106 da olan ıtb yı alalım dedık ve sahıbı ıle anlastık fıyatta sonra kendısı vazgectı draglara cıkıcagını ıtb yı sonra verıcegını soyledı tmm dedık draglarada cıkmadı ıtb yı sok takalım red106 ya dedık um nın sahıbı ıtb yı satmaktan vazgectı meger ıtb ahmet ustanınmıs ıtb yı bızım alıcagımız duymus umden söküp almıs biz almıyalım kapak sökülmesın kapagın bıtık oldugu ortaya cıkar dıe heralde
red106 ya gecen sene ahm de sözde yapılan işlemlerin masrafının ödemesını yaptık en son işlemden 600 tl kaldı onuda vermedık ki böyle bısey cıkıcagını bılıoduk
arac suan magıc te bu yaptımız masrafların hepsını yenıden 2. ye yapıcaz bız ahm performace den ne para talep ettık nede baska bısey sadece red106 ya yaptıgı işcilik ve kendısının esnaflıgı ortada

cıkan parcaları ıstedıgımız zaman ahmet ustanın cevabı
20130901_154229.mp4 - YouTube

sözde dingil tamırı arac teslım alınalı 2000 bın km olamadı

20130901_133451.mp4 - YouTube

Red106 - YouTube

kimseyi afiş etmek istemiyoruz kımseyı kırmak ıstemıyoruz fakat bu araca ahm performancede 10 bın kusur lıra harcadım ve arac ortada aynı masrafı gene yapıyorum
ben bu camıaya yenı gırdım ama son 1 senede cok yol kat ettım cok kişilerle tanıstım ama ahmet usta gıbısını gormedım sunuda soylemek ısterım bu sıkıtıları ahm performancede yasayan sadece ben degılım cok yasaya kısıler var fakat herkes sessız kalıyor ben bunuda anlamıs degılım

Geçmiş olsun kardeşim, başımdan geçenlere benziyormuş senin de yaşadıkların.

Burak K.
25-10-2014, 00:14
Diren abiyi yakından tanırım,kalkıpta millete iftira atacak,yalan yanlış görüşlerde bulunacak bi insan değildir ne diyorsa o'dur ki dürüstlüğünden,iyi niyetinden dolayı bu tarz insanlar tarafından çok zarar görmüştür. O yüzden saçma sapan,yalan yanlış şekilde kendinizi iyice yerin dibine sokmak yerine özür dileyip hatanızı telafi etmeniz daha doğru olur.

dc_crx
25-10-2014, 00:14
2-3 kuruş ekmek parası kazanacağız diye açtığınız dükkanları döndüremeyip insan oğlunun rızkından kısıp size ödediği paranında hakkını veremiyorsanız yazık böyle esnaflık iş olmaz kızdığım nokta insanları başka garajlara fişeklerken yaptığınız yanlışları görün gerek beyin gerek mekanik olarak hakkınızdan fazlasına göz koyup insanları mağdur ediyorsunz hiç mi aileniz çoluğunuz çocuğunuz yok şurda 3-5 garaj kaldı hep bu kötü esnaflık ilişkilerinden insanları korkar durumlara soktunuz daha diyecek kelime çok ama insan tutuyor işte yazık inşallah birgün Haram yediğiniz paralar tek tek çıkar diyecek kelime bulamıyorum drn106 kardeşim elinde açıklamalar belgeler ne varsa direk avukat buralarda daha fazla dil dökme yorma kendini avukat mahkeme bu işi çözer...

ErT_ThM
25-10-2014, 00:20
erkut usta işe elini attı ise iş çözülür şüphem yok..
anlamadığım bi konu fzs106 2 yıl önce olan bi olayı neden şimdi burda paylaştınıZ amaç ne? Ustanız profosyonel olabilir ama yaptıgınız hoş değil

fzs106
25-10-2014, 00:25
erkut usta işe elini attı ise iş çözülür şüphem yok..
anlamadığım bi konu fzs106 2 yıl önce olan bi olayı neden şimdi burda paylaştınıZ amaç ne? Ustanız profosyonel olabilir ama yaptıgınız hoş değil

Ben orda yapılanları tekrar belirttim para kolay kkazanilmio kardeşim bunu bil benim yasadillarim senin başına gelse daha farklı davranir sin bunada eminim sen 50 tl etmeyen bi üst kapağı 1000 verdin mi ve daha neler nwle

dc_crx
25-10-2014, 00:31
erkut usta işe elini attı ise iş çözülür şüphem yok..
anlamadığım bi konu fzs106 2 yıl önce olan bi olayı neden şimdi burda paylaştınıZ amaç ne? Ustanız profosyonel olabilir ama yaptıgınız hoş değil

bundan sizin rahatsız olduğunuz nokta nedir..?

Onur abide yaşadığı sorunu dile getirmiş sonuçta bu sürekli yaşanan bir durum olduğu için hala bu forumda bazı arkadaşlar bazı konuları ve garajların ne kadar iyi ve kötü olduğunu bilmedikleri için belki bu konuda okurlar düşüncesiyle yazdığı bir yazı.

Bu arada erkut usta çözer demişsiniz fakat tek bir usta bu işi çözemez getir arabanı baştan yapalım çözüm bu olmamalı çözüm farklı şekillerde yanlışların düzeltilmesi olmalı iyi hoş bazı kişilerinde bu durumu düzelteceğini pek düşünmüyorum ya neyse ;)

ErT_ThM
25-10-2014, 00:33
Ben orda yapılanları tekrar belirttim para kolay kkazanilmio kardeşim bunu bil benim yasadillarim senin başına gelse daha farklı davranir sin bunada eminim sen 50 tl etmeyen bi üst kapağı 1000 verdin mi ve daha neler nwle

Anladım Keşke zamanında belirtseydin neyse sanada geçmiş olsun ozmn ...

RafetAraç
25-10-2014, 00:34
Bir küsür yıl önce başladığimiz red106 yı hızlandırma çalışmalarımıza bir kaç arkadaşın iknasıyla AHM PERFORMANCEDE yaptırma kararı aldık.

İlk aşamada düşüncemiz ince kısa polişh yazılımdı fiyatta anlaşıldı araç teslim edildi
bir kaç gün sonra kapak söküldü ahm tarafından polişhin yapıldığı fakat kapagın değişmesi gerektiği haberi aldık gidip kapağa baktıgımızda 2 ile 3 silindirin tam ortasında büyük bir kaynak vardı (bu kaynağı hiç işten anlamayan bir çırağa yada kör bir arkadaşa gösterin orda kaynak oldugunu görür)
bir düşünün ustasın araç yüklüyosun bu aracı hızlandırmak için söktün araca polişh yapıcaksın kapagı söküyosun söktükten sonra hiç yüzeyine bakmadınmı kör olsa o kaynağı görür .
sözde pize polişhin yaptıktan sonra kaynağı gördüğünü bu kapagın değişmesi gerektigini söyledi bu kaynağını görmedınmı dedıgımızde ben yüzeyine bakmadım yüzeyi kirli ve kurumluydu dedi fakat kapagın her yeri pırıl pırıldı .
yeni kapak alınması lazım dedi tamam dedik 1000 tl oldugunu söyledi onada tamam dedik (şuan red106 itb montajı için magiçte kapak söküldü ve kapagın limit çizgisinde taşlandığı daha önce 2 ci gözün supap yerinin patladığı yerinin kaynak görüp tamir olan bir kapak taktığını gördük )
2 gün önce kapak söküldü kapağı magiçten aldık akşamında ahmet ustanın yanına gittik ve kapağı gösterdik kapağı yere koydum kapağın yüzeyinde ne gördüğünü söylemsini istedim .
ahmetin yorumu =bu araç motor kırmış
hayır araç motor kırmadı dedik kapagın durumunu söyle dedik
ahmet kapağa iyi dedi ve kapagın limiti altında taşladıgını supap yerlerinin patladıgını tamir gördüğünü söyledim bu kapak sıfır ben bu kapağı 3 defa daha taşlarım dedi .
bu kapağı alırken bize kapağın 0 yakın oldugunu sadece bir kere taşlandıgını söyledi
dün ise kapağı aldıgı zaman eyik oldugunu daha önce taşlı oldugunu kapagın böyle olması gerektiğini söyledi
peki kapak böyle olması gerektiyse neden en kalın contayı koydun dedıgımızde cevap bulamadı. araç teslim alınalı 2000 km olmadı şimdi yeni kapak alınıcak burdaki işçiliginden dolayı ahmete teşekkür ediyoruz
bu enson olan olay !!!


ınce kısa polısh yazılım için başladıgımızda aracı bitirmesi 1 ay sürdü aracı dynoya cıkaması kaldı bunun parasınıda işin işlk basında 500 tl dynoyla birlikte yazılım parasını verdik peşin arac tam 4 yada 5 hafta civarı dükkanının karşısındakı otoparkta pislik icinde bekledi bize bahanesi dyno dolu cok sıra var yanındakı arkadaslarımızdan ögrendıgımız kadarı ıle ahm nın parasının olmadıgı yazılımı ondan yaptıramadıgını söyledıler gene gıttık yazılım parasını karttan cekelım genel sana verdıgımız 500 tl yı genel hesaptan düseriz dedik kendı yaptırıcagını söyledı nıhayet yazılım yapıldıgını söyledı fakat dynoya cıkmadıgını cok dolu oldugunu söyledı ( mekanın adını vermıcem sonradan ögrendıgımız ahm nın dyno ıcın hıc aramadıgı yazılım ıcın gıttıgı gunde dynonun bos oldugunu ve yazılımıda 100 150 tl lık standar 8200 yazılım attıgını ögrendık bız bu ücret ıcın 500 tl verdık

ahm nın dedıgıne göre arac yazılımdan cıktıktan sonra test sırasında yag pompasının pislik toplaması sonucu yatak sarmış krank kollar degişcek ve motor komple rektefıyeye gıdıcek
onada tamam dedik motor söküldü
madem dedık motor ıncek pıst egzantırık yapalım fıyatta anlastık motor rektefıyeye gıtttı geldı ama bız hıcbır parcanın eskısını goremedık eskı parcaları gormek ıstedıgımızde üzerimize 3 tane söket atmıstı hıc unutmam
motor rektefıyeden geldı 2 haftaya yakın toplanmadı öyle yerde durdu sonucunda pıstonlar gıydırıldı sanzuman takıldı motor yerde durmakta aracı mekanık ıtecek takarsak daha ıyı olucagını soyledı onada artı fıyat yazdı oky dedık motor yerde arac askıda 2 hafta tornacıdan mekanık ıtecek gelmesını bejkledık 2.haftanın sonunda ıtecekler geldı ama emme yada egzos tam hatırlamıorum bırını yanlıs geldıgını yenıden tornacıya gonderdıgını soyledı 2 haftada oyle gectı 3. haftanın sonlarında motor toplandı ve arac calıstı 4 haftadan fazla mekanık ıtecek ıcın bekleyen red106 toplandı aracı gecen sene ıst lun kilit trafıguınde beylıkduzune kendı getırdı ve bıze teslım ederken frenler patlamıs radyatorede kalın bı vıda atmıs su kacırıo nolcak dedım bu vıdayı sokun daha kalın atın kacırmaz dedı ve o karda evıne bıraktı ahm ustamızı
aracı 100 km den az kullandıktan sonra ıtecekler cok sıddetlı bır sekılde vurmaya basladı ve aracı ahm ye gerı goturduk iteceklerden bi kac tanesı bozuk degısmesı gerektıgını soyledı fakat bıze aracı teslım ederken aracta mekanık ıtecek oldugunu soylemıstı sesımızı cıkarmadık aracı yaptı bız radyator aldık ahm ye verdık montajını yaptı ( sonradan o radyatoru ben aldım aracınıza taktım sızden para almadım dıcek ahm usta ) arac partner kulagı takmasını ıstedık kırılmasın dıe bu asamada onuda taktı sozde ama eskı kulagı taktı onuda 3 defa kırıldı 1 ay ıcınde ordanda tesekkur borcluyuz

red106 yenıden bıttı teslım aldık
motor rodajına oyle boyle basladık aracın fren arka dıngıl dıreksıyon kutusu eksıklerı vardı rodaj bıtımıne yakın ahm ye aracı verdık eksıklerı yapması ıcın
4 fren merkezı 4 dısk 4 balata dıreks kutusu tamırı dıngıl tamırne 2000 bın kusur lıra yazdı ve
4 merkeze 500 tl yazıldı 2 gun once sılındır kapagını gostermeye gıttıgımızde arka merkezlerın degısmedıgı soyledım daha once ben kendım degıstırdım dıyen ahm bıraz sonra ben degıstırmedı dıngılle bırlıkte tornacıya gonderdım o degısırdı dıcektı
dun dıreksıyon kutusunuda yaptırdıgını soylede anahtar bıle deymemısti
2 gün once konustugumuzda 4 dıskın degıstıgını soyledı yenıden arka dıskler degımemıstı fakat
sonradan cıkan parcaları ıstedıgımızde hepsını hurdaya attıgını soyledı
ahm ye gore bu işlerin hepsı yapıldı fakat red106 ya hıcbır sey yapılmadıgı alelan ortadadır
arac suan magıc te itb montajı ıcın kapak söküldü ve kapagın bıtık oldugu ortaya cıktı bız bu kapaga 1000 tl para verdık
kapakla bırlıkte krank kollarıda yazmıstı 1000 tl lık kapak bıtık cıktıgına gore kırangın ve kollatrın degısıp degısmedıgını siz düşünün ben inanmıyorum
araca bı ara c2 headers takalım dedık anlastıgımız kısı ıle fıyatı duyunce ne olduysa adamla konustuktan sonra ahm fıyat ıkıye katlandı ve bız vazgectı
ıtb baglayalım dedık o zaman um 106 da olan ıtb yı alalım dedık ve sahıbı ıle anlastık fıyatta sonra kendısı vazgectı draglara cıkıcagını ıtb yı sonra verıcegını soyledı tmm dedık draglarada cıkmadı ıtb yı sok takalım red106 ya dedık um nın sahıbı ıtb yı satmaktan vazgectı meger ıtb ahmet ustanınmıs ıtb yı bızım alıcagımız duymus umden söküp almıs biz almıyalım kapak sökülmesın kapagın bıtık oldugu ortaya cıkar dıe heralde
red106 ya gecen sene ahm de sözde yapılan işlemlerin masrafının ödemesını yaptık en son işlemden 600 tl kaldı onuda vermedık ki böyle bısey cıkıcagını bılıoduk
arac suan magıc te bu yaptımız masrafların hepsını yenıden 2. ye yapıcaz bız ahm performace den ne para talep ettık nede baska bısey sadece red106 ya yaptıgı işcilik ve kendısının esnaflıgı ortada

cıkan parcaları ıstedıgımız zaman ahmet ustanın cevabı
20130901_154229.mp4 - YouTube

sözde dingil tamırı arac teslım alınalı 2000 bın km olamadı

20130901_133451.mp4 - YouTube

Red106 - YouTube

kimseyi afiş etmek istemiyoruz kımseyı kırmak ıstemıyoruz fakat bu araca ahm performancede 10 bın kusur lıra harcadım ve arac ortada aynı masrafı gene yapıyorum
ben bu camıaya yenı gırdım ama son 1 senede cok yol kat ettım cok kişilerle tanıstım ama ahmet usta gıbısını gormedım sunuda soylemek ısterım bu sıkıtıları ahm performancede yasayan sadece ben degılım cok yasaya kısıler var fakat herkes sessız kalıyor ben bunuda anlamıs degılım

Hocam verdiğin video linkleri silinmiş bi kontrol edebilirmisin

dc_crx
25-10-2014, 00:35
Anladım Keşke zamanında belirtseydin neyse sanada geçmiş olsun ozmn ...


