Orijinalini görmek için tıklayınız : E46 BMW 3.16ci
Arkadaşlar mrb,sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.uzun zamandır bende e46 kasa bmw hastalığı var.imkan bulamadığım için sadece uzaktan bakmakla yetindim.şimdi 35.000-40.000TL kadar bir bütcem var.alacağım araba ilk arabam olacak ve ben 2004-2005 model m paket 3.16ci almayı düşünüyorum.vergisi yıllık 375TL ve lpg de çok yakıcağını düşünmüyorum.yani ekonomik her yönüyle.arabanın görüntüsü mükemmel fakat perfonsansın çok kötü olduğunu söylüyorlar.aslında benim aman aman bir beklentim yok,çok hantal kalmasın yeterli.size sorum 150.000km üstü olursa herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım.sadece km olarak değil genel olarak aracı önermisiniz?şimdiden tsk ederim
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/
Okundu,tsk ederim
Görüntüsü çok güzel arkadaşim da 2 tane vardı içi filan çok güzeldi kaliteliydi fakat 1.8 olmasına rağmen pek gitmiyordu.Onun dışında ben 116 i ve 316 i kullandım e90 olarak geçiyor olmasi lazim hem bir dünya yakıt yakıyor hemde hiç gitmiyorlardi işin özü 1.8 den assagi alma bence
E46 BMW Cİ olarak en az 320 ci olması kaydıyla 325 önerilen 330 Cİ almandır..
316 ci donanım olarak hem boş,hem acayip fazla yakan ve gitmeyen bir otombildir..
Donanımın 3.16ci olması ile bir alakası yoktur.3.30 dan daha dolu 3.16ci olabilir.Ayrıca 3.16ci lerin hepsi makyajlı kasa ve fabrikasyon m paket bulursan bütçen dahilinde süper olur.Dediğin gibi vergisi olsun yakıtı(lpg ile) olsun gayet ekonomik bir araç.Roll le drag la işin yoksa,forum tabiri ile cilacıysan gayet mantıklı bir seçim.
rebeloghy
01-01-2015, 23:20
Donanımın 3.16ci olması ile bir alakası yoktur.3.30 dan daha dolu 3.16ci olabilir.Ayrıca 3.16ci lerin hepsi makyajlı kasa ve fabrikasyon m paket bulursan bütçen dahilinde süper olur.Dediğin gibi vergisi olsun yakıtı(lpg ile) olsun gayet ekonomik bir araç.Roll le drag la işin yoksa,forum tabiri ile cilacıysan gayet mantıklı bir seçim.
Aynen katılıyorum benim diyen 330a bakmayacağın 3.16 lar mevcut.
Fabrikasyon m düzgün bir e46 denk getirdikten sonra sizin gibi düşünen bir çok arkadaşım var.
Az önce baktım , 44 liraya alınacak bir 3.16 var imola ; heralde ayarında bir 3.30 almaya kalksanız 60 lira istenir..
Klasiktir bmw 6 silindir olur da denir , 3.16 alma yeni nesil 3.18 olsun , yok hadi 3.20 olsun 6 silindir olsun , 2.2 hacim oldu zaten 3.25 olsun, yok olmuşken 3.30 olsun ; hepsini boşver M3 olsun..
Bu muhabbetin ucu yok. Arabam çok çok çok güzel olsun , yıkamaya doyamayayım , hız vs işim yok diyorsanız alırsınız 3.16 e46 coupe güzel güzel binersiniz.
Arkadaşlar peki kaç km'ye kadar almalıyım?şu km'den üstü yaramaz diyeniniz var mı ?
bazen 60000 km bir araç başka bi 250k kmdeki araçdan masraflı olabilir,bu tamamen aracın kondisyonuna o km nin nasıl yapıldığına bağlı.marka farketmez bunun için.sırf km takıntısı yüzünden 250k km deki cillop aracı çok beğendiği halde almayıp 100k kmdeki arabayı alıpda motor masrafı giren emsaller var :)
e46 316 ci BMW ruhunu karakterini yansıtmıyor istediği kadar( M ) olsun sadece tip motor ufak kalıyor yakıt sarfiyatı fazla otoyolda giderken sadece görüntü neyleyim yürümeyen e46 yı ;)