PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boya Koruma

baranyardimci
27-11-2014, 14:57
Arkadaşlar Doğuş Oto Bursa'dan Yeni Golf'e Nano boya koruma için şöyle bi fiyat aldım nasıldır sizce ? Firma Adı Automaster

NANO DIŞ KORUMA ( 500 TL )

NANO KOLTUK KORUMA ( 300 TL )

NANO PLASTİK AKSAM KORUMA ( 300 TL )

NANO SU İTİCİ CAM KAPLAMA ( 200 TL )

NANO MOTOR KORUMA ( 300 TL )

NANO JANT KORUMA ( 200 TL )

NANO ANTİMİCROBİYEL KORUMA KALKANI ( 200 TL )

ONAYINIZ SONRASI BU İŞLEMLERİ KDV DAHİL 1000 TL ‘YE NANO MASTER PAKETİ ADI ALTIN DA UYGULAYACAĞIZ.

baranyardimci
27-11-2014, 17:26
yok mu piyasayı bilip cevap verecek olan :) pahalı mıdır ucuz mudur ben karar veremedim. bi el atıverin

Kadyr
27-11-2014, 18:03
nano dıs koruma fıyatı ucuz. dıgerlerını bılemem.ayrıca nasıl yaparlar ne kullanırlar onuda bılemem. tavsıyem forumdada yapan arkadaslar var sureklı ankarada dby mesala ıstanbulda emg var. bu kısılere yaptırman

SinanAdalı
27-11-2014, 18:10
Bencede forumda yapan arkadaşlara danışsan daha iyi olur. En azından onların neler kullandığını ve nasıl titiz oldugunu biliyoruz :)

Gökhan Bilgin
27-11-2014, 18:40
Seat forumundan bir arkadaş doğuş oto bursada yaptırmıştı ama memnun olmamış olsa gerek şikayet konusu açmıştı aklınızda olsun vw'ini bilmem ama seatla çok içli dışlı olduk birşey yaptıkları yok :D

F4R
27-11-2014, 19:31
Hocam orda yazan nanoya inanmayin bence, gercek nano koruma oldugunu sanmiyorum. Kiytirik bir polisaj ve ustune waxi basip geciceklerdir. Gercek nano istiyorsaniz forumda bu isi yapan arkadaslar var. Duzgun bakildigi takdirde net 1 sene koruyor. Ben kendim yaptim 6 ay bitti hala su iticiligi ilk gunki gibi. Bence nano konusunda gercekten prof kisilere yaptirin.

Slmcnsl
27-11-2014, 20:19
dostum sanirim ankaradasın.
ankara da bu işi hakkiyla yapan foruma üye arkadaşlar var onlarla görüş derim..

karsiyakaliozi
28-11-2014, 07:07
Tamamen aldatmaca iyi marka ürünler kullanılarak yapılan nano işlemleri içi dış bu rakamların en az 2 katı olmalı bence servis mantığı, uzak durun uygulamada en az 2 gün sürmeli nano da kürlenme beklenip tekrar uygulama falan yapılıyor çünkü bizim sitede veya başka sitelerde amatör ruhla pro işler yapan çok sayıda arkadaşımız mevcut onlarla iletişime geçin tabi servis fiyatlarınıda baz almayın.