Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneme Talebi - Mini Cooper S
Merhabalar,
Bu konuyu daha evvel acmamistim ama kasintim tuttu..
Amacim yeni Setup oncesinde aracimin giderini gormektir..
Araç DEV20 plakali Mini'dir..
Bolt-on Cooper S
Takriben 260-270 hp civarinda dyno verisi mevcut.
Mumkunse kendim gibi speclerde araclar ile denemek istiyorum. Istanbul ici olursa tercihimdir..
Oncelik MINI olsada; Polo, ibiza, Rocco, Typer, Ds3 dosthane kim isterse denerim..
zaman belirlenir, bu hafta karli diyorlar ama haftasonuna kadar acar diye umit ediyorum :)
Saygilar,
Kerem
Haftasonu hava acicak gibi haberleselim
Aracim feh oem ecu var su an Saygilar
Haftasonu hava acicak gibi haberleselim
Aracim feh oem ecu var su an Saygilar
Tesekkurler,
Maksat deneme olsun, haftasonuna haberlesiriz
mami_makinen
04-01-2015, 22:49
Ds3 derken :)
araç cooper s mi jcw mi ..? specler tam olarak nedir..? biri r53, diğeri r56, 2 tane cooperımız var çok hafif kalırız sanırım ama çok araç bulamasanız isterseniz deneriz eğlencesine..:)
bu ıyıdı abı :) :)
Ds5 deil abi, bana 3 lazim :D
"Kuzenim yazmis"
ahahaha :)
konu ile alakasız ama, 260-270hp için neler yaptınız ? Paylaşmak isterseniz tabi :)
Tesekkurler,
Maksat deneme olsun, haftasonuna haberlesiriz
Aynen yaa maksat deneme olsun
Kabak tadi verdi artik bazi arkadaslar :)
Birazda baska segment deneyelim keyif olsun gecme gecilme sikintim yok
mami_makinen
04-01-2015, 22:52
Ds5 deil abi, bana 3 lazim :D
"Kuzenim yazmis"
Benim çocuk yazmış kusura bakma kardeşim :)
araç cooper s mi jcw mi ..? specler tam olarak nedir..? biri r53, diğeri r56, 2 tane cooperımız var çok hafif kalırız sanırım ama çok araç bulamasanız isterseniz deneriz eğlencesine..:)
Arac 2009 model Cooper S
Turbo olan versiyondur.
Bolton akliniza gelebilecek tum parcalar var uzerinde iste.
Dyno verisi meth + yakit 266.4 hp
Hafif kalma guclu kalma mevzusu deil aslinda, suanda Orj turbo ile max ne gorebilirim, diger arabalarla kistas almak amacim.
Kafamdakiler hayata gecsin, baş başa cikacagiz olmez sag kalirsak mami abi ;)
Simdilik sen izleyici ol lutfen :D
ChtArdARSL
04-01-2015, 22:57
Bnada hbr verirseniz sevinirim. Daha dynoya cikmadim ama o beygirlerde olmadigima eminim :) sizin icin sorun yoksa hem aracima alismis olurum,hemde fikir sahibi..
190e stock 2.3 16v gt28 0,4 bar.
ahahaha :)
konu ile alakasız ama, 260-270hp için neler yaptınız ? Paylaşmak isterseniz tabi :)
Tabiki paylasirim, ama telefondan zor oluyor..
Sabah mesai saatleri icinde klavyeden ne var ne yok yazarim ;)
Bnada hbr verirseniz sevinirim. Daha dynoya cikmadim ama o beygirlerde olmadigima eminim :) sizin icin sorun yoksa hem aracima alismis olurum,hemde fikir sahibi..
190e stock 2.3 16v gt28 0,4 bar.
190E derken ? Mercedes mi ?
Niyetim daha cok bolton halli araclar ile denemek ama talep olmazsa tabiki seve seve denerim..
mami_makinen
04-01-2015, 23:03
Kafamdakiler hayata gecsin, baş başa cikacagiz olmez sag kalirsak mami abi ;)
Simdilik sen izleyici ol lutfen :D
Her zaman kardeşim aramızda bu tür mevzuların lafı olmaz
ChtArdARSL
04-01-2015, 23:04
190E derken ? Mercedes mi ?