Hocam verdiğin video linkleri silinmiş bi kontrol edebilirmisin

arkadaşlar onur abinin konusuda burda okuyabilirsiniz

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?168512-AH-YANDIM-PERFORMANCENIN-M%DCTH%DD%DE-ESNAFLI%D0Ii&highlight=

ErT_ThM
25-10-2014, 00:47
bundan sizin rahatsız olduğunuz nokta nedir..?

Onur abide yaşadığı sorunu dile getirmiş sonuçta bu sürekli yaşanan bir durum olduğu için hala bu forumda bazı arkadaşlar bazı konuları ve garajların ne kadar iyi ve kötü olduğunu bilmedikleri için belki bu konuda okurlar düşüncesiyle yazdığı bir yazı.


Bu arada erkut usta çözer demişsiniz fakat tek bir usta bu işi çözemez getir arabanı baştan yapalım çözüm bu olmamalı çözüm farklı şekillerde yanlışların düzeltilmesi olmalı iyi hoş bazı kişilerinde bu durumu düzelteceğini pek düşünmüyorum ya neyse ;)

Ben çözüm hakkında yorum yapmadım nasıl çözülür bilmem ama halledilir bir şeklilde
Rahatsız olduğumu nerden çıkardın sadace amaç ne diye soru sordm durumu açıklık getirdi arkadaş
Sen neden benim postuma kitlendin?

dc_crx
25-10-2014, 00:50
Ben çözüm hakkında yorum yapmadım nasıl çözülür bilmem ama halledilir bir şeklilde
Rahatsız olduğumu nerden çıkardın sadace amaç ne diye soru sordm durumu açıklık getirdi arkadaş
Sen neden benim postuma kitlendin?

kitlenmedim hatalı ve yanlış yönlendirme yapmamanıza engel oldum çözümü tarafsız halletmek lazım öyle değil mi?

ErT_ThM
25-10-2014, 00:55
eger ortada bi yanlış war ise çözülür ben ahmet ustayı sawunucak bisey yazdığımı hatırlamıyorum yukarıdada belirtim çözüm bi şekkilde olucaktır mutlaka

dc_crx
25-10-2014, 01:00
eger ortada bi yanlış war ise çözülür ben ahmet ustayı sawunucak bisey yazdığımı hatırlamıyorum yukarıdada belirtim çözüm bi şekkilde olucaktır mutlaka

yok zaten ahmet ustayı değil ama erkut usta dediğin için dedim sonuçta ayrılmaz ikili sizde biliyorsunuzdur ki ortaklık söz konusu 2sinin arasında tencere kapak misali :)

slave
25-10-2014, 01:07
Yanlis anlamayin lutfen okudum sonuna kadar beli usta hak yedi ynlis ypti fkt siz nie ynlisin ustune bile bile herseye eywallh dediniz nedir bu bbabiniz oglumuydu akrabnmiydi cocukluk arkadasinmi o kadar hata ypti diyosun ne isin var o dukkanda nie eywllh cekiyorsun buu is baska o zamn kardesim ynlis anlama sen cok hatalisin usta 1 se sen 2

ErT_ThM
25-10-2014, 01:12
Konuyu açan arkadas burda erkutun ismin zikretmemişken sen neye istinaden tencere kapak örnegi weriyorsn

slave
25-10-2014, 01:16
Yaw diger yorumlarida okudum ahm babanizin oglumuyduda elli hata ypti ole etti bole ettiye ragmen islemlere devm ettiniz dicek birsey bulamiyorum bir lf vardir essek bn s,...mk istemiyon sen gidiyon geliyon surtunuyon erotik esek ..... kusura bkmyin kaba tabir oldu ama ole sizin isler bnde yptim ypmadim demem itin biri anami s...ler arabada o var bu var dedi araba kol kirdi yr..k cikti ne kiymetli anasi varmis anladik gecmis olsun gecirenlerin ...... slmlar

drn106
25-10-2014, 01:38
Yaw diger yorumlarida okudum ahm babanizin oglumuyduda elli hata ypti ole etti bole ettiye ragmen islemlere devm ettiniz dicek birsey bulamiyorum bir lf vardir essek bn s,...mk istemiyon sen gidiyon geliyon surtunuyon erotik esek ..... kusura bkmyin kaba tabir oldu ama ole sizin isler bnde yptim ypmadim demem itin biri anami s...ler arabada o var bu var dedi araba kol kirdi yr..k cikti ne kiymetli anasi varmis anladik gecmis olsun gecirenlerin ...... slmlar

Sen okuduğunu anlamıyorsun galiba, ilk gidişimde araç yetişmedi, içeride param kaldı, ikinci kez götürdüm, ikinciden sonra çıktı her şey meydana.

K.Kaan
25-10-2014, 01:50
üzücü bir durum yaşanılanlar tabiki ama öyle veya böyle konuyu dışarıdan okuyan biri olarak suçlamacı bir tavır sergilemek istemem. sadece şöyle birşey var ki madur arkadaşa yükleniliyor neden 2.defa gittin vs diye; param içerdeydi vs demiş bunun dışında insanın basireti bağlanıyor bu konularda bazen ve gidiyorsun tekrardan. bu tarz olaylar yüzünden borca harca düşüp araabasını kaybedenlerde var manevi olarak ciddi darbe yiyenlerde. önemli olan konunun taraflarca birebir diyalog halinde tartışmaya vs dönüşmesindense cidden hukuki yollarla çözülmesi. ki zaten konu sahibi kişi de anladığım kadarıyla maddi açıdan çok manevi anlamda şikayetçi yaşananlardan.

Efekan
25-10-2014, 02:55
Herkes yorum yapmış, karşı taraftan açıklama gelmiş, inanıp inanmamak mağdur arkadaşa kalmış. tır sıkıştırmış, telefon düşmüş, bir insan kulağında telefon varken bi başkasına küfür etmemeli ,kime neye ettiği belli değil, önemli olan satılan parçalar,baskı vs değil kimse kimsenin anasına küfür edemez! ,adamlar açıklamasını yapmış kardeşim ben küfür ettim demiyolar şahsi görüşüm karşı taraftan küfürü sana veyatta kamyoncuya kime ettiyse etsin senden bu kadar kişinin içinde özür dilemeli arabanın eksiklerinin giderilmesidir çözüm yolu böyle olur diye düşünüyorum.

MBuğra
25-10-2014, 03:00
Ahm ahmetin yeni ortagiyim araciniz ilk geldigim gunlerde gelmisti hatirliyorum arac arife gunu saat 15:30 civari boyacidan cikip garaja geldi. Ahmet once bozuk olan cam motorunu degistirdi ardinda test surusune cikti geldiginde abi aracin debriyaji kaciriyor bu adam hataya gidecek debriyajinida degistiriyim dedi cevresinde calistigi firmalari aradi butun parcacilar kapali olunca elimde bir adet debriyaj var cikma ama bunu takalim adam yoluna gidebilsin dedi aracin debriyajini degistirdi ardinda siz geldiniz durumu size anlatip cam motorunu cikmasiyla vede debriyaji cikmasiyla degistirdigini soyledi sizde araci alip gittiniz ardindan bazi dostlarimiz arayip ahmet hakkinda soylediginiz kelimeleri soyledi(size atilan mesaj ve cevaplar konuya eklenicek) bugun sizin ile konusurken ahmetin yanindaydim ve gayet sakin konusuyordunuz o esnada bir kamyon biz yolda iken uzerimize kirdi emniyet seridine sikistik oluyodukciddi bir kaza atlattik frene basip direksiyonu kirinca kamyoncuda ne sulale ne ana biraktik ahmetin telefonu elinden dustu kapanmisti sonra tekrar sizi aradi siz sanirim kufuru uzerinize alindiniz yada siz bnu bahane etmeye calisiyorsunuz bilemiyorum. Buna adalet bakanligi karar vericek. Ardindan telefonu kapattiniz ve ahmetin aramalarina cevap vermediniz. Ardindan sizi iki kerede ben aradim hem yanlis anlasilmalari hemde aradaki problemleri duzeltmek adina sizden bir cevap yada donus alamadim.ardindan sizin boyle bir konu acitigi haberinizi aldik konuyu okuduktan sonra ozellikle dolandirici gibi kelimeleriniz uzerine avukatimi yonlendirdim. Sizinle ilgili yapilan islemlere dair kesilen faturayida gonderdim. Insanlari tek tarafli habersiz kayda almak vede bir kisi hakkinda dolandirici iddiasiyla sosyal medyada karalama yapmak ve cesitli sekillerdeki tavriniza karsi size dava aciyoruz. Yapilan hersey ortadadir faturalidir sahitlidir dava sonucu da bu karalama yapmaya calistiginiz siteye bildirilecektir. Bakalim insanlari karalamak bukadar kolaymiymis buna adalet karar versin. Bu konudaki hicbir mesaj silinmesin mahkemece incelenicektir. Herkezin yazdigi postlarin ekran goruntusu alinmistir.


www.youtube.com/watch?v=uXQZokMTiWk


Bu arada, Yargıtay'ın son yüksek kurul kararları ile birlikte, kişinin eğer başka türlü ispat imkanı yok ise telefon konuşmalarını mahkemeye delil olarak sunabilir, bilin istedim.

Firattoptas
25-10-2014, 07:17
Konuyu açan arkadas burda erkutun ismin zikretmemişken sen neye istinaden tencere kapak örnegi weriyorsn

katılıyorum sana ertuğrul:icon_tup:

ersandeniz
25-10-2014, 08:15
Bahanelere bak�� bu tarz konular iyi oluyor kime gidilip gidilmeyecegini öğreniyoruz. .

DOHC
25-10-2014, 08:30
Anlaşılan eğer günübirlik işin varsa ve aracının başında durursan, işin yapılıyor çünkü sen oradasın. Ama aracını bırakırsan işler çok farklı yürüyebiliyor......

Evrenoz
25-10-2014, 09:15
Tır çıktı, telefon düştü muhabbeti iyiymiş :)))

GünAY'
25-10-2014, 09:21
Bende aracimi ahm de yaptirdim yapicam dediği isleri yapmadi ben kendim yaptim.Beyin ayarini yapicakti 500 e kendisi kontrol eddegistirelimgleri ayarlicakti ben nakit bulamadim başka zamana erteledim ayarcini numarasini aldim.Daha sonra aradim ben ayardayim gel yok ben onlarla konusmuyorum EE hani timing ayarlicaktin ben yapmistim o ayari iii dedim beyini soktuk ki başka beyin aradim laa benim beyin nerde ne biliyim burada bir suru var katismistir getir degistirelim EE hangisi nasil anlican buluruz ben dedim geliyorum bir daha da sana araç getirmiyorum.

Volkann
25-10-2014, 09:23
tır mı çıktı :D :D :D

GünAY'
25-10-2014, 09:24
Bende aracimi ahm de yaptirdim yapicam dediği isleri yapmadi ben kendim yaptim.Beyin ayarini yapicakti 500 e kendisi kontrol edicek timing ayarlicakti ben nakit bulamadim başka zamana erteledim ayarcini numarasini aldim.Daha sonra aradim ben ayardayim gel yok ben onlarla konusmuyorum EE hani timing ayarlicaktin ben yapmistim o ayari iii dedim beyini soktuk ki başka beyin aradim laa benim beyin nerde ne biliyim burada bir suru var katismistir getir degistirelim EE hangisi nasil anlican buluruz ben dedim geliyorum bir daha da sana araç getirmiyorum.

