Orijinalini görmek için tıklayınız : STROKER hakkında merak ettiklerim.
bcan3858
05-05-2015, 21:19
Arkadaşlar stroker yapılan bmwler yaygın fakat pek honda göremedim. konu hakkında da pek bilgim olmadıgı için konu avçmak istedim. 1.6 İes aracıma stroker yapıp hacmi biraz daha artırmayı düşünüyorum. Tahmini ne kadar fark eder güç? parça listesi paylaşabilecek var mı?
http://www.techturkey.com/forum/atmosferik-besleme/67187-series-mini-bilgiler.html
bcan3858
06-05-2015, 00:18
Cankat kardeşim peki maliyet ne olur Kayserideyim nerede yaptırabilirim. Güç olarak ne alırım. Fiyat/Güç?
Sadık Özyer
06-05-2015, 17:24
b ve k serilerinde hacim arttırılabiliyordu .
yukseltebılıyor b ve k serısı :)
D 16 da 90 mm stroke var fazlasının işe yarayacağını düşünmüyorum..piston çapıyla oynayarak biraz daha hacim alınır..en güzeli turbolamak :)
LantisFatih
18-05-2015, 15:17
ıes ıcın d17 krank var sahıbındende satılık onla konus derım
bymurat___61
20-05-2015, 11:00
D serisi mını bılgılerı satır satır okuyup bendemerak etmıstım.
Bunu yapmak için D17krank d 17 kollara ıhtıyacın var. Birde krank ve kol takıldıktan sonra sıkıstırmanı olçersin ona gore sıkıstırmanı arttırıcak bir piston secersın.
Guzel bır eCu yapılır. Dogrusal oranladıgımız da 127.5 beygır yapıyo bu iki işlem. Ama ustune koyacagın bır dunya seye arac daha ıyı tepkı verecektır.
ACık konusşmak gerekırse ben olsam boyle bır işleme kalkısacaksam konunn sahıbı erkut abıye gider yaptırırdım. Baskada hıc bır yere yaptırmam.
gerıye bır dunya malzeme var onları yazmadık. Ustune sohc kapakta koyar bırseyler yaparsan tahmını oncekı yaptıklarını referans alırsam konunn sahıbının . Egzantrık felan var tabı. Atmosferık 150 160 Hp garantı. Ama o yaparsa. Cunku D serisi ile ugrasıp atmosferık olarak guc almaya calışan adam yok yanı.