Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaçlık egzoz
Aracım 2003 mcs araçta m7 %16 supercharger kasnağı ve orjinal boyutta krank kasnağı var ayrıca açık hava filtresi var gerisi orjinal. aracımda orjinal headers+kat+one ball var sesi tatmin edici bulmuyorum cat back bir egzoz düşünüyorum. Kaçlık boru kullanmalıyım sizce 60lık boru sona custom bir susturucu ile istediğimi yakalayabilir miyim sizce? Ya da sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı? Öğrenciyim çok para harcamak istemiyorum ucuz yollu olmalı ve izmirde uygun ve güzel işçiliği olan bir yer tavsiye eder misiniz?
ucuz yollu egsoz mini
ogrencı bunlar tezat şeyler öncelikle
senı okan abi ile tanıştıralım sorunun direk çözülür :)
Aslında araç abimin ben de mümkün olduğunca kullanıyorum o bakımlarına harcadığı paralardan dolayı egzozu gereksiz harcama görüyor ben de üç beş kuruş biriktirdiğimle yapayım bişeyler diyorum:)
Okan abiyle de senle de tanışmak isterim bayadır forumdaydım ama aktif değildim artık aktif olmaya başlamanın vaktidir:)
Aslında araç abimin ben de mümkün olduğunca kullanıyorum o bakımlarına harcadığı paralardan dolayı egzozu gereksiz harcama görüyor ben de üç beş kuruş biriktirdiğimle yapayım bişeyler diyorum:)
Okan abiyle de senle de tanışmak isterim bayadır forumdaydım ama aktif değildim artık aktif olmaya başlamanın vaktidir:)
Mini bir buluşma şart oldu :)
neden olmasın uygun bir günde buluşuruz:)
En iyi kombinasyon kat iptal komple düz çekersin sona da son susturucu takarsın güzel bir ses alırsın diye düşünüyorum. Genelde en iyi alternatifin bu olduğunu söylemişlerdi burda. Bende o şekilde yaptırdım egzoz sistemimi ve gayet memnunum şu an, ancak ben dizel kullanıyorum belirteyim. Fakat benzinlide çok daha tatlı bir sesi olacaktır. Boru olarak da 60 çektirebilirsin. İlerde yüklerim dersen 72-76 lık...
En iyi kombinasyon kat iptal komple düz çekersin sona da son susturucu takarsın güzel bir ses alırsın diye düşünüyorum. Genelde en iyi alternatifin bu olduğunu söylemişlerdi burda. Bende o şekilde yaptırdım egzoz sistemimi ve gayet memnunum şu an, ancak ben dizel kullanıyorum belirteyim. Fakat benzinlide çok daha tatlı bir sesi olacaktır. Boru olarak da 60 çektirebilirsin. İlerde yüklerim dersen 72-76 lık...
kat iptal etmek istemiyorum muayeneye rahat gidebilmek için
60'lık boruyu bu şartlarda doldururum ama 70'liği dolduramam galiba geri düşmesin sonra ilerde yükleme gibi bir niyetim de yok şu an gayet yeterli.
Büyük ihtimalle kat+60'lık boru+custom susturucu ile güzel bir custom cat-back'e kavuşurum.
60lık+ kat iptal + ottoSpec :-P