M U R A T
25-10-2014, 09:39
bladerk yapıcı davranıyor diğer usta hata yapmış olabilir umarım çözüm bulunur konu tatlıya bağlanır

free-hifi
25-10-2014, 09:51
Tır çıktı, telefon düştü muhabbeti iyiymiş :)))

Olayın video görüntülerini buldum:

Yalnız link atabiliyorum buraya yapıştırırmısınız.

http://www.youtube.com/watch?v=gbnhydOczwI

blow07
25-10-2014, 09:59
ben bu yazilarlari okuyunca karsi tarafi pek dinlemeye gerek yok diye dusunuyorum

Bence hemen iyi bir avukata ver .
baskalarida yanmasin

Kesinlikle katılıyorum . Büyük geçmiş olsun.

dietpepsi
25-10-2014, 10:03
yok kamyoncuya kufretmiste
yok oyle olmamista
yanlis anlamista
falan da filanda

okadar bellki gitdilmis birinden akil alinmis.
ve hemen faturalar kesilmis parcalar geri gelmis

ufak bi panik havasi

kim yiyor burda bunu

bence kimse

Low-Rider
25-10-2014, 10:15
Küfürü yiyen tirciya da söz hakkı düşer. Bence onuda dinlemek lazım

free-hifi
25-10-2014, 10:16
yok kamyoncuya kufretmiste
yok oyle olmamista
yanlis anlamista
falan da filanda

okadar bellki gitdilmis birinden akil alinmis.
ve hemen faturalar kesilmis parcalar geri gelmis

ufak bi panik havasi

kim yiyor burda bunu

bence kimse

BİR de abi şunu sezdim bu tarz problemler nete düşmeden çözülmüyor illa buraya düşecek zaten isimleri google de aratınca hemen ekrana geliyor ne yapmış ne etmiş diye.

bugra_0101
25-10-2014, 10:17
Küfürü yiyen tirciya da söz hakkı düşer. Bence onuda dinlemek lazım

Adam belki sinyal vermiştir değil mi ?

olivera7
25-10-2014, 10:22
Hahah tir muhabbet cok iyimis :))

dietpepsi
25-10-2014, 10:30
Ya cani yanmayan insan durduk yere burda konu acarmi

bu kadar hikaye kafadan uydurulurmu

Isini duzgun yapmayan burda afise olacak arkadas.

Baskalarininda cani yanmasin.

bladerk
25-10-2014, 10:43
madem küfür şahsa edilmiş koysun ses kaydını hep birlikte dinleyelim orada fren sesi de gelir telefonun düşme kapanma sesi de adam belki 30 saniye sonra arayıp pardon ya nerde kalmıştık kardeşim dedi yani küçülmeyelim
burayı her ustasıyla atışanın hakkında dolandırdı bilmem ne gibi abuk subuk yazı yazma yerine çevirmek milletin hoşuna gidiyo bu araç yanmış yanık halde gelmiş uzun süre sigorta ödedi ödemedi beklenmiş en son ödemiş karşı tarafa sonra araca başlanmış çıkan bi çok eriyik yanık parça vardı milletin yanık amortisör takozuyla bitik debriyajıyla fren balatasıyla bı zengin olacakmış bu adam ne güzel memleket ustaya kızdım konu açarım bi de dolandırıcı derim o zaman ben de dava açarım hesabını sorarım unun haricinde yine diyorum basit saçma sürtüşme yönünüzden vazgeçip bana ulaşın sizin için yardımcı olacağım şey her neyse yapıyım bunun üzerine diyeceğim bişey daha yok

STP
25-10-2014, 10:52
Yaw erkut neyi anlatiyosun daha :)

HAK-AN
25-10-2014, 11:07
benzer olay benımde basıma geldı ancak ben 700 tl gıbı bı rakamla kurtuldum aracımda beyın arıza vardı calısmıyodu emanet bır beyın alıp ahm ye gıttım şohretını bıldıgım halde en yakın oydu el mahkum gıttım cıkma beyıne 400 yada 500 tl dedı tam aklımda degıl ama bu rakamlardı aracımı goturdum 10 tane beyın denedı calısmadı abı dedım calısan 106lardan bı tane alıp denesek otoparktan onlarda beyın yok dedı beyınsız arabalar 4 katlı bınanın catısına nasıl cıkacaktı o da ayrı bı muamma ... herneyse dedı kı motor ıcı tesısatın komple sokulcek araba ondan calısmıyo ( EMANET BEYINLE CALISARAK GELDIM AHM YE ) yazılımı uygun degıldı zengın calısyodu ama calısıyodu tamam dedım yapılsın gıttım 2 gun sonra geldım arabam hala yatıyor ben gelınce kurcalamaya basladı ayıp olmasın dıye yıne yapamadı yarın gel dedı bırını yollıycam arabayı yapamayıorum ben dedı okey dedım gıttım geldıgımde allah var araba duzgun calıyodu ama elektrık tesısatı ellenmamıstı bı kablo dahı degısmemıstı + aracmın kendı beyını bozuk olan ustundeydı beyın tamır edlımıs 200 tl masrafı var bızde cahıl degılız denenen beyınlerın hepsı bozuktu aracım ondan calısmadı oyle yada boyle 700 tl ıstedı abı dedım beyın bıle degısmemıs kı beyın alsam 500 dedın 700 ne parası beyın tamırı ve lektrık tesısatına vedım dedı ıkıncı el olarak 300 tl ye beyın ve 300 tl ye komple eletrık tesısatı bulabılırken 700 tl ahm ye verım ısın hakkı 200 300 tl ıken ama sıkayet etmıyorum bızım aptallığımız ...... hayırlı gunler

34btr1907
25-10-2014, 11:31
Ahm ahmetin yeni ortagiyim araciniz ilk geldigim gunlerde gelmisti hatirliyorum arac arife gunu saat 15:30 civari boyacidan cikip garaja geldi. Ahmet once bozuk olan cam motorunu degistirdi ardinda test surusune cikti geldiginde abi aracin debriyaji kaciriyor bu adam hataya gidecek debriyajinida degistiriyim dedi cevresinde calistigi firmalari aradi butun parcacilar kapali olunca elimde bir adet debriyaj var cikma ama bunu takalim adam yoluna gidebilsin dedi aracin debriyajini degistirdi ardinda siz geldiniz durumu size anlatip cam motorunu cikmasiyla vede debriyaji cikmasiyla degistirdigini soyledi sizde araci alip gittiniz ardindan bazi dostlarimiz arayip ahmet hakkinda soylediginiz kelimeleri soyledi(size atilan mesaj ve cevaplar konuya eklenicek) bugun sizin ile konusurken ahmetin yanindaydim ve gayet sakin konusuyordunuz o esnada bir kamyon biz yolda iken uzerimize kirdi emniyet seridine sikistik oluyodukciddi bir kaza atlattik frene basip direksiyonu kirinca kamyoncuda ne sulale ne ana biraktik ahmetin telefonu elinden dustu kapanmisti sonra tekrar sizi aradi siz sanirim kufuru uzerinize alindiniz yada siz bnu bahane etmeye calisiyorsunuz bilemiyorum. Buna adalet bakanligi karar vericek. Ardindan telefonu kapattiniz ve ahmetin aramalarina cevap vermediniz. Ardindan sizi iki kerede ben aradim hem yanlis anlasilmalari hemde aradaki problemleri duzeltmek adina sizden bir cevap yada donus alamadim.ardindan sizin boyle bir konu acitigi haberinizi aldik konuyu okuduktan sonra ozellikle dolandirici gibi kelimeleriniz uzerine avukatimi yonlendirdim. Sizinle ilgili yapilan islemlere dair kesilen faturayida gonderdim. Insanlari tek tarafli habersiz kayda almak vede bir kisi hakkinda dolandirici iddiasiyla sosyal medyada karalama yapmak ve cesitli sekillerdeki tavriniza karsi size dava aciyoruz. Yapilan hersey ortadadir faturalidir sahitlidir dava sonucu da bu karalama yapmaya calistiginiz siteye bildirilecektir. Bakalim insanlari karalamak bukadar kolaymiymis buna adalet karar versin. Bu konudaki hicbir mesaj silinmesin mahkemece incelenicektir. Herkezin yazdigi postlarin ekran goruntusu alinmistir.

Güzel hikaye

drn106
25-10-2014, 12:31
madem küfür şahsa edilmiş koysun ses kaydını hep birlikte dinleyelim orada fren sesi de gelir telefonun düşme kapanma sesi de adam belki 30 saniye sonra arayıp pardon ya nerde kalmıştık kardeşim dedi yani küçülmeyelim
burayı her ustasıyla atışanın hakkında dolandırdı bilmem ne gibi abuk subuk yazı yazma yerine çevirmek milletin hoşuna gidiyo bu araç yanmış yanık halde gelmiş uzun süre sigorta ödedi ödemedi beklenmiş en son ödemiş karşı tarafa sonra araca başlanmış çıkan bi çok eriyik yanık parça vardı milletin yanık amortisör takozuyla bitik debriyajıyla fren balatasıyla bı zengin olacakmış bu adam ne güzel memleket ustaya kızdım konu açarım bi de dolandırıcı derim o zaman ben de dava açarım hesabını sorarım unun haricinde yine diyorum basit saçma sürtüşme yönünüzden vazgeçip bana ulaşın sizin için yardımcı olacağım şey her neyse yapıyım bunun üzerine diyeceğim bişey daha yok

Yuh, senaryoya bak. İnkar edemiyorsunuz olanları, şimdi de arabaya çamur atıyorsunuz.

Aracım yanık diye değil, kaportadaki sürtme sebebiyle geldi. Arabada yanık var dediğiniz, yakınlarda çıkan bir yangın nedeniyle, sağ ön farın plastik camında leke oluşmuştu ve plastik dodiğin ucu eğrilmişti ısıdan, ben aracı zaten bu halde kullanıyorum aylardır, boyada falan en ufak bir yanık, iz, erime vs. yok, arabadan yanık nedeniyle çıkan herhangi bir parça yok, sigortanın da yanıkla alakası yok, hayal gücünüz kuvvetliymiş.

Sizinle bir problemim yoktu, ta ki yalanlarla dolanlarla bu adamı savunmaya başlamanıza kadar, adam anneme küfür etmiş, arabanın başından geçenler belli, bu adamı köşeye çekip konuşacağınıza şurada avukatlığını yapıp komik duruma düşüyorsunuz.

Allah aşkına bir usta şöyle bir yalan söyler mi:


araç yanmış yanık halde gelmiş uzun süre sigorta ödedi ödemedi beklenmiş en son ödemiş karşı tarafa sonra araca başlanmış çıkan bi çok eriyik yanık parça vardı milletin yanık amortisör takozuyla bitik debriyajıyla fren balatasıyla bı zengin olacakmış

Yahu benim amortisör takozları amortisörler vs benim arabama takılı değildi ki yanık olsun, kaldı ki araba yanmadı ki parçalar yanık olsun.
Isıdan camı lekelenmiş arabayı şimdi burada YANMIŞ ARABA diye millete yutturup, üzerine yatılan parçaları "YANIK PARÇALAR" diye nitelendirecek kadar düştüyseniz size diyecek laf kalmamış.

ALLAH'TAN ELİMDE FOTOĞRAF VAR, Evet arkadaşlar işte YANGINDA YANAN, AMORTİSÖR TAKOZLARI BİLE ERİYEN HASAR:

http://i.imgur.com/rIKyTjZ.jpg?1


USTALARI YALANLAYAN (ARACIN YANIK DEĞİL SÜRTME İLE İLGİLİ HASARI OLDUĞUNU GÖSTEREN) EKSPERTİZ RAPORU:

http://i.imgur.com/iZEBC1E.png?1

ARACIMDAKİ SÜRTME HASARI:

http://i.imgur.com/MCPOWtq.jpg?1


Allah'tan herşeyim belgeli kayıtlı yoksa sizin gibilerin karşısında ne hale düşerdim şu forumda kim bilir.

drn106
25-10-2014, 12:36
madem küfür şahsa edilmiş koysun ses kaydını hep birlikte dinleyelim orada fren sesi de gelir telefonun düşme kapanma sesi de adam belki 30 saniye sonra arayıp pardon ya nerde kalmıştık kardeşim dedi yani küçülmeyelim
burayı her ustasıyla atışanın hakkında dolandırdı bilmem ne gibi abuk subuk yazı yazma yerine çevirmek milletin hoşuna gidiyo bu araç yanmış yanık halde gelmiş uzun süre sigorta ödedi ödemedi beklenmiş en son ödemiş karşı tarafa sonra araca başlanmış çıkan bi çok eriyik yanık parça vardı milletin yanık amortisör takozuyla bitik debriyajıyla fren balatasıyla bı zengin olacakmış bu adam ne güzel memleket ustaya kızdım konu açarım bi de dolandırıcı derim o zaman ben de dava açarım hesabını sorarım unun haricinde yine diyorum basit saçma sürtüşme yönünüzden vazgeçip bana ulaşın sizin için yardımcı olacağım şey her neyse yapıyım bunun üzerine diyeceğim bişey daha yok

Ayrıca ikide bir, amortisör takozuyla zengin mi olacak Ahmet Usta deyip duruyorsunuz,

O çantanın içinde orijinal sağlam amortisör bilyeleri, sağlam orijinal amortisör takozları, sıfır amortisörler ve daha başka parçalar da vardı.

Önce hurdacıya sattık dediniz, şimdi rafta duruyor diyorsunuz. Ben asla parçanın paranın hesabını yapmadım yapmam, iyi valla; usta madem 2 takozla zengin olmayacak, niye herkes aynı konuda şikayet ediyor o zaman?

Arabadan çıkan inpro farları bile içeri koymuştunuz, geri dönüp almak için içeri girdiğimde "al istiyorsan" dediniz, inprolar da hurdacıya gidecekti maazallah.

Ayrıca parçalar arabadan falan çıkmadı ben kendim getirdim hepsini olayı çarpıtmayın.

Takdiri forum üyelerine bırakıyorum.

