PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Apple Store Genius Bar randevu hk

driftboy
01-04-2015, 12:26
6 plus ekranını kırdım da birazcık apple store da serviste değiştirmek için randevu almaya çalışıyorum ama bi türlü alamadım. Artık telefon çalışmaz hale geldi ekran paramparça oldu.

Bu randevu işini paraya dökenler varmış önden randevu alıp parayla bu randevuyu satanlar varmış

bana pazar günü akasya yada zorlu center'dan sıra lazım, bu işi çözebilcek olan varmı ?

arm
01-04-2015, 12:29
işin sırrı gece 12 de girmek :smokin:

B16
01-04-2015, 12:30
Boşuna para vermeyin, sabah alışveriş merkezinin açılış saatinden önce orada olun ve sıraya girin. Sıradan da yardımcı oluyolar. Bende sıra alamamıştım 9.30'da apple store'un önünde beklemeye başladım ilk ben olduğum için sıradan aldılar öğlen de işimi halletmiş çıkmıştım.

Kahn23
01-04-2015, 12:39
6 plus ekranını kırdım da birazcık apple store da serviste değiştirmek için randevu almaya çalışıyorum ama bi türlü alamadım. Artık telefon çalışmaz hale geldi ekran paramparça oldu.

Bu randevu işini paraya dökenler varmış önden randevu alıp parayla bu randevuyu satanlar varmış

bana pazar günü akasya yada zorlu center'dan sıra lazım, bu işi çözebilcek olan varmı ?

Hç Zorlu Center ile uğraşmayın arkadaşlar. Defalarca söyledim :)

Hiç randevu almadan bn ipadimi değiştirdim. Arayın burayı alın bilgi. Benden size tavsiye.

Art (http://www.arti.net.tr/index.php/kurumsal/arti-servis)

B16
01-04-2015, 12:40
Hç Zorlu Center ile uğraşmayın arkadaşlar. Defalarca söyledim :)

Hiç randevu almadan bn ipadimi değiştirdim. Arayın burayı alın bilgi. Benden size tavsiye.

Art (http://www.arti.net.tr/index.php/kurumsal/arti-servis)

Nasıl değiştirdiniz. Ipad'de ne gibi sorun vardı?

Benim 5S'te yüzeysel darbeler var gitsem yenisini ver desem verir mi?

Kahn23
01-04-2015, 12:56
Nasıl değiştirdiniz. Ipad'de ne gibi sorun vardı?

Benim 5S'te yüzeysel darbeler var gitsem yenisini ver desem verir mi?

Yere düşmüştü. (tabiki ben düştü demedim ;)) şebeke sorunu var garanti kapsamında değiştiriyoruz dediler.
Garanti süresinin bitmesine 6 ay kala 0 cihaz almıştım.. Ama o da eve hırsız girince çalındı :(

driftboy
01-04-2015, 13:29
akasya için denedim de daha önce 10 dan önce avm ye giriş yapamadıgım icin oyle bişey olmadı. içerdeki personelden rica ettim beklersiniz burda belki akşama kadar sıra gelmeyebilir dedi. Randevusuna gelmeyen olursa onun yerine alırız dediler.

brs852
01-04-2015, 17:27

eşim zorlu center'da çalışıyor ama çalışanlar öncelik tanımıyorlar o konuda çok katılar

CenKeR
01-04-2015, 17:29
4-5 kere aldım randevu 23:58 de sayfayu açın giriş yapın sürekli f5 00:02 de komple çıkın yeniden giriş yapın o zaman çıkıyor boş günler :)

onur_si
01-04-2015, 17:44
randevuyla falan uğraşmayın mecidiyeköy de ofis iletişim yetkili apple teknik servisi var ziraat bankasıkarşısında randevusuz direk oraya gidebilirsin biz 5s i verdik garantiden 3 günde yeni ürün geldi.

gökberk
01-04-2015, 17:51
Kanka ben sabahın köründe açılır açılmaz gittim Akasya AVM'ye
5-6 kişi filan vardı benden önce hiç randevu sormadan ilgilenmişlerdi.
Randevu işini de gece 12 ile 12'yi 5 geçe arasında yapabilirsin diye önermişleri.

MCN21
01-04-2015, 18:45
Ya gece 12 de deniyeceksinizvyada apple in bayileri olan pupa gibi yerlere birakicaksiniz :)

Ufuk
01-04-2015, 19:15
Akasyada açılır açılmaz içeri girip ''hacı yarın köye gidicem 4 ay yokum bu halde yollama beni oralara'' diyince değiştiriyorlar. Tecrübeyle sabit :)