Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 quicksilverda en verim aldınız specler nelerdir acaba ?
arkadaslar aracı daha yeni aldım agır geldi biraz daha atik olması gerekirken ya bn vti yada golf gt den indiğim icin bana öle de geliyorda olabilir bunlara filtre headres duz boru ve sonda guzel bi susturucu taksak nasıl olur bu sekilde kullanan var mı eski sahibi araca 60 lık duz boru cektirmiş sankı araba bana rahat gidio gibi geldi sıkıstırmayı biraz arttırsak kaclık duz boru cekmemiz lazım aracın ustunde 17 207 rc jantta var oda ağır geliyor gibi filtre koysak hangisi daha verimli olur yardımcı olursanız sevinirim...
Grimlord
01-06-2015, 18:04
bence 51lük düz boru bir de hks mantar filtre koysanız epey farkeder diye düşünüyorum
ykavcioglu
01-06-2015, 19:07
Chip litre egzoz yapıyorlardı bu motora
Filtre kiti, kat. iptali, 51 lik düz boru, orj. remus son susturucu, yazılım ile 126 bg alan vardı. (XS Motor)
ulasoztas1
02-06-2015, 07:22
jantların etkisi büyüktür sana ağır gelmesinde bir de 206quiklerin gaz pedalı telli değil elektroniktir bu yüzden anı tepkileri zayıftır.
51'lik boru idealdir bu motorlarda kendi orjinal manifoldu yeterli gelir headersa gerek yok bence, chip(yazılım) yaptırabilirsin tabi bunu filtre ile desteklemen de gerekir.
İlk önce egzoz manifoldundan kurtul. Ya manifold al yada 106 GTI manifoldu tak. Çok zor değil.
106 gti egzantirik
106 gti egzantirik kasnagi
106 manifold
yazılım
timing
yardımcı oldugunuz için sağolun arkadaslar ...