ümitech
25-10-2014, 12:46
Küfürü yiyen tirciya da söz hakkı düşer. Bence onuda dinlemek lazım

hahahhahahahhshjgdfchksjdgfaS bana düşmez ama konu kilitlensin artık çok iyiymiş bu eheueheuehu :cokgreen::cokgreen::cokgreen:

ümitech
25-10-2014, 12:50
dahada konusmayın zart zurt.konu açanın ardından ahm nin sütünden ağzı yanan kaç tane adam yazmış siz hala neyin davasını güdüyosunuz?
yok kamyon çıktı heyelan oldu kakam geldi çişim geldi , bırakın artık bu işgüzarlıklarıda yaptığınızı temizleyin ,
drn 106 ve ahm zedeler bu işin peşini bırakmayın ki ak kara belli olsun
yaptıklarından sonrada san ki bunda birşey yokmuş gibi üstüne senaristlerin bile yazamayacağı bir senaryo üretip insanları embesil yerine koymayın !!!

jeffy
25-10-2014, 13:01
burda mevzuuda adı geçen Ahmet Mucuk sahsen buraya üye bildiğim kadarıyla. Ortağı cevap yazarken kendisinden bir ses yok.

Valla şahsen benim hakkımda buraya yada X bi forumda böyle konu açılıcak ortağım benim suçsuz olduğumu anlatmaya çalışıcak ben bir kelime cevap yazmıycam..

Enteresan..

zOnstyLe
25-10-2014, 13:03
Araba gerçekten fena yanmış.. Çekici üzerindemi götürdünüz ?

drn106
25-10-2014, 13:06
Araba gerçekten fena yanmış.. Çekici üzerindemi götürdünüz ?

:cokgreen:

Helikopter ile taşıdık

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/11/article-2322898-19B72BC6000005DC-131_634x286.jpg

zOnstyLe
25-10-2014, 13:08
Ya gerçekten kusura bakmayın ama konuyu okurken çok güldüm. Gerek karşı tarafın savunmaları olsun, gerek video ile desteklenen yorumlar olsun. Şimdide sizin yolladıgınız helikopter.. İnşallah sorununuz çözülür biran önce.

DOHC
25-10-2014, 13:15
Bu şahıs tarafından "mucuk"lanan başka kişiler de varmış......

AşkınS.
25-10-2014, 13:23
Bizde oto tamirhanesi isletiyoruz ama su yazilanlara gercekten cok sasirdim.hicbir usta ! Parcayi incelemeden hurdaya atmaz.hatta aksine hurdada ise yarayacak varsa söker kenara koyar. 1 2 amortisör takozu ya da baska biseyle zengin olma mevzusu degil bu.yalan konuşulması kötü olan. Kimse hicbiseyle zengin olmaz ama bu bi huy haline de gelmis olabilir.hadi 1 şikayet tamam dersin, 2de tamam ama 3 4 5... olmaz abi hata arayin bi yerde..erkut abiden yana bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum..diger kisiyi de tanimam etmem.insallah çözülür.sonucta o garaja 2 3 kez gelmis arac ve guvenmis aracini bırakıp gitmis.. bosa cikarmamak lazim

0zan
25-10-2014, 14:44
Konuyu açan üye; sövme içerikli ilk aramanın kesintiye uğramasından sonra yapılan 2. aramada iletişimi kayıt altına aldığını karşı tarafa bildirmiş yani arama kesintiye uğramamış olsa idi ilk aramada kayıt yapıldığını bildirecekti diyebiliriz.

İlk aramanın kesildiğini karşı taraf da ikrar etmektedir.

Hal böyle olunca da; sövme içerikli ilk aramada konu açan üyenin iradesi dışında bir kesinti olduğu ve hemen akabinde yapılan ikinci aramada kayıt yapıldığı bilgisini vermesinin yeterli olduğu kanısındayım.

Sonuç olarak; eldeki kayıtların konu açan üye bakımından suç unsuru oluşturmayacağı kanısındayım.

TigeR
25-10-2014, 14:52
Bu şahıs tarafından "mucuk"lanan başka kişiler de varmış......

Bu forumun espri anlayışı harbiden efsane ya :hahaha::hahaha::hahaha:

TigeR
25-10-2014, 14:56
Benim merak ettiğim şu telefon araç sürerken düşse en fazla 50-70cmden düşer batarya çıkmamışsa telefonun kapanması imkansız.Dokunmatikse kapanması zaten imkansız çünkü parmak dışında çalışmıyor tuşlu olsa kapatma tuşuna bir cismin değmesi filan gerek zor bir ihtimal

Caesar
25-10-2014, 15:31
Adamın soyadı Mucuk ya ne bekliyordunuz ki çok ilginç değil mi :)

kelalper
25-10-2014, 16:17
erkut yanlış sularda yüzüyosun haberin olsun. Bence daha fazla savunmaya çalışma. Ben arkadaşın olarak bile sana inanmak istiyorum ama olmuyor. Sokakta derler ya boşuna zorlama girmiyor diye. Bu da o hesap.

Mivec_4G63
25-10-2014, 18:42
Herşey şu imzalara xxxxx PERFORMANCE yazmayla başladı. Adam roll videosu atıyo altına maşallah ustaya diye geliyor. Üyeler hemen profile bakıyor POWERED BY XXX ondan sonra al başına iş :D

ghibli06
25-10-2014, 20:04
ne diye dava açtınız, küfür ettiğimiz telefon görüşmesini kayda aldı diye mi? esnaflık sorun çözmeyi gerektirir, bence dava vs ile uğraşacağınıza, hizmet sektörünün gereklerini yerine getirin, arkadaşın hiç bir sorununa cevap veremiyorsunuz farkında değilsiniz...

OmeR-FE
25-10-2014, 20:25
Küfürü yiyen tirciya da söz hakkı düşer. Bence onuda dinlemek lazım

:D :D :D
Bu iyidi :)

OrcunInce
25-10-2014, 20:33
Konunun sonunda şöyle bir son bekliyordum 'usta arabamın şasisini bana vererek kalanları fare yedi dedi'.

Ne insanlar var, geçmiş olsun :(

XSi
25-10-2014, 20:43
ne diye dava açtınız, küfür ettiğimiz telefon görüşmesini kayda aldı diye mi? esnaflık sorun çözmeyi gerektirir, bence dava vs ile uğraşacağınıza, hizmet sektörünün gereklerini yerine getirin, arkadaşın hiç bir sorununa cevap veremiyorsunuz farkında değilsiniz...

arabadaki parçalar neden hurdacıya gitti sorusuna, x usta senin çöpünle mi zengin olcak tribi atandan çok bişi beklememek lazım..

arifozcelik
25-10-2014, 21:42
Ahmet ustanın verilmiş sadakası varmışki küfrettiğini tırcı duymamış.............

http://www.youtube.com/watch?v=ZO0ja09_6q0

erhanarici18
25-10-2014, 22:31
valla bu zamana kadar bu tarz konuların hiç birine yorum yazmadım
ama bu konuda bazı ilklerle karşılaştım
-bir kişi diğer bir kişiden şikayetçi mağdur vs. ve aynı konudan muzdarip 4-5-6..... kişi daha var yorum yapan sıkıntı çeken mağdur olan
-mucuk beyin en ufak bi yorumu savunması yok avukatı bir demet tiyatro oynuyo
-ve ilk defa bu kadar gülüyorum bu tarz konularda; senaryo efsane

oğuz
25-10-2014, 22:36
konuyu toparlasan skeç olur dinleyeni izleyeni kahkahaya boğar o derece..

ersandeniz
25-10-2014, 22:41
senaryoda eksik var: bir de tırcı gelip, vay sen bana küfretmişsin, ekran görüntüsünü aldım, mahkemede görüşürüz demeli :))

Painkiller
25-10-2014, 22:45
Konuyu ilk okuduğumda mağdur olan arkadaşın yerine koydum kendimi acayip sinirlerim bozulmuştu, ama artık baya komik olmaya başladı, senaryo da müthiş.:) Bu konu ilk değil, kimseyi tanımam ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Umarım arkadaşın mağduriyeti giderilir, geçmiş olsun.

Dou
25-10-2014, 22:52
Bu tarz konulara mumkun mertebe yorum yapmam

Ama tirci muhabbetinden hemen sonra birinin bunu yapistirmasi lazimdi. Gec kaldik

http://www.troll.me/images/thumbs-up-jesus-says/hey-cool-story-bro.jpg

Yigit-Y
25-10-2014, 23:17
Tabela değişir yakında ama kafalar değişmez.

Kul hakkı yenmiş. Allah korkusu olmayan para kazanmayı insanların

Güvenini çalarak sağlamış birisi.Bu hikayeler doğru ise allah katında yatacak yeri yok.

Sizde dünya üzerinde adaletinizi arayın. Dava açın.

Volkann
25-10-2014, 23:30
Adamın soyadı Mucuk ya ne bekliyordunuz ki çok ilginç değil mi :)

hahaha çok iyi ya :)

emre55
26-10-2014, 01:45
Çok geçmiş olsun, bizde sanayide esnafiz bole insanlar var gerçekten, Allah korkusu olmalı insan içinde, esnafın da şerefsizi var müşterininde, adamlar ya paraya doymuş yada beyinsizler, bir müşteri bin müşteri getirir, bin müşteri de götürebilir :) kısacası müşteriysen de esnafsan da çok vicdanlı olmanın sonu zarara sokuyor insanı 7 8 ayda tecrübe ettim :)

Berkan
26-10-2014, 02:50
şu 2-3 ay önceki sahte çin işi note 3 ü çakıp inkar etmeye çalısan 205li arkadastan sonra, yazma yönetme ve senaryo dalında 1. olmasa bile zorlar kafaya oynar.

volkan23
26-10-2014, 18:53
hergun forumu duzenli olarak takıp ederım az cok esnaflarıda tanırım abartısız her sene ahm performance hakkında 10 a yakın şikayet var şimdi tutalım ki burda bılgısayarlarımız basında bı 10 yasında cocuk oturuyor ve bu konuyu okuyor hadi bi olayda diyelım yanlış oldu ıkıncısınde tır cıktı üçüncüsünde trafoya kedi kaçtı ne bileyim 4 de zart oldu zurt oldu beyler istikrarlı bi şekilde her sene 9 10 tane buraya ahm performans hakkında şikayet yazıyorlar hepsımı yalan herkes yalan bu adam dogru yani :) işte o 10 yasındaki cocuk dahi derki ''abi bu adam çarpıcı ben bu adamın dukkanının bulundugu sokağa dahi girmem'' tavisyem tırnak içerisinde yazdıgım cumledir. saygılar.

c20let
26-10-2014, 19:33
şu 2-3 ay önceki sahte çin işi note 3 ü çakıp inkar etmeye çalısan 205li arkadastan sonra, yazma yönetme ve senaryo dalında 1. olmasa bile zorlar kafaya oynar.

Ahuasduahd :D Ne güzel konuydu ya.

ygtrn
26-10-2014, 19:43
eee şimdi son durum ne peki varmı bi gelişme yada ilerleme? :)

dietpepsi
26-10-2014, 19:50
kamyoncuyu ariyorlarmis
sahit gostericeklermis

ahmet_xy
26-10-2014, 20:05
Piyasada baska usta mi kalmadi? Mucuklatmayin kendinizi gitmeyin.

Tuncay
26-10-2014, 20:21
Unutulmazlardan :)
Kamyoncunun sucu ne ����

oğuz
26-10-2014, 20:29
kamyoncuyu ariyorlarmis
sahit gostericeklermis
Kamyoncuda bu kadar kanıtın ustune bi dava açsa herturlu kazanır adam kendi itiraf ediyor :D:D

Frid
26-10-2014, 20:35
tatsız durumlar geçmiş olsun. umarım zararınız kısa sürede karşılanır ve gereken özür dilenir.

ProdriveSTI
26-10-2014, 20:46
Kamyoncunun ifadesi..


http://www.youtube.com/watch?v=rAUK5jltSi4

Link (http://www.youtube.com/watch?v=rAUK5jltSi4)

Purmol35
26-10-2014, 21:01
Çok geçmiş olsun . Önemli olan insan olmak niyetinle davranışınla . Bu zamanda usta bulmak zor insan bulmak daha zor . Yorum gelmediğine göre ustadan muhtemelen tırcı konuyu gördü dükkan a girdi , şuanda mortal combat falan dönüyodur dükkanda.

drn106
26-10-2014, 21:24
eee şimdi son durum ne peki varmı bi gelişme yada ilerleme? :)

Bir ilerleme yok malesef

KÖROĞLU
26-10-2014, 23:10
Yaşanan durum cidden üzücü, başımdan geçen bir olayı anlatayım siz düşünün.

yakın akrabama yeni aldığım aracımı fren bakımı için bıraktım, dedim araba durmuyor, disk balata - kampana ve motor yağ su vs bakımı yapılsın.

yola gideceğim ben bu arabayla sürekli fren önemli dedim, tamam hallederiz dediler. Cevabı veren yakın akrabam bu arada.

neyse araba tamam dediler gittim aldım araba hala durmuyor, dedim neden böyle, alışacak dediler. 2000 km yol yaptım hala bir gelişme yok.

bi gün tesadüf etti teker bilyam bozuldu yine aynı yere gittim değişim için, neyse söktük bi baktım arabanın üzerinde eski kampanalar var.

dedim bunlar değişmemiş miydi ? aldığım cevap süperdi: kampanaları değişmedik gerek yok diye, diskleri tornalattık sadece balata değiştirdik.

ve en komik tarafı şu araba twingo balata disk ve kapmana toplamda 250 lira tutmuyor. ben bu iş için 2 katından fazla para ödedim. olayın parasında değilim ama salak yerine konmak koyuyor adama, yani demem o ki "kardeşim" diyen kan bağı olan adam bunu yapıyorsa, ahmet mehmet hüseyin neler yapmaz. Maalesef dürüst ticaret yapan kalmadı artık. Allah ıslah etsin, herkes bir gün hesap verecek. size de çok geçmiş olsun.

