Orijinalini görmek için tıklayınız : Hafif Akü tavsiyeniz?
Merhabalar. 55 veya 60 Ah, minimum 650 CCA akü arıyorum. Piyasada Yuasa marka aküyü buldum(mazda servisi), genelde tavsiye edilen. Ancak arabanın önüne orjinali(noname) 15 kg olan aküyü çıkarıp 23 kg akü koymaya hiç niyetim yok. Max 300-350 tl civarlarında bu özelliklerde tavsiyeniz var mıdır?
çok merak ettim araba nedirki 8 kilo sıkıntı yaratacak kadar?
driftboy
27-11-2014, 19:06
Yusuf abinin güzel bi lafı geldi aklıma
Arabanızdan 1-2 kilo atmaya çalışacağınıza boğazınızı tutun az yiyin.
Burasinin off topic bolumu oldugunu sanmiyorum . Bilmeyenler yazmak zorunda degil.
olay basit. Arabana parca takacaksin. Ikisi de ayni isi goruyor. Fiyatlari yakin. Biri 8 kilo agir. Hangisini takacaksin ?...
güvendiğim markayı takarım, varta gibi mesela
8kg yu da kafaya takmam işime bakarım. (drag arabası harici)
Elimde ferrari 458 aküsü var düşünürseniz
http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/194396-porsche-bmw-mercedes-ferrari-audi-lamborghini-parcalar.html
Çok hafif istiyorsanız gidip lipo (Lithium polymer) pil/batarya/akü yaptırın. 10 kilo civarında olur misss.
Ha patlarsa, patlarsa da kısmet artık. Hafif sonuçta.
konuyu hortlatiyorum ama istanbul avrupa yakasi normal varta 60 ah akü arıyorum fiyat ve alabilicegim yer konusunda yardimci olabilicek kimse varmi
Patisever
01-01-2015, 18:04
Jazz akusu alın kafaları ınce kutup ve terstir baslıklara takkeler war tanesi 5tl marka önemi.yok White rsde kullanmıstım