Orijinalini görmek için tıklayınız : Apple Store Genius Bar randevu hk
driftboy
01-04-2015, 12:26
6 plus ekranını kırdım da birazcık apple store da serviste değiştirmek için randevu almaya çalışıyorum ama bi türlü alamadım. Artık telefon çalışmaz hale geldi ekran paramparça oldu.
Bu randevu işini paraya dökenler varmış önden randevu alıp parayla bu randevuyu satanlar varmış
bana pazar günü akasya yada zorlu center'dan sıra lazım, bu işi çözebilcek olan varmı ?
işin sırrı gece 12 de girmek :smokin:
Boşuna para vermeyin, sabah alışveriş merkezinin açılış saatinden önce orada olun ve sıraya girin. Sıradan da yardımcı oluyolar. Bende sıra alamamıştım 9.30'da apple store'un önünde beklemeye başladım ilk ben olduğum için sıradan aldılar öğlen de işimi halletmiş çıkmıştım.
6 plus ekranını kırdım da birazcık apple store da serviste değiştirmek için randevu almaya çalışıyorum ama bi türlü alamadım. Artık telefon çalışmaz hale geldi ekran paramparça oldu.
Bu randevu işini paraya dökenler varmış önden randevu alıp parayla bu randevuyu satanlar varmış
bana pazar günü akasya yada zorlu center'dan sıra lazım, bu işi çözebilcek olan varmı ?
Hç Zorlu Center ile uğraşmayın arkadaşlar. Defalarca söyledim :)
Hiç randevu almadan bn ipadimi değiştirdim. Arayın burayı alın bilgi. Benden size tavsiye.
Art (http://www.arti.net.tr/index.php/kurumsal/arti-servis)
Hç Zorlu Center ile uğraşmayın arkadaşlar. Defalarca söyledim :)
Hiç randevu almadan bn ipadimi değiştirdim. Arayın burayı alın bilgi. Benden size tavsiye.
Art (http://www.arti.net.tr/index.php/kurumsal/arti-servis)
Nasıl değiştirdiniz. Ipad'de ne gibi sorun vardı?
Benim 5S'te yüzeysel darbeler var gitsem yenisini ver desem verir mi?
Nasıl değiştirdiniz. Ipad'de ne gibi sorun vardı?
Benim 5S'te yüzeysel darbeler var gitsem yenisini ver desem verir mi?
Yere düşmüştü. (tabiki ben düştü demedim ;)) şebeke sorunu var garanti kapsamında değiştiriyoruz dediler.
Garanti süresinin bitmesine 6 ay kala 0 cihaz almıştım.. Ama o da eve hırsız girince çalındı :(
driftboy
01-04-2015, 13:29
akasya için denedim de daha önce 10 dan önce avm ye giriş yapamadıgım icin oyle bişey olmadı. içerdeki personelden rica ettim beklersiniz burda belki akşama kadar sıra gelmeyebilir dedi. Randevusuna gelmeyen olursa onun yerine alırız dediler.
eşim zorlu center'da çalışıyor ama çalışanlar öncelik tanımıyorlar o konuda çok katılar
4-5 kere aldım randevu 23:58 de sayfayu açın giriş yapın sürekli f5 00:02 de komple çıkın yeniden giriş yapın o zaman çıkıyor boş günler :)
randevuyla falan uğraşmayın mecidiyeköy de ofis iletişim yetkili apple teknik servisi var ziraat bankasıkarşısında randevusuz direk oraya gidebilirsin biz 5s i verdik garantiden 3 günde yeni ürün geldi.
Kanka ben sabahın köründe açılır açılmaz gittim Akasya AVM'ye
5-6 kişi filan vardı benden önce hiç randevu sormadan ilgilenmişlerdi.
Randevu işini de gece 12 ile 12'yi 5 geçe arasında yapabilirsin diye önermişleri.
Ya gece 12 de deniyeceksinizvyada apple in bayileri olan pupa gibi yerlere birakicaksiniz :)
Akasyada açılır açılmaz içeri girip ''hacı yarın köye gidicem 4 ay yokum bu halde yollama beni oralara'' diyince değiştiriyorlar. Tecrübeyle sabit :)