Orijinalini görmek için tıklayınız : 195/50/15 lastik onerisi
Arkadaslar 206 quicksilvera lastik alcam hangi marka lastik onerirsiniz
Michelin : 175 tl
Lassa : 160 tl
Dunlop :160 tl
Hankokk:150 tl
Kumho : 138 tl
Falken : 140 tl
Lastik fiyatlari bunlar maddi durumda su an icin iyu olmadigindan 2 tane aliyim dedim ama yeni lastikler arastirdigima gore arkaya takiliomus bu seferde 4 lastik almayi dusunuyorum su anda kafam karisti oneri olarak tavsiyeniz var mi acaba ?
Daha uygun fiyata nokian alınıyordu bi ara hala aynımı bilmiyorum fiyatı. Michelin hariç listedekilerin alayına fark atar :)
Nokian V veya Line serisinin yük endeksi V olanı derim ben de.
Diğer türlü listenin içinde en ideali impetus revo 2, ısınınca gayet başarılı tutunması var.
Bu arada araç ön çeker olduğu için yeni lastikler öne takılır 2 tane alınıyorsa, iyi durumda olanlar arkaya alınır.
mikelazi
11-07-2015, 11:57
206 qik için 195/55r15 daha mantıklı
Nokian V veya Line serisinin yük endeksi V olanı derim ben de.
Diğer türlü listenin içinde en ideali impetus revo 2, ısınınca gayet başarılı tutunması var.
Bu arada araç ön çeker olduğu için yeni lastikler öne takılır 2 tane alınıyorsa, iyi durumda olanlar arkaya alınır.
yok be Levent impetus revo iyi bi lastik değil 2 si farklıysa bilmiyorum ama sanmam pek fark olcağını. Nokian v de ısrarcıyım hala :)
Pirelli p1 de olabilir acaip yumuşak konfor abidesi bi lastik geçen yaz kullanmıştım memnundum
Bolkar1st
11-07-2015, 14:06
Vti aracımda hem Lassa impetus 4 lastik olarak Hemde bridgestone kullandım ikisinide yorumliyim lassa hamuru yumuşak lastik ses almıyor içeriye hafif kasislerde bile hissetmiyosunuz bazen ama nedense ısınamadım ben o lastige. bridgestone ona göre daha güzel geldi yol tutuşu frenlemesi daha iyi ıslaktada cok guzel. ama sana tavsiyem maddi durumun suan için iyi olmadıgı için kumho öneririm ku31 modeliydi sanırım cok iyi bir lastik ıslak zeminde yol tutuşu muazzam bence alınabilicek bir lastik fiyatına göre
yok be Levent impetus revo iyi bi lastik değil 2 si farklıysa bilmiyorum ama sanmam pek fark olcağını. Nokian v de ısrarcıyım hala :)
Pirelli p1 de olabilir acaip yumuşak konfor abidesi bi lastik geçen yaz kullanmıştım memnundum
revo 2 güzel, ısınınca tutunuyor yani baya :)
nokian V zaten ıslakta kurudan daha başarılı, 40 bin km oluyo benimkiler yanaklarda çatlamalar başladı ama hala sıkıntı yok, ömrü doluyor :D
revo 2 güzel, ısınınca tutunuyor yani baya :)
nokian V zaten ıslakta kurudan daha başarılı, 40 bin km oluyo benimkiler yanaklarda çatlamalar başladı ama hala sıkıntı yok, ömrü doluyor :D
40 bin olmuşsa iyi kanka ben 10 binden fazla kullanmıyorum bi lastiği :) bitek potenza 20 küsür onunda tadı damağımda kaldığı için :D
40 bin olmuşsa iyi kanka ben 10 binden fazla kullanmıyorum bi lastiği :) bitek potenza 20 küsür onunda tadı damağımda kaldığı için :D
bakalım kış başına ister benimki bi takım premiumcontact5 heralde :) antalya sıcağına nokian kadar yumuşak lastik gereksizmiş :)
Bendede Quick var. 195/50/15 lerim iyice bitsin 55/15e geçeceğim. zevk tabi ama 50/15 bizim arabalara gerçekten küçük geliyor.
Ben Hankook kullanıyorum ve memnunum
bakalım kış başına ister benimki bi takım premiumcontact5 heralde :) antalya sıcağına nokian kadar yumuşak lastik gereksizmiş :)
Aynen kanka onu unuttum ben istanbulda bile pzeronero çok sıcak olunca saçmalıyor mesela aslında senin hakkın potenza orda taktığın ebatta varsa hiç düşünme :)
Kesinlikle Nokian tavsiye ederim.
Colt ta bahsettiğin ölçü Michelin kullanıyorum baya memnunum. 18 bin km oldu. Fiyat biraz pahalı ama işini yapıyor. Kumho da kullanmıştım daha önce o da iyidir.
slowmotion
14-07-2015, 20:52
Hankook modeli nedir? V12 ventus evo tavsiye ederim hala varsa. Diger lastiklerden kullanmadim.
Toyo proxes t1r ler nasıl bilgisi olan var mi ? Kullanan yorumlarini paylaşmak isteyen ?
silvia_s15
17-07-2015, 02:52
kumho ecsta ku31 195*50*15 kullandım gayet memnumdum.Fren yol tutuşu,yağurlu yolda muazzam bi tutuşu var.eksisi bana göre biraz patide kalması.
kumho ecsta ku31 195*50*15 kullandım gayet memnumdum.Fren yol tutuşu,yağurlu yolda muazzam bi tutuşu var.eksisi bana göre biraz patide kalması.
Bu yorum bence şehiriçi bütün hız limitlerine uyulduğu sürece geçerli olur ki k31 de fren diye bişey yok ısınınca yol tutuyor güzel asfaltta ama yağmurda tam bir felaket
d.berkay
17-07-2015, 13:19
Michelin Pilot Exalto PE2 kullandım aynı ölçüde 2 sene, sattığım arkadaşım hala kullanıyor 2 senedir. 4. Senesi olmasına rağmen hala çok iyi yol tutuyor. Tavsiye ederim.
arabasızadam
09-08-2015, 08:33
Selam arkadaşlar bende aracın lastiklerini değiştirmek istiyorum 185/65/15 ne tavsiye edersiniz? yeni konu açmak istemedim burdan devam edelim.
Toyo proxes t1r ler nasıl bilgisi olan var mi ? Kullanan yorumlarini paylaşmak isteyen ?
2 yildir kullaniyorum Honda aracimda 185 55 15 olculeri. Hamuru yumusak sayilir cok sert degil. Bir kac kez cukura mazgal bosluguna fark etmeden sert dusmeme ragmen balon dahi yapmadi. Islak zemin tutusu su tahliyesi tatmin edici. Isindikca guzel tutunuyor yola. Tanesi 160 tl den almistim o zaman.