PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Köprü Geçiş Ücretleri Protesto Edildi.



Maxi
20-05-2015, 15:03
Motosiklet sürücüleri “köprü geçiş ücreti”ni protesto etti. Motosiklet sürücüleri, Boğaz köprülerinden geçişte alınan HGS ve OGS ücretlerinin, kamyonet ve binek araçlarla aynı olmasını protesto ederek, bu ücretin düşürülmesi amacıyla eylem yaptı. Türkiye Klasik Motor Kullanıcıları Derneği, Motosikletli Kuryeler Derneği ve Realist Motor Kulübü Derneği üyeleri ve onlara destek veren bir grup motosiklet sürücüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bir araya geldi. Türkiye Klasik Motor Kullanıcıları Derneği Başkanı Dillioğlu “Birçok yerde bir araç olarak görülmeyen motorların köprü geçişinde kamyonetler ve binek araçlarla aynı grupta sayılması haksızlık” dedi. Bir kamyonete 8 motosiklet sığdırdıklarını ve onları köprüden bu şekilde geçireceklerini anlatan Dillioğlu, “Bu kamyonetle aynı fiyata geçiyoruz. Üzerinde 8 motosiklet var ve biz onunla aynı fiyata geçiyoruz” dedi.

Motosiklet S (http://www.haberler.com/motosiklet-suruculeri-kopru-gecis-ucreti-ni-7324852-haberi/)
Motosiklet sürücüleri "köprü geçiş ücreti"ni protesto etti (http://www.aydinlikgazete.com/turkiye/motosiklet-suruculeri-kopru-gecis-ucretini-protesto-etti-h70271.html)
Motorculardan FSM köprüsünde geçiş ücretleri protestosu - İstanbul Haberleri - Milliyet İstanbul (http://www.milliyet.com.tr/motorculardan-fsm-koprusunde-gecis-ucretleri-istanbul-yerelhaber-793415/)