OMTechJr.
26-10-2014, 23:37
Hiç bir şekilde esneklik göstermeyin. Hakkınızı, inandığınızı savunun. En doğrusu da bu olacaktır. Ben haklı yada haksız gördüğümden söylemiyorum ancak çok fazla insan haram yiyor bu işten. İki tarafta kendine güvendiğine göre burda da tartışmak yerine gerçekten mahkeme karar versin bu işe.

Silvia17
27-10-2014, 02:07
Bence bladerk yanlış birisi ile ortaklık ediyor herkesin sürekli şikayetçi olduğu bir garaj burası bir süre forum üyesinin sütten ağzı yanmış.bladerk'inde konudan haberi yok gibi geliyor bana işte öyle yazana cevap atıyor :) Olay hakkında pek bilgim yok başka yorum yapmasam saglıklı olur umarım sonuca bağlanır olay yanlız tırcı olayı gerçekten best olmuş :)

LnchCntrl
27-10-2014, 09:42
Olay mobeseye takılmış arkadaşlar gereksiz suçlama yapmayın. alın size kanıt

http://www.youtube.com/watch?v=42VuKFv5Lik

Oznsrl
27-10-2014, 09:48
Olay mobeseye takılmış arkadaşlar gereksiz suçlama yapmayın. alın size kanıt

http://www.youtube.com/watch?v=42VuKFv5Lik


ahahahahahahha iyiymiş :D :D :D :D

kalender61
27-10-2014, 10:29
Bir arkadasimda saxo vts aracindan cok cekti bu garaj yuzunden.sozde 106 vs bu araclarda istanbuldaki en iyi garajlardan biri.birde internet uzerinden geliyoruz ediyoruz diyip diyip duruyorlar yavas gelin biraz.. Ayiptir yaa insanlarda kisilik kalmamis resmen uc kurus icin insanin insana yaptigina bakarmisiniz.

Arenimo
27-10-2014, 13:35
kimse kusura bakmasın da hata sizlerde siz eli vermişssiniz baktınız gidiyo kolu da vermişsiniz ya ahm performance nedir ya Allah aşkına çok daha iyi mesai vermiş garajlar var bu kadar şikayet varket neden bile bile lades bunlar bence hep diğer garajşardan 3 5 kuruş daha ucuza yapılıyor diye oluyor madem bu paralar harcanıyo tecrübe ile sabit bir sürü garaj var , işte 3 5 kuruştan kaçarsanız adamı MUCUK larlar

umarım mağduriyetiniz geçer ama sanmıyorum kaz bizim otomobil camiyası yaza doğru yüklü noslu bi 106 aman ahmet ustam canım ahmet ustam kralımız çok yaşa ahm performance dan iyisi yok yok ben anladım deveye diken insaı gerçekten SEVEN yaranıyo

GünAY'
27-10-2014, 14:28
kimse kusura bakmasın da hata sizlerde siz eli vermişssiniz baktınız gidiyo kolu da vermişsiniz ya ahm performance nedir ya Allah aşkına çok daha iyi mesai vermiş garajlar var bu kadar şikayet varket neden bile bile lades bunlar bence hep diğer garajşardan 3 5 kuruş daha ucuza yapılıyor diye oluyor madem bu paralar harcanıyo tecrübe ile sabit bir sürü garaj var , işte 3 5 kuruştan kaçarsanız adamı MUCUK larlar

umarım mağduriyetiniz geçer ama sanmıyorum kaz bizim otomobil camiyası yaza doğru yüklü noslu bi 106 aman ahmet ustam canım ahmet ustam kralımız çok yaşa ahm performance dan iyisi yok yok ben anladım deveye diken insaı gerçekten SEVEN yaranıyo

Çok haklisin ucuz olsun hizli olsun hesabina paramizla rezil oluyoruz

drn106
27-10-2014, 15:34
Çok haklisin ucuz olsun hizli olsun hesabina paramizla rezil oluyoruz

Keşke ucuz olsa :)

Techturkey'den bir arkadaş tavsiye etti, boş bulunduk gittik. Eminim benim gibi pek çok insan vardır tavsiyeler üzerine giden.

azrail
27-10-2014, 16:34
o değilde önceleri burda olsun facebook 106 alışverişte olsun ahm ile ilgili biri şikayette bulunsa hemen 3 5 tane ağır abi atlayıp yok ahmet abimiz öyle şey yapmaz, süper esnaftır, biz kefiliz, elli tane araba yaptırdık falan derlerdi. şikayetini söyleyen de haksız çıkardı. şimdi o abiler nerde ?

Vtec_2
27-10-2014, 16:39
kimse kusura bakmasın da hata sizlerde siz eli vermişssiniz baktınız gidiyo kolu da vermişsiniz ya ahm performance nedir ya Allah aşkına çok daha iyi mesai vermiş garajlar var bu kadar şikayet varket neden bile bile lades bunlar bence hep diğer garajşardan 3 5 kuruş daha ucuza yapılıyor diye oluyor madem bu paralar harcanıyo tecrübe ile sabit bir sürü garaj var , işte 3 5 kuruştan kaçarsanız adamı MUCUK larlar

umarım mağduriyetiniz geçer ama sanmıyorum kaz bizim otomobil camiyası yaza doğru yüklü noslu bi 106 aman ahmet ustam canım ahmet ustam kralımız çok yaşa ahm performance dan iyisi yok yok ben anladım deveye diken insaı gerçekten SEVEN yaranıyo

Öncelikle geçmiş olsun. Çok daha ıyı garaj derken nedır mesela ? Ben aracımı Cok daha ıyı garajlarada yaptırdım ama giden vakit ve naktim oldu. Maalesef bu garaj işleri şanş işi.

Volkann
27-10-2014, 16:42
kimse kusura bakmasın da hata sizlerde siz eli vermişssiniz baktınız gidiyo kolu da vermişsiniz ya ahm performance nedir ya Allah aşkına çok daha iyi mesai vermiş garajlar var bu kadar şikayet varket neden bile bile lades bunlar bence hep diğer garajşardan 3 5 kuruş daha ucuza yapılıyor diye oluyor madem bu paralar harcanıyo tecrübe ile sabit bir sürü garaj var , işte 3 5 kuruştan kaçarsanız adamı MUCUK larlar

umarım mağduriyetiniz geçer ama sanmıyorum kaz bizim otomobil camiyası yaza doğru yüklü noslu bi 106 aman ahmet ustam canım ahmet ustam kralımız çok yaşa ahm performance dan iyisi yok yok ben anladım deveye diken insaı gerçekten SEVEN yaranıyo

açıklama nokta olmuş.

Tuncay
27-10-2014, 16:50
Öncelikle geçmiş olsun. Çok daha ıyı garaj derken nedır mesela ? Ben aracımı Cok daha ıyı garajlarada yaptırdım ama giden vakit ve naktim oldu. Maalesef bu garaj işleri şanş işi.

Bu tarz konularda zaten olay hep aynıdır senin ozamankı konundada yazmıştım bu tarz konularda babamın oğlu olsa tanımam hakkınızı kimseye yedirtmeyin kardeşim

sipsak
27-10-2014, 16:52
şu 2-3 ay önceki sahte çin işi note 3 ü çakıp inkar etmeye çalısan 205li arkadastan sonra, yazma yönetme ve senaryo dalında 1. olmasa bile zorlar kafaya oynar.

o muhabbeti hatırladım da..
o bir efsaneydi..onu kimse geçemez...
geçmiş olsun valla

Vtec_2
27-10-2014, 16:53
Bu tarz konularda zaten olay hep aynıdır senin ozamankı konundada yazmıştım bu tarz konularda babamın oğlu olsa tanımam hakkınızı kimseye yedirtmeyin kardeşim

Eyvallah Tuncay abim. =)

HondatugraL
27-10-2014, 18:04
Aranınca açmayan ustanın bikaç gun sonrakı telefon muhabbetınde " cenazedeydım açamadım " yalanına " tır çıktı tıra sövdük telefon düştü kapandı " yalanıda eklendi ya bu garage harbı bir dahi :D

takıldığım bikaç nokta daha var araca çıkma baskı balata takılıp faturası var nasıl denıyor ilginçmiş. Bide mahkemeye vermişsiniz ya adamı hani bagajındaki eskileri(yeni olanlarda var ) izinsizce sattık diyede not düştünüzmü altına ?

YAzık günah adamın bayram arefesi çektiği çileye bak. Çok geçmiş olsun abicim.

Mutlu Değerli
27-10-2014, 18:20
dahada konusmayın zart zurt.konu açanın ardından ahm nin sütünden ağzı yanan kaç tane adam yazmış siz hala neyin davasını güdüyosunuz?
yok kamyon çıktı heyelan oldu kakam geldi çişim geldi , bırakın artık bu işgüzarlıklarıda yaptığınızı temizleyin ,
drn 106 ve ahm zedeler bu işin peşini bırakmayın ki ak kara belli olsun
yaptıklarından sonrada san ki bunda birşey yokmuş gibi üstüne senaristlerin bile yazamayacağı bir senaryo üretip insanları embesil yerine koymayın !!!


http://www.youtube.com/watch?v=W6I2-YP42rs

http://www.youtube.com/watch?v=W6I2-YP42rs

Dragger
27-10-2014, 20:22
Erkut sen bu işe keşke hiç bulaşmasaydın kardeşim.

Oconner
27-10-2014, 22:19
buyuk gecmis olsun yapilanlar cok yanlis ozellikle bu camiadan bir esnafin yapmasi hic olmamis.bende 106m varken birkac ustayla calistim fakat Eyup ustadan gordugum ilgi alaka ve hizmeti hic birinde gormedim hala bi derdim olsa whatsapp dan yazarim cewap werir sagolsun.


Eylül oto Eyüp usta.Ustaların ustası..Gece 4 de ara gene açar cevap verir yardımcı olur.

devvrim
27-10-2014, 23:53
hocam başta adam kıvırmaya başlamış, devam etmekle sende yanlış yapmışsın.

Mutu
28-10-2014, 00:17
eee şimdi son durum ne peki varmı bi gelişme yada ilerleme? :)


tırcının üyeliğinin onaylanmasını bekliyoruz.

zOnstyLe
28-10-2014, 09:29
o değilde önceleri burda olsun facebook 106 alışverişte olsun ahm ile ilgili biri şikayette bulunsa hemen 3 5 tane ağır abi atlayıp yok ahmet abimiz öyle şey yapmaz, süper esnaftır, biz kefiliz, elli tane araba yaptırdık falan derlerdi. şikayetini söyleyen de haksız çıkardı. şimdi o abiler nerde ?

Abiler kurabiye olmuş demekki :)

CeMBa
29-10-2014, 09:02
Bakıyorumda mağdur olduğunu söyleyen arkadaştan çok bikaç kişi leşkargası misali durumdan faydalanmak ve prim yapmak gibi davranışlarda bulunuyorlar yine,ahm bugune kadar kısıtlı ımkanlarla en ıyı sonucları alan bır ustadır bunu kımse ınkar etmesın şuan muhalefet olanların çogu zamanında bunuda gördüler canlı canlı.Benım bıldıgım ahm eger bır hatası eksıgı varsa eger hatasını fazlasıyla telafı eden bır ustadır bunuda belırtmek ısterım.Neden savunuyosun vs. gıbı dusuncelerı olacak kişiler içinde sunu soyleme geregı duyuyorum bu adam harama bulasmaz ısını severek yapan bırısıdır.Evıne ekmegı o dukkandan goturdugu halde cogu zaman hepımızıde maddı manevı olarak ıdare etmıs bırısıdır.Ama bakıyorum ve goruyorumkı kendısını durustluk abıdesı ılan eden bazıları yiyip içtigi dostlarına bile 5-6 lira borç takıp sırt cevırebılen karakterdeler bunlarıda hepınıze belırtmek ısterım..Onlar maslakta prof. ustalarla çalışmaya devam etsınler,40 liralık 205 gti contasına 180-200 lira almaya devam etsınler,forumlardan çeviri yapmaya devam etsinler =)
Kimse kendısını sağa sola çekmesin adamıda madamıda biliyoruz biz.. kendi istedikleri şeyler olmayınca arabasına öncelık tanınmayınca arabasını alıp gıdenlerı ve hemen ahm ye bilenenleri vee sonrasında yıne ahm'yı arayıp iş yaptırmaya calısanlarıda görduk biliyoruz.Boşuna beyin yıkamaya çalışmayın.Meyve veren agac taslanır lafı burda yıne gerceklerı bıze anlatıyor zaten.
Hataydakı arkadas sanada benden bı tavsıye ; herkese inanma herkese güvenme bu piyasa o... dolu kendine yazık etme..
Hemen kıvırmış dıyen kardeş kurabiyeci kardeş ahm yi savunanlar nerde diyen kardeş sizlerede selam burdan...
Sıkıntısı olan belırtsın çözümünü bulalım.Kapımız herkese açık.. :heyoo:

STP
29-10-2014, 09:12
106 pejo denince bi CRM bide Magic gerisi hikaye istanbulda...

