PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk havalimanı İkitelli sanayi arası ulaşım ?

c20let
22-03-2015, 14:12
Yarın sabah 08:10'da Atatürk'e iniyor uçağım. İkitelli sanayisine gitmem gerekiyor. Yabancısıyım nasıl gidilir ? Taksiye binersek ne kadar tutar ?

fatih_selvi
22-03-2015, 14:28
Atatürk Havalimanı ile İkitelli Sanayi arası max. 15 km. Taksiyle gidebilirsiniz.

emrhn28
22-03-2015, 14:30
Metro ile havalimanın'dan Yenibosna'ya geçerek, ordan yolun karşı tarafına geçip otobüsleri kullanabilirsiniz. Ama uğraşmak istemeyip taksi ile çok daha çabuk geçebilirsiniz. Tahmini 30-40 lira arası tutar.

Saygılarımla

MiaMi
22-03-2015, 14:31
Örnek Atatürk oto sanayi çıkmacıları ile ÜNLÜDÜR.
http://s27.postimg.org/vmx6l14ur/ads_z.png

levent
22-03-2015, 14:32
http://www.taksimetrik.com/

Ağustos fiyatına göre 39 TL diyor, 50 TL tutar gibi hesaplayabilirsin.

c20let
22-03-2015, 14:35
Heh işte 50 tl yerine 5-10 liraya gidebileceğim toplu taşıma aracı varsa kalanı yemek parası yaparım. :D

CEMAL
22-03-2015, 14:48
Ucuz bir şekilde gitmek istiyorsan hava alanından metroya bineceksin ve otogarda inip bağcılar metrosuna aktarma yapacaksın. Bağcılar son duraktan da kirazlı metrosuna aktarma yapacaksın. kirazlıdan ikitelliye gideceksin. Bu süre toplam 40-60dk civarı yaklaşık.

not: Aktarmalar arası herhangi bir ücret alınmıyor. yani toplam 2-3tlye ikitelliye gidersin.

HG6161
22-03-2015, 15:23
Ucuz bir şekilde gitmek istiyorsan hava alanından metroya bineceksin ve otogarda inip bağcılar metrosuna aktarma yapacaksın. Bağcılar son duraktan da kirazlı metrosuna aktarma yapacaksın. kirazlıdan ikitelliye gideceksin. Bu süre toplam 40-60dk civarı yaklaşık.

not: Aktarmalar arası herhangi bir ücret alınmıyor. yani toplam 2-3tlye ikitelliye gidersin.

Havaalindan otogara kadar gidip bagcilar uzerinden ikitelliye gitmenin mantigi nedir? Bi yol ancak bu kadar uzatilabilir basin express yolunu bosuna yapmislar o zaman :) en basit cozume donucek olursak havaalindan metroya binceksin yenibosnada ineceksin yenibosna metrosundan cikinca zaten otobus duragi hemen karsinda goreceksin ordan 78b ye bineceksin 8.40 ve 9.10 da hareket saatleri var az once iett den baktim Kolay gelsin..

levent
22-03-2015, 15:39
Elektronik akbil almayı unutma.. Yoksa hiçbirine binemezsin :) onu da iç hatlar gelişten metroya indikten sonra gişeden geçmeden alıyorsun, en kötü plastik jeton alacaksın, otobüse binmeden de kart.. ama en ucuz yol metro ile aktarma şekli, yol uzar ama en ucuz o şekilde gidersin.

c20let
22-03-2015, 16:38
Elektronik akbil almayı unutma.. Yoksa hiçbirine binemezsin :) onu da iç hatlar gelişten metroya indikten sonra gişeden geçmeden alıyorsun, en kötü plastik jeton alacaksın, otobüse binmeden de kart.. ama en ucuz yol metro ile aktarma şekli, yol uzar ama en ucuz o şekilde gidersin.
Hayda akbil alacaz bide. :D

Havaalindan otogara kadar gidip bagcilar uzerinden ikitelliye gitmenin mantigi nedir? Bi yol ancak bu kadar uzatilabilir basin express yolunu bosuna yapmislar o zaman :) en basit cozume donucek olursak havaalindan metroya binceksin yenibosnada ineceksin yenibosna metrosundan cikinca zaten otobus duragi hemen karsinda goreceksin ordan 78b ye bineceksin 8.40 ve 9.10 da hareket saatleri var az once iett den baktim Kolay gelsin..

08:40'a yetişirim herhalde ama akbil jeton kart vs eto bitti benim kafa gitti :D

mrtysn
22-03-2015, 16:56
Yenibosna'ya metroyla gecip 78B en rahat ulasim olur. Metroyla indi bindi aktarma derken gereksiz kalir 78B'nin yaninda.

Ertekin
22-03-2015, 17:15
Yemen içmen benden kardeşim.

c20let
22-03-2015, 17:16
Yenibosna'ya metroyla gecip 78B en rahat ulasim olur. Metroyla indi bindi aktarma derken gereksiz kalir 78B'nin yaninda.
En temizi bu sanırım herkes böyle dediğine göre. :D

Yemen içmen benden kardeşim.
Eyvallah Ertekin abi sağolasın. Taksiyle gelirsem erken olacak zaten. Toplu taşıma iyidir.

Sinan
22-03-2015, 18:11
bin taksiye gel hic ugrasma aktarma falan. zaten arada sadece duz bi yol var havalimanı ile ikitelli arasında :) 10 15 dk. 50 tl falanda tutmaz.

CEMAL
22-03-2015, 22:01

arkadaş en ucuz yolu sorduğu için bunu söyledim. Senin dediğin yöntem ile aktarma ücreti vermesi gerekecek :)

Ayrıca metroyla gitmeyle otobüsle gitme arasında bi fark olmayacak. Bahçelievlerde oturuyorum ikitellide çalışıyorum. her yöntemi denedim.

Ayrıca iniş saatine bakarsan pazartesi sabahı iş trafiğine yakalanacak. Ben kendi aracımla işe basınexpress yolu üzerinden doğru gidiyorum ve sabahları bazen 1 saati buluyor gitmem. Sen otobüsle daha hızlı gideceğine inanıyorsun galiba. metro ile en fazla 1 saatte istediği yere varır.

Hani sordun ya "mantığı nedir? basınexpress boşuna mı var?" diye umarım açıklayıcı olmuştur.

huseyinturk
22-03-2015, 22:08

Tercih bu olmalı, istanbula gelmişken pazartesi sabah iş trafiğinin eziyetinide bir çekmiş olursunuz :)

canozgur106
23-03-2015, 14:50
Heh işte 50 tl yerine 5-10 liraya gidebileceğim toplu taşıma aracı varsa kalanı yemek parası yaparım. :D
En güzeli toplu taşıma geze geze miss gibi afiyet olsun:)

yavuz364
25-03-2015, 07:06
en kolay çözüm metro ile şirinevler. oradan da herhangi bir başakşehir otobüsüne binmeniz yeterli olur.. 3-4 dk da bir geçer zaten..
En fazla 50dk sürer.