PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa 1.7 Dti Yazılım Hakkında Yardım...

SecretStyle
02-11-2014, 20:52
Arkadaşlar aracım standart 75 Bg güçten yaklaşık 110-120 bg gibi bir güce yükseltildi hafif dumanlı şekilde.Aracın gidişi ciddi fark etti çok çok iyi gidiyor ...Fakat aracımda her viteste 2.000 devir civarında sirkeleme (sanki gaza bas çek yapılıyor gibi) oluyor sadece 1 sn sürüyor. Diğer devirlerde hiçbir sorun yok hep aynı devirde sıkıntı oluyor üst devirler oldukça canlı ve sorunsuz. nedendir anlamadım 1-2 arkadaş yazılım hafif hard olduğu için oluyor normal dedi, sizlere danışmak istedim sağlıklımıdır sizce ? Bu arada westgate iptal değil...Şimdiden tşekkürler herkese... İyi forumlar...

akucukdogan
02-11-2014, 21:04
Yazılımcın ne diyor bu duruma ?

SecretStyle
02-11-2014, 21:07
Araca yazılımı dün yaptırdım yarın tekrar uğrayacağım. Bilenler veya hard kullananlar vardır belki diye danışayım dedim...

BurakCengizhanoğlu
02-11-2014, 21:14
1.7 de o fix basınç artıp düzeliyor o arada silkeleme yapıyor.Yazılımcın belki düzeltebilir ama sanmıyorum

SecretStyle
02-11-2014, 21:21
1.7 de o fix basınç artıp düzeliyor o arada silkeleme yapıyor.Yazılımcın belki düzeltebilir ama sanmıyorum
Öncelikle cevabın için çok teşekkürler. Araçta sorun çıkarmadığı sürece çok üstünde durmayacağım fakat ilk defa yaptırdım dizelde yazılım ondan biraz araştırıp kurcalamak istedim. Sanırım bir sorun yok gibi ama yarın bir aracı göstermekte yinede fayda var.

akucukdogan
02-11-2014, 21:42
Bendede benzer bir yazılım var. Wastegate iptal. Sadece sabahları araç ısınana kadar 2000devirden sonra araç kendini öne atıyor o kadar. Isınınca düzeliyor.

SecretStyle
03-11-2014, 08:59
Bendede benzer bir yazılım var. Wastegate iptal. Sadece sabahları araç ısınana kadar 2000devirden sonra araç kendini öne atıyor o kadar. Isınınca düzeliyor.

Yorumun için teşekkürler. Bakalım bugün göstericem , sorun yok gibi görünüyor ama yinede içimiz rahat etsin.

Yogi
03-11-2014, 09:05
aynı durum bende vardı buna ek olarak soğuk havalarda motoru ilk çalıştırdığımda egzantrik varmış gibi çalışıyordu

oğuzk
03-11-2014, 09:47
Yazılımdan kaynaklı kısık yazılımda olmuyor sirkeleme.Özellikle çok açık olunca trafikte zorluk yaşatabilir :D

SecretStyle
03-11-2014, 11:14
Yazılımdan kaynaklı kısık yazılımda olmuyor sirkeleme.Özellikle çok açık olunca trafikte zorluk yaşatabilir :D

Yorumunuz için çok teşekkürler öncelikle...Evet yazılımdan oluyor normal görünüyor şuanda... Hafif dumanlı şuanda ileride biraz daha açtırabilirim ama bu sirkeleme olayı basınç borularından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum komple kaliteli silikon yapmayı düşünüyorum bütün turbo-intercooler vs. borularını belki faydasını görürüm...

SecretStyle
03-11-2014, 11:16
aynı durum bende vardı buna ek olarak soğuk havalarda motoru ilk çalıştırdığımda egzantrik varmış gibi çalışıyordu

Aynı şekilde =) amerikan egzantrikli v8 tarzı bir çalışması oluyor sabahları...Yorumunuz için tşekkürler..