onursumer
29-10-2014, 09:50
Bakıyorumda mağdur olduğunu söyleyen arkadaştan çok bikaç kişi leşkargası misali durumdan faydalanmak ve prim yapmak gibi davranışlarda bulunuyorlar yine,ahm bugune kadar kısıtlı ımkanlarla en ıyı sonucları alan bır ustadır bunu kımse ınkar etmesın şuan muhalefet olanların çogu zamanında bunuda gördüler canlı canlı.Benım bıldıgım ahm eger bır hatası eksıgı varsa eger hatasını fazlasıyla telafı eden bır ustadır bunuda belırtmek ısterım.Neden savunuyosun vs. gıbı dusuncelerı olacak kişiler içinde sunu soyleme geregı duyuyorum bu adam harama bulasmaz ısını severek yapan bırısıdır.Evıne ekmegı o dukkandan goturdugu halde cogu zaman hepımızıde maddı manevı olarak ıdare etmıs bırısıdır.Ama bakıyorum ve goruyorumkı kendısını durustluk abıdesı ılan eden bazıları yiyip içtigi dostlarına bile 5-6 lira borç takıp sırt cevırebılen karakterdeler bunlarıda hepınıze belırtmek ısterım..Onlar maslakta prof. ustalarla çalışmaya devam etsınler,40 liralık 205 gti contasına 180-200 lira almaya devam etsınler,forumlardan çeviri yapmaya devam etsinler =)
Kimse kendısını sağa sola çekmesin adamıda madamıda biliyoruz biz.. kendi istedikleri şeyler olmayınca arabasına öncelık tanınmayınca arabasını alıp gıdenlerı ve hemen ahm ye bilenenleri vee sonrasında yıne ahm'yı arayıp iş yaptırmaya calısanlarıda görduk biliyoruz.Boşuna beyin yıkamaya çalışmayın.Meyve veren agac taslanır lafı burda yıne gerceklerı bıze anlatıyor zaten.
Hataydakı arkadas sanada benden bı tavsıye ; herkese inanma herkese güvenme bu piyasa o... dolu kendine yazık etme..
Hemen kıvırmış dıyen kardeş kurabiyeci kardeş ahm yi savunanlar nerde diyen kardeş sizlerede selam burdan...
Sıkıntısı olan belırtsın çözümünü bulalım.Kapımız herkese açık.. :heyoo:


konuyu açan arkadaşın sorunları var çozeriz diyorsanız buyrun okuyun en baştan lafta kalmasın

free-hifi
29-10-2014, 09:59
Konu kapanmıştır diye umut ettim CeMBa olaya farklı bir boyut getirecek

angry28
29-10-2014, 10:05
Bakıyorumda mağdur olduğunu söyleyen arkadaştan çok bikaç kişi leşkargası misali durumdan faydalanmak ve prim yapmak gibi davranışlarda bulunuyorlar yine,ahm bugune kadar kısıtlı ımkanlarla en ıyı sonucları alan bır ustadır bunu kımse ınkar etmesın şuan muhalefet olanların çogu zamanında bunuda gördüler canlı canlı.Benım bıldıgım ahm eger bır hatası eksıgı varsa eger hatasını fazlasıyla telafı eden bır ustadır bunuda belırtmek ısterım.Neden savunuyosun vs. gıbı dusuncelerı olacak kişiler içinde sunu soyleme geregı duyuyorum bu adam harama bulasmaz ısını severek yapan bırısıdır.Evıne ekmegı o dukkandan goturdugu halde cogu zaman hepımızıde maddı manevı olarak ıdare etmıs bırısıdır.Ama bakıyorum ve goruyorumkı kendısını durustluk abıdesı ılan eden bazıları yiyip içtigi dostlarına bile 5-6 lira borç takıp sırt cevırebılen karakterdeler bunlarıda hepınıze belırtmek ısterım..Onlar maslakta prof. ustalarla çalışmaya devam etsınler,40 liralık 205 gti contasına 180-200 lira almaya devam etsınler,forumlardan çeviri yapmaya devam etsinler =)
Kimse kendısını sağa sola çekmesin adamıda madamıda biliyoruz biz.. kendi istedikleri şeyler olmayınca arabasına öncelık tanınmayınca arabasını alıp gıdenlerı ve hemen ahm ye bilenenleri vee sonrasında yıne ahm'yı arayıp iş yaptırmaya calısanlarıda görduk biliyoruz.Boşuna beyin yıkamaya çalışmayın.Meyve veren agac taslanır lafı burda yıne gerceklerı bıze anlatıyor zaten.
Hataydakı arkadas sanada benden bı tavsıye ; herkese inanma herkese güvenme bu piyasa o... dolu kendine yazık etme..
Hemen kıvırmış dıyen kardeş kurabiyeci kardeş ahm yi savunanlar nerde diyen kardeş sizlerede selam burdan...
Sıkıntısı olan belırtsın çözümünü bulalım.Kapımız herkese açık.. :heyoo:


Cemba Bey

Amacınız nedir ? Olayı farklı bir yerlere mi götürmeye çalışıyorsunuz ?

Caesar
29-10-2014, 10:06
Cemba şıracı mı bozacı mı şimdi?

Sert@ç
29-10-2014, 10:15
Cemba sana demezler mi ?


http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88
http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88

angry28
29-10-2014, 10:22
Cemba sana demezler mi ?


http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88
http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88

:icon_tup:

K.Kaan
29-10-2014, 10:25
Mahallemin esnafı çürük elma satıyor ama yinede kollamak lazım :D

vay arkadaş bu kadar adam şikayet ediyor şöyle böyle diye birisi de çıkıyor hepiniz yalancısınız ben daha iyi bilirim çok iyi yer şöyle böyle diye pohpohluyor :D Kafa mı karışması lazım bu durumda?

dc_crx
29-10-2014, 10:28
Onlar maslakta prof. ustalarla çalışmaya devam etsınler,40 liralık 205 gti contasına 180-200 lira almaya devam etsınler,forumlardan çeviri yapmaya devam etsinler =)
Kimse kendısını sağa sola çekmesin adamıda madamıda biliyoruz biz.. kendi istedikleri şeyler olmayınca arabasına öncelık tanınmayınca arabasını alıp gıdenlerı ve hemen ahm ye bilenenleri vee sonrasında yıne ahm'yı arayıp iş yaptırmaya calısanlarıda görduk biliyoruz.
Sıkıntısı olan belırtsın çözümünü bulalım.Kapımız herkese açık..


hayırdır şimdi milletin avukatı mı oldunuz? Herkes kendi sıkıntısını dile getirmiş konuyu açan arkadaşında hakkını aramasını söyledik yanlış mı yaptık..

Forumlardan çeviri yaparak bilgi edinerek yapılan işler var Birde milletin yapmışlığıyla ezbere uğraşan kişiler var haklısın ;)
Ezber Bozuyoruz işte bilgilerimizle BİLGİ BİZDE PARAYLA sıkıntı nedir?

sana ne oluyor diyebilirsin belki sen nie avukat kesildin şimdi de diyebilirsin belki işte bizde böyle delikanlıyız Adamı,madamı bilmeyiz biz istediğimizi madamda adamda yapmasını biliriz yeterli mi? ;)

2 senede 1 araba yapmaya çalışıp onda da geçilip geliyorsunuz Hala birde konuşuyorsunuz eheh.. :hahaha: neyse oda bir emek emeğe saygı esnaflıkta olur böyle şeyler.. ezberle bu kadar ;)

sıkıntımız yok şükür ;) :heyoo: http://www.youtube.com/watch?v=VI_uzWNCvmU

Tuncay
29-10-2014, 10:37
Tırcıyı bulduk :)

https://www.youtube.com/watch?v=NcId05f4LrA

GünAY'
29-10-2014, 10:37
[QUOTE=Sert@ç;7651428]Cemba sana demezler mi ?


http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88
http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88[/QU

Basarılı

ersandeniz
29-10-2014, 11:05
Kaç gün oldu arkadasin mağduriyet giderilmedi. .. Madam kim görmüş olduk... adam olan sorunu çözer şimdiye kadar..

ceyhun737
29-10-2014, 11:15
Galiba cemba dan Ahmet usta yazıyor:)

ygtrn
29-10-2014, 11:24
Bakıyorumda mağdur olduğunu söyleyen arkadaştan çok bikaç kişi leşkargası misali durumdan faydalanmak ve prim yapmak gibi davranışlarda bulunuyorlar yine,ahm bugune kadar kısıtlı ımkanlarla en ıyı sonucları alan bır ustadır bunu kımse ınkar etmesın şuan muhalefet olanların çogu zamanında bunuda gördüler canlı canlı.Benım bıldıgım ahm eger bır hatası eksıgı varsa eger hatasını fazlasıyla telafı eden bır ustadır bunuda belırtmek ısterım.Neden savunuyosun vs. gıbı dusuncelerı olacak kişiler içinde sunu soyleme geregı duyuyorum bu adam harama bulasmaz ısını severek yapan bırısıdır.Evıne ekmegı o dukkandan goturdugu halde cogu zaman hepımızıde maddı manevı olarak ıdare etmıs bırısıdır.Ama bakıyorum ve goruyorumkı kendısını durustluk abıdesı ılan eden bazıları yiyip içtigi dostlarına bile 5-6 lira borç takıp sırt cevırebılen karakterdeler bunlarıda hepınıze belırtmek ısterım..Onlar maslakta prof. ustalarla çalışmaya devam etsınler,40 liralık 205 gti contasına 180-200 lira almaya devam etsınler,forumlardan çeviri yapmaya devam etsinler =)
Kimse kendısını sağa sola çekmesin adamıda madamıda biliyoruz biz.. kendi istedikleri şeyler olmayınca arabasına öncelık tanınmayınca arabasını alıp gıdenlerı ve hemen ahm ye bilenenleri vee sonrasında yıne ahm'yı arayıp iş yaptırmaya calısanlarıda görduk biliyoruz.Boşuna beyin yıkamaya çalışmayın.Meyve veren agac taslanır lafı burda yıne gerceklerı bıze anlatıyor zaten.
Hataydakı arkadas sanada benden bı tavsıye ; herkese inanma herkese güvenme bu piyasa o... dolu kendine yazık etme..
Hemen kıvırmış dıyen kardeş kurabiyeci kardeş ahm yi savunanlar nerde diyen kardeş sizlerede selam burdan...
Sıkıntısı olan belırtsın çözümünü bulalım.Kapımız herkese açık.. :heyoo:

evet bak zamanında sanada çok sağlam geçirmişler kuyruk acından belli, bu bahsettiğin 5 6 lira takma mevzusunun bi değşiği bu konuyu yapan arkadaşa ahm tarafından yapılmış işte anla...

40 liralık contaya 200 lira isteyende olmuştur doğru ama enazından o contayı takmıştır o fiyatı çeken arkadaş ahm nin debriyaj teline yaptığı muameleyi yapmamıştır :redspotda

ahmet_xy
29-10-2014, 11:25
cemba kardeş, bu kadar yağ çekeceğine, git ahmet abinle konuş; hataylı arkadaşın mağduriyetini gidersin, ettiği küfürler için de özür dilesin.

Slmcnsl
29-10-2014, 11:28
şöyle kolpadan savunma şekilleri yokmu Allahım...
adam ilk sayfada maddeler halinde mağduriyetini belirtmiş.
forumun büyük çoğunluğu mağduriyetine hak vermiş.
yapıcıysan ulaş mağduriyetini gider , zararını karşıla.
bu şekilde uzaktan adam madam diyerek kimsenin mağduriyetini gideremezsin.

drn106
29-10-2014, 11:40
Arkadaşlar, dün Ahmet Mucuk'un ortağı Erkut Usta beni aradı, konuştuk, yapıcı bir tutum sergiledi, yaşananlardan dolayı özür diledi, parasını önceden ödediğim dodikleri kargolayacağını söyledi, bunun dışında doğan maddi zararımı karşılamak için bugüne dek Ahmet Mucuk tarafından bir adım atılmamıştı, zaten ben de para talep etme amacıyla açmadım bu konuyu, forumdaki başka arkadaşlar da zarar görmesin diye açtım. Erkut usta da bu zararımın karşılığında istediğim bir araca yazılım yapacağını söyledi. Ben de yazılım ihtiyacım olmadığını söyledim ancak ihtiyacım olursa bir gün kendisine ulaşacağımı söyledim.

Ahmet Mucuk konusuna gelince; bu adam, zerre suçu günahı olmayan üstüne üstlük mağdur ettiği müşterisinin anasına sövme hakkını kendinde gören bir adam. Bu adam ağzıyla kuş tutsa hakkımı helal etmeyeceğim, gördüğüm yerde de görmemezlikten gelmeyeceğim, bir çift lafım olacak, keşke çıkıp şu foruma iki satır yazabilseydi ama yazmadı.

Bu adamı halen savunabilen biri çıktı yine, CeMBa.


Hataydakı arkadas sanada benden bı tavsıye ; herkese inanma herkese güvenme bu piyasa o... dolu kendine yazık etme..

Ancak bu lafına katılıyorum kardeşim ilk defa doğru bir şey söyledin ;)


Mağduriyetim kısmen de olsa Erkut Usta tarafından giderilmiştir, bilginize.

dc_crx
29-10-2014, 12:07
evet bak zamanında sanada çok sağlam geçirmişler kuyruk acından belli, bu bahsettiğin 5 6 lira takma mevzusunun bi değşiği bu konuyu yapan arkadaşa ahm tarafından yapılmış işte anla...

40 liralık contaya 200 lira isteyende olmuştur doğru ama enazından o contayı takmıştır o fiyatı çeken arkadaş ahm nin debriyaj teline yaptığı muameleyi yapmamıştır :redspotda

:icon_tup::icon_tup:

angry28
29-10-2014, 12:28
Cemba

Benim karşıma çıkta şu yarım kalan hesabımızı tamamlayalım.
Milletin işine karışma !

azrail
29-10-2014, 12:50
o değilde önceleri burda olsun facebook 106 alışverişte olsun ahm ile ilgili biri şikayette bulunsa hemen 3 5 tane ağır abi atlayıp yok ahmet abimiz öyle şey yapmaz, süper esnaftır, biz kefiliz, elli tane araba yaptırdık falan derlerdi. şikayetini söyleyen de haksız çıkardı. şimdi o abiler nerde ?


