Orijinalini görmek için tıklayınız : Facebook-Twitter ve Youtube'a Ne oldu ?
Merhaba ,
Facebook-Twitter ve Youtube'a dün elektrik kesintisinden sonra rahat giriş yapılamıyor. Facebook neredeyse hiç açılmıyor. Twitter'a giriliyor fakat kasıyor. Youtube açılıyor fakat video oynatması imkansız. Şu an için cep tel. üzerinden rahat giriş yapılabiliyor. Operatörlerin GSM bağlantılarında sorun yok. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazabilirmi ?
Bilgisayardan hic denemedim,mobilden bi sorun yok,herhalde birileri müdahale ediyo,iç güvenlik kanunu neticesiyle
ErkanCanS
01-04-2015, 06:36
facebook çok fena.Mobilden girince pek sıkıntı olmuyor gibi.
b.ustaoglu
01-04-2015, 07:50
benim de dün telde 3g bağlantım gitti bi kaç saat süreyle. elektrik kesintisi bizi bitirdi resmen.
mert_can 41
01-04-2015, 08:03
Facebook a telefondan giremiyorum açılmıyo
Facebook bilgisayardan sorunlu ama telefondan fena değil . Sektir git diyen olabilir ama sıkıldım artık bu ülkeden gerçekten ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum tamamen şu askere gidip geleyim .
açık net anasını ...................... ülkenin
:nokta: :bravo: :ofk:
Proxy vs. çözüm değil onlarla da doğru düzgün girilmiyor. Birde proxy güvenlik açısından tehlikeli bir çözüm. Her yere kısıtlama , her yere kısıtlama . Ne yapacaklarını şaşırdılar.
Sıkıntı yok aksine net hızlanmış :)
http://i.hizliresim.com/YvAPGj.jpg (http://hizliresim.com/YvAPGj)
mert_can 41
01-04-2015, 08:21
Acaba filitre türü birşeymi koydular internete
Tayfun.O
01-04-2015, 08:23
Benim teorim Facebook,twitter ve youtube nin Türkiye de Serverleri var ve elektirik kesintisinden onlarda nasibini aldı geldikten sonra da tam güçle çalışamadılar yine
Farklı bir bakış açısı ama cep tel. üzerinden bilgisayarla girince böyle bir sorun yok. Dolayısıyla senin dediğin gibi değil.
Benim teorim Facebook,twitter ve youtube nin Türkiye de Serverleri var ve elektirik kesintisinden onlarda nasibini aldı geldikten sonra da tam güçle çalışamadılar yine
Twitter kullanmıyorumda diğerlerinde teldede pc dede sorun yok bende olması gerektiği gibi
Superonline kullanıyor olabilirmisiniz?
Twitter kullanmıyorumda diğerlerinde teldede pc dede sorun yok bende olması gerektiği gibi
Superonline kullanıyor olabilirmisiniz?
evet superonline :)
altugkocer
01-04-2015, 09:03
zenmate kurdum sıkıntısız giriyorum hepsine
Patisever
01-04-2015, 09:15
Kedidir kedi ��
burak_2885
01-04-2015, 09:17
Telefonda da pcde de sorun yok bende. 46 bit lütfen yani :D
Herhangi bir sorun yok şuan. Konum: Kahramanmaraş :)
Konuyu okuyunca youtube'a girim dedim 3 sn sonra girdim. Bende internet canavar :D
kaldığım yurdun netini 0.60 mbps civarında kullanırken şuanda 15-17 mbps aralığında kullanıyorum :D chrrome,firefox için zenmate eklentis var onlarda sıkıntısız ulaşım sağlanıyo ancak yandex kullanıcısı olarak herhangi bi eklenti bulamadım
Superonline fiber ve Gsm hatlarının genelinde sorun yok.
