exca
14-08-2015, 12:58
Merhaba arkadaşlar,
2000 model Subaru Impreza GT gc8
vf35 turbo
sti ic
stock motor
external wastegate
basinc 1 bar
Aracim kesiciye yakin vites attigimda debriyaji birakip gaza oturdugum anda silkeleme yapıyor.Sonra normal sekilde hizlanmaya devam ediyor.Bunun dışında arabada herhangi bir sorun yok. herhangi bir vitesde gazladigimda silkeleme , tekleme olmadan kesiciye kadar gidebiliyorum.normal olarak gazlarken boost geldikten sonra cok devir cevirmeden atarsam sorun olmuyor.
Sorunla ilgili olarak yaptigim islemler ,
-Maf degisti
-o2 degisti (zaten bozuktu)
-acik filitre sokulup oeme gectim
-bujiler degisti
-buji kablolari degisti
-bobin denedik
-turbo inlette yirtik vardi degisti
bunlar cozum olmadi...
aracin afrsi rolantide 14.7 , tam gazda 10.5 , sorunun cereyan ettigi esnada saate bakmaya calistim fakire kesinlikle gitmiyor , biraz patirdamaya benziyor .
Yardimlarinizi bekliyorum...
2000 model Subaru Impreza GT gc8
vf35 turbo
sti ic
stock motor
external wastegate
basinc 1 bar
Aracim kesiciye yakin vites attigimda debriyaji birakip gaza oturdugum anda silkeleme yapıyor.Sonra normal sekilde hizlanmaya devam ediyor.Bunun dışında arabada herhangi bir sorun yok. herhangi bir vitesde gazladigimda silkeleme , tekleme olmadan kesiciye kadar gidebiliyorum.normal olarak gazlarken boost geldikten sonra cok devir cevirmeden atarsam sorun olmuyor.
Sorunla ilgili olarak yaptigim islemler ,
-Maf degisti
-o2 degisti (zaten bozuktu)
-acik filitre sokulup oeme gectim
-bujiler degisti
-buji kablolari degisti
-bobin denedik
-turbo inlette yirtik vardi degisti
bunlar cozum olmadi...
aracin afrsi rolantide 14.7 , tam gazda 10.5 , sorunun cereyan ettigi esnada saate bakmaya calistim fakire kesinlikle gitmiyor , biraz patirdamaya benziyor .
Yardimlarinizi bekliyorum...