Bakıyorumda mağdur olduğunu söyleyen arkadaştan çok bikaç kişi leşkargası misali durumdan faydalanmak ve prim yapmak gibi davranışlarda bulunuyorlar yine,ahm bugune kadar kısıtlı ımkanlarla en ıyı sonucları alan bır ustadır bunu kımse ınkar etmesın şuan muhalefet olanların çogu zamanında bunuda gördüler canlı canlı.Benım bıldıgım ahm eger bır hatası eksıgı varsa eger hatasını fazlasıyla telafı eden bır ustadır bunuda belırtmek ısterım.Neden savunuyosun vs. gıbı dusuncelerı olacak kişiler içinde sunu soyleme geregı duyuyorum bu adam harama bulasmaz ısını severek yapan bırısıdır.Evıne ekmegı o dukkandan goturdugu halde cogu zaman hepımızıde maddı manevı olarak ıdare etmıs bırısıdır.Ama bakıyorum ve goruyorumkı kendısını durustluk abıdesı ılan eden bazıları yiyip içtigi dostlarına bile 5-6 lira borç takıp sırt cevırebılen karakterdeler bunlarıda hepınıze belırtmek ısterım..Onlar maslakta prof. ustalarla çalışmaya devam etsınler,40 liralık 205 gti contasına 180-200 lira almaya devam etsınler,forumlardan çeviri yapmaya devam etsinler =)
Kimse kendısını sağa sola çekmesin adamıda madamıda biliyoruz biz.. kendi istedikleri şeyler olmayınca arabasına öncelık tanınmayınca arabasını alıp gıdenlerı ve hemen ahm ye bilenenleri vee sonrasında yıne ahm'yı arayıp iş yaptırmaya calısanlarıda görduk biliyoruz.Boşuna beyin yıkamaya çalışmayın.Meyve veren agac taslanır lafı burda yıne gerceklerı bıze anlatıyor zaten.
Hataydakı arkadas sanada benden bı tavsıye ; herkese inanma herkese güvenme bu piyasa o... dolu kendine yazık etme..
Hemen kıvırmış dıyen kardeş kurabiyeci kardeş ahm yi savunanlar nerde diyen kardeş sizlerede selam burdan...
Sıkıntısı olan belırtsın çözümünü bulalım.Kapımız herkese açık.. :heyoo:

bahsettiğim abilerden biri geçte olsa geldi.
boş boş konuşacağına adamın mağduriyetini giderde görelim. adam zararını oraya yazmış.
her seferinde neden bi başkası gelip savunma yapıyor.
10 sayfa geçti nerdeyse tır şöförü yazacak suçlanan kişi cevap yazmadı.

Shadow_Dancer
29-10-2014, 12:57
Bakıyorumda mağdur olduğunu söyleyen arkadaştan çok bikaç kişi leşkargası misali durumdan faydalanmak ve prim yapmak gibi davranışlarda bulunuyorlar yine,ahm bugune kadar kısıtlı ımkanlarla en ıyı sonucları alan bır ustadır bunu kımse ınkar etmesın şuan muhalefet olanların çogu zamanında bunuda gördüler canlı canlı.Benım bıldıgım ahm eger bır hatası eksıgı varsa eger hatasını fazlasıyla telafı eden bır ustadır bunuda belırtmek ısterım.Neden savunuyosun vs. gıbı dusuncelerı olacak kişiler içinde sunu soyleme geregı duyuyorum bu adam harama bulasmaz ısını severek yapan bırısıdır.Evıne ekmegı o dukkandan goturdugu halde cogu zaman hepımızıde maddı manevı olarak ıdare etmıs bırısıdır.Ama bakıyorum ve goruyorumkı kendısını durustluk abıdesı ılan eden bazıları yiyip içtigi dostlarına bile 5-6 lira borç takıp sırt cevırebılen karakterdeler bunlarıda hepınıze belırtmek ısterım..Onlar maslakta prof. ustalarla çalışmaya devam etsınler,40 liralık 205 gti contasına 180-200 lira almaya devam etsınler,forumlardan çeviri yapmaya devam etsinler =)
Kimse kendısını sağa sola çekmesin adamıda madamıda biliyoruz biz.. kendi istedikleri şeyler olmayınca arabasına öncelık tanınmayınca arabasını alıp gıdenlerı ve hemen ahm ye bilenenleri vee sonrasında yıne ahm'yı arayıp iş yaptırmaya calısanlarıda görduk biliyoruz.Boşuna beyin yıkamaya çalışmayın.Meyve veren agac taslanır lafı burda yıne gerceklerı bıze anlatıyor zaten.
Hataydakı arkadas sanada benden bı tavsıye ; herkese inanma herkese güvenme bu piyasa o... dolu kendine yazık etme..
Hemen kıvırmış dıyen kardeş kurabiyeci kardeş ahm yi savunanlar nerde diyen kardeş sizlerede selam burdan...
Sıkıntısı olan belırtsın çözümünü bulalım.Kapımız herkese açık.. :heyoo:

Yazmayım yazmaym dedim ama dayanamadım, var mı bi tanışıklık ?


http://www.youtube.com/watch?v=9LcSw74RHEA

sweap07
29-10-2014, 12:58
cemba yağlama yıkama guvvetli masallah

azrail
29-10-2014, 13:00
Bakıyorumda mağdur olduğunu söyleyen arkadaştan çok bikaç kişi leşkargası misali durumdan faydalanmak ve prim yapmak gibi davranışlarda bulunuyorlar yine,ahm bugune kadar kısıtlı ımkanlarla en ıyı sonucları alan bır ustadır bunu kımse ınkar etmesın şuan muhalefet olanların çogu zamanında bunuda gördüler canlı canlı.Benım bıldıgım ahm eger bır hatası eksıgı varsa eger hatasını fazlasıyla telafı eden bır ustadır bunuda belırtmek ısterım.Neden savunuyosun vs. gıbı dusuncelerı olacak kişiler içinde sunu soyleme geregı duyuyorum bu adam harama bulasmaz ısını severek yapan bırısıdır.Evıne ekmegı o dukkandan goturdugu halde cogu zaman hepımızıde maddı manevı olarak ıdare etmıs bırısıdır.Ama bakıyorum ve goruyorumkı kendısını durustluk abıdesı ılan eden bazıları yiyip içtigi dostlarına bile 5-6 lira borç takıp sırt cevırebılen karakterdeler bunlarıda hepınıze belırtmek ısterım..Onlar maslakta prof. ustalarla çalışmaya devam etsınler,40 liralık 205 gti contasına 180-200 lira almaya devam etsınler,forumlardan çeviri yapmaya devam etsinler =)
Kimse kendısını sağa sola çekmesin adamıda madamıda biliyoruz biz.. kendi istedikleri şeyler olmayınca arabasına öncelık tanınmayınca arabasını alıp gıdenlerı ve hemen ahm ye bilenenleri vee sonrasında yıne ahm'yı arayıp iş yaptırmaya calısanlarıda görduk biliyoruz.Boşuna beyin yıkamaya çalışmayın.Meyve veren agac taslanır lafı burda yıne gerceklerı bıze anlatıyor zaten.
Hataydakı arkadas sanada benden bı tavsıye ; herkese inanma herkese güvenme bu piyasa o... dolu kendine yazık etme..
Hemen kıvırmış dıyen kardeş kurabiyeci kardeş ahm yi savunanlar nerde diyen kardeş sizlerede selam burdan...
Sıkıntısı olan belırtsın çözümünü bulalım.Kapımız herkese açık.. :heyoo:

sanada selam olsun. dünya küçük mutlaka bir yerde denk geliriz. ordaki 3 noktanın devamını yüzüme söylersin

angry28
29-10-2014, 13:03
Denk gelmenize gerek yok abi adresini verebilirim isterseniz.

azrail
29-10-2014, 13:09
Denk gelmenize gerek yok abi adresini verebilirim isterseniz.

abim sağol adrese falan gerek yok. ben denk gelirim ona

Anıl E.
29-10-2014, 13:54
CemBA BA

Dayıııııııı

rebel
29-10-2014, 14:00
açılın demba ba pardon cemba ba reyiz geldi .dağılabilirsiniz

ArMy
29-10-2014, 14:32
Arkadaşlar, dün Ahmet Mucuk'un ortağı Erkut Usta beni aradı, konuştuk, yapıcı bir tutum sergiledi, yaşananlardan dolayı özür diledi, parasını önceden ödediğim dodikleri kargolayacağını söyledi, bunun dışında doğan maddi zararımı karşılamak için bugüne dek Ahmet Mucuk tarafından bir adım atılmamıştı, zaten ben de para talep etme amacıyla açmadım bu konuyu, forumdaki başka arkadaşlar da zarar görmesin diye açtım. Erkut usta da bu zararımın karşılığında istediğim bir araca yazılım yapacağını söyledi. Ben de yazılım ihtiyacım olmadığını söyledim ancak ihtiyacım olursa bir gün kendisine ulaşacağımı söyledim.

Ahmet Mucuk konusuna gelince; bu adam, zerre suçu günahı olmayan üstüne üstlük mağdur ettiği müşterisinin anasına sövme hakkını kendinde gören bir adam. Bu adam ağzıyla kuş tutsa hakkımı helal etmeyeceğim, gördüğüm yerde de görmemezlikten gelmeyeceğim, bir çift lafım olacak, keşke çıkıp şu foruma iki satır yazabilseydi ama yazmadı.

Bu adamı halen savunabilen biri çıktı yine, CeMBa.



Ancak bu lafına katılıyorum kardeşim ilk defa doğru bir şey söyledin ;)


Mağduriyetim kısmen de olsa Erkut Usta tarafından giderilmiştir, bilginize.

Hani mahkemeye falan vericeklerdi sizi.Yok kimsenin suçu kanıtlanmadan dolandırıcı sahtekar falan denilemezdi yok avukat bakıcaktı gerisine.Yapılan işler fişli faturalıydı hani.Ne oldu da acaba birden. :D

tremx
29-10-2014, 14:46
Bakıyorumda mağdur olduğunu söyleyen arkadaştan çok bikaç kişi leşkargası misali durumdan faydalanmak ve prim yapmak gibi davranışlarda bulunuyorlar yine,ahm bugune kadar kısıtlı ımkanlarla en ıyı sonucları alan bır ustadır bunu kımse ınkar etmesın şuan muhalefet olanların çogu zamanında bunuda gördüler canlı canlı.Benım bıldıgım ahm eger bır hatası eksıgı varsa eger hatasını fazlasıyla telafı eden bır ustadır bunuda belırtmek ısterım.Neden savunuyosun vs. gıbı dusuncelerı olacak kişiler içinde sunu soyleme geregı duyuyorum bu adam harama bulasmaz ısını severek yapan bırısıdır.Evıne ekmegı o dukkandan goturdugu halde cogu zaman hepımızıde maddı manevı olarak ıdare etmıs bırısıdır.Ama bakıyorum ve goruyorumkı kendısını durustluk abıdesı ılan eden bazıları yiyip içtigi dostlarına bile 5-6 lira borç takıp sırt cevırebılen karakterdeler bunlarıda hepınıze belırtmek ısterım..Onlar maslakta prof. ustalarla çalışmaya devam etsınler,40 liralık 205 gti contasına 180-200 lira almaya devam etsınler,forumlardan çeviri yapmaya devam etsinler =)
Kimse kendısını sağa sola çekmesin adamıda madamıda biliyoruz biz.. kendi istedikleri şeyler olmayınca arabasına öncelık tanınmayınca arabasını alıp gıdenlerı ve hemen ahm ye bilenenleri vee sonrasında yıne ahm'yı arayıp iş yaptırmaya calısanlarıda görduk biliyoruz.Boşuna beyin yıkamaya çalışmayın.Meyve veren agac taslanır lafı burda yıne gerceklerı bıze anlatıyor zaten.
Hataydakı arkadas sanada benden bı tavsıye ; herkese inanma herkese güvenme bu piyasa o... dolu kendine yazık etme..
Hemen kıvırmış dıyen kardeş kurabiyeci kardeş ahm yi savunanlar nerde diyen kardeş sizlerede selam burdan...
Sıkıntısı olan belırtsın çözümünü bulalım.Kapımız herkese açık.. :heyoo:

demekki senin bilmedigin biseyler var dostum ogrendin iste.

free-hifi
22-11-2014, 12:21
kONU çözüme kavuştu mu?

AdemAr
23-11-2014, 20:55
arkadas yazmıs zaten en son gelısmeyı ortağı aramıs cozume kavusturmuslar yukarıdakı postlara bakarsan

drn106
25-11-2014, 15:16
Ne yazık ki halen çözüme kavuşmadı, Erkut usta hali hazırda parasını ödediğim kaporta parçalarını kargolayacağını söyledi, fakat buradan da kendisine özel mesaj atmama rağmen 20 gündür bir gelişme yok.

free-hifi
25-11-2014, 15:19
arkadas yazmıs zaten en son gelısmeyı ortağı aramıs cozume kavusturmuslar yukarıdakı postlara bakarsan

Demekki kavuşmamış.

"Bugün, 16:16
drn106
Ne yazık ki halen çözüme kavuşmadı, Erkut usta hali hazırda parasını ödediğim kaporta parçalarını kargolayacağını söyledi, fakat buradan da kendisine özel mesaj atmama rağmen 20 gündür bir gelişme yok."

GünAY'
25-11-2014, 16:51
Bu yapılanlardan sonra hala birşeyler yapmalarini bekliyosan dualarimiz seninl

GünAY'
25-11-2014, 16:52
Ne yazık ki halen çözüme kavuşmadı, Erkut usta hali hazırda parasını ödediğim kaporta parçalarını kargolayacağını söyledi, fakat buradan da kendisine özel mesaj atmama rağmen 20 gündür bir gelişme yok.