barakuda26
01-04-2015, 11:13
Dsmart internetini kullanıyorum. Pc ve telefonda sorun yok dünde hiç olmadı şuanda rahat giriyorum. Bölge bölge bi sıkıntı olabilir
onursumer
01-04-2015, 11:33
bende herhangi bir hız problemi yok bayağı hızlı giriyor
tt net te var bi sıkıntı heralde.. bende zenmateyi açınca gire biliyorum sadece
benim fac-twitterd sorun var yuklemıyor içerikleri göremiyorum ne telde ne pcde çok yavas
net Superonline
tel avea
ikisinde de girişte problem yaşamıyorum
ttnette bi sıkıntı var belli ki. face youtube falan açılmıyo evdeki modeme baglandıgımda ne telefonda ne pcde.
Düzeltildi şu an itibariyle...
ttnette bi sıkıntı var belli ki. face youtube falan açılmıyo evdeki modeme baglandıgımda ne telefonda ne pcde.
Thracian
01-04-2015, 12:36
http://i.hizliresim.com/YvAPGj.jpg (http://hizliresim.com/YvAPGj)
Caps i koymasaydın iyiydi. Teyzenin videosunu izledikten sonra hayattan soğudum.
srkn.ylc
01-04-2015, 16:46
Dünkü elektrik kesintisinden sonra youtube da çok kasma vardı video zor yükleniyordu bugün öğleden sonra düzeldi ttnet bağlantı.
ttnet kullanıyorum masaüstünde ve mobil uygulamalarda facebook twitter youtube normal hızında ama başka sitelere bağlanırken internetim sürünüyor
dünden beri bilgisayardan facebook giremiyorum bende
Kartal3urak
01-04-2015, 19:39
Dünden Beri Benm PC'de Sıkıntı Var Die Yapmadıımı Bırakmadım Tek Bende Sanıodum..
free-hifi
25-08-2016, 22:58
Hort
Su an bir sıkıntı var face twitter yok.
yollarda polis ambulans vs vs bir hareket leme varmış Hayır olsun
youtube da yok.
sanırım van'da karakola saldırı varMIŞ.
free-hifi
25-08-2016, 23:11
Pkk bugün ayaklanma çağrısı yapacakti
25.08.2016 sosyal medya sitelerine girilememesi - gundem - sayfa 15 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/25-08-2016-sosyal-medya-sitelerine-girilememesi--5177771?a=popular&p=15)
Internette genel olarak bi yavaşlama var bende de, sosyal medyaya girilememesi cabası.
bendede gitti ne oldu acaba yine
Gene bi yerlerde bişeyler oldu ülke iyice b.ka sardı yemin ederim
_driver_
25-08-2016, 23:44
Instagram da patlamış girilmiyor
Bütün sitelere hızlı bir şekilde giriyorum , youtube yoktu..Ekşideki başlığı görene kadar benden kaynaklı bir sorun sanmıştım fakat değilmiş.
atilla_88
25-08-2016, 23:56
Memleket eiyye gidiye elhamdülillah Kastamonu ben
mert_can 41
25-08-2016, 23:56
Deminden beri modemi resliyorum bende bu sefer ne olduysa başarılı oldular duyulmadan kapadılar.
Yine bi haltlar donuyor vpn spec dolasiyorum ama korkudan her entryi detayli okuyorum. Her an buyuk bir olay olacakmis gibi hissediyorum. Uzucu. Guzel ulkem ne hale geldi :(
Sadece sosyal medya değil internet genel olarak çok yavaş halde bende.
Opera Mini tasarruf modunda güzel ama safariden chromedan falan hiç giremiyor.
Vanda büyük çatışma var twitterda videosu vardi ondan mi kapadilar şalterleri acaba
dasemert
26-08-2016, 01:46
Star haber yayınlamış sebebini:
http://haber.star.com.tr/guncel/internet-neden-yavasladi-sebebi-belli-oldu/haber-1136920
Telefondan facebook açınca üzgünüz şuanda Türkçe ayarlanamıyor yazıyor