Orijinalini görmek için tıklayınız : Bronz baskı hk.
Selamlar,
bir konu hakkında sorum var.
bir aracımıza bronz baskı yaptırdık 6 yaprak. Problem yok gayet iyi ancak debriyaj pedalı son 2,3 cmye kadar bomboş ve son 2,3 cmsi işlev yapıyor sanki düğme gibi yani benim açımdan gayet hoş bir durum çünkü daha hızlı vites atılabiliyor.
Bir arkadaşımızın daha aracına 6 yaprak bronz yaptırdık ancak onda ise normal organik debriyaj gibi pedal tümden işlev görüyor. Soru şu; yukarıda anlattığım durum gibi nasıl yapabiliriz bu debriyaj pedalını?
ghibli06
08-08-2015, 21:12
bilye değişti mi?
Aklıma bişey geliyor ama en son ve en acımasız ihtimal olur! Arkadaşlar yazsın gerekirse bende karalarım..
rekord2000
08-08-2015, 21:34
Aklıma bişey geliyor ama en son ve en acımasız ihtimal olur! Arkadaşlar yazsın gerekirse bende karalarım..
Sen gene yaz bence bakarsın ilk onu yapası gelir yada mantıklı gelir.
Halat yada hidrolik sisteminde bi sıkıntı olabilir, yada kavramanın kollarından eksılen işlevini yitiren olabilir.
Araç ne işlem nerde yapıldı?
Mersinde islev yapildi ve debriyajinda bosluk olan durum benim daha cok isime gelir
Bulent abi hayir sadece bronz cakildi iki araca da
ghibli06
09-08-2015, 06:23
Bulent abi hayir sadece bronz cakildi iki araca da
bilyede sıkıntı varsa ya da tam oturmamışsa, pedal yarım basar ya da bırakır, eğer pedal mekanizmanda sıkıntı varsa burçları aşınmışsa ya da pedal yamulmuşsa o da fren üst merkeze tam basmaz... merkezlerden biri hava yapıyor da olabilir, dediğim bütün yerleri kontrol ettir...
bilyede sıkıntı varsa ya da tam oturmamışsa, pedal yarım basar ya da bırakır, eğer pedal mekanizmanda sıkıntı varsa burçları aşınmışsa ya da pedal yamulmuşsa o da fren üst merkeze tam basmaz... merkezlerden biri hava yapıyor da olabilir, dediğim bütün yerleri kontrol ettir...
Bülent abi peki bu ilk başta anlattığım düğme misali (:D) durumu sağlıklı bir şekilde yapamaz mıyız :D
ghibli06
09-08-2015, 12:52
Bülent abi peki bu ilk başta anlattığım düğme misali (:D) durumu sağlıklı bir şekilde yapamaz mıyız :D
baskı mesafesi ayarlanabilir ama çok sağlıklı olmaz, ayrıca ilk durum için arkadaşın acilen tekrar bir sök-tak yaptırsın...
Mersinde islev yapildi ve debriyajinda bosluk olan durum benim daha cok isime gelir
Özel mesaj kutuna mesaj atamıyorum dolmuş sanırım saatler hakkında görüşelim