Orijinalini görmek için tıklayınız : 60 - 65 Bin Araç Tavsiye
baranyardimci
31-10-2014, 22:14
Dostlar merhaba;
Konunun yerinin doğruluğundan emin olmamakla beraber 60 65 bin civarında araç tavsiyenize ihtiyacım var. 70 e kadar yolu var aslında. Şimdilik benim aklımdakiler 2011-2012 A3, 2014 Giulietta. Bu kardeşinize bi yardımcı oluverin, fikirlerinizi esirgemeyin. siz olsanız ne yapardınız ne alırdınız :)
Ahmet Saraçoğlu
31-10-2014, 22:15
beetle al tüm bakış açın değişsin :D
baranyardimci
31-10-2014, 22:19
farklı bakış açısı bekliyordum da bu kadar beklemiyordum valla ne yalan söyliyim :)
ahmetbaha-drs
31-10-2014, 22:27
Bmw 1,Astra GTC.
optimus_prime
31-10-2014, 22:36
sıfır alacak olsam kesinlikle leon
ama ben o paraya büyük ihtimal 2.el insignia veya superb alırdım
baranyardimci
31-10-2014, 22:45
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sifir-kokusu-uzerinde-sigara-icilmemis-en-fulll-cam-tavanli-185318967/detay
şuna ne dersiniz peki ? o para verilir mi dersiniz buna ? şu anda mantıklı düşünemiyorum direk tav oldum çünkü :)
Son koydugunuz alfa'nin ederi nedir bilmem ama ciddi guzel duruyor. Fakat ben olsam gider cam tavan 17 jant led farli 1.6tdi dsg leon alirim. Satiyorum dedinizmi kisa zamanda satilir. ( yanlis anlamayin alfa satilmaz demiyorum ) bi arkadasima aldik gecen sene bu zamanlar bu ozellikte bi arac harika otesi diyebilirim kesinlikle cok sevdim ben. Tabi bu kisiden kisiye degisir alfa'ya hic binmedim ama binsem de tercihim leon olurdu. Hayirli olsun simdiden hakkinizda :)
Shadow_Dancer
31-10-2014, 23:13
Gulietta çok güzel ama iç mekanda ki malzeme kalitesi bence kötü.. çok fazla sert plastik kullanımı var..
Jetta Tdi dgs den yana olurdu secimim. tabi ki 2. el
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sifir-kokusu-uzerinde-sigara-icilmemis-en-fulll-cam-tavanli-185318967/detay
şuna ne dersiniz peki ? o para verilir mi dersiniz buna ? şu anda mantıklı düşünemiyorum direk tav oldum çünkü :)
sahipleri kesinlikle yanlış anlamasınlar
fuara ilk geldiğinde incelemiştim ve yanımdakilere ilk yorumum benim arabanın aynısının değişiği olmuştu
direksiyon tuşlarından hemen hemen çoğu özelliği dahil
tasarım olarak gerçekten çok hoş ama arkadaşımın 2000 model 156 sı zamanına göre deri koltuk sunroof v.b özellikler ve alfa hissiyatıyla gerçekten beni etkilemişti
Hatta o zaman demiştim alfa gerçekten başka bir dünyaymış
ama o araç bu araç değil
bravonun karizmalı modeli bu :)
Jetta Tdi dgs den yana olurdu secimim. tabi ki 2. el
bu çok daha güzel bir tercih
A3 derim ben, '12 led bixenon olsun cam tavan da sansına artık :)
Alfa ile kıyaslanmaz, bindim kullandım da Alfa çok sevmeme rağmen ruh yok arabada. 170hp idi bi de.
Jetta da sirket arabası gibi artık.
