Orijinalini görmek için tıklayınız : hacizli arabayi satmak
arkadaslar yakalamasi olmayan honda civic 2005 model arac var bunu ne sekilde degerlendirebiliriz aracin yakalamasi yok fikirlerinizi bekliyorum
Parcalama disinda satamazsiniz
Parca halinde satisi bile suc
arac benim degil cenc yapilsa ne gibi sikinti cikar yada bu haliyle kac para eder
bir abim araci aliyor ama noterden satis yapmiyorlar 2 ay sonra alacakmis ama aracin sahibi iflas etmis araca haciz koyulmus parasinida odemis olay bu
borcu odicek haczi kaldiricak Satilacak araba. Aksi taktirde ne yaparsaniz yapin suc. Suan burdan biri size yol gosterse o bile suc.
Edit : parcalayin satin gibisinsen bi yol gosterilse suc yani.
Bunu ciddi ciddi nasıl soruyorsun çok merak ettim ne demek change yapılsa ne olur ne demelerini bekliyorsun?
bir abim araci aliyor ama noterden satis yapmiyorlar 2 ay sonra alacakmis ama aracin sahibi iflas etmis araca haciz koyulmus parasinida odemis olay bu
Parayı bankadan yatırdıysa dava açar üstüne alır yoksa bi bardağa soğuk su tavsiye ederim
Ya sen manyak mısın? Söylediğiğn kanundışı olduğunun farkındasın ve alenen burdan yardım istiyosun. Vay arkadaş ya afminler görür brazdan cumartesi akşam diye bakammdılar galba