Orijinalini görmek için tıklayınız : Rolantide dengesizlik
Aracim 91 civic sedan karburatorlu sorun aslinda bayadir var fakat canımı skmaya başladı benzindede lpgdede rolantide fln sabit durmuyo frene bastigimda düşüyo kalkıyor ne yaptigini bende çözemedim😢 emme manifoltdundan olabilir diye duydum sizde neyden kaynaklanir? Hava giriş borusunun ağzı yariya kadar bantlı önceden böyle skntilar yoktu, frenr bastigimdada otobüslerden çıkan sesler gibi hafifde olsa fis fis diye ses geliyo :D ogrenciyim nokta atışı yapmam lazim 😢
Burak E.
22-12-2014, 19:50
öncelikle ucuz yoldan halletmek gerekirse ayarsızlıktan kaynaklı olabilir cünkü yaz ayarlarıyla kış ayarları bırbırını tutmaz ilk önce lpg ayarı yaptırmanız gerek eger dewam ederse sorun emme manıfoldu felan dye devam edersin önce ayarı yaptır bence
Hafta sonu ilk işim gaz ayarina baktirmak :) pekala bu fren sorunuda neyin nesi :D bastigimda otobus sesi gibi fis fiss ses geliyo :D
subap ayarı ne zaman yapıldı aracın ?
Guzel soru subap ayarını yaptırmadım suana kadar :/ yazın başında almistim aracı
bilaloztkr
22-12-2014, 21:40
rolanti dengesizliği bizim astra g de de var,belli bir süre benzinde kullanınca düzeliyo gibi oluyor,gaza geçince eski haline geri dönüyor:)
bence lpg ıle ılgısı az
daha cok aracın subap ayarı yapılmadıgı ıcın rolantıde dengezıslık yapar
ılk once subap ayarınızı yaptırınız daha sonra lpg de bı ayar oluyor ıse ayarını yaptırınız
Göstermek amaçlı kime gösterebilirim baska skntilarimda var zeytinburnu yakinlarinda olursa çok iyi olur