Orijinalini görmek için tıklayınız : Chevrolet Aveo 1.3 D Lt
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1.5 aydır araba arıyorum. Gözüme 2013 model Aveo 1.3 d lt HB çarptı. Sağlam olduğu konusunda bilgim olması dışında opel motoru kullanıldığını biliyorum. Alacağım araç 10 binde. Kullanan arkadaşlar memnunmudur fikir görüşlerini paylaşırsa mutlu olurum. Forumda konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum yanlış yere açtıysam hepinizden özür diliyorum.
Aveo hakkında bir bilgim yok fakat Chevrolet markası Türkiye'den çekildi.Opel parça ve servis hizmeti veriyor sadece bilginiz olsun.
Fiat->Opel->Chevrolet egrısınde ılerleyen bı motor yanı bıldıgın 1.3 multıjet kullanılıyor. motor kendını kanıtlamıs motordur yanı taksıcıyı takıp etmek gerekır mekanıkte o yuzden motor dısında torpıdo malzemesı plastıgı bıraz sert yanı kalıtesızdır dıreksıyon astra j ıle aynıdır bıtek amblemı farklıdır vs vs
Aveo hakkında bir bilgim yok fakat Chevrolet markası Türkiye'den çekildi.Opel parça ve servis hizmeti veriyor sadece bilginiz olsun.
evet bunu biliyorum. Ve çokda kararsızım açıkcası
İzzet Göçmen
11-03-2015, 23:52
Gerekk yok bende sahsen araba arastırıyorum hiç chevrolete bakmadım bakmayıda düşünmüyorum ülkemizden cekildi gerek yok
ersandeniz
12-03-2015, 08:30
Bir chevrolet cruze kullanicisi olarak eger uygun fiyata alabiliyorsaniz kacirmayin derim, muadil donanimdaki opellerle en az 10 bin tl fark var, chevrolet forumlari vardi 2 tane, oralardan da faydalanabilirsiniz kullanici yorumlari olarak, bir de chevrolet kullanmayan hatta binmemis insanlarin fikirlerine de cok bakmayin, cogu soylenenler asilsiz onyargilar
Burak Mehmet
12-03-2015, 08:34
Opel Chevrolet yetkili servis çalışanıyım. içiniz rahat olsun parça sıkıntısı yok ve olmayacak. Tüm parçaları General Motor getiriyor. Zaten bir çok parça ortak üretim. Düşündüğünüz araçta o sınıfın en yakışıklısı bence mantıklı...
onursumer
12-03-2015, 09:20
yüksek model düşük km li ugun fiyatlı alınabiliyor
yedek parça vs sorunu yaşama ihtimaliniz olduğunu düşünmüyorum bence rahatlıkla alınabilir alternatiflerinden daha uygun
turkerrr
12-03-2015, 11:20
yazın 3 ay sahip oldum lt donanımdı 75 hp 5 ileri ...
yakıt az ...
donanım çok güzel, müzik sistemi iyi usb telefon bağlantısı var ses çıkışı da güzel gelmişti bana ...
parça sıkıntısı yok servisi biraz pahalı yıllık bakım 650 TL idi yanlış hatırlamıyorsam ...
start&stop kötü çalışıyor, klima açıkken alt devirler bitik yokuş yukarı klima açık kalkış yapmak zor oluyor ....
chevroletler de 3 yıl garanti var parça problemi olmaz muadil corsa ya göre 7 8 bin TL fark ediyor bence alınabilir bir araç ...
Teşekkür ederim yorumlarınız için şuan araca olumluyum bi aksilik çıkmaz ise yarında alacağım
clio sembol parasına sembolden kat kat güzel bi araba bence mantıklı bi tercih olur :)
Tayfun.O
12-03-2015, 19:58
Ne kadar ulkeden cekilsede general motor markasi oldugu icin parca temini kolaylikla yapilabilir
3 yıldır 1.4 lt kullanıyorum bır kere dahı pısman olmadım dusunen herkese tavsıye ederım bıraz suspansıyon sert ama bununda yol tutusuna artısı bayagı buyuk buna ragmen 6-4 cm preslı kullanıyorum lpg taktırdım 60 tl gaz a 280 - 300 km yapıyor
+ yol tutus
+fren
+donanım
+yakısıklı
+parca sıkıntısı yok
+45.000 oldu dısarda 200-250 cıvarı bakım servıste 680 tl dedı
-bıraz sert suspansıyon
-calısma aralıgı kısa olan suspansıyon yuzunden bazen tam amortısor acılmasından kaynaklanan TAK sesı
-arka amortısor takozlarından gıcırtı sesı gelmesı ( kesın cozumu ıse takoz yuvasına sıkıca gırdıgınden dolayı gresleyınce cozuluyor servıste boyle yapıyor ama takoz 1mm cıvarı traşlanınca ömürlük )
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için konuştuk pazarlığımızı attık bir sorun çıkmaz ise alıyoruz