Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüp arabasında sigara yakınca...
meLaNchoLic
23-06-2015, 00:59
kanım dondu şerefsizim :D gülmekten karnıma ağrılar girdi :D
https://www.youtube.com/watch?v=EovHigTmj0c
hakotech
23-06-2015, 01:05
Yaaa kusura bakmayın,hayvana bak dıyebılırsınız benım için ama yarıldım amk..agshshshshsjsjsjsjsjsjsjshafahshsgs :D :D ulan bu nasıl bır dıngıllıktır..adam cıktı arabadan ustu başı paramparca olmuş,tam çizgi film sahnesi...kurban olduğum rabbim akıl dağıtırken tüp sırasına girmiş bu eleman,neyseki canına bişey olmamış,çok güldüm ama gece gece :D
Cahil insanlar biraz elensin bu hayattan. Gülmekten çok keşke ölseydi diye geçirdim içimden..
ben hala idda ediyorum tup patlamasi bu kadar az hasarla kalmaz.. konusunu acmistim bu videonun herkes tup dedi ben lpgde israr ediyorum :D
meLaNchoLic
23-06-2015, 01:12
adam partneri düz yoldan cabrio ya çevirdi ya la ahduasdhasudhas :D
hakotech
23-06-2015, 01:36
ben hala idda ediyorum tup patlamasi bu kadar az hasarla kalmaz.. konusunu acmistim bu videonun herkes tup dedi ben lpgde israr ediyorum :D
Yahu tüp patlasa o adamın parcaları 4 yana savrulurdu ..burdaki olay tuplerın contalardan hafıf kacırmasıyla arabanın içinde biriken gaz ile alakalı..adam arabaya atmış tüpleri bir gece boyunca sabaha kadar salmış gazı tüpler...akabinde manzara bu şekil :D :D yahu gülerken kendimden utanıyorum,rabbim kimseye yaşatmasın,ne ürkmüştür adamcağız...
meLaNchoLic
23-06-2015, 01:39
Yahu tüp patlasa o adamın parcaları 4 yana savrulurdu ..burdaki olay tuplerın contalardan hafıf kacırmasıyla arabanın içinde biriken gaz ile alakalı..adam arabaya atmış tüpleri bir gece boyunca sabaha kadar salmış gazı tüpler...akabinde manzara bu şekil :D :D yahu gülerken kendimden utanıyorum,rabbim kimseye yaşatmasın,ne ürkmüştür adamcağız...
ürkmüşmüdür :D abi o şöför koltuğundan 5 kilo *** temizlemişlerdir :D sahduashduashfuadsfha :D
Day Walker
23-06-2015, 07:35
ahahahahahahaah gerizekalı bu işte :hehe: :hehe:
Anası babası eldivenle sevmiş bunu belli
Day Walker
23-06-2015, 07:39
yaw 720 P izleyince daha bi deyişik oluyo :hehe:
HellRot06
23-06-2015, 07:41
Ahuahahauasdhdasd :D :D :D ulan tutamadım kendimi kahkaha attım ya :D :D ne yiyip ne içiyolar anlamıyorum ki :S
Draniela
23-06-2015, 07:58
Epey olmadı mı bu video çıkalı :D ya da benzerini izledim ben.
Ya izlememe rağmen yine bastım kahkahayı bir gün fabrikadan kovirem diyecekler diye korkuyorum :D
Drone 1 bu 2 :D ahhahhahah
hakotech
23-06-2015, 08:05
ürkmüşmüdür :D abi o şöför koltuğundan 5 kilo *** temizlemişlerdir :D sahduashduashfuadsfha :D
Hahahahahahaj :D yazık la adama :D
AyrtonSenna
23-06-2015, 08:11
Tövbe tövbe yanlış anlaşılmasın ama araba patladığı zaman kahkahayı patlattım araba resmen yapacağın işi s...keyim der gibi patladı:hehe::hehe::hehe:
metin_1989
23-06-2015, 08:18
https://www.youtube.com/watch?v=Rq9iK1l5t0s
:D:D:D
Boldenon
23-06-2015, 09:20
bildiğin çizgi film sahnesi :D yarıldım gülmekten. o söför koltuğunu detaylı temizlikte kurtarmaz.
ev kizi diye köyden aldiği karınin gerdek gecesi travesti olduğunu gorse bile bu kadar sasirmaz o adam :D cok komik mk ya
Draniela
23-06-2015, 10:09
ömür boyu sigaraya son reklamı gibi AKE :D asgdshdkjmaölsşçdasdashbdkmld
İnsta-pert :D Aracımızda sigara içilmesinden dolayı ağır hasar kaydı mevcuttur, Kesinlikle kazasızdır.
Videoyu izlerken ayrı yorumları okurken ayrı bi yarıldım gülmekten :D
SULTANOGLU
23-06-2015, 12:39
Bunun bir benzerinide agzi acik tiner tenekesiyle darbuka calan ve calanin agzina sigara ilistirilmesi ardindanda arkadasinin cakmagi ateslemesi sonucu patlayen teneke tarafindan yaralanan boyacilar gormustum.
Klasik turk zihniyeti uyandin, sictin, yenek yedin, trafikte kaldin, skildin, mutlu oldun, kahve ictin e ozaman yak bi sigara.
bu video dan sonra birde yanan arabaya oksijen tüpüyle müdahale edenler var o tam bir efsane !!!
Doktorlarda üstüne basa basa söylüyor sabah aç karnına içilen ilk sigara çok zararlı diye.
Muhtemelen bitik tup idi,vanasi tam kapali degildi.
Yada vanasi arizali yada siboblu tup ise check valfinden gaz kacirmis.
Gaz havadan agir oldugu icin aracin tum kuytu koselere yerlesmis.
Biner binmezde sigarayi agzina goturdugu icin kokuyu alamamis yada tup araciysa zaten gaz kokusuna alismistir.
Kivilcimla birlikte her yeri kapali olan aracda gaz sikistigi icin,cikan enerji basincla bosalmis.
Aslinda karsilik kapilar acik olsa patlamaz,sadece iyi bir alev topu olurdu.
Ok tup vanasi arizalanabilir ancakkkkk kapali kasada tup tasimak-tutmak nasil bir cahilliktir.
Ustune ates yakmak...
İnsallah. Bu sektorden silinir bu sune zararlisi.
Dizel partnere nasıl lpg takmış olabilirler ben anlam veremedim.
Tup patlamasiyla alakasi yok konunun.
Tupten sizan gazin alev almasi sadece.
Anti lpg'ciler eski konuları ısıtıp ısıtıp piyasaya sürüyor :D
mert_can 41
23-06-2015, 14:07
Tüpte kaçak varmı diye çakmakla konturol eden eniştemi gördükten sonra bu yine iyimiş :D :D
bugra_0101
23-06-2015, 14:16
karnım ağrıdı valla gülmekten :D
OnurÖzden
23-06-2015, 14:35
Bünye alıştı artık bir gram şaşırmadım.
http://i.capsspot.com/s/40/7/1019738.png
Draniela
24-06-2015, 19:17
hahahahahaha caps çok iyi :D