Bu yapılanlardan sonra hala biseylr bekliyosan dualarimiz senden yan

Smt_Krblt
25-11-2014, 18:18
forumda ekran resmi alınırken biz

http://www.youtube.com/watch?v=rAUK5jltSi4#t=14

Kadyr
25-11-2014, 18:42
tekrardan geçmiş olsun. umarım o dükkana iş yaptıracak olanlar nette buraları görüp mağduriyetleri okurda ayaklarını geri çekerler.sana bu haksızlığı yapanda elbet cezasını bulur.

Kadyr
25-11-2014, 18:43
ayrıca iş yok diyede ağlarlar. ulan doğru düzgün iş yapın önce sonra ağlayın sizin gibilere mustahak

ibozum
25-11-2014, 22:19
Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım yaa.. Meğer efsane konu olmaya adaymış.. :)

Çok geçmiş olsun, umarım hak eden, hak ettiğini alır konu o şekilde sonuçlanır..

AdemAr
25-11-2014, 23:03
Arkadaşlar, dün Ahmet Mucuk'un ortağı Erkut Usta beni aradı, konuştuk, yapıcı bir tutum sergiledi, yaşananlardan dolayı özür diledi, parasını önceden ödediğim dodikleri kargolayacağını söyledi, bunun dışında doğan maddi zararımı karşılamak için bugüne dek Ahmet Mucuk tarafından bir adım atılmamıştı, zaten ben de para talep etme amacıyla açmadım bu konuyu, forumdaki başka arkadaşlar da zarar görmesin diye açtım. Erkut usta da bu zararımın karşılığında istediğim bir araca yazılım yapacağını söyledi. Ben de yazılım ihtiyacım olmadığını söyledim ancak ihtiyacım olursa bir gün kendisine ulaşacağımı söyledim.

Ahmet Mucuk konusuna gelince; bu adam, zerre suçu günahı olmayan üstüne üstlük mağdur ettiği müşterisinin anasına sövme hakkını kendinde gören bir adam. Bu adam ağzıyla kuş tutsa hakkımı helal etmeyeceğim, gördüğüm yerde de görmemezlikten gelmeyeceğim, bir çift lafım olacak, keşke çıkıp şu foruma iki satır yazabilseydi ama yazmadı.

Bu adamı halen savunabilen biri çıktı yine, CeMBa.



Ancak bu lafına katılıyorum kardeşim ilk defa doğru bir şey söyledin ;)


Mağduriyetim kısmen de olsa Erkut Usta tarafından giderilmiştir, bilginize.


Demekki kavuşmamış.

"Bugün, 16:16
drn106
Ne yazık ki halen çözüme kavuşmadı, Erkut usta hali hazırda parasını ödediğim kaporta parçalarını kargolayacağını söyledi, fakat buradan da kendisine özel mesaj atmama rağmen 20 gündür bir gelişme yok."

ben bu post' a dayanarak söyledım ilerisini nerden bıleyım

dc_crx
25-11-2014, 23:28
Şimdi mevzu çözülmedi mi yani Bladerk Erkut'ta mı çare olmadı :)

zOnstyLe
26-11-2014, 11:14
Kamyoncu nerde ?

ibozum
26-11-2014, 22:39
Çare Drogba.. :)

yakuza
27-11-2014, 17:03
olayların bu seviyeye bile gelmesi kötü, insan ekmek yediği tekneyi pisletmemesi lazım diye düşünüyorum. umarım mağduriyetiniz çözümlenir

bladerk
28-11-2014, 02:57
ben yoğun tech üyesi falan değilim pek de takılmam buraya bugün aradılar böyle yazılar yazılmış diye anca girdim senle beraber 9 tane pm vardı hepsini de cevapladım şimdi çıkıcam yine aylarca online olmayı da düşünmüyorum sadece seninle konuştuğumuz gün bile numaramı gördün sms de yollamıştım face ya da cebimden rahatlıkla ulaşırdın numaramı bulmak hiç de zor değil ve ayrıca bir arkadaşım sana pm atmış cebimi yazmış yine aramamışsın beni
yani sanırım amaç bazı arkadaşların konu güncelleme çabası size bişey diyimmi AHM KAPANDI kapanalı da çok oldu
size sadece yardımcı olmaya çalışıyorum benim numaramı bile kaydetmeyip benim size dönmememle suçluyosunuz ya yazık
ahmet diyoki araçta şu an 307 debriyajı var kendi ellerimle taktım sökülsün bakılsın siz diyosunuz ben sordum ankarada (dışardan bakan usta takılmamış dedi o ankaradaki ustayla şahsen de görüşücem nasıl anlıyomuş anlatsın bana) konunuz bitmez biliyorum ilgilenmiyorum da artık öyle bi işletme de yok
siz iyisi mi haftada bir girin güncel yazın olsun bitsin gençler
sonuç olarak benim işletmeme ne standart araç girebilir ne de bi proje aracında benzer bi tartışma olabilir tüm parçaları getirtilip hazırlanmamış aracları ya da çıkma parçalarla gelmiş (krank blok hariç ) araçları kapıdan almıyorum hiçbir zaman da giremeyecekler

bu da cep numaram 536 692 47 25 erkut
biri bi kulp takar diye görüntü de ekleyim ne olur ne olmaz
http://www.hizliresimyukle.com/image/PwHB

Dookan
28-11-2014, 07:23
geçmiş olsun.yazık vallaha yazık.böyle yapan ustalara basacan mermiyi

STP
28-11-2014, 07:48
Adamin soz verdigin parcalarini vs niye kargolamiyosun erkut? Ahm kapandi nedemek ? Atip tutuyodun halledicem edicem amacim yardimci olmak felan... Komiklesmeyin

mustafademiR-R
28-11-2014, 08:03
yardimci olucam cozucem denilmisti bu da havada kaldi anlasilan. yaziktir gunahtir buradan ne yazsak boş

Berkan
28-11-2014, 08:13
Adamin soz verdigin parcalarini vs niye kargolamiyosun erkut? Ahm kapandi nedemek ? Atip tutuyodun halledicem edicem amacim yardimci olmak felan... Komiklesmeyin

:icon_tup:

tükkan kapandı dertler bitti moduda var

dükkanıma standart arac kısmındada ben secilmem secerim ulen modu var

STP
28-11-2014, 08:21
Nur yerlitasin bi pozu varya hani....

gp74
28-11-2014, 09:35
Yaziktir, ayiptir, gunahtir...
Bunun oteki tarafida var

Volkann
28-11-2014, 09:41
adam yoğun tech üyesi değilim pekte takılmam demiş , 3bin postu kamyoncu kastı o herhalde :D

Arenimo
28-11-2014, 09:41
Yanlış anlmayın Erkut bey sizi buradan tanıdığım kadarı ile bilirim , az çok sözü geçen biriydiniz sanırım AHM ile bir flörtünüz oldu AHM sorunlu bir yer olduğu için kapandı , anladığım kadarıyla yeni bir oluşum içindesin(iz) ya da .

Şimdi bu profilinizde yazan AE MOTORSPORT acaba Ahmet Erkut motorsport mudur ? yoksa kendime Serdar Ortaçtan KAFAMDA DELİ SORULAR adlı parçayı mı armağan etmeliyim :D

Ortaklık bitebilir ama sizin oraya ortak olduğunuz dönemde buradaki arkadaşa vermiş olduğunuz bir söz var siz biliyosunuzdur söz vermenin sadece insan uydurması bir LAF'tan ibaret olmadığını

Kahn23
28-11-2014, 09:59
ben yoğun tech üyesi falan değilim pek de takılmam buraya bugün aradılar böyle yazılar yazılmış diye anca girdim senle beraber 9 tane pm vardı hepsini de cevapladım şimdi çıkıcam yine aylarca online olmayı da düşünmüyorum

Bunu yazdıktan sonra cvp vermesini beklemiyorsunuz hrh :soru:

bladerk
28-11-2014, 10:44
siz burada güzel sohbetinizi sürdürürken dodikler yola çıktı bile (orginal parça olmak kaydıyla) eskiden girerdim artık girmiyorum dedim ona bile kulp taktınız cumadan sonra gönderi irsaliyesi de gelecek onu da koyarım boş muhabbete gerek yok
dün gece 2 de adresi aldım çünkü online oldum sabah da yola çıkarttım yine de sizin sohbetinize yetişemedim

dedimya siz arada sadece güncel yazın takılın


http://i.hizliresim.com/PERkP9.jpg (http://hizliresim.com/PERkP9)

drn106
28-11-2014, 13:27
ben yoğun tech üyesi falan değilim pek de takılmam buraya bugün aradılar böyle yazılar yazılmış diye anca girdim senle beraber 9 tane pm vardı hepsini de cevapladım şimdi çıkıcam yine aylarca online olmayı da düşünmüyorum sadece seninle konuştuğumuz gün bile numaramı gördün sms de yollamıştım face ya da cebimden rahatlıkla ulaşırdın numaramı bulmak hiç de zor değil ve ayrıca bir arkadaşım sana pm atmış cebimi yazmış yine aramamışsın beni
yani sanırım amaç bazı arkadaşların konu güncelleme çabası size bişey diyimmi AHM KAPANDI kapanalı da çok oldu
size sadece yardımcı olmaya çalışıyorum benim numaramı bile kaydetmeyip benim size dönmememle suçluyosunuz ya yazık
ahmet diyoki araçta şu an 307 debriyajı var kendi ellerimle taktım sökülsün bakılsın siz diyosunuz ben sordum ankarada (dışardan bakan usta takılmamış dedi o ankaradaki ustayla şahsen de görüşücem nasıl anlıyomuş anlatsın bana) konunuz bitmez biliyorum ilgilenmiyorum da artık öyle bi işletme de yok
siz iyisi mi haftada bir girin güncel yazın olsun bitsin gençler
sonuç olarak benim işletmeme ne standart araç girebilir ne de bi proje aracında benzer bi tartışma olabilir tüm parçaları getirtilip hazırlanmamış aracları ya da çıkma parçalarla gelmiş (krank blok hariç ) araçları kapıdan almıyorum hiçbir zaman da giremeyecekler

bu da cep numaram 536 692 47 25 erkut
biri bi kulp takar diye görüntü de ekleyim ne olur ne olmaz
http://www.hizliresimyukle.com/image/PwHB

Erkut Usta, numaramı bulmak zor değildi demişsin de, o arkadaşın pm atmadan önce yazmıştım ben buraya, ayrıca bir arkadaş sormuş sorun çözüme kavuştu mu diye, ben de kavuşmadı dedim. Kavuştu da yalan mı söylüyorum?

307 debriyajı taktı demişsin, Ankara'daki ustayı suçlamışsın. 307 debriyajı taktığını bana aracı teslim aldıktan sonra aracın vitesleri girmeyince söyledi bu bir.

Arefe günü parçacı açıkmış, kaldı ki benim araba arefeden 4 gün önce teslim edildi bu iki,

Çıkma parçaları garajıma almam demişsin, çıkma parçayı Ahmet Usta takmış farkında mısın, benim getirdiğim sıfır orijinal parçalar halen kayıp bu da üç. Sıfır orijinal debriyaj telim meydanda yok yahu ötesi var mı.

Herneyse Erkut Usta, sana ortağınla yeni işinde başarılar, ortağına hakkım geçtiyse de haram zıkkım olsun kendisine.

Son olarak techturkey dayanışmasına bir kere daha hayran kaldım konunun başından sonuna kadar beni yalnız bırakmayan bütün arkadaşlara gönülden teşekkürler.

Tuncay
28-11-2014, 13:41
Canim sıkkın oldugu zaman bu blaferk beyin yazisini okuyorum guluyorum :)

Berkan
28-11-2014, 13:48
Canim sıkkın oldugu zaman bu blaferk beyin yazisini okuyorum guluyorum :)

çakma note3 konusundaki elemanla kapışırlar :D efsane iki konu

AdemAr
28-11-2014, 16:27
komik yahu

GÖKTÜRK
28-11-2014, 22:23
tır mevzusu aklıma geldikçe gülüyorum yaa :D bu konu sabit yapılmalı okullarda dersi verilmeli

ersandeniz
28-11-2014, 22:26
Ahm olmus ae, zihniyet ayni, akli olan da girmez o garaja..

Mehmetmert
28-11-2014, 23:11
Ya kamyoncu demeyin bana ya :D

ErenDurmus
29-11-2014, 01:44
Konuyu kaçırmışım, üşenmedim oturdum baştan sona bir solukta okudum konuyu . Mağdur arkadaşa ilk başta yüklenmişler baktılar olmuyor yancılar dahil olmuş o da yetmemiş en son çözelim deyip özür dilemişler 1 ay geçmiş hala ürün gönderilmemiş . Vallahi gece gece hayat dersi oldu kendi adıma .

Shifter
01-12-2014, 10:08
Yok Yorum Yazanların Ekran Alıntısını Aldıkda Yok Efendim Sizi Avukata Vericezde Arkadaşlar Burda Kim Haklı Kim Haksız İşin Ön Yüzünü Sadece Görüyoruz Ama Arkadaşlar Şu Ahm Savunannlar Yüzündeki Maskeleri Kendileri Düşürdüler
Siz Gidin O Ekran Alıntısı Yaptıgınız Yorumları Yeni İş Yerinize Takında Ne Bo.... Oldugunzu Görsünler ... Ayıp ayıp Adamı Burada Magdur Ediyorsunuz Gelip Bide Pişkin Pişkin Milleti Enayi Yerine Koyuyorsunuz

Bu Arada Kamyon Muhabbeti İyiymiş :)