Orijinalini görmek için tıklayınız : TT XBOX ONE Team
Biz preorder aldik ztn bicok oyunu oyle aliyoruz
Alabilirsin her aksam min 4 5 kisi oluyoruz bicok oyunfa zaten.
Aynen her akşam Horizon3 dönüyor :)
http://i.hizliresim.com/dXE7YQ.jpg
http://i.hizliresim.com/7AZy9m.jpg
http://i.hizliresim.com/dXE7QZ.jpg
http://i.hizliresim.com/2j4EL0.jpg
MetalliHead
05-10-2016, 00:37
Fh3 wheel spinde horizon edition çıkarabilen var mı ? Açık arttırmada deli paraya satılı yorlar
Burak-Akın
09-10-2016, 01:54
Fh3 wheel spinde horizon edition çıkarabilen var mı ? Açık arttırmada deli paraya satılı yorlar
3 araç çıkardım, deli paraya satanda var ucuza kapatanlarda. Biraz daha araştırma yapınca ucuzları çıkıyor ortaya. Geçen gün biri 220 ye m4 aldı
MetalliHead
09-10-2016, 08:55
3 araç çıkardım, deli paraya satanda var ucuza kapatanlarda. Biraz daha araştırma yapınca ucuzları çıkıyor ortaya. Geçen gün biri 220 ye m4 aldı
Ben de bir videoda 30 milyona viper satan gördüm . Böyle rahatça para kasanlar var.
muRattini
11-10-2016, 09:19
http://i.hizliresim.com/2jdoPv.jpg (http://hizliresim.com/2jdoPv)
Forza Horizon 3
XBOX için en uygun neresi var arkadaşlar? Birde hangi modelini almalıyım
Bizle oynamak istiyosan xbox one alcan. Elimde var satiyorum istersen pm atabilirsin.
xbox one s peki uygunmudur sizinle oynamak için? Birde 500GB için 3,4 oyunu kaldırabilir mi?
One S daha yenisi zaten. Bende de 2TB versiyonu var. Bizimle oynayabilirsin.
500 gb 3-4 oyun için yeter, yetmediği yerde ext. disk alır takarsın.
Onurdan One da alabilirsin uygun fiyata işin görülür, S hala pahalı cünkü. 2si aynı işi yapıyor işin özeti.
yurtdışından aldırıcam o yüzden, sıfır düşünüyorum. Birde bu cihazlarda yurtdışı alımında sıkıntı çıkıyorumu çevrimiçi oyunlardan
Oynama konusunda sorun olmaz, garanti süresi daha kısa diye biliyorum sadece.
Ben Amerika'dan alma şansım varken buradan aldım, çünkü joystick bozulabiliyor kulaklık bozulabiliyor TR garantili cihazda 1-0 önde başlıyorsun.
Xbox Scorpio gelicek deniliyor 2017de kafamı karıştırdı :)
ilkay325i
14-10-2016, 12:29
Oynama konusunda sorun olmaz, garanti süresi daha kısa diye biliyorum sadece.
Ben Amerika'dan alma şansım varken buradan aldım, çünkü joystick bozulabiliyor kulaklık bozulabiliyor TR garantili cihazda 1-0 önde başlıyorsun.
+1 Geçen hafta Gamepad Arıza yaptı. Xbox desteği aradım fatura fotokopisi ile beraber bize yollayın Dediler,Gönderdim ve 3 gün sonra Sıfır pakedinde Gamepad geldi.
muRattini
23-10-2016, 15:13
http://i.hizliresim.com/A3jOrp.jpg (http://hizliresim.com/A3jOrp)
Forza Horizon 3
Horizon 3 oynayan arkadaşlar, Techturkey Club aktif katılabilirsiniz.
Burak-Akın
29-10-2016, 03:27
https://www.youtube.com/watch?v=maPMhErYSQw
Bf1 oynayan varsa birlikte girebiliriz..
Biz oynuyoruz her akşam 6 kişi falan.
Day Walker
30-10-2016, 18:57
Selam Gamer Kardeşlerim :D
Ps 4 mü yoksa Xbox One S mi aradaki farkları nelerdir?
Olum PS4 mü kaldı ya :D
One S tabiiki.
Eskisi gibi cup yarışları veya roll günleri yapılıyor mu?
Day Walker
30-10-2016, 20:05
Olum PS4 mü kaldı ya :D
One S tabiiki.
Kanka en son xboxı hakanlarda sizle gördüm :D ok ben mesajı aldım bakacağım :)
Burak-Akın
30-10-2016, 20:59
Biz oynuyoruz her akşam 6 kişi falan.
Katılırım yavuz abi, bende hergün giriyorum. Yalnız aranıza gelmeyeli baya oldu, gt burakag
Bekleriz kardeşim.
Eskisi gibi cup yarışları veya roll günleri yapılıyor mu?
Son günlerde Horizon 3 ve BF1 oynuyoruz.
Forza 6 biraz ara verdik :)
Kanka en son xboxı hakanlarda sizle gördüm :D ok ben mesajı aldım bakacağım :)
Kanka ucuza işi çözeyim diyorsan onur satıyor xbox, onu alalım sana.
Xbox One S aldım ben 1900 liraya, onu çözeriz 700e falan. Arasında 1200 lira fark var, inan değmiyor o farka :)
Day Walker
30-10-2016, 21:44
Kanka ucuza işi çözeyim diyorsan onur satıyor xbox, onu alalım sana.
Xbox One S aldım ben 1900 liraya, onu çözeriz 700e falan. Arasında 1200 lira fark var, inan değmiyor o farka :)
Dur kanka acele etme hanımın haberi yok bu düşüncemden :D
Dur kanka acele etme hanımın haberi yok bu düşüncemden :D
Olum hanıma sorup xbox mı alınır? :D
Kendime hediye aldım diye eve gireceksin tamam :)
Day Walker
31-10-2016, 07:00
Olum hanıma sorup xbox mı alınır? :D
Kendime hediye aldım diye eve gireceksin tamam :)
Kanka biz senin gibi değiliz ki :hehe:
Forza horizon 2 için key olan varmi elinde yada oyun olan ücreti karsiliginda
e36cagatay
12-11-2016, 21:29
Horizon 3 oynayanlar eklesin :)) Wolfsburgen
Burak-Akın
13-11-2016, 11:13
Yeni call of duty alıp oynayan var mı ? Bu aralar alıp almamak arasında biraz kararsızım.
Xbox alma arifesindeyim beyler
Ben kinect tarzı oyun ağırlık kullanım + fifa17 için istiyorum
Hangi paketlisini almak mantıklı
Hafıza kaçlık alsan yeterli olur
Fikirlerinizi bekliyorum
ebay yada amazon gibi sitelerde oyun için indirme kodları satıyorlar uygun fiyatlara bunlara güven olur mu? Yada biz ülkemizde bu kodları kullanabilir miyiz? Hiç deneyen oldu mu?
SULTANOGLU
17-11-2016, 13:36
Xbox alma arifesindeyim beyler
Ben kinect tarzı oyun ağırlık kullanım + fifa17 için istiyorum
Hangi paketlisini almak mantıklı
Hafıza kaçlık alsan yeterli olur
Fikirlerinizi bekliyorum
Yigit selam. 2 hafta once kardesime media markt tan aldik xbox one + kinect + 5 oyun + 1 kol seklinde 1500 tl idi. Ekstra bir kold aha aldik oda 150 tl mi neydi.
One s almadik cunku onlarda kinect istiyordu. One s in kinect girisi yok.yada adaptor ile baglanti saglaniyor.
One s + fifa 2017 yanlisim yoksa 1600 tl idi
One s almamizin sabaplerinden biri de iki makina arasinda aslinda okadarda kayda deger bir fark olmamasiydi. 4k var diyebilirsiniz ama su an 4k oyun yok. Sadece 4k video aynatabiliyor su anda.
Burak-Akın
17-11-2016, 14:27
ebay yada amazon gibi sitelerde oyun için indirme kodları satıyorlar uygun fiyatlara bunlara güven olur mu? Yada biz ülkemizde bu kodları kullanabilir miyiz? Hiç deneyen oldu mu?
global CD KEY alırsanız hiçbir sorun olmaz, daha önce çok oyun aldım. fakat hesaplar için aynı şeyi söyleyemem, daha önce çok kişinin canı yandı. en mantıklısı dijital oyunları yurtdışından almanız. ben öyle yapıyorum.
global CD KEY alırsanız hiçbir sorun olmaz, daha önce çok oyun aldım. fakat hesaplar için aynı şeyi söyleyemem, daha önce çok kişinin canı yandı. en mantıklısı dijital oyunları yurtdışından almanız. ben öyle yapıyorum.
önerdiğiniz bir site var mı?
Yigit selam. 2 hafta once kardesime media markt tan aldik xbox one + kinect + 5 oyun + 1 kol seklinde 1500 tl idi. Ekstra bir kold aha aldik oda 150 tl mi neydi.
One s almadik cunku onlarda kinect istiyordu. One s in kinect girisi yok.yada adaptor ile baglanti saglaniyor.
One s + fifa 2017 yanlisim yoksa 1600 tl idi
One s almamizin sabaplerinden biri de iki makina arasinda aslinda okadarda kayda deger bir fark olmamasiydi. 4k var diyebilirsiniz ama su an 4k oyun yok. Sadece 4k video aynatabiliyor su anda.