CasabLanca
01-11-2014, 02:01
leon 1.4 tsi fr alınabilir
leon yenı kasa hıc dusunmezdım
Sıfır alınabiliyorsa Leon güzel gerçekten :)
baranyardimci
01-11-2014, 13:58
2014 Mazda 3 1.5 Skyactive nasıl bi seçenek sizce ? power modeli. benzinli olması biraz can sıkabilir ama o da çok donanımlı ve yakışıklı araba. ikinci el sıkıntısı olmasa direk onu alırdım.
rebeloghy
01-11-2014, 14:15
Kuzenim aldı mazda 3 ü ciddi ekonomik araç. Benzinli otomatik fakat harbiden ciddi az yakıyor. İçerdeki kalite , dış tasarım baya baya bayıldım ben
Değişik fikir olsun :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-dizel-s-aksesuar-full-paket-180109332/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-1.6dizel-mini-cooper-tertemiz-52.000-km-bakimi-yeni-yapildi-134544146/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2013-model-beyaz-pro-ceed-hatasiz-full-11.000-km-de-otomatik-171978475/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-hatasiz-2013-kia-pro-ceed-premium-daha-12.000-km.de-181761455/detay
SecretStyle
02-11-2014, 21:11
Hothatch düşünülürse tartışmasız Type-R FN2 alınabilir...
sahipleri kesinlikle yanlış anlamasınlar
fuara ilk geldiğinde incelemiştim ve yanımdakilere ilk yorumum benim arabanın aynısının değişiği olmuştu
direksiyon tuşlarından hemen hemen çoğu özelliği dahil
tasarım olarak gerçekten çok hoş ama arkadaşımın 2000 model 156 sı zamanına göre deri koltuk sunroof v.b özellikler ve alfa hissiyatıyla gerçekten beni etkilemişti
Hatta o zaman demiştim alfa gerçekten başka bir dünyaymış
ama o araç bu araç değil
bravonun karizmalı modeli bu :)
Alfa sahibi değilim ama kalitesini fiat markasıyla kıyaslayarak bu şekilde yorumlamanız garip olmuş. Oysa son zamanlarda fazla değil 100 ü geçince altımdan kayan ve 0 güven veren nadir modern araçların başında LINEA var.
Emin olun hiçbir alfa sizin kullandığınız aracın "aynısının değişiği" olmaz/olamaz
Mehmetmert
02-11-2014, 21:57
Benzinli A3
Benzinli 116
Dizel Golf7
Dizel Otomatik Leon
Ben olsam 4'e indirirdim seçenekleri
Alfa sahibi değilim ama kalitesini fiat markasıyla kıyaslayarak bu şekilde yorumlamanız garip olmuş. Oysa son zamanlarda fazla değil 100 ü geçince altımdan kayan ve 0 güven veren nadir modern araçların başında LINEA var.
Emin olun hiçbir alfa sizin kullandığınız aracın "aynısının değişiği" olmaz/olamaz ben kaliteyle ilgili bir yorumda bulunmadim donanim ozellikleri olsun fonksiyonlari olsun tus takimlari olsun cok benzer
Kaldiki kullandigim aracin on amortisorde (1.6) fiat lancia alfa ve gm armasi var cogu parcalari ortak kullaniyorlar
Ben aracima kaliteli demedim neye bindigimi biliyorum fp oraninda ; sadece ben alirken 15bine yakin fark vardi 2011 senesinde daha farkli olmaliydi diye dusunuyorum
Ki yine yazayim alfanin eski modellerinin ruhu cok daha baskaydi ya da bana oyle geliyor
baranyardimci
03-11-2014, 06:55
Benzinli A3
Benzinli 116
Dizel Golf7
Dizel Otomatik Leon
Ben olsam 4'e indirirdim seçenekleri
A3'le 116'nın benzinli değil de dizel seçeneklerini düşünüyorum açıkçası.
Onun dışında aklımdaki liste tam olarak böyle
Bir de artı olarak titanium paket 2013-2014 Ford Focus var.
Bunların arasında da dizel 116 öne çıkıyor
a3 veya bmw alınabiliyorken ben hayatta vw-ford-alfa bakmazdım