PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir kaç ufak sorun (106gti)

PiscocuK
16-06-2015, 08:45
selamlar

1-aracımda kullandığım greddy eksozu söktürüp warex tarzı kaliteli bir ürün alıp taktırdım.yanlız eksoz yeni olduğu içinmi yoksa açıp kapattığımız içinmi çözemedim arabanın içi ogünden beri ciddi şekilde benzin kokuyor bu neden kaynaklı olabilir nasıl düzeltebilirim
açık kapalı farketmiyor koku sürekli var

2-aracı elektrikli sunroofa çevirmek istiyorum.sunroof center ile görüştüm yapamıyorlar ümraniyede sunroof Şükrüyü önerdiler telefonda konuştuk anlaştık kalktık gittik ben 106 gti yapmıyorum dedi :) sonrada telefonda verdiği fiyatı x2 yaptı parasında değilim niyet ettim yine yaptırırdım ama tutmadım adamın tavrını..sunroofu elektrikliye çevirmek istiyorum önerebileceğiniz bir yer varsa sevinirim

3-bixenon farlar aracıma elle bixenon var yapılmış biri anyada biri konyada yanıyor ve hiç göstermiyor aynı şekilde sis farlarınında biri kalk gidelim diğeri *** yeme otur tarzında duruyor..farları ya orjinal alıp değiştireceğim yada asıl istediğim delsol projesindeki gibi harbi harbi bixenon far sistemi.bunu yaptırabileceğim önereceğiniz sağlam ustanız varsa sevinirim

daha önce uygulama yaptırmış yada ustasına güvenen kişilerin yorumlarını özellikle rica ediyorum
falanca yerde x usta var bir sor istersen yapıyordu böyle işlerde ziyade x yerine z ustasına git yaptır çık demenizi bekliyorum

teşekkürler

oKsEAt
16-06-2015, 12:28
Elektrikli sunroof için GLA'nın eski sahibi Burak Büyük ile görüşebilirsin, yardımcı olabilir kendisi diye düşünüyorum.
Manuel'den elektrikliye çevrilmişti sunroofu.

PiscocuK
16-06-2015, 12:36
birde araç kaplama için önereceğiniz yer varmı?
106 kaplamaya değer mi?

muratburunce
16-06-2015, 12:38
benzin kokusunu atlama hortumlara baktır bende de vardı benzin kokusu 1ay fln gezidim o şekilde bi baktırdım alltaki benzin horttumu çatlamış ondan geliyormuş koku usta abi allahtan aracı tutuşturmamışsın dedi

oKsEAt
16-06-2015, 12:41
birde araç kaplama için önereceğiniz yer varmı?
106 kaplamaya değer mi?

Kaplamadan ziyade hemen hemen aynı paralara boyatabilirsin, boyalı daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

PiscocuK
16-06-2015, 12:56
kaplamaya da boyaya da acaip fiyatlar istiyorlar hatta boya fiyatları kaplamadan daha çok tutuyor..bende boyatmak istiyorum ama o fiyatlara yazık günah diye düşünüyorum.

EREN34
16-06-2015, 14:00
Fara mercek xenon işleri için Anadolu Yakası'nda İlker Kemal'i bul. Google da arasan bile ulaşabilirsin. Mercekte satar, şapkada satar, montajda yapar, far ayarına kadar herşey çalışır ve orj. gibi durur.

Far stop tamiri ve temizliği için ise; Bostancı sanayinin hemen dışında Altan ustayı öneririm. Kaliteli, kalbur üstü özel servislerin hepsi orada iş yaptırır. Dürüst esnaftır.

PiscocuK
16-06-2015, 14:25
bahsedilen kişi bu olabilirmi? googleda arattım sahibinden linki çıktı direk :)

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-xenon-mercek-valeo-bi-xenon-d2s-d1s-82694040/detay)