Çok gittim geldim
1299 tl ye
Fifa17 li one s aldım
Adaptör kinect 700 tl mal olucak
Ama makina yeni olsun dedim
4k eninde sonunda oyunlar çıkacak ana üniteye bir daha para harcamam dedim
:)
Caner B.
17-11-2016, 16:23
4k oyun yeni nesil xbox ta cikacak.1-1.5 yil daha suresi var.One s te 4k olmayacak.Ama one s teki hdr ile 4k tv de biraz daha fps li grafik elde ediliyor.Suan hdr destekleyen iki oyun var.Horizon 3 ve geow4
Forza 6
Kinect ile çalışan oyunları en uygun nasıl temin ederim
Fifa 17 var beleşe geldi
İst bahçelievler civarı tükkan olur
Sağlam siteler olur
Yardım için teşekkürler
1299 iyiymiş, ben alırken 1600 liraydı 500gb fifalı one s...Ben 1900a 2tb aldım o yüzden.
Çok iyi fyata almışsın, nereden aldın?
Oyunlar da ben hep dijital alıyorum, cd ıvır zıvır uğraşılmıyor.
1299 iyiymiş, ben alırken 1600 liraydı 500gb fifalı one s...Ben 1900a 2tb aldım o yüzden.
Çok iyi fyata almışsın, nereden aldın?
Oyunlar da ben hep dijital alıyorum, cd ıvır zıvır uğraşılmıyor.
Vatandan aldım
One S olarak
1 tb lık 1.499 tl di
500 gb 1.299 tl di
Fifa2017 ve 3 aylık gold hediyesi vardı
Kinect+Adaptör+Kol alıcam 900 TL dediler sıfır
2. El kasıcam bakalım
Fifa 2017 42 gb mış 300 yer kaldı sanırım 6,7 oyun daha alır gibi
Cd ilerde mecbur olabilir benim için :)
Burak-Akın
17-11-2016, 22:32
önerdiğiniz bir site var mı?
güvenilir olarak g2a var, oradan uygun bulduğumda alıyorum. ama yeni oyunlar çok pahalı olur
ben pre-order yada yeni çıkan bir oyun alacağım zaman US marketten alıyorum orada fiyatlar sabit olur. Standart 60$ delux 80$ diye gider
MetalliHead
17-11-2016, 22:47
güvenilir olarak g2a var, oradan uygun bulduğumda alıyorum. ama yeni oyunlar çok pahalı olur
ben pre-order yada yeni çıkan bir oyun alacağım zaman US marketten alıyorum orada fiyatlar sabit olur. Standart 60$ delux 80$ diye gider
G2a için çoğu yayıncının kodu varmış . O kodla alınca da %3 indirim oluyormuş . Bir de bu xbox onede aile hesabı olayı oluyor mu ? 2 kişi tek oyunu alıp kardeşlikle oyunu ikiso de oynayabiliyor mu ?
R53MCS ekleyin beni dostlar :)
Forza nın bir sürü türü var hangisi almak gerek :)
Forza 6 en sonuncusu ama horizon 3 geldi forza 6 dan sonra
Bende yakın zamanda One S ' e geçeceğim gibi gözüküyor . Hdr görüntüyle beraber yatarak forza oynamak varken pc ile uğraşıyorum . Optimizasyon sorunuda cabası :)
Ultimate alıyoruz bir her oyunu, çok daha fazla özel araba oluyor.
Forza6 bu ara çok oynamıyoruz, Horizon3 oynuyoruz. Sen ikisini de al :)
Satılık xbox one kutusunda 700TL' :)
Aynen yok mu uygun fiyatlı xbox one isteyen?
Burak-Akın
19-11-2016, 00:07
G2a için çoğu yayıncının kodu varmış . O kodla alınca da %3 indirim oluyormuş . Bir de bu xbox onede aile hesabı olayı oluyor mu ? 2 kişi tek oyunu alıp kardeşlikle oyunu ikiso de oynayabiliyor mu ?
Evet sponsor olan yayıncılar var, tanıdığın varsa kodu kullanabilirsin. ama g2a 11tl sattığı ürün üstüne komisyon koyar
kardeşlik muhabbeti xbox da da var, hatta grupta çoğu kişi birbiri ile kardeş. oyunları yarı yarıya ödeyip daha ucuza getiriyorlar
Xbox one için kinect satan varsa talibim gençler :)
Beyler forza 6 için bir kampanya yokmu :)
Birde kinect de sadece rival mi var oyun olarak :)
onursumer
19-11-2016, 23:06
forza 6 ultimate gold üyelere zaten şuan 230tl fln iyi fiyat biz zamanında preorder iyi bayıldık
yanında horizon 3 te alırsın tam olur o yeni olduğundan pek bi indirim yok belki yılbaşı vs derken yapabilirler
Burak-Akın
19-11-2016, 23:39
Kara cuma indirimi var şuan, yetişirseniz iyi fiyata alırsınız. Yeni oyunlarla birlikte epey oyun indirime girdi
Xbox one alicam urun microsoft turkiye garantili aral urunuymus.Bu cihazla turkiye icinde online oynamamda herhangi bi sikinti olur mu ? Bu pal ntsc ile baglantisi var mi aral urunu olmasinin?
Ali Özdoğan
27-11-2016, 22:57
pal ntsc olayları 360 da kaldı.Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
İndirim varken yapıştırdım bende bir horizon 3. Biraz alışayım online a katılırım akşamları :D
Xbox one alicam urun microsoft turkiye garantili aral urunuymus.Bu cihazla turkiye icinde online oynamamda herhangi bi sikinti olur mu ? Bu pal ntsc ile baglantisi var mi aral urunu olmasinin?
Aral zaten Türkiye'de yetkili satıcı olan firma, herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.
Aral zaten Türkiye'de yetkili satıcı olan firma, herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.
Yavuz abi sen yetkili birine benziyorsun müsaden olursa bir soru sormak istiyorum :)
Şaka bir yana , geçen hafta xbox one s aldım abi . Bilgisayarımda kullandığım usb girişli mikrofonlu kulaklığı xboxtada kullanabilir miyim yoksa xbox stereo headset falan mı almak lazım . Bi fikrin varmı
USB girişliyi bilmem de ben jaktan samsung S7 Edge kulaklığı kullanıyorum, mis gibi ses :)
Bende öyle yapayım o zaman usb yle falan hiç uğraşmadan :)
Selamlar forza 6 etkinlikleri tamamen bitti sanırım artık.. :)
dachosen
01-12-2016, 14:58
Evet grup başkanları Tolga abi ve Yavuz abinin ihtiyarlaması, reflekslerinin azalması nedeniyle Forza 6 da yarışmayı bıraktık.
Aktif horizon 2 oynayan arkadaşlar var mı ?
Tholl-ga
01-12-2016, 15:39
Evet grup başkanları Tolga abi ve Yavuz abinin ihtiyarlaması, reflekslerinin azalması nedeniyle Forza 6 da yarışmayı bıraktık.
gelsende bi aklını alsam :D hırsından kaç joypad kırdın beni geçemedin :D
Abiler bu kardes xbox muhabbetini bilen var mi bi hesaptan oyun indirip baska hesaplardan indirip oynabiliyoruz diye bi durum var mi.Ps3 de vardi xboxda da var bi duyum aldim dogru mudur ?
dieselpower
09-12-2016, 20:10
x box one forza motorsport6 geceleri devam ediyor mu hala
Hocam zaman buldukça girenlerdenim ama pek kimse kalmadı bende yakalayamadım o hareketli zamanları :)
Gt:MURAD35TR
AliGizda
28-12-2016, 09:51
Bende 2 hafta önce One S aldım. xboxkazandırıyor.com' dan Forza Motorsport 6 oyun kodu vereceklerini söylediler ama bir kaç kez gönderdim bilgileri daha gelen giden yok. Bu durumla karşılaşan varmıdır?
Bende 2 hafta önce One S aldım. xboxkazandırıyor.com' dan Forza Motorsport 6 oyun kodu vereceklerini söylediler ama bir kaç kez gönderdim bilgileri daha gelen giden yok. Bu durumla karşılaşan varmıdır?
Normalde hemen gönderiyorlar diye biliyorum.
sitesinde şöyle bir ibare var okumuşundur herhalde.
· Kayıt yapmış katılımcılar 30 gün içerisinde e-mail yoluyla iletişime geçileceğini kabul etmiş olurlar.
· Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumda katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler.
· Hediye oyun kodu son 7 gün içinde aktive edilmiş tüm live üyeliklerine verilecektir. Üyelik süresinin uzatıldığı durumlarda da hakediş geçerlidir.
AliGizda
28-12-2016, 10:31
Normalde hemen gönderiyorlar diye biliyorum.
sitesinde şöyle bir ibare var okumuşundur herhalde.
· Kayıt yapmış katılımcılar 30 gün içerisinde e-mail yoluyla iletişime geçileceğini kabul etmiş olurlar.
· Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumda katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler.
· Hediye oyun kodu son 7 gün içinde aktive edilmiş tüm live üyeliklerine verilecektir. Üyelik süresinin uzatıldığı durumlarda da hakediş geçerlidir.
Vallahi abi mail adresim doğru gamertag dediği bana zaten basic bir gamertag vardiler ContourAlloy608' di sanırım onu yazdım gönderdim ama bir hareket yok.
Xbox danışma hattını aradım, onlarda böyle bir uygulama olmadığını o kodun Microsoft' un anlaştığı bir marketing hizmeti veren firmanın yaptığını söyledi.
AliGizda
04-01-2017, 09:47
Forza motorsport 6 oyun kodum geldi, yokmudur online oynayan?
Burak-Akın
05-01-2017, 20:56
Rainbow six siege oynayan yok mu bizden ? Birlikte ranked girelim
bf1 e gelin hep beraber cenk edelim :D
6 artık çok aktif değil, horizon 3 de bazen, şimdilerde bf gta ağırlıklı
AliGizda
16-01-2017, 06:58
6 artık çok aktif değil, horizon 3 de bazen, şimdilerde bf gta ağırlıklı
Yav oyuna ekstra para vermek istemiyorum, horizon 3 gereksiz pahalı geliyo. Horizon 2 alıcam. 6' da sıkıyo sürekli pistte yarışmak.
akucukdogan
16-01-2017, 13:56
Forza 6 varsa oynayabiliriz.
Kullanıcı adım : Alck87
Genel manada oynanan oyunlar.
GtaV
Fh3
Fm6
Fifa16/15
Bf1
Horizon 2 herkeste var nerdeyse ama eskidi diye herkes sildi konsoldan.
dieselpower
16-01-2017, 22:36
Yav oyuna ekstra para vermek istemiyorum, horizon 3 gereksiz pahalı geliyo. Horizon 2 alıcam. 6' da sıkıyo sürekli pistte yarışmak.
şöyle söyliyim ben horizon serisi için xbox almıştım xbox beraberinde motorsport6 geldi horizon alana kadar motorsport oynadım şuan ikiside var ve motorsportu konsoldan cıkarmıyorum bile okadar çok sarıyor..her gece işten gelince 1 saat mutlaka oynuyorum :D
AliGizda
17-01-2017, 16:43
şöyle söyliyim ben horizon serisi için xbox almıştım xbox beraberinde motorsport6 geldi horizon alana kadar motorsport oynadım şuan ikiside var ve motorsportu konsoldan cıkarmıyorum bile okadar çok sarıyor..her gece işten gelince 1 saat mutlaka oynuyorum :D
Motorsportta daha fazla araba var o sebepten ötürü sanırım :) Bende sırf horizondan sebep aldım bu mereti. Bende kesinlikle silmem motorsport6' yı. Bir ara Need For Speed bedavaydı onu indirdim o da güzel ama sürekli gece geçmesi artık sıkıyor ve gereksiz zorlaşıyor ilerleyen bölümlerde o sebeple sıkıldım.
dieselpower
17-01-2017, 22:35
Motorsportta daha fazla araba var o sebepten ötürü sanırım :) Bende sırf horizondan sebep aldım bu mereti. Bende kesinlikle silmem motorsport6' yı. Bir ara Need For Speed bedavaydı onu indirdim o da güzel ama sürekli gece geçmesi artık sıkıyor ve gereksiz zorlaşıyor ilerleyen bölümlerde o sebeple sıkıldım.
arabadan ziyade verdiği hissiyat daha çok hoşuma gitti....nfsyi underground2den sonra oynamayı bırakmıştım zaten :)
kodu nasıl alıyoruz. bende yeni aldım one s. xboxkazandiriyor sitesi açılmıyor.
bende one s 500 gb aldım. fifa17 paketli. +1 de one s kolu hediye kampanyası vardı. iyi oldu 2 kol olması.
AliGizda
18-01-2017, 12:15
kodu nasıl alıyoruz. bende yeni aldım one s. xboxkazandiriyor sitesi açılmıyor.
Siteye girip gamertag' inle kurduğundaki mail adresini giriyosun abi oradan mailine oyun kodu geliyor. Mini çekilişi vardı o sebeple sitede yoğunluk olabilir.
Siteye girip gamertag' inle kurduğundaki mail adresini giriyosun abi oradan mailine oyun kodu geliyor. Mini çekilişi vardı o sebeple sitede yoğunluk olabilir.
tamamdır. ara ara deneyim o zaman. teşekkürler.
akucukdogan
18-01-2017, 12:57
Arkadaşlar ne yaptıysam konsol yada microsoft üzerinden araç paketleri satın alamadım. Bu kodları başka türlü nasıl alabilirim? Birisi yardım etsin lütfen.
AliGizda
18-01-2017, 13:26
Arkadaşlar ne yaptıysam konsol yada microsoft üzerinden araç paketleri satın alamadım. Bu kodları başka türlü nasıl alabilirim? Birisi yardım etsin lütfen.
DLC yazan arabaları satın almayı deneyip oradan denedin mi hiç?
akucukdogan
18-01-2017, 13:42
Denemediğim yöntem kalmadı. Oradanda denedm konsolun mağazasındanda bilgisayardanda her yerden denedim. 3d secure yok diye ödemeyi kabul etmiyor.
DLC yazan arabaları satın almayı deneyip oradan denedin mi hiç?
xboxkazandiriyor.com hala açılmıyor? gece 2de denedim yine açmadı. bu kodu almanın başka yolu yok mu acaba?
AliGizda
19-01-2017, 08:09
xboxkazandiriyor.com hala açılmıyor? gece 2de denedim yine açmadı. bu kodu almanın başka yolu yok mu acaba?
Mini çekilişi yapıldıktan sonra artık hizmete kapandımı acaba sayfa? Bende denedim şimdi ama girmiyor.
Mini çekilişi yapıldıktan sonra artık hizmete kapandımı acaba sayfa? Bende denedim şimdi ama girmiyor.
olabilir. ea access üyeliğim var 1 aylık. acaba bu oyun orada var mıdır? bir bakayım oraya. eğer orada varsa ücretsiz olarak indirebilirim belki.
AliGizda
19-01-2017, 09:16
olabilir. ea access üyeliğim var 1 aylık. acaba bu oyun orada var mıdır? bir bakayım oraya. eğer orada varsa ücretsiz olarak indirebilirim belki.
Orada ücretsiz değil abi, çünkü EA Games' in oyunu değil. En son UFC, FIFA 16 ve Need for Speed ücretsizdi. NFS' yi tavsiye ederim, görsel modifiye olarak gayet güzel ama sürekli gece geçmesi sıkıyor.
Orada ücretsiz değil abi, çünkü EA Games' in oyunu değil. En son UFC, FIFA 16 ve Need for Speed ücretsizdi. NFS' yi tavsiye ederim, görsel modifiye olarak gayet güzel ama sürekli gece geçmesi sıkıyor.
forza 6 ekran görüntülerine baktım da dün, gayet başarılı duruyordu. hoşuma gitti.
hepsiburada'da 99 tl ürün. herhalde full sürümdür. eğer öyleyse uğraşmaya değmez. buradan alırım.
http://www.hepsiburada.com/forza-motorsports-6-xbox-one-p-GAMEARAL130165?magaza=Ooyuncum&wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi-konsol.pla&gclid=CjwKEAiAwfzDBRCRmJe7z_7h8yQSJAC4corOoKAvPO2u PzCWeuNLNQ2XWg2HZ2I8unktcbdg6FBoEBoCniDw_wcB
AliGizda
19-01-2017, 09:26
forza 6 ekran görüntülerine baktım da dün, gayet başarılı duruyordu. hoşuma gitti.
hepsiburada'da 99 tl ürün. herhalde full sürümdür. eğer öyleyse uğraşmaya değmez. buradan alırım.
http://www.hepsiburada.com/forza-motorsports-6-xbox-one-p-GAMEARAL130165?magaza=Ooyuncum&wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi-konsol.pla&gclid=CjwKEAiAwfzDBRCRmJe7z_7h8yQSJAC4corOoKAvPO2u PzCWeuNLNQ2XWg2HZ2I8unktcbdg6FBoEBoCniDw_wcB
Sıfır 99 TL iyiymiş, store' da daha pahalı diye biliyorum. İkinci elini bile 60-70 liralara satıyolar.
Sıfır 99 TL iyiymiş, store' da daha pahalı diye biliyorum. İkinci elini bile 60-70 liralara satıyolar.
bence de iyi. belki cd değil de kod şeklinde olabilir. ben alırım bunu olmazsa. uğraşmaya gerek yok hiç.
AliGizda
19-01-2017, 12:45
bence de iyi. belki cd değil de kod şeklinde olabilir. ben alırım bunu olmazsa. uğraşmaya gerek yok hiç.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyunlar-forza-motorsport-6-xbox-one-387588609/detay)
CD olarak alırsan daha iyi olur abi, ilerde sıkıldığında verip değiştirebilirsin hemde. İlanla alakam yok, daha uyguna hemde CD.
Mini cooper çekilişinden sonra siteyi kapattılar bende 4-5 gündür giremiyorum siteye
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyunlar-forza-motorsport-6-xbox-one-387588609/detay)
CD olarak alırsan daha iyi olur abi, ilerde sıkıldığında verip değiştirebilirsin hemde. İlanla alakam yok, daha uyguna hemde CD.
evet cd olarak daha iyi. buradan alırım o halde. teşekkürler.
akucukdogan
20-01-2017, 15:18
Güncel forza 6 oynayan kalmadı mı yahu?
MertSerhanÖ.
26-01-2017, 18:02
sonunda ps'ten xbox'a geçiş yapmış bulunuyorum.Yarın oyunlarım ve cihazlarım gelicek.Oynayan kalmadı mı artık TT'den
AliGizda
31-01-2017, 09:10
Forza 6 oynuyorum, oynayan arkadaşlar varsa online oynayabiliriz.
selamlar.
2.el bir xbox one aldim. içinde yüklü 2-3 oyun mevcut. yeni üyelik açtıgımda makina sıfırmış gibi oyun gözükmüyor. eski üyelikten bir transfer yöntemi varmi. yoksa eski üyelikten isim vs. degiştirerkmi devam edeyim.
AliGizda
13-02-2017, 13:07
selamlar.
2.el bir xbox one aldim. içinde yüklü 2-3 oyun mevcut. yeni üyelik açtıgımda makina sıfırmış gibi oyun gözükmüyor. eski üyelikten bir transfer yöntemi varmi. yoksa eski üyelikten isim vs. degiştirerkmi devam edeyim.
Şifresini falan biliyorsanız bence ondan devam edin. Çok net bilmemekle beraber eski üyelikteki oyunları başka bir üyeliğe aktaramıyorsunuz diye biliyorum.
Uzun zamandır fotoğraf paylaşmıyodum :)
http://i.hizliresim.com/qbqy73.jpg
http://i.hizliresim.com/M0YRq6.jpg
http://i.hizliresim.com/dPjMYZ.jpg
http://i.hizliresim.com/QaXybA.jpg
http://i.hizliresim.com/br89NY.jpg
http://i.hizliresim.com/X0WlOo.jpg
Tholl-ga
20-02-2017, 12:16
fuck H3 DMR :) FM6 rulez :D
fuck H3 DMR :) FM6 rulez :D
hehehe online da foto çekebilsem :D
Tholl-ga
20-02-2017, 12:34
hehehe online da foto çekebilsem :D
online videoları buraya yükleyelim aslında
İlk denememiz olsun o zaman :) Basit bi video yakalama ama idare eder :)
https://youtu.be/fiAjMiU_RJs
JumboAli
21-02-2017, 18:12
hoopp bende geldım yavuz abı benıde ekle lısteye
JumboAli
+ bir sorum var
Fanatec Clubsport gt2 xbox one' da calısıyomu?
Caner B.
21-02-2017, 19:23
hoopp bende geldım yavuz abı benıde ekle lısteye
JumboAli
+ bir sorum var
Fanatec Clubsport gt2 xbox one' da calısıyomu?
Calismiyor :)
Barking90
forza 6 , gta v , forza horizon 3 her Yol var
Tholl-ga
03-03-2017, 07:18
https://www.youtube.com/watch?v=9aYDo7T0HaY&feature=youtu.be
FM6 B Class one lap Nurburgring - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=9aYDo7T0HaY&feature=youtu.be)
DMR ile ringte :D
S2K ben emerikan oytun
bi daha ki sefere setup ı ring için yapıp geleceğim abi :D
Akşam bi ring dönelim :)
JumboAli ekliyorum yavrum.
emresener
14-03-2017, 14:22
sayın Dragger yavuz abi. şimdi hayatı rutinleştirdik. bi xbox alayım istiyorum ancak ,
xbox one ve xbox one s arasındaki farkı tam çözemedim. kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.
xbox one 1299tl
xbox one s 1499tl gibi fiyatlar..
bluray da sorun çıkartmadan okuyacak cihaz fln.
bi tavsiyeden çok gaza gelmeye ihtiyacım olduğu için yazdım:D ne alayım ben :D
SULTANOGLU
14-03-2017, 14:28
Aslında ikisi arasında oyun oynatma konusunda çokta dağlar kadar fark yok.
one s artı özellik olarak kasa daha ufak, sessiz, depolama alanı daha büyük ve videoları filmleri 4K oynatabiliyor. oyunda 4K yok
One olarak bakarsak depolama alanını harici hard disk ile büyütebiliyorsun ( Ben 3 TBlik aldım büyüttüm dolduramıyorum), Kinect bağlayabiliyorsun, Ne kadar sesli çalışıyor tartışılır. 4K video beklentim hiç olmadı :D
En son kardeşime aldık Mediamarkttan xbox one + kinect + 4 oyun ve bir ekstra kol. mis gibi geldi.
onursumer
14-03-2017, 14:50
sayın Dragger yavuz abi. şimdi hayatı rutinleştirdik. bi xbox alayım istiyorum ancak ,
xbox one ve xbox one s arasındaki farkı tam çözemedim. kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.
xbox one 1299tl
xbox one s 1499tl gibi fiyatlar..
bluray da sorun çıkartmadan okuyacak cihaz fln.
bi tavsiyeden çok gaza gelmeye ihtiyacım olduğu için yazdım:D ne alayım ben :D
donanım farkı var , daha ufak, daha sessiz ve bluray istiyorsan zaten one s almalısın
mümkünsede 1tb den aşağı alma :)
emresener
14-03-2017, 15:49
donanım farkı var , daha ufak, daha sessiz ve bluray istiyorsan zaten one s almalısın
mümkünsede 1tb den aşağı alma :)
bluray cihaz alacaktım önümüzde 6 ay da hanım ders mers çalışcak o sıra kendimi forzaya ve filme vereyim dedim. o zaman s bakacaz.. hıh pahalıya gelcek gibi :D
Tholl-ga
19-03-2017, 13:17
https://www.youtube.com/watch?v=z8NjXGqhhTo&feature=youtu.be
FM6 Silverstone R34 Impreza Evo - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=z8NjXGqhhTo&feature=youtu.be)
https://www.youtube.com/watch?v=tJUhRt_z_dE&t=11s
FM6 Nurburgring E30 M3 MB 190E Evo II - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=tJUhRt_z_dE&t=11s)
Kutay
Oytun
Onur K
Ben
Techturkey logosunu forza 6da almak isteyen varsa HAx TwisterZz gamertagini aratarak alabilirler.
Gold üyelik alamıyorum :(
Vitessiz g920 set dizdim forza 3 aldım falan.
Konsol üstünden gold üyelik almayı denedim "banka ile görüşün" uyarısı aldım.
Laptop ile sitesinden almayı denedim aynı uyarıyı aldım. Teknoloji mağazalarında satılıyo mu diye baktım bi vatanda 3 aylık buldum, yıllık üyelik bulamadım.
Nasıl çözebilirim bir bilen var mıdır?
Caner B.
19-03-2017, 17:58
Gold üyelik alamıyorum :(
Vitessiz g920 set dizdim forza 3 aldım falan.
Konsol üstünden gold üyelik almayı denedim "banka ile görüşün" uyarısı aldım.
Laptop ile sitesinden almayı denedim aynı uyarıyı aldım. Teknoloji mağazalarında satılıyo mu diye baktım bi vatanda 3 aylık buldum, yıllık üyelik bulamadım.
Nasıl çözebilirim bir bilen var mıdır?
Microsoft Xbox Live 12 Ay Gold uyelik Kodu GittiGidiyor'da 266776726 (http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/microsoft-xbox-live-12-ay-gold-uyelik-kodu-266776726)
Hep burdan aliyodum sorun yasamazsin.
onursumer
19-03-2017, 19:05
canerin paylaştığı gibi key alırsın sorun olmaz
Cevaplar için teşekkür ederim, garanti bankasında sorun çıkartıyodu, finansbank kartımla 179 liraya şans eseri aldım :)
bluray cihaz alacaktım önümüzde 6 ay da hanım ders mers çalışcak o sıra kendimi forzaya ve filme vereyim dedim. o zaman s bakacaz.. hıh pahalıya gelcek gibi :D
Kardeşim bende 2TB S var, önceden One vardı.
Özellik olarak baktığında çok fark görünmese de daha sessiz olması ve boyutları nedeniyle bence aradaki farka değer.
Ben daha hızlı da olduğunu düşünüyorum açıkçası, iki cihazı da uzun süre kullanmış birisi olarak.
Caner B.
20-03-2017, 11:25
One s daha hizli,fps degeri az birsey daha iyi bir de hdr sayesinde grafik farki baya oluyor normal one ile.
dj_batukaan
20-03-2017, 12:19
..................
muRattini
24-03-2017, 13:20
http://i.hizliresim.com/37vZEM.jpg (http://hizliresim.com/37vZEM)
http://i.hizliresim.com/R01ZnR.jpg (http://hizliresim.com/R01ZnR)
http://i.hizliresim.com/oj0WdX.jpg (http://hizliresim.com/oj0WdX)
Sizleri pistlerde görebilsek keşke :)
h3 280317 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=vczxpBU8Vjw)
GameClip Original 1 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=emon1nCh8gM)
GameClip Original 4 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=FAEhK6TxcfU)
http://i.hizliresim.com/M0vrXM.png (http://hizliresim.com/M0vrXM)
http://i.hizliresim.com/37qd99.png (http://hizliresim.com/37qd99)
http://i.hizliresim.com/V0MblB.png (http://hizliresim.com/V0MblB)
http://i.hizliresim.com/7qN4oL.png (http://hizliresim.com/7qN4oL)
http://i.hizliresim.com/Jalvp5.png (http://hizliresim.com/Jalvp5)
http://i.hizliresim.com/GB0lYb.png (http://hizliresim.com/GB0lYb)
http://i.hizliresim.com/R0PqYY.png (http://hizliresim.com/R0PqYY)
http://i.hizliresim.com/EgRZYg.png (http://hizliresim.com/EgRZYg)
http://i.hizliresim.com/ojk1gX.png (http://hizliresim.com/ojk1gX)
http://i.hizliresim.com/nRWB7N.png (http://hizliresim.com/nRWB7N)
http://i.hizliresim.com/1LgXyB.png (http://hizliresim.com/1LgXyB)
http://i.hizliresim.com/ZZE0Do.png (http://hizliresim.com/ZZE0Do)
http://i.hizliresim.com/nRWB7B.png (http://hizliresim.com/nRWB7B)
http://i.hizliresim.com/gqWB5N.png (http://hizliresim.com/gqWB5N)
sportinger
03-04-2017, 10:47
nasıl oynanıyo bilmiyorum, benim oglanın x box one var forza 6 da var.yardımcı olursanız bende oyuna katilabilirim. sanırım online oynanıyor...
h3 tech 3 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=L1DzZakKoLw)
h3 tech 1 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=lnUBFGtuI-A)
h3 tech 2 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=ZFUuYsalcJ8)
onursumer
03-04-2017, 11:32
nasıl oynanıyo bilmiyorum, benim oglanın x box one var forza 6 da var.yardımcı olursanız bende oyuna katilabilirim. sanırım online oynanıyor...
gold uyelik alman gerekiyor online girmen için , eğer gold alırsan bizim kullanıcı adlarımızı arkadaş listesine eklediğinde zaten oyundaysak gorup katılabilirsin
İlker her zaman bekleriz :)
Gold üyelik yoksa önce gold üyelik al online oynayabilmek için, sonra bizleri arkadaş ekleyerek oyunlara katılabilirsin.
sportinger
03-04-2017, 11:42
ok arkadaşlar akşam eklerim...
SerkanKurt
03-04-2017, 12:59
forza 6 varsa arkadaşlar katılıyım bende. horizon biraz arcade geliyor ama 6 oynayan varsa haberleşelim :)
Bu sıralar en çok BF1, Forza6 ve Horizon3 oynuyoruz, gelebilirsin :)
AliGizda
03-04-2017, 13:48
Horizon 2 oynayan yokmu ya :D Horizon 3' e para biriktireyim en iyisi.
onursumer
15-04-2017, 01:49
http://i.hizliresim.com/O0zlJQ.png
http://i.hizliresim.com/JazGdo.png
http://i.hizliresim.com/4PVnY4.png
http://i.hizliresim.com/01pZb9.png
http://i.hizliresim.com/ALXbZp.png
http://i.hizliresim.com/5gnvpj.png
http://i.hizliresim.com/dPNJ4V.png
http://i.hizliresim.com/brE0Qd.png
http://i.hizliresim.com/X03g2R.png
muRattini
15-04-2017, 15:29
http://i.hizliresim.com/M0Bmok.jpg (http://hizliresim.com/M0Bmok)
Nisan ayı boyunca her hafta forzathon hediyesi olarak porsche modelleri var kaçırmayın derim . Forzathon la ugrasamam para cok nasıl olsa diyen abiler ve kardeslerde auction house bölümünden sahip olabilir :)
ilkay325i
18-04-2017, 11:33
G920 Aldım Allahını seven bana Wheel Settings Göndersin :)
uykucu96
21-04-2017, 17:48
Herkese merhaba ismim Önder KURT siteye yeni üye olma fırsatı buldum bende Forza Horizon 3 oynuyorum fotoğraflar da gözüken kişileri ekledim oyununda tech klanına da girdim ama birlikte oynamayı çözemedim oynadığınızda beni de davet ederseniz çok sevinirim veya whatsapp grubu varsa alırsanız çok iyi olur iyi oyunlar 05316944535
Ne zamanlar oynuyosunuz acaba bende katılmak isterim :)
uykucu96
09-05-2017, 18:49
Beni de whatsapp grubuna alırmısınız logitech g920 ile size katılmak isterim fh3/assetto corsa oynuyorum numaram 05316944535 ismim Önder Kurt
Merhabalar herkese,
Öncelikle daha önce hiç xbox kullanmamış ve bu konuda epey cahil biri olarak bir kaç sorum olacak.
Öncelikle PS3 kullanıcısıyım ve artık upgrade zamanımın geldiğine eminim. :)
Açıkcası aklımdaki ilk seçenek PS4 Pro idi ancak satış fiyatının 1.899 TL olması ve yanında herhangi bir oyun vs bile bulunmaması beni biraz uzaklaştırdı diyebiliriz.
İnternette epey araştırdım, youtubeda karşılaştırmalı videolar da izledim ancak özellikle iki konsolda da bulunan Fifa gibi oyunlarda görüntü kalitesi anlamında ciddi farklar göremedim. Bu nedenle de Xbox alternatifine sıcak bakmaya başladım.
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Xbox-One-S-500-GB-FIFA-17-FORZA-6-/Oyun-Konsollari/XBOX-/urunno=0001703515001
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Xbox-One-S-500-Gb-Forza-Horizon3-Forza6-Diablo3-Ult-Evil-Ed-2-Kum-/Oyun-Konsollari/XBOX-/urunno=0001700341001
D&R'da da şöyle iki kampanya buldum. Açıkcası içinde 2/4 oyun olmasına rağmen PS4 Pro'ya göre oldukça uygun paketler.
Xbox kullanıcıları, deneyimlerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
Son olarak Xbox'tan uzak olduğumdan Forza'dan da epey uzağım, burada duyduklarım kadar bilgim var.
Forza 6 Motorsport ile Forza 3 Horizon'un farkı nedir?
Fifa da oynadığımdan dolayı Fifa/Forza 6'lı pakedi tercih etmek var aklımda ancak siz iki Forza'yı da mutlaka oyna der misiniz?
Yorum yazacak olanlara şimdiden teşekkürler.
onursumer
30-05-2017, 21:38
Merhabalar herkese,
Öncelikle daha önce hiç xbox kullanmamış ve bu konuda epey cahil biri olarak bir kaç sorum olacak.
Öncelikle PS3 kullanıcısıyım ve artık upgrade zamanımın geldiğine eminim. :)
Açıkcası aklımdaki ilk seçenek PS4 Pro idi ancak satış fiyatının 1.899 TL olması ve yanında herhangi bir oyun vs bile bulunmaması beni biraz uzaklaştırdı diyebiliriz.
İnternette epey araştırdım, youtubeda karşılaştırmalı videolar da izledim ancak özellikle iki konsolda da bulunan Fifa gibi oyunlarda görüntü kalitesi anlamında ciddi farklar göremedim. Bu nedenle de Xbox alternatifine sıcak bakmaya başladım.
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Xbox-One-S-500-GB-FIFA-17-FORZA-6-/Oyun-Konsollari/XBOX-/urunno=0001703515001
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Xbox-One-S-500-Gb-Forza-Horizon3-Forza6-Diablo3-Ult-Evil-Ed-2-Kum-/Oyun-Konsollari/XBOX-/urunno=0001700341001
D&R'da da şöyle iki kampanya buldum. Açıkcası içinde 2/4 oyun olmasına rağmen PS4 Pro'ya göre oldukça uygun paketler.
Xbox kullanıcıları, deneyimlerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
Son olarak Xbox'tan uzak olduğumdan Forza'dan da epey uzağım, burada duyduklarım kadar bilgim var.
Forza 6 Motorsport ile Forza 3 Horizon'un farkı nedir?
Fifa da oynadığımdan dolayı Fifa/Forza 6'lı pakedi tercih etmek var aklımda ancak siz iki Forza'yı da mutlaka oyna der misiniz?
Yorum yazacak olanlara şimdiden teşekkürler.
fiyatlar güzel fakat kullanıma gore değisede ben pek 500gb tavsiye etmiyorum, atıyorm bf1,fifa2017,gta5,forza6 gibi sürekli oynan oyunlar her birini ortalama 50gb düşünebilirsin bi birkaç oyun daha eklenir bunlara ciddi yer sıkıntısı yaşarsın biryerden sonra ben sırf bu yuzden xbox 500 umu satıp tekrar 1tb aldım :) gerçi taşınabilir hdd çok kolay bağlanıyor ama ben sevmiyorum oyle işleri
o yüzden şu paketi tavsiye ederim
MICROSOFT XBOX ONE S 1TB KONSOL + FIFA 17 - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-konsol-1-tb-fifa17.html)
yeni nesil beyaz 2. kol hediyesi ile çok mantıklı ki kol tek başına 250-300tl eder pc de çalışmasıda avantaj zaten xbox ta ea access olayı var yıllık 60tl veriyorsun birsuru oyun senin oluyor o
bu paketin yanında forza 6 ve horizon 3 de alırsın mis gibi olur :)
aradaki farka gelince forza 6 similasyon pist, horizon daha nfs vari tarza suruş tarzına sahip şehirde geçiyor
fiyatlar güzel fakat kullanıma gore değisede ben pek 500gb tavsiye etmiyorum, atıyorm bf1,fifa2017,gta5,forza6 gibi sürekli oynan oyunlar her birini ortalama 50gb düşünebilirsin bi birkaç oyun daha eklenir bunlara ciddi yer sıkıntısı yaşarsın biryerden sonra ben sırf bu yuzden xbox 500 umu satıp tekrar 1tb aldım :) gerçi taşınabilir hdd çok kolay bağlanıyor ama ben sevmiyorum oyle işleri
o yüzden şu paketi tavsiye ederim
MICROSOFT XBOX ONE S 1TB KONSOL + FIFA 17 - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-konsol-1-tb-fifa17.html)
yeni nesil beyaz 2. kol hediyesi ile çok mantıklı ki kol tek başına 250-300tl eder pc de çalışmasıda avantaj zaten xbox ta ea access olayı var yıllık 60tl veriyorsun birsuru oyun senin oluyor o
bu paketin yanında forza 6 ve horizon 3 de alırsın mis gibi olur :)
aradaki farka gelince forza 6 similasyon pist, horizon daha nfs vari tarza suruş tarzına sahip şehirde geçiyor
Öncelikle cevabın için sağol abi.
Çok fazla oyun bağımlısı değilim örnek vermek gerekirse PS3'te; Fifa, Top spin, Guitar Hero ve Gran Turismo 5-6 haricinde oyunum bile yok. :)
O yüzden 500gb yeter gibi düşünmüştüm ancak EA Access mevzusuyla oyunları oynayabiliyorsam iş değişir elbette.
Bu arada siz sanırım PS4 kullanıcısısınız aynı zamanda.
Yeni GT'yi de bekliyorum bir yandan ama PS3'e çıkmayacağına dair yazılar var, bu konu hakkında bir fikriniz var mı?
Son olarak GT'yi, özellikle de GT5'i çok seven biri olarak GT mi Forza mı diye sormak istiyorum.
onursumer
01-06-2017, 15:46
Öncelikle cevabın için sağol abi.
Çok fazla oyun bağımlısı değilim örnek vermek gerekirse PS3'te; Fifa, Top spin, Guitar Hero ve Gran Turismo 5-6 haricinde oyunum bile yok. :)
O yüzden 500gb yeter gibi düşünmüştüm ancak EA Access mevzusuyla oyunları oynayabiliyorsam iş değişir elbette.
Bu arada siz sanırım PS4 kullanıcısısınız aynı zamanda.
Yeni GT'yi de bekliyorum bir yandan ama PS3'e çıkmayacağına dair yazılar var, bu konu hakkında bir fikriniz var mı?
Son olarak GT'yi, özellikle de GT5'i çok seven biri olarak GT mi Forza mı diye sormak istiyorum.
ps4 de şuan gt sport kapalı beta surumu oynuyorum yani şuan için forzaya tercih edicek bir yanı yok oyunda hiçbirşey net değil ama yol çizimlerini gerçekçilğini vs daha çok beğendim oynanabilirlik olarak ise daha alışamadım hala forza daha eğlenceli diyebilirim
ps3 çıkmıyacaktır çunku fazla detaylı
dediğim gibi ea access olayı var ciddi mantıklı o yüzden 500gb gerçekten onermem oyunlar fazlaca yer kaplıyor zaten
ki şuan xbox ta kulaklık hediyeside başladı karne donemi ekstra indirimde olabilir bu urunu takip et :D
Ultraleggera
08-06-2017, 20:32
Arkadaşlar bende dün xbox one s aldım 2. El fifa 17 ve Forza 6 var oyun katılım olayını nasıl yapıyoruz ?
onursumer
08-06-2017, 22:10
Arkadaşlar bende dün xbox one s aldım 2. El fifa 17 ve Forza 6 var oyun katılım olayını nasıl yapıyoruz ?
ilk başta kullanıcı adlarımız var arkadaş olarak eklersen oynadığımız oyunları gorup katılabilirsin
Ultraleggera
08-06-2017, 22:32
ilk başta kullanıcı adlarımız var arkadaş olarak eklersen oynadığımız oyunları gorup katılabilirsin
Heh tamamdır teşekkürler. Benimde oyun adım (MGN TYPER)
merhabalar, bugün one sahibi oldum. forza horizon 3 oynuyorum. yakında ea access ile nfs 2015 de alacağım. techturkey kulübüne üye isteği gönderdim. agahkoglu nick. kulaklık mevcut. 0534 714 61 00 gruba alırsanız sevinirim. bir de sorum olacak. forzada joystic ile dönüş yaparken biraz geç algılıyor. yani hassas dönüş yapamıyorum. normal mi
dönüşlerde gecikme olmaması lazım. forzanın orjinal ayarları oldukça başarılıdır zaten. traction control veya steer assist e baktın mı ?
dönüşlerde gecikme olmaması lazım. forzanın orjinal ayarları oldukça başarılıdır zaten. traction control veya steer assist e baktın mı ?
baktım da, simülasyona alınca düzeldi
AliGizda
12-06-2017, 09:00
1 aylık Gold üyelik 1 TL. Faydalanmayan, Gold üyeliği olmayan varsa kaçırmasın. Horizon 2 oynuyorum çoğunlukla oyun adım Ali Gizda
MetalliHead
12-06-2017, 10:06
one x yani scorpio tanıtılmış ama hala özel oyun tanıtılmamış
MetalliHead
12-06-2017, 10:58
forza motorsports 7 de duyuruldu. one x'de 4k 60 fps olacakmış.
AliGizda
14-06-2017, 12:48
Forza Horizon 2 oynayan yokmu?
Fh3 tum paketler olmasina ragmen bile bizde oynayan nadir kaldi. Fh2 mazi.
Bf1
Bf4 hardline
Fifa17
Gta5(yeno guncelleme geldi) oynariz o yuzden biraz haha
Vsvs
pistonspor
18-06-2017, 20:47
Merhaba selamlar saygılar. Whatsapp grubuna ekler misiniz lütfen. 507 735 57 18
CinAli_06
27-06-2017, 09:55
O zaman ben geldim gençler yeniden, uzunca bir aradan sonra Xbox One S ile yurda dönüşü sağladım, an itibariyle güncellemeleri yapıyorum :D
CinAli06
555 387 77 92
Bi kaç kişiyi ekledim ilk sayfadan. Whatsapp gurubuna alım var mı? :) g920 ile arada katılırım.
İD: emreemiroglu 05469636200
Selamlar xbox360 da online durumu nasıl alsak da oynanır mi hala horizon 3 mu iyi nasıl cok uzak kaldım şimdilik Xbox one düşünmüyorum Da 360 in oynanabilitesi varmi hala teşekkürler şimdiden :)
Selamlar xbox360 da online durumu nasıl alsak da oynanır mi hala horizon 3 mu iyi nasıl cok uzak kaldım şimdilik Xbox one düşünmüyorum Da 360 in oynanabilitesi varmi hala teşekkürler şimdiden :)
Serverlar sony'den daha iyi. Ben fifa oynarım arada online olarak ve sorun yaşamadım hiç online oyunlarda.
sinanbaysal
15-08-2017, 08:06
Sa arkadaslar bende xbox one s ile araniza yeni katildim. Nick: sinanbaysal20 05434463930 forza6 fifa 17 ve bt1 var onumuzdeki gunlerde gta5 ve forza horizon 3 alicam. Keyifli forumlar ve oyunlar herkese
360 ölü denebilir, herkes one da çünkü. horizon hala iyi :)
Ozan Özer
19-09-2017, 23:33
Beyler selamlar
Xbox one S almayı düşünüyorum..Şu anda bildiğiniz güzel bir kampanya var mı? Birde Forza 6 mı almalı yoksa F Horizon 3 mü? aradaki fark nedir?
Ozan Özer
20-09-2017, 08:31
oyunların arasındaki farkı Onur yazmış sağolsın :)
var mı bildiğiniz güzel bir kampanya?
Xbox X sanırım 7 kasımda çıkıyor. Ps4 Pro çıktığında normal Ps4 fiyatları düşmüştü bilgin olsun xboxtada aynısı olabilir
onursumer
20-09-2017, 09:30
oyunların arasındaki farkı Onur yazmış sağolsın :)
var mı bildiğiniz güzel bir kampanya?
aynen bekle biraz acelen yoksa bi x i gorelim
Ben xbox 360 aldım
forza horizon 2 oynuyorum oynarız dıyen varsa kapalı kapılar artında kurulu duran varsa gold uyelıgı de aktıf edeyımde bıraz gazlıyalım :D bence hala keyıflı
Rockford
20-09-2017, 10:54
xbox one için 2 kolla oynanacak tekken kıvamında karşılıklı dövüş olan oyun tavsiyesi varmı. eski oyun vs de olabilir uygun fiyatlı olması daha işime gelir.
Burak-Akın
20-09-2017, 14:40
xbox one için 2 kolla oynanacak tekken kıvamında karşılıklı dövüş olan oyun tavsiyesi varmı. eski oyun vs de olabilir uygun fiyatlı olması daha işime gelir.
ufc 2 var ben müptezel gibi oynuyordum bi ara, tekken 7 ve mortal kombatta güzeldir.
Forza motorsport 7 nin demo sürümü çıkış yaptı . Denemek isteyenleri xbox mağazaya alalım :)
Ozan Özer
22-09-2017, 21:34
onursumer oyun indirmek ne kadar zaman alıyor? genelde cihazlar hep oyun indirme kodu ile satılıyor..
onursumer
22-09-2017, 23:33
onursumer oyun indirmek ne kadar zaman alıyor? genelde cihazlar hep oyun indirme kodu ile satılıyor..
oyunlar ortalama 40-50gb internet hizina bagli birazda
Beyler selamlar
Xbox one S almayı düşünüyorum..Şu anda bildiğiniz güzel bir kampanya var mı? Birde Forza 6 mı almalı yoksa F Horizon 3 mü? aradaki fark nedir?
One S kullanıyorum. Eğer Kinect kullanma niyetin varsa alma. Adaptörle kullanman gerekiyor, Microsoft geçiriyor yani. Ben eski One ile takasa girdim, acı yolla öğrendim.
Hatta yerinde olsam One X'in çıkmasını beklerim fiyatlar düşecektir.
Ozan Özer
23-09-2017, 08:56
One S kullanıyorum. Eğer Kinect kullanma niyetin varsa alma. Adaptörle kullanman gerekiyor, Microsoft geçiriyor yani. Ben eski One ile takasa girdim, acı yolla öğrendim.
Forza'lar için alacağım açıkcası..Kinect alma niyetinde değilim açıkcası..
One X ne zaman çıkacak?tarih belli mi acaba..
bu arada bilgi için teşekkürler.
onursumer
23-09-2017, 11:32
Forza'lar için alacağım açıkcası..Kinect alma niyetinde değilim açıkcası..
One X ne zaman çıkacak?tarih belli mi acaba..
bu arada bilgi için teşekkürler.
forza 6 lı pakette alınmaz artık 7 demo çıktı yolda geliyor :) beklersen büyük ihtimalle forza7li paketler yolda 6 ları iade ettik :D
one x yıl sonu çıkıyor aralıktı sanırım
aa eklesene bizi :D hain şişman :D MrKabasakal
Ben xbox 360 aldım
forza horizon 2 oynuyorum oynarız dıyen varsa kapalı kapılar artında kurulu duran varsa gold uyelıgı de aktıf edeyımde bıraz gazlıyalım :D bence hala keyıflı
Sene olmuş 2017 ne işin var 360 ile :D
muratburunce
09-10-2017, 16:38
tamamen cahilliğimden soruyorum nette baktım ama tam net cevap bulamadım xbox one ile ps4 online bağalanabilirmi? yeni konsol alacağım çevremde hep ps4 var ama ben xbox360 kullanıcısıyım one'a geçmek istiyorum arkadaşlarla bağlantı kurabilirmiyim fifa17 falan oynayabilirmiyiz yoksa sadece ps4 ve one kendi arasındamı bağlanıyor?
akucukdogan
09-10-2017, 22:16
Ps4ü olan ps4ü olanla oynar xboxı olanda xboxı olanla oynar :)
muratburunce
10-10-2017, 08:40
Ps4ü olan ps4ü olanla oynar xboxı olanda xboxı olanla oynar :)
nette haberler dolanıyor kafamı karıştırdı
"Konsol satışlarında Playstaion’ın baya bir gerisinde kalan Xbox One üreticisi Microsoft, Xbox One için cross-network(çapraz platform da diyebiliriz) desteğini duyurdu.Bunun anlamı; yani artık Xbox One oyuncuları Playstation ve PC oyuncuları ile birlikte online oyun oynayabilecekler."
böyle haber başlıkları var nette ama kesin bir cevap yok
Sene olmuş 2017 ne işin var 360 ile :D
Abi sorma yaptık bı cılgınlık uygun geldı fıyatı aldım
sımdı xbox one arastırıyorum fakat bekleyeyım mı napayım yenısı ne zaman cıkacak adı xbox one x mı olcak s mı olcak hangısı once hangısı sonra cıktı kafam durdu ya boyle sacma satıs polıtıkası mı olur ? :D
muratburunce
10-10-2017, 11:18
Abi sorma yaptık bı cılgınlık uygun geldı fıyatı aldım
sımdı xbox one arastırıyorum fakat bekleyeyım mı napayım yenısı ne zaman cıkacak adı xbox one x mı olcak s mı olcak hangısı once hangısı sonra cıktı kafam durdu ya boyle sacma satıs polıtıkası mı olur ? :D
şuan one ve one s mevcut yakında one x çıkacak en güçlü ve hızlı oyun konsolu diye tanıttılar hep tr fiyatı 2500-3000 arası diye bahsediyorlardı.
şuan one ve one s mevcut yakında one x çıkacak en güçlü ve hızlı oyun konsolu diye tanıttılar hep tr fiyatı 2500-3000 arası diye bahsediyorlardı.
one s alsak veya one alsak aynı oyunları oynayabılecekmıyız bırde bır vıdeo atacam bu gerçek mi horizon 2 yi buyuk heves ıle aldım acıkcası
onlıne otobanda sıkarız dıye oyunda otoban yok pehey
https://www.youtube.com/watch?v=I_7NRG7o6Ts
Forza Horizon 3 - 2015 BMW X6 M - Test Drive OFF-ROAD - 1080p - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=I_7NRG7o6Ts)
muratburunce
10-10-2017, 12:23
one s alsak veya one alsak aynı oyunları oynayabılecekmıyız bırde bır vıdeo atacam bu gerçek mi horizon 2 yi buyuk heves ıle aldım acıkcası
onlıne otobanda sıkarız dıye oyunda otoban yok pehey
https://www.youtube.com/watch?v=I_7NRG7o6Ts
Forza Horizon 3 - 2015 BMW X6 M - Test Drive OFF-ROAD - 1080p - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=I_7NRG7o6Ts)
aynen bu oyunu sadece one yada one s'de oynayabilirsin horizon3'ü xbox360da horizon2 var bende de var oynuyorum otoban mevcut haritadan bakıp yerini bulabilirsin
Videodaki Forza Horizon 3 . Bu oyun Xbox One , Xbox One S , Xbox One X ve Windows 10 için mevcut . Forza Horizon 2 ise Hem Xbox One serisinde Hem 360 da var hocam
Grimlord
10-10-2017, 21:37
13 ekim cuma gunu, 999tl'ye xbox one s satilacak.
ilave gamepad almak istersek 199 liraya ikincisini alabilecegiz.
Yalan mıdır bilmiyorum ancak almak isteyenler varsa tetikte olsun :D Ekşide yazılmış
Burak-Akın
10-10-2017, 22:10
nette haberler dolanıyor kafamı karıştırdı
"Konsol satışlarında Playstaion’ın baya bir gerisinde kalan Xbox One üreticisi Microsoft, Xbox One için cross-network(çapraz platform da diyebiliriz) desteğini duyurdu.Bunun anlamı; yani artık Xbox One oyuncuları Playstation ve PC oyuncuları ile birlikte online oyun oynayabilecekler."
böyle haber başlıkları var nette ama kesin bir cevap yok
bu muhabbet başka oyunlar üzerinden yıllarca sürdü gitti, bende ara ara bunun benzeri başlıklar gördüm orada burada. Benim anlamadığım bi fps oyununda pc ile aynı maçta oynamak saçma olmaz mı ? Adam fare ile rahat rahat istediğini yapabilecek
muratburunce
11-10-2017, 08:57
bu muhabbet başka oyunlar üzerinden yıllarca sürdü gitti, bende ara ara bunun benzeri başlıklar gördüm orada burada. Benim anlamadığım bi fps oyununda pc ile aynı maçta oynamak saçma olmaz mı ? Adam fare ile rahat rahat istediğini yapabilecek
fps tarzı oyunlar değilde genelde futbol basket araba yarışları destekli olabilir belirli oyunlar için diye belirtiyorlardı futbol oyunları destekli olsa bile yeter pc - ps4 - xbox birbiriyle bağlanabilir aslında
Yalan mıdır bilmiyorum ancak almak isteyenler varsa tetikte olsun :D Ekşide yazılmış
Napak alak mı müdür sen söyle :D bizi 3*4 sene götüür mü
Grimlord
11-10-2017, 13:59
Napak alak mı müdür sen söyle :D bizi 3*4 sene götüür mü
Valla hacı götürür bence, para olsa kesin alırdım. Bimde yatardım gece :D
Baktım fiyatına en az 1400- 1500 civarı, kesin al bulursan.
altugkocer
11-10-2017, 14:07
Nerde satılacakmış 999 TL'ye
Grimlord
11-10-2017, 14:08
Nerde satılacakmış 999 TL'ye
Bimde abi, öyle yazılmış ekşide.
altugkocer
11-10-2017, 14:10
Bimde abi, öyle yazılmış ekşide.
Bim'in sitesine baktım da orda göstermiyor. İyi fiyat 999 TL valla :)
Grimlord
11-10-2017, 14:16
Bim'in sitesine baktım da orda göstermiyor. İyi fiyat 999 TL valla :)
Valla troll olabilir o zaman ama ben yine de bakacağım, olur mu olur :D Bimin kendisi troll zaten
Valla hacı götürür bence, para olsa kesin alırdım. Bimde yatardım gece :D
Baktım fiyatına en az 1400- 1500 civarı, kesin al bulursan.
yenı xbox cıkcak dıyorlar sımdı bunu 999 a alıp ters kose olmayalım :D onlıne oyuna hasret kaldım
yenı xbox cıkcak dıyorlar sımdı bunu 999 a alıp ters kose olmayalım :D onlıne oyuna hasret kaldım
4k televizyonun yoksa yenisini almana gerek yok.
1080p de one ve one s gayet iyi is goruyor. One S hatta netflix/youtube 4k da gosteriyor ama oyunlar 1080p den 4k ya kendi upscale ettigi icin cok basarili olmayabilir.
4k televizyonun yoksa yenisini almana gerek yok.
1080p de one ve one s gayet iyi is goruyor. One S hatta netflix/youtube 4k da gosteriyor ama oyunlar 1080p den 4k ya kendi upscale ettigi icin cok basarili olmayabilir.
cok tesekkürler 4k olsn ucsun kacsın derdım yok
valla horızon 2 aldım ıste oynuyorum ben mılletle yolda roll yapcaz sandım yalan oldu otoban ayagına sacma salak donuyoruz oyunda
one s bakayım ben o zaman cok tskler
Mutlu Değerli
11-10-2017, 18:33
valla horızon 2 aldım ıste oynuyorum ben mılletle yolda roll yapcaz sandım yalan oldu otoban ayagına sacma salak donuyoruz oyunda
kanka bende aldım horizon 2, otobanda top speed yapmaktan sıkıldım yauvv... horizon 3 alıcam dersen bende alırım hemen oynayak :D
Mutlu Değerli
11-10-2017, 18:36
yeni X box 2900tl olacak onuda ekliim
kanka bende aldım horizon 2, otobanda top speed yapmaktan sıkıldım yauvv... horizon 3 alıcam dersen bende alırım hemen oynayak :D
BEnde Xbox 360 var one s kovalayım da oynariz tabi Honda wars :)
Mutlu Değerli
11-10-2017, 20:57
BEnde Xbox 360 var one s kovalayım da oynariz tabi Honda wars :)
360 fakir işi pampa ya sen zengin adamdın naptın :D
muratburunce
12-10-2017, 11:15
tamamen cahilliğimden soruyorum nette baktım ama tam net cevap bulamadım xbox one ile ps4 online bağalanabilirmi? yeni konsol alacağım çevremde hep ps4 var ama ben xbox360 kullanıcısıyım one'a geçmek istiyorum arkadaşlarla bağlantı kurabilirmiyim fifa17 falan oynayabilirmiyiz yoksa sadece ps4 ve one kendi arasındamı bağlanıyor?
bu konu hakkında net bilgi varmı arkadaşlar hala tam güncel bilgi bulamadım
bu konu hakkında net bilgi varmı arkadaşlar hala tam güncel bilgi bulamadım
Crossplay yanlış bilmiyosam pc ve xbox arasında var, forza 7 de pc ve konsol aynı serverda oynuyor, playstation ile anlaşma yapılacak vs gibi söylentiler vardı ama çok zor.
bırakın h2 yi h3 bitti şimdi motorsport 7 deyiz :) bu arada one s falanda bakmayın direkt yeni çıkan ile ilgilenin fiyat fazla olabilir ama ömrü daha fazla olur.
Forza 6 oynayanlar varsa eklesin arkadaşlar 2 roll yaparız :D Gerçi 7 çıktı indiremedik daha ama onuda indiricem inşallah..
Id: Wisesquaretr :icon_tup:
BarKing90 ekleyin Forza 7 güzel olmuş
4k tv aldım bakalım one için nasıl olacak. henüz deneyemedim vakit olmadı.
bu arada fifa 18 alıpta pişman olan var mı acaba? bazıları beğenmemiş.
Yok mu kimse 2 sıkalım nürburgte :D
dieselpower
13-10-2017, 20:11
Yok mu kimse 2 sıkalım nürburgte :D
forza 6 horizon 3 varsa gece iki sıkalım
forza 6 var sıkabiliriz şuan önümde 7yi alıp almamakla gidip geliyorum kıyıcam sanırım paraya :D
Project Cars 2 nin dinamik hava olayı çok sağlam olmuş . Ringte gazlarken pistin bazı bölümleri günlük güneşlikken bazı bölümlerinde yağmurdan göz gözü görmüyor . Oyunun tek beğendiğim yanları dinamik hava olayı ve tatmin edici araç fizikleri oldu
xbox 360 için elinde oyun olan varmı
xbox 360 için elinde oyun olan varmı
360tan kalan 1 tane forza 4 olması lazım evin bi kenarında :D
Forza var malesef. Fifa pes gibi oyunlar olursa iyi olur ve 1 afet kol lazim
Forza var malesef. Fifa pes gibi oyunlar olursa iyi olur ve 1 afet kol lazim ��
Cd değilde üyeliğin içinde vardı 3-4 tane üyelik ama nasıl indirebiliyoruz tekrar emin değilim akşam bi bakiyim xboxtan indirip oynayabiliyorsan veririm indirirsin.
Tholl-ga
17-10-2017, 21:32
FM7
https://i.hizliresim.com/3pvPaj.jpg
https://i.hizliresim.com/RO1BVo.jpg
https://i.hizliresim.com/pGX9oz.jpg
Bi tanede benden olsun:)
https://i.hizliresim.com/DyB2ym.jpg
Forza var malesef. Fifa pes gibi oyunlar olursa iyi olur ve 1 afet kol lazim ��
arkadaşlar fm4 için kac yere basvurdum. eğer oynamıyorsanız artık ben alabılırmıyım bırınızden.
arkadaşlar fm4 için kac yere basvurdum. eğer oynamıyorsanız artık ben alabılırmıyım bırınızden.
Veriyim ben sorun değil, bulmam lazım akşam bi gittiğimde eve bakiyim
Forza mı yoksa Horizon mu sizce?
Tholl-ga
18-10-2017, 09:33
forza tabiki
Veriyim ben sorun değil, bulmam lazım akşam bi gittiğimde eve bakiyim
Çok sevinirim. Haberleşiriz akşam o zaman.
muratburunce
18-10-2017, 10:49
Forza mı yoksa Horizon mu sizce?
bana horizon daha çok hitap ediyor pist dışında şehir içinde serbes dolaşmak herzaman cazip gelmiştir. pist yarışları sıkıyor beni
muratburunce
18-10-2017, 10:49
çekme cd var bende fazladan istersen veririm çekme cd çalıştırıyorsa eğer işini görürse
Tamamdır akşam bulup haber vericem
Fm4'ü buldum xbox oneda deniyim dedim de açmadı :D
[QUOTE=Tholl-ga;8396495]FM7
/QUOTE]
Giulia varmı Fm7 de :)
çekme cd var bende fazladan istersen veririm çekme cd çalıştırıyorsa eğer işini görürse
Cekme calistirmasi icin aletin kirilmasi gerekiyosa benimki kirik degil. Muhtemel calismaz. Sagol genede
muratburunce
19-10-2017, 08:59
Cekme calistirmasi icin aletin kirilmasi gerekiyosa benimki kirik degil. Muhtemel calismaz. Sagol genede
aynen kılrılması gerekiyor kırık değilde okumaz
streetracer_nos
26-10-2017, 10:09
bu nedir smg ya
https://i.hizliresim.com/EyyV0q.jpg
Video için POG - I modded my lambo to work as an Xbox controller 😎 /... (https://www.facebook.com/pogforever/videos/2016953438526304/)
DAYI showunu yaptı gitti oyunu aldı koydu cocugu garaja :D
biz arabamıza yaslanmıyoruz bu ustunde zıplıyor yuce mevlam duy bizi gör :D cok sukur
Forza 7 :)
Monza Pisti, Ferrari F355 Berlinetta vs BMW M4 GTS
https://i.hizliresim.com/LOO5Az.jpg
https://i.hizliresim.com/rJJzMz.jpg
https://i.hizliresim.com/7yy3gr.jpg
Nürburgring Nordschleife. GT3 Nismo vs BMW M1 vs Zakspeed Capri
https://i.hizliresim.com/1GGOvb.jpg
https://i.hizliresim.com/POOJkb.jpg
https://i.hizliresim.com/nJJ0Ma.jpg
https://i.hizliresim.com/vJJW5D.jpg
https://i.hizliresim.com/g99M8Q.jpg
muratburunce
27-11-2017, 10:41
bu hafta sonu xbox one almış bulunmaktayım 360'dan ona geçtim elinde uygun fiyatlı one oyunu olan varmı :) öncelik fifa17
Black friday hikayesine 380 tane oyunda ciddi indirim var, konsoldaki mağazadan bakabilirsin.
Fifa17 de almana gerek yok, EA Access al senelik 65 lira.
EA Access ile Fifa17, NFS, BF1 BF4 BF Hardline vs birçok oyun ücretsiz oynayabiliyorsun.
Bende pc edition FM7 alıcam ama xbox gibi akıcı oynatır mı keyf alır verir mi bilmiyorum.
Hiç daha önce deneyen var mı?
NickHaulden is back bitches demek istiyorum :(
muratburunce
27-11-2017, 10:58
Black friday hikayesine 380 tane oyunda ciddi indirim var, konsoldaki mağazadan bakabilirsin.
Fifa17 de almana gerek yok, EA Access al senelik 65 lira.
EA Access ile Fifa17, NFS, BF1 BF4 BF Hardline vs birçok oyun ücretsiz oynayabiliyorsun.
Onu gördüm ilk iş hemen indirebileceğim oyunlara baktım orda dikkatimi çekti ama onu almak sorun değil beklemek sıkıntı demo oyunlar bile 15-16gb tam sürüm heralde 20-30 vardır onu indirene kadar beklemek eziyet oluyor :) bulamazsam artık o şekilde yapacağım yada sahibinden üzerinden buldum 1-2 oyun onlara bakacağım :)
Boost Up
27-11-2017, 14:11
Xbox dünyasına girdim ama şimdilik horizon 3 var, daha FM7 almadım. eklerseniz sevinirim, ardakavala id im. Dragger abi özellikle lafım sana:D
Forza 7 261117 - YouTube (https://youtu.be/sdoLc6DU0pE)
Forza 7 261117 - YouTube (https://youtu.be/sdoLc6DU0pE)
slm pc sürümü alıcam deneyimleme şansınız oldu mu?
slm pc sürümü alıcam deneyimleme şansınız oldu mu?
NickHaulden kop gel ben konsoldan oynuyorum ama pc den katılan 1 2 kişi var sanırım sorun yaşayan duymadım
NickHaulden kop gel ben konsoldan oynuyorum ama pc den katılan 1 2 kişi var sanırım sorun yaşayan duymadım
iki dakika trolleyemedik. Önümüzde ki ay alıyorum drag lastiği ile pist yarışına çıkan koca yürekli YsnErhn burda mı?
Standar paket alıcam 260 TL hıamına
YsnErhn da önümüzdeki ay katılacak aramıza :D
bi whatsapp grubu varsa alsanıza beni aranıza :(
bi gaza geleyim ne bu böyle yahu