PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 88 model BMW

Mpower94
03-01-2015, 18:38
Kolay gelsin arkadaşlar 15bin tl bütçem var 88-90 model 7 serisi yada 5 serisi düşünüyorum sizce alınırmı bazıları alırsan sanayiden çıkmazsın diyor bazıları bişey olma.. çok kararsız kaldım ya para biriktirmeye devam edecem yada alacam artık birtane konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum saygılar.....

ZaZy
03-01-2015, 22:27
parçaları pahallı olur; bulması heleki 7 serisinin illet olur, çıkma bulsan sıfırdan fazla fiyat çekerler. O yaştaki en taş en baba arabanın bile illaki bie yeri bozulur. Hiç girme daha mantıklı araçlar bak.

ömerve
03-01-2015, 22:42
16-17 bin tl ye düzgün e34'ler var,biraz araştırmak lazım.Parçaları falanda pahalı değil ve düzgün kullanırsan başını ağrıtmaz zaten.
Niyetin varsa bu arabalara fazla acele etme,tanıdık bildik araba almaya çalış.3-5 bin lira ucuz diyede sakın kapılıp alma işte o zaman hayattan soğursun.
Yani gerekirse biraz pahalıya al ama düzgün araç olsun.
7 için birşey diyemeyeceğim bilgim yok.

ZaZy
03-01-2015, 22:49
93 model 5 serisi sağ sol cam motoru; birde far stop fiyatı sordurduk baya bir tuzluydu @ömerve size göre ne kadara kadar mebla ucuz_? Birde otomatik viteslilerinde beyin sıkıntılı olaibliyor

ömerve
03-01-2015, 22:58
93 model 5 serisi sağ sol cam motoru; birde far stop fiyatı sordurduk baya bir tuzluydu @ömerve size göre ne kadara kadar mebla ucuz_? Birde otomatik viteslilerinde beyin sıkıntılı olaibliyor

95 model otomatik 5.20 e34'üm vardı bundan 6 ay önce,arabayı aldığım adam arkadaşım forumdandır aynı zamanda,bmw servisi sahibi.
Otomatik beyin sıkıntısını ilk defa duyuyorum,parça fiyatları kimine uygun gelir kimine pahalı anlatmak istediğim uçuk fiyatlar değil.Sözüm meclisten dışarı bmw adı geçtiği anda "parçaları çok pahalı"klişesi tamamen şehir efsanesi.
Bugün piyasada ki bir çok standart araçla aynı paritede fiyatlar.

Mpower94
03-01-2015, 23:23
arkadaşlar çok teşekkürler cevaplarınız için bugün çok kişiyi aradım hepsinin dediği tanıdık bildik birinin arabası değilse alma bende bu doğrultuda vazgeçtim o meblağlara ne tavsiye edersiniz benzinli