Niyetim daha cok bolton halli araclar ile denemek ama talep olmazsa tabiki seve seve denerim..
Evt mercedes olursa eger gelirim,sana zaten bir zevk vermez benim arac hem agir hem yavas
Evt mercedes olursa eger gelirim,sana zaten bir zevk vermez benim arac hem agir hem yavas ��
Estafurullah..
Yanlis anlasilmak istemem. Sadece amacim kendi segmentimdekilerle giderini gormek.
Benim hayrani oldugum bir araciniz var ama ne specler uyusuyor, ne de arac segmenti..
Bu nedenle soyledim, yoksa zevk gecmek gecilmek umrumda deil..
Baska bir zamanda sizinle de cikariz tabi zevkine ama bu denemede olmazsa iyi olur..
PiscocuK
05-01-2015, 09:52
kerem araç bulamazsan bende gelirim.
standart R53 :)
Bayrampaşalı
05-01-2015, 10:20
Kerem avrupamı anadolumu olucak musaıt olursam gelmek ısterim bende
Kerem beni de listeye yaz kanka tatlı Z imle gelip seni bu sefer geçicem :D ( Geçemedi hahaha :D )
2 tane GP var halihazırda söylüycem olur derlerse yazarım buraya kerem
Kerem beni de listeye yaz kanka tatlı Z imle gelip seni bu sefer geçicem :D ( Geçemedi hahaha :D )
1 kamyon dolusu gelen malzemelerden sonra senin akranın Gtr'lar artık :D
yusuf yılmaz
05-01-2015, 10:38
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/195848-deneme-talebi-cth-stg2.html
bende denerim ancak 260 dan evvel bırakmamak şartıyla
100-260-270 olabilir
100-260-270 olabilir
70-270 denenebilir sizin araçta olur
yusuf yılmaz
05-01-2015, 10:40
70-270 denenebilir sizin araçta olur
70 de kalkmıyor benim araba ama her ikisinide deneriz problem yok
1.4 tsi cupra ile.bende denemek.isterim
100-260-270 olabilir
Max hizda sorunum yok ama 100de basamam.. CTH ne bu arada cahilligime verin ?
70 de kalkmıyor benim araba ama her ikisinide deneriz problem yok
60 65 70 75 80 85 basabilirim ama 100 imkanim yok malesef.. Siz 100de basicak araclar ile deneyebilirsiniz :)
1.4 tsi cupra ile.bende denemek.isterim
Tabiki uygundur.. Gun ve saat belirlenir..
2 tane GP var halihazırda söylüycem olur derlerse yazarım buraya kerem
Bekliyorum...
yusuf yılmaz
05-01-2015, 11:07
Max hizda sorunum yok ama 100de basamam.. CTH ne bu arada cahilligime verin ?
abi 60 da 70 de sarıyor araba baştan 2 boy geride başlıyorum (2. vites)
cth tsi 180 lerin 2013-14 modelleri motor kodları 2012 nin ilk yarısı ve 2011 ler cav motor kodlu
Yani malesef uyusamiyorum dedigim gibi.. 100de cupralar falan basabilir ama Minide boyle bir sansim yok.. Kusuruma bakmayin.
Gelir denersiniz ama 100de basamam, basmadin benim devrimde vs polemik olmasin bos yere.. 100de basabilecegim spec hazir oldugunda deneriz ;)
yusuf yılmaz
05-01-2015, 11:12
Yani malesef uyusamiyorum dedigim gibi.. 100de cupralar falan basabilir ama Minide boyle bir sansim yok.. Kusuruma bakmayin.
Gelir denersiniz ama 100de basamam, basmadin benim devrimde vs polemik olmasin bos yere.. 100de basabilecegim spec hazir oldugunda deneriz ;)
gece müsait olsun konuşuruz 2. viteste basarım geride başlarız madem maksat deneyecek araç olsun 270 de bitiririz denemeyi
GP gelirim dedi 1-2 gün önceden haber verirsiniz organize olunur
GP gelirim dedi 1-2 gün önceden haber verirsiniz organize olunur
Uygundur. Habibi degil heralde gelen ?
Uygundur. Habibi degil heralde gelen ?
Habibi gelirse ölü taklidi yapın olaysız dağılın :D Başka bi gp orjinal charger lı insan arabası :D
Habibi gelirse ölü taklidi yapın olaysız dağılın :D Başka bi gp orjinal charger lı insan arabası :D
Before after yapmak icin ideal olurdu..
Niye taklit yapiim Okan :)
ahmetuzun
05-01-2015, 11:41
Merhaba kerem bey bende gelmek isterim stage 2 cupram var esnaf isi ama bana 100kmh uyar :) :)
yusuf yılmaz
05-01-2015, 11:44
Merhaba kerem bey bende gelmek isterim stage 2 cupram var esnaf isi ama bana 100kmh uyar :) :)
daha önce nerelerdeydiniz diye bir sanat müziği vardı:)
50de bastirir 170de frene abanirim bilirsin :D
konusamadik kardesim o gun, numarani PM at biseyler sorcam sana :)
ahmetuzun
05-01-2015, 11:46
Bilmemmi abi ama ben yinede keyif aldım maasallah abi :)
-Günalp-
05-01-2015, 11:49
güzel denemeler olcak hadi bakalım. videoları bekliyoruz=)
ahmetuzun
05-01-2015, 11:51
daha önce nerelerdeydiniz diye bir sanat müziği vardı:)
Anlayamadım ?
yusuf yılmaz
05-01-2015, 11:53
Anlayamadım ?
ahmetuzun
05-01-2015, 11:55
Benım aracım 2.0tfsi 2plus Cupra kerem abiyide esprisine yazdım, zaten hafta sonu makarasına denedik
eger uygunsa size 1.4tsi la da denerim
yusuf yılmaz
05-01-2015, 12:00
Benım aracım 2.0tfsi 2plus Cupra kerem abiyide esprisine yazdım, zaten hafta sonu makarasına denedik
eger uygunsa size 1.4tsi la da denerim
problem yok konuşalım
ahmetuzun
05-01-2015, 12:06
problem yok konuşalım
Abi sizin aracınız 1.4 tsı di sanırım eger ole ise ben size bulayım 1.4 tsı siz onunla deneyin
Ahmet Bey merhaba cumartesi aracınızı gördüm maşallahı var kerem bey sizi 50 de bastırmasının şaşkınlığı içindeyiz :D şaka bir yana maşallah kanka yine çok hızlısın haha
Bu arada Yusuf bey aracınz stg2 neler var turbo vs ile oynama var mıdır biz çünkü 300 HP jcw ile 2 de 60 da basıyorduk evet sarıyodu ama iyi bir lastik seçimi ile bunu minimuma indirdik gayet stabil yürüyordu yanlış anlamayın ama lastik ne kullanıyorsunuz ebat nedir ?
Before after yapmak icin ideal olurdu..
Niye taklit yapiim Okan :)
After-more after yap bence adamın araba fazla hızlı hafız :)
ahmetuzun
05-01-2015, 12:18
Merhaba aren bey bende aynı şaşkınlık içerisindeyim onden ceker alarak hata yaptığımı anladım :)
Haftaya nittolari takip gelecegim :)
Yahu ben karamursel sepetimiyim :D
Neyse ben habibimle gorustum, kendi kafasini topladigi bir zaman, musait oldugunda bas basa bir gece geciricez :D
Gel beni bi yar diye mesaj attim :D
kanka zaten Luainin araba Keremin şu anki hali ile zaten kıyas kabul etmez ama Kerem artık bu setupın son halini deniyo sonuçta Luai de motor içi kapak ve buyuk SC var kısmetse Kerem de R56 da motor içi kapak ve turbo büyütme projesi var İskender abi ile görüştük manifold vs yapılıcak yani kısaca R56 için güzel bir proje ve bir çok R56 nın önü açılıcak bence denesinler zaten fazlası ile Luai geçer şu an ama bir sonraki setupda gerçekten öyle more afterlık bir şey olmaz :D
Ben Luai ile gorustum.. Biraz yogun bir donemde oldugu icin haberlesecegiz ilerisi icin. Yabanci deil zaten telefonlasir cikariz bas basa :)
Cok gececegi belli zaten, marka ayni olunca cani cekiyo insanin :)
bende " denemeler dostane olup , araç sahipleri birbirini tanır yorumlara dikkat edilsin " şeklinde denemek istiyorum .
bende " denemeler dostane olup , araç sahipleri birbirini tanır yorumlara dikkat edilsin " şeklinde denemek istiyorum .
Arkadas chargerlarin arasina dustuk :D
Liste basina sen ve Harunu yaziyorum abi :)
kanka zaten Luainin araba Keremin şu anki hali ile zaten kıyas kabul etmez ama Kerem artık bu setupın son halini deniyo sonuçta Luai de motor içi kapak ve buyuk SC var kısmetse Kerem de R56 da motor içi kapak ve turbo büyütme projesi var İskender abi ile görüştük manifold vs yapılıcak yani kısaca R56 için güzel bir proje ve bir çok R56 nın önü açılıcak bence denesinler zaten fazlası ile Luai geçer şu an ama bir sonraki setupda gerçekten öyle more afterlık bir şey olmaz :D
Denesinler kanka ben makarasındayım işin :D After more after muhabbetini de hiçbir araba ilk yapıldığında max verimini bulmadığı için dedim.
Neyse ; Deneyen araçlara başarılar. Tekeriniz düz bassın. Dünya barışı olsun...sübhaneke dinimiz amin :D
yusuf yılmaz
05-01-2015, 13:23
Abi sizin aracınız 1.4 tsı di sanırım eger ole ise ben size bulayım 1.4 tsı siz onunla deneyin
stg2 olur tabi
yusuf yılmaz
05-01-2015, 13:25
Ahmet Bey merhaba cumartesi aracınızı gördüm maşallahı var kerem bey sizi 50 de bastırmasının şaşkınlığı içindeyiz :D şaka bir yana maşallah kanka yine çok hızlısın haha
Bu arada Yusuf bey aracınz stg2 neler var turbo vs ile oynama var mıdır biz çünkü 300 HP jcw ile 2 de 60 da basıyorduk evet sarıyodu ama iyi bir lastik seçimi ile bunu minimuma indirdik gayet stabil yürüyordu yanlış anlamayın ama lastik ne kullanıyorsunuz ebat nedir ?
stock turbo
lastik potenza re 050 (215 40 17)
2 ,3 sarıyor hocam valla kalkış zor lastik olabilir evet değişmeyi düşünmüyor değiliz
Honda Type_R
05-01-2015, 13:58
266hp mustang dynodami aldiniz? Ilerleyen haftalarda bende denemek isterim.Bu ay cok yogunum yoksa bu hafta denemek isterdim
266hp mustang dynodami aldiniz? Ilerleyen haftalarda bende denemek isterim.Bu ay cok yogunum yoksa bu hafta denemek isterdim
Hayir Maha dynoda aldim
Merhabalar,
Bu konuyu daha evvel acmamistim ama kasintim tuttu..
Amacim yeni Setup oncesinde aracimin giderini gormektir..
Araç DEV20 plakali Mini'dir..
Bolt-on Cooper S
Takriben 260-270 hp civarinda dyno verisi mevcut.
Mumkunse kendim gibi speclerde araclar ile denemek istiyorum. Istanbul ici olursa tercihimdir..
Oncelik MINI olsada; Polo, ibiza, Rocco, Typer, Ds3 dosthane kim isterse denerim..
zaman belirlenir, bu hafta karli diyorlar ama haftasonuna kadar acar diye umit ediyorum :)
Saygilar,
Kerem
Mini Cooper kullanıcısı olarak videoları sabırsızlıklar bekliyorum göster mininin gücünü :D
Allah (c.c ) kaza bela vermesin tüm arkadaşlarımıza .
Son durum ne arkadaşlar ?
evet havalarda düzeldi gibi varmı haber
Cuma ve cumartesi günü anadolu yakasında olucam özelden haberleşebiliriz
Mini Gp li arkadaşım az önce aradı deneme varmı diye soruyor r53 ve r56 mini olarak ona göre ayarlıcakmış kendini ?
Ben gurcistandayim suanda. Yarin aksam 11 gibi ucagim iniyor.. Zor olabilir yetismem malesef
Ben gurcistandayim suanda. Yarin aksam 11 gibi ucagim iniyor.. Zor olabilir yetismem malesef
o zman yarın yatar sonra bakarız tekrar
o zman yarın yatar sonra bakarız tekrar
Gece 2.30 3 gibi cikariz derseniz anadolu yakasi, ben yarin hazirlatirim arabayi.. Geldigimde alirim arabayi deneriz ama ucakta rotar olsa yine yatar program dert olur
orhan_guney
16-01-2015, 13:14
ben denerim minilerle , telefonumu mesaj attım.
Gece 2.30 3 gibi cikariz derseniz anadolu yakasi, ben yarin hazirlatirim arabayi.. Geldigimde alirim arabayi deneriz ama ucakta rotar olsa yine yatar program dert olur
ben denerim minilerle , telefonumu mesaj attım.
Pm attim ;)
yusuf yılmaz
16-01-2015, 16:33
cupra stage 2 ile biz her daim hazırız 7/24
Bayrampaşalı
16-01-2015, 17:16
bu aksam avrupa yakası varsa canı sıkılan eglence için cıkabılırız ıddam yok maksat keyıf alalım :)
cupra stage 2 ile biz her daim hazırız 7/24
Minilerde olsun sizde gelirsiniz hafta ici falan konustuk tam olsun bari ayni aksamda gorelim sonuclari,kerem gelince hesaplasiriz
K
bugra_0101
17-01-2015, 18:12
dün akşam deneme oldu mu veya bu akşam action var mı ?
Deneme olacakmi bu aksam ?
bugra_0101
17-01-2015, 21:13
Kimselerden ses yok :)
kerem gelince hesaplasiriz
Cümlede anlatım bozukluğu var sanırım.. Hayırdır, anlayamadım?
Kimselerden ses yok :)
Ülke topraklarına 1 saat evvel geldim ve arabam altımda değil. Dün yazdığıma cevap gelmeyince, bir aksiyon almadık..
Programı yapar, burayı habersiz bırakmayız ;)
bugra_0101
17-01-2015, 22:59
Anlasildi haber bekliyoruz konuyu takipteyiz :)
Hosgeldin ;)
Ülke topraklarına 1 saat evvel geldim ve arabam altımda değil. Dün yazdığıma cevap gelmeyince, bir aksiyon almadık..
Programı yapar, burayı habersiz bırakmayız ;)
Minici olarak videoları bekliyoruz başkan :D
Konu sahibi hangi yakada dusunuyor acaba denemeyi ?
cuma akşamı uygunmudur yusuf yılmaz gelecek sanırım ibizası ile
Cuma ve Cmts hem trafik yoğun hemde polis sıkıntısı var. Eğer uygun olursa bu gece deniyebiliriz.
yusuf yılmaz
20-01-2015, 15:54
cuma akşamı uygunmudur yusuf yılmaz gelecek sanırım ibizası ile
geliriz problem yokda cmt gerçekten tehlike artık yada cumartesi özelden konuşalım adamlar belkide bunlarıda okuyor heryeri tutuyorlar
Boşa dönüyor bu konu :)
siz geçen hafta denemicekmiydiniz
siz geçen hafta denemicekmiydiniz
Bi mini ile denemek istiyorum gerçekten Arabamda beyin egzantirik varken bulamadım
E şimdi beyin dahi yok tamamen feh arabamla yine bulamıyorum :)
Boşa dönüyor bu konu :)
Musaitseniz biz bize deniyelim :)
Musaitseniz biz bize deniyelim :)
Ok olur yusuf yılmaz siz ve ben cuma haberleşelim:icon_tup:
yusuf yılmaz
20-01-2015, 16:28
Ok olur yusuf yılmaz siz ve ben cuma haberleşelim:icon_tup:
Tuncay bu gece isteniyor sanırım
Tuncay bu gece isteniyor sanırım
Cuma akşamı olur haftaiçi başka zaman olmuyor malesef sıkıntı
Kisaca ozet geceyim, 2 hafta once actim konuyu. Aciklama yapmaya ihtiyacim olmasada;
2 hafta once actik haftasonuna hazirlaniriz dedik, Istanbula cıg dusmedigi kaldi.
Gecen hafta zaten ben yurtdisindaydim, cumartesi gecesi dondum.
Konu bosa sariyor diyen arkadaslar takip etmesede olur, kimseye birsey kanitlamaya ihtiyacimiz yok. Min 2 gun onceden zaten yazariz deneme olacak ise. Nitekim ozelden konustugum kisilerde var.
Bu aksam icin yazan olmus. Aracim avrupa yakasinda, ben anadolu yakasindayim ve sabah ***** is var. Istanbul icerisinde de 11 de deneme yapilmayacagi icin haftasonu olmasi gerekmektedir.
Hayal kirikligi yasayanlar kusura bakmasin.
Denemeden once haber veririm
Kisaca ozet geceyim, 2 hafta once actim konuyu. Aciklama yapmaya ihtiyacim olmasada;
2 hafta once actik haftasonuna hazirlaniriz dedik, Istanbula cıg dusmedigi kaldi.
Gecen hafta zaten ben yurtdisindaydim, cumartesi gecesi dondum.
Konu bosa sariyor diyen arkadaslar takip etmesede olur, kimseye birsey kanitlamaya ihtiyacimiz yok. Min 2 gun onceden zaten yazariz deneme olacak ise. Nitekim ozelden konustugum kisilerde var.
Bu aksam icin yazan olmus. Aracim avrupa yakasinda, ben anadolu yakasindayim ve sabah ***** is var. Istanbul icerisinde de 11 de deneme yapilmayacagi icin haftasonu olmasi gerekmektedir.
Hayal kirikligi yasayanlar kusura bakmasin.
Denemeden once haber veririm
Rica etsem bana da haber verirmisin.
Keremle konustuk haber verecek isteyen gelir isteyen gelmez konu sulanmasin her isteyene istedigi dk denemeye cikamayiz zaten
Cuma gecesi DEV hazir arkadaslar..
12den sonra istenilen saatte denenir
yusuf yılmaz
21-01-2015, 11:24
Cuma gecesi DEV hazir arkadaslar..
12den sonra istenilen saatte denenir
yer mekan saat vermeden deneme özelden ayarlayalım
Cuma aksami Allah izin verir havada guzel olursa,
deneme yapilabilir.
Numaram 0535 366 9595
Cuma gunu yer mekan belirlenir
Kerem
mustafa_yaman
22-01-2015, 00:46
Bizde gelebilirz cuma gecesi arac ep3
feh kpro emme kelebek.240 civari dyno var.
Zemin kuru hava soğuk DEV gergin mi kekuti :D
Bizde gelebilirz cuma gecesi arac ep3
feh kpro emme kelebek.240 civari dyno var.
Biseydende eksik kal be mustafa:D
Ben hazirim yarin aksama, Anadolu uygunsa gece 1.30 gibi gorusulur..
Telefon numaram ustte yaziyor
Hayirli gunler
cakaragol
22-01-2015, 15:34
O denememi kanka banada haber ver geliriimmm alayina mermi olur mini masallah dev mini candir gordugum en guzel o speclerde mini ☺️✌️😉
B.Battal
22-01-2015, 15:47
Biz geçen Pazar gecesi bile sıkıntı yaşadık heryerde cevirme var. Anadolu'dan ekstra çekiniyoruz hatta inşallah sorunsuz geçer.
Cümbüş olmasına gerek yok zaten 10 tane type-r gelmesin en hızlısı hangisiyse o gelsin (hahhaha kanka adına niye böyle bi atar yaptım bilmyiorum konunun rehavetine kapılmış olsam gerek :D )
Dur olm naptin lan :)
Zikmeseler bari
orhan_guney
22-01-2015, 15:54
4-Typer + rc ile geleceğiz Kekuti ile görüşdük telde.
ORHAN senin araç bittimi nasıl araç.kaç hp şuan
Dur olm naptin lan :)
Zikmeseler bari
hahahah Kerem efsanesin :D
kazasız belasız denemeler :icon_tup:
orhan_guney
22-01-2015, 16:00
kanka işden fırsat bulamıyorum, yakıtsız olarak yarın cıkacak işte inşallah biter ayarı, basıncı zaten dr. dbn veya dyno koyar.
ORHAN senin araç bittimi nasıl araç.kaç hp şuan
kanka işden fırsat bulamıyorum, yakıtsız olarak yarın cıkacak işte inşallah biter ayarı, basıncı zaten dr. dbn veya dyno koyar.
inşallah kardeşim kazasız belasız agız tadıyla binersin inşallah....
kekuti bana sözün var unutmadım
Uygundur, umarim cikar guzel deneme olur..
kolay gelsin
orhan_guney
22-01-2015, 16:03
İnşallah yüzdük yüzdük geldik, kardeşim Allah hepimize kaza bela vermesin saol.
Kardesim az daha zaman lazim sana yetismek icin ;)
haberleri almissindir
mustafa_yaman
22-01-2015, 16:11
Biseydende eksik kal be mustafa:D
Yok abi kesin degil musait olursak bide saat cok gec donmemiz 4 u bulur evden izin alamayabilirz :)
Herkes farkli biyerde.. orta yol bulunmadi. Istanbulu fetihe cikicam heralde 250 km yol :D
Ben once Avrupa yakasina gecicem, Mini ile denicez.
Saat 2 gibi Anadoluya geliyorum. ***** yere girmeden, Orhan Guney kardesi aricam.
yusuf beyde polosuyla gelicek heralde.
Hayirli geceler simdiden kazasiz belasiz :)
Konuyu update edin arkadaslar.. Avrupa yakasindaki denemede galip Kerem'di. Anadolu da durumlar nasil ?
Helal olsun Kekutum caddeden cikip kumburgaza ordan cikip gebzeye roll a gitmek denilicek laf yok anadoluda da galip degismedi Gorkemim DEV hizli :D masallah
Tesekkurler brolar, 2 cupra bide miniyle denedik baska gelen olmadi malesef aksilikler olmus sanirim..
gelen herkese tesekkurler :)
Maşallahımızı eksik etmeyelim,hakkını vermişsin kerem reyiz :)
Video varsa merak ettirmeyin bizide :)
Masallah kekutum kazasiz belasiz :)
cupra ile sonuç ne oldu ? keremin mini bizim arkadaşın gp den hızlıydı dün akşam
DEV Mini dün gecenin kovboyuydu Maşallah kardeşim Allah esirgesin :) DEV 1453 vizyona giricek bugün beklemede kalın
-Günalp-
24-01-2015, 11:21
maşallah kekuti.. emekler boşa çıkmamış=)
Suleyman
24-01-2015, 11:23
Cooper sökük mü denedi??
Evet tek koltuk sparco. Kapi icleri halilar vs hersey uzerinde.
zaten gunluk kullanimda da 2 sparco arka sokuk kullaniyorum (instagram'da dev20 yazinca gorebilirsiniz icerisini)
jantlar dahil totalde, 65 70 kg sokuk orjinal haline gore.
mami_makinen
24-01-2015, 12:50
Video yokmu kardeşim ?
Kardesim emeklerine saglik...
Cok guzel kiskanilacak bir arc cikarttin.
Nazar degmesin ..
H22Power
24-01-2015, 17:16
Aksam dener iz anadolu yakasiysa
Dun DEV once avrupadan cagarildi bahcesehirde bulusuldu kumburgaza basildi daha sonra mirkelamda cuoralar vardi onlar aradi ve oraya gidildi izmite kadar bastik bomontiye donduk dev turnesini yapti setup degisecegiz